10.06.2018 pazar menü
11.00
1 haş yımırta
1 sk patates biber kızartma
1 dlm tb ekm
Söğüş
14.00
1 haşlanmış mısır
20.00
2 kalem pirzola
1 dilim patlıcan kebabı
1/2 dilim ekmeğe karşılık lavaş
1 tulumba tatlı
22.00
3 şekerpare meyve
Günaydın kızlar
Kaptanınız bir daha sizden ayrılmamak için geri dönerrrrrrrr
Çünküüüüüüüüüü o artık bir mezunnnnnnnnnnnnnnn
Okulum bitti, sınavlarım bitti ve şuan kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. İki yıllık koca bir maratonu geride bıraktım. Şükür uzatmadan gayet güzel bir ortalamayla bitti.
Canım tebrik ederimmm coook sevindim
Tebrikler canim gözün aydin kurtuldunGünaydın kızlar
Okulum bitti, sınavlarım bitti ve şuan kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. İki yıllık koca bir maratonu geride bıraktım. Şükür uzatmadan gayet güzel bir ortalamayla bitti.
Cankiz canim sen cumadan beri rahatsizdim mi demiştin hayırdır geçmiş olsun?Canım tebrik ederimmm coook sevindim
Gözünaydın canım. Kafan rahat şekilde geçirirsin bayramını.Günaydın kızlar
Tebrikler canim gözün aydin kurtuldun
Gözünaydın canım. Kafan rahat şekilde geçirirsin bayramını.
aaa ne demek canım başımızın üstünde yerin var :)Çok teşekkür ederim canlarım. Koskoca iki yılın stresi kalktı üzerimden. Şu an kendimi kuş kadar hafif hissediyorum. Ama bu sizin için iyi olmadı artık hep tepenizdeyim
Cankiz canim sen cumadan beri rahatsizdim mi demiştin hayırdır geçmiş olsun?
Sağol cnm
Ben ailesel akdeniz ateşi hastasiyim
Ilaclarimi birkaç kez unuttum galiba
Çok fena karnım ağrıdı resmen doğum sancısı gibi
Ateşim vardı kusma bütün gün yattım
Bugün daha iyiyim sadece karnım aciyor
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine unutma sakın bir daha ilaçlarını
Slm kızlar kadir geceniz mübarek olsun
Ben cuma gününden beri çok kötü hastaydım
Bugün allaha şükür biraz daha iyiyim
Diyeti bırakmadım bundan sonra daha çok uğramaya calısıcam
Kizlar kizim.ateslendi gelemiyorum kusura bakmayin... ramazandan sonra su spor isini oturtmam lazim ama.tasinma giricek araya bakalim ne olacak 59.9 u bi gorseydim
Günaydın kızlar
Cook geçmiş olsun canim
Çok geçmiş olsun canim. Taşınmak da zor iş. Annem ev taşırken zayıflamisti. Belki sende zayiflarsin
Hoşgeldin o zaman :)
Tebrikler canim hayırlı ugurlu olsun
Merhaba kizlar ,
Dun hic giremedim ...kizim cumartesi gunu ayagini balkon kapisinin girisine sıkıstirmisti ama bisey yoktu agladi parmaklarıni oynatabiliyordu..
Pazar gunu ogle biraz uzandim uyuyayim dedim yanima bi geldi ayagi morarmis ayyyyy bi korkuyla hemen acile gittik esimle kesin kırık yada çıkık oldu diye yolda korka koŕka gittim... röntgen cekildi cook şükür kırık cikik yok doku zedelenmis ondan morarmis dedi dr... icime sinmedi esime dedim su hastaneyede gidelim ...oradada rontgen cekildi o drda ayni seyi soyledi doku zedelenmiş bi krem verdi sürün 3 gune bisey kalmaz dedi...
Bugun krese gondermedim ayagada kaldirmiyorum dinlensin diye surekli ilgileniyorum koltuktan kalkmasin diye beraber evcilik oynuyoruz
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?