Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok geçmiş olsun. Çocuklar çok hassas oluyor.
Birkaç güne atlatır umarım

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.

Bende aldım kızı parka gittik. 1 saat oynadı sonra attım arabasına ben yürüdüm o uyudu. Yoruldum mola verdim biraz dinleniyorum. Uyuyor daha kızım. 1 saat daha yuruyebilsem uyurken harika olacak
Maşallah oruç oruç ne güzel yürüyorsun. Ben sokağa mümkün olduğunca çıkmıyorum
tebrik ederim mezuniyetini...
nasıl da rahatlamışsındır
. Sorma canım sorma öyle bir rahatladım ki şu an kendimi boşlukta hissediyorum

Yürümeye başlayınca bi enerji geliyor yurudukce yuruyesim geliyor ama oturunca pert oluyorum. Bugün dinlenince yuruyesim gelmedi eve zor attım kendimi yattım biraz sonra kalktim horon teptim

Yürümeye başlayınca bi enerji geliyor yurudukce yuruyesim geliyor ama oturunca pert oluyorum. Bugün dinlenince yuruyesim gelmedi eve zor attım kendimi yattım biraz sonra kalktim horon teptim
Son zamanlarda oruç beni bayağı zorlamaya başladı ben de eve gelir gelmez yatıyorum yoksa kötü oluyor

Bugün ki menum
Sahur 3:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Yeşillik

Iftar 20:43
8 kaşık yeşil mercimek salatası
2 bardak ayran

Ara 22:30
Yarım yeşil elma
1 çay bardağı kefir

2 lt su içtim daha icerim
1,5 saat tempolu yürüyüş
LAydLiNe

Yavrum benim ya anne olmak çok zor gerçekten için gitmiştir..benimde birkaç ay önce parmağını kapıya sıkıştırdı oğlum.ileri gitmiyor geri gelmiyor kapı oradan sıkışmış eşim kapıyı sokelim dedi neysek alttan kaldırdı bende ittim parmağı kurtardık oradan kötü bi durumki anlatamam saatlerce ağladım. Her aklıma geliste ağlıyorum parmağı kopacak sandım yavrumun neyseki allah korudu hamdolsun seninde evladını korumuş Rabbim. Cümlemizin evladını korusun inş.

İnanmıyorum ya ben bayrama kadar mezun olup bayramda kaçamaklar yapacaktım çocukların doğum günü partisini bile bayrama ayarladım. Bu hafta kilo verip dengelemem lazım bayramdan sonrayla bakalım.

Bugünkü menüm

Sabah 8de
2dilim ekmek
2dilim peynir
Zeytin domates
Kahve

Öğlen 12.30
2dilim ekmek
1kase kürü fasulye

Ara 1tane magnum

Akşam 20 de
2dilim ekmek
1kase kürü fasulye

Ve birtane gofret

2litre su
Spor yok
Kendimi durduramıyorum
Pişman oluyorum ama kendime engel olamıyorum
Ben napicam yaa 90 olmama çok az kaldı
Sabah uyandığımda dikkat edicem diyorum ama olmuyor
Lütfennnnn ben alınmam kırılmam küsmem
Lütfennnnnn biri bana güzel bi kızsın artık yeter

canım ben sana diyetisyenimin verdiği ilk listeyi göndermiştim gelmedi mi. listeyi mutfakta görebileceğin bir yere as harfiyen uy gerekirse kendine ayrı eşine ayrı pişir ve elinin altında evde abur cubur bulundurma. bir sürahiye kabu tarçın at onu iç gün içinde iştahını düzenler. şekerini kontrol altında tutar. çok engel olamadığın bir durumsa şekerine baktır bi canım ondan kaynaklı bir durum ise hap veriyorlar.

Tşk ederim cnm ama liste olayına ben hiç girmiyim ozm sıkılıyorum böyle evde ne varsa yiyorum daha iyi oluyor makarna gibi şeyler yaptığım zmn kendime tavuk fln yapıyorum
Şekerde fln sorun yok cnm bence
Ben bile bile yiyorum açlık hissetmeden
Ben niye böyle oldum ya valla kendimden nefret ediyorum
Bi yazda zayıf olayım yaa

Ekmeği çok yemişsin canım ya.

11 Haziran 2018 menü
Sahur
Bir kase yoğurtlu çorba
Yarım dilim tb ekmeği

İftar
Bir kase yoğurtlu çorba
3 yemek kaşığı bamya yemeği

Saat 22:00
Filtre kahve sütlü
3 kurabiye

2 litre su

açlık hissetmesende seni yemek için güdüleyen bir şey vardır mutlaka onu bulmaya çalış. kimi üzülünce çok yer mesela ya da sinirlenince yer. açlıktan ziyade sinirini ya da üzüntünü bastırmak için mi yiyorsun acaba. ya da başka bişey olabilir. sen bul onu ve kurtul. mesela ben tv izlerken bişeyler yemeye bayılıyorum. açlıkla hiç ilgisi yok keyiften. geçen akşam ki cips ondan oldu film izledim farkında bile olmadım nerdeyse bi paket yemişim normalde evde cips filan olmaz. benim eşim böcek ilaçlama firmasında çalışıyor. gıda üzerine olan fabrikalara da gidiyor ordan vermişler koca bi poşet çeşit çeşit var balkona attım yemeyeyim diye. komşunun çocuklarına filan veriyorum artık.

sen aslında bu durumdan memnun değilsin yemek istemiyorsun. istemek başarmanın yarısıdır derler. genel sıralamada bu haftanın sonuncusu oldun biliyorsun di mi? önümüzdeki hafta birincisi olursun inşallah.

çok emek vermişsin geri dönmesin kiloların hiç olmazsa bunun için uğraş + ları görme şuan ki kilonu korumaya çalış önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…