Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet cnm memnun değilim hemde hiç değilim
Ben birkere bozdummu birdaha toparlanmam çok zor oluyor
Ama ne fark ettim biliyormusun
Ben yıllardır hep aynı hatayı yapıyorum ve aslında birdaha da o sayfaya geri dönmüyordum
Ama şimdi öyle değil evet bozdum ama kopamıyorum burdan yani aslında ilk defa başarmak istiyorum
Mesela şuan okadar pişmanım ki anlatamam
Yedim de noldu sanki geriye sadece pişmanlık kaldı
Yok cnm bak gör yarın bomba gibi geri dönücem ayy yeter yedim ne yiceksem herşeyin tadı aynı değişen bişey yok

Canım kizmaya gerek yok iradeli olmalısın eğer sabredersen istediğin kiloya geldiğinde inş. Hepsinden yiyeceksin zaten ve emin ol ozaMan iyiki sabretmişim yememisim diyeceksin.kilo verdikten sonraki mutluluk inan paha biçilmez. Şöyle bir geriye dönüp bak bugüne kadar yediklerin nerde.insanoğlu bi şekilde doyuyor sağlıklı ye doy.arada çok canın bişey çekti ye ama telafi et haftada bir ayda bir mesela.ama bu hergün olursa iş değişir kilo da veremezsin.tercih senin canım.

11 haziran menü

10.00

1 dlm kep ekmeğiyle yağsız tost
1 tereyağda yumurta
1 brd taze sıkılmış portakal suyu

14.00
İskender

19.15
Zy börülce
Yoğurt

2 l su
40 dk yürüyüş
Canım umarım o iskenderin hepsini yememissindir.ben İskender yerken etlerini yerim yoğurdu falan ekmeklerini bırakırım.

11 haziran menum
Sabah kahvaltı 11 de
1 dilim peynir
2 küçük haşlanmış yumurta
2 salatalık

İftar
1 kaşe çorba
1 tabak orman kebabı
2 kaşık bulgur
Yoğurt
Salatalık
Bikac çatal pasta

Şu 2lt
Spor 30dk.yürüyüş

LAydLiNe

İstersen olursun canım. Herhafta 1 kilo versen tatile kadar birkaç kilo gider buda görüntüne çok yansır merak etme.bi arkadaşın sözü vardı..ya yiyeceksin ya giyeceksin diye.ben canım her istediğinde hep böyle dedim hirslandim kendimce.

Iste bu canim bomba gibi bekliyoruz seni

Afiyet olsun canım

Çok haklısın cnm
Ben bi hata yaptım ama aklım başıma geldi
Kendime bunu yapmicam negüzel kilo veriyordum ayy hergün tartılmak beni okadar mutlu ediyorduki
Bugün kesinlikle bozmicam diyetimi

Çok doğru bi söz
Aslında bende çok hirsliydim niye böyle oldu anlamadım
Ama yemin ederim her gece kendime kızdım al yedin de noldu dedim
Bugün yeni bi başlangıç yaptım ins busefer bozmadan kaçamak yapmadan olucak

Ay benim annemdede akdeniz atesi var 36 saat kesintisiz karin agrisi bilmem miii.. Canim benim dikkat et kendine ilaclarini ihmal etme kolşisin sanirim ilacinin adi

Ay benim annemdede akdeniz atesi var 36 saat kesintisiz karin agrisi bilmem miii.. Canim benim dikkat et kendine ilaclarini ihmal etme kolşisin sanirim ilacinin adi

Burda ismi colchicin cnm
Annenede coooook geçmiş olsun cnm
Çok kötü bi hastalık ayy o ağrı yokmu insanı resmen süründürüyor
Benimki 6yasindan beri var ama evlendiğim zmn
Bulundu çok geç buldular benimkini
Allah tüm hastaların şifasını versinn

Allah razi olsun canim cok şükür iyilesti bugun krese bile gitti... sizede cook gecmis olsun Rabbim butun evlatlari korusun

Amin canim sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…