Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar dün yazamadım telefonum klozete düştü \( yeni kendine geldi diyet devam kaçamak yapmadım daha

Afiyet olsun canım. Revani hicc olmamış. Meyvelerden de birini tercih etseydin keşke. Gerçi miktar yazmamissin. 10-12 kiraz bir meyve öğünü oluyor. 5-6 kiraz +yarım elma yediysen olabilir belki
Yarım elmanın çeyreğini ve 6 tane falan kiraz yemistim. Evet revani hiç olmadı

Nasılsıniz kızlar...bend3 bugün tartıldim 55.1 çıktı umarım cumaya ya böyle guzel bi sonuç alır mezun olurum kaptanım. Bu arada nerelerdesin...grup çok sessiz.
Maşallah canım umarım istediğin olur. Bugün kahvaltımız biraz geçe kaldı az önce yaptık. Ne zamandır böyle uyudugumu bilmem sabahın 8nde dikilirdim ayağa Şimdi temizlik yapacağım

Merhaba herkese
Dun nasıl Temizlik yaptiysam gece boyu her yerim ağrıdi mahvoldum... sabah b12 ignemi vurdurdum insallah direncim yerine gelir cok halsizim bu aralar....
Supradyn almistim vitamin icin ayyyy nasıl iştah artiyor anlatamam deli gibi yeme istegi oluyor biraktim ilacı....

Ay iyiki söyledin canım ya bende hemen yoruluyorum herşeyde diye almak istiyordum kilo aldırır mi diye çok kararsızdım bazı ilaçlar ve böyle takviyeler gerçekten çok kilo aldırıyorlar bende psikiyatrik ilaç kullanmıştım 87den 95lere çıktım bıraktım işte 102lere çıktım 1 sene içinde şimdi vermeye çalışıyorum çok kötü gerçekten dikkat etmek lazım

Yok canim hic alma deli gibi istah artiriyor oyle boyle degil.... once 3 saat bi tokluk hissi veriyor sonra miden kazınıyor....

En guzeli dogal yollardan her vitamini almak....

Nasılsıniz kızlar...bend3 bugün tartıldim 55.1 çıktı umarım cumaya ya böyle guzel bi sonuç alır mezun olurum kaptanım. Bu arada nerelerdesin...grup çok sessiz.

maşallah canım. hedefinden daha düşük bir kiloda mezun olacaksın gibi gözüküyor

Maşallah canım umarım istediğin olur. Bugün kahvaltımız biraz geçe kaldı az önce yaptık. Ne zamandır böyle uyudugumu bilmem sabahın 8nde dikilirdim ayağa Şimdi temizlik yapacağım

ne güzel dinlenmişsindir. kolay gelsin canım

geçmiş olsun canım. vitaminler kilo aldırıyor genelde

maşallah canım. hedefinden daha düşük bir kiloda mezun olacaksın gibi gözüküyor

ne güzel dinlenmişsindir. kolay gelsin canım

geçmiş olsun canım. vitaminler kilo aldırıyor genelde
İnş. Bakalım ama belli olmuyor canım benim wc sıkıntısı oluyor ödem oluyor dikkat ediyorum cumaya kadar bakalım artık hangi kilo çıkarsa o kiloda mezun olacağız bakalım.

Selam kızlar tekrardan neler yapıyorsunuz kaç lt su içtiniz şimdiye kadar? Maksat sohbet olsun, grubumuz daha aktif olsun. Kızlar benim merak ettiğim birşey var. Herkesten cevap bekliyorum. Kilo vermek için yediklerinize dikkat etmeye ne zaman başladınız (Kısaca diyete) ve ne kadar zamanda kaç kg verdiniz ?

Selam canım ben ikinci yürüyüşe çıktım arkadaşımla. Sabah da yürümüş tüm. 2,75 su içtim. 1 ay oldu baslayali takımda 5 kilo verdim

Selam canim ilk ben cevap vereyim subatin 4 ünde komsum netten yanlis bi elbise siparis etmis bana geldi dediki bu genc isi sen giyin. Bende deneyeyim dedim ve sirti tam BİR BUÇUK KARIŞ acik kaldi fermuar kapanmadi. Iste o gun miladim oldu. Suan 64.2 kg dayim. 75.5 ile basladim

Selam canım ben ikinci yürüyüşe çıktım arkadaşımla. Sabah da yürümüş tüm. 2,75 su içtim. 1 ay oldu baslayali takımda 5 kilo verdim
Maşallah canım benim aynı gün başladık seninle inşallah hedeflerimize ulaşırız yeni yıla bambaşka biri olarak gireriz
Maşallah canım 4.5 ay gibi bir sürede 11.3 kg vermişsin çok guzel hedefine cok az kalmış herşey gönlünce olsun darısı başıma

Sagol canim insallah en kisa sürede güzel sonuclar alirsin. Biliyo musun dun o elbisenin aynisini siparis verdim ve biraz once geldi denedim ve sonucccc cok rahat kapanıyor cok mutluyum anlatamam

Sagol canim insallah en kisa sürede güzel sonuclar alirsin. Biliyo musun dun o elbisenin aynisini siparis verdim ve biraz once geldi denedim ve sonucccc cok rahat kapanıyor cok mutluyum anlatamam
Ne güzel çok sevindim canımm başarmana tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…