- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Mücveri ben be fırında az yağlı yaptım güzel oldukabak yemeyi çok istiyorum ama mücver(yağlı olduğundan yapmıyorum) dışında pek sevmiyorum bu tarifi deniycem canım merak ettim. Teşekkürler
Yarım elmanın çeyreğini ve 6 tane falan kiraz yemistim. Evet revani hiç olmadıAfiyet olsun canım. Revani hicc olmamış. Meyvelerden de birini tercih etseydin keşke. Gerçi miktar yazmamissin. 10-12 kiraz bir meyve öğünü oluyor. 5-6 kiraz +yarım elma yediysen olabilir belki
Maşallah canım umarım istediğin olur. Bugün kahvaltımız biraz geçe kaldı az önce yaptık. Ne zamandır böyle uyudugumu bilmem sabahın 8nde dikilirdim ayağaNasılsıniz kızlar...bend3 bugün tartıldim 55.1 çıktı umarım cumaya ya böyle guzel bi sonuç alır mezun olurum kaptanım. Bu arada nerelerdesin...grup çok sessiz.
Ay iyiki söyledin canım ya bende hemen yoruluyorum herşeyde diye almak istiyordum kilo aldırır mi diye çok kararsızdım bazı ilaçlar ve böyle takviyeler gerçekten çok kilo aldırıyorlar bende psikiyatrik ilaç kullanmıştım 87den 95lere çıktım bıraktım işte 102lere çıktım 1 sene içinde şimdi vermeye çalışıyorum çok kötü gerçekten dikkat etmek lazımMerhaba herkese
Dun nasıl Temizlik yaptiysam gece boyu her yerim ağrıdi mahvoldum... sabah b12 ignemi vurdurdum insallah direncim yerine gelir cok halsizim bu aralar....
Supradyn almistim vitamin icin ayyyy nasıl iştah artiyor anlatamam deli gibi yeme istegi oluyor biraktim ilacı....
Yok canim hic alma deli gibi istah artiriyor oyle boyle degil.... once 3 saat bi tokluk hissi veriyor sonra miden kazınıyor....Ay iyiki söyledin canım ya bende hemen yoruluyorum herşeyde diye almak istiyordum kilo aldırır mi diye çok kararsızdım bazı ilaçlar ve böyle takviyeler gerçekten çok kilo aldırıyorlar bende psikiyatrik ilaç kullanmıştım 87den 95lere çıktım bıraktım işte 102lere çıktım 1 sene içinde şimdi vermeye çalışıyorum çok kötü gerçekten dikkat etmek lazım
Nasılsıniz kızlar...bend3 bugün tartıldim 55.1 çıktı umarım cumaya ya böyle guzel bi sonuç alır mezun olurum kaptanım. Bu arada nerelerdesin...grup çok sessiz.
Maşallah canım umarım istediğin olur. Bugün kahvaltımız biraz geçe kaldı az önce yaptık. Ne zamandır böyle uyudugumu bilmem sabahın 8nde dikilirdim ayağaŞimdi temizlik yapacağım
Merhaba herkese
Dun nasıl Temizlik yaptiysam gece boyu her yerim ağrıdi mahvoldum... sabah b12 ignemi vurdurdum insallah direncim yerine gelir cok halsizim bu aralar....
Supradyn almistim vitamin icin ayyyy nasıl iştah artiyor anlatamam deli gibi yeme istegi oluyor biraktim ilacı....
fırında denedim bir kez ama tarif mi kötüydü neydi anlamadım güzel olmadı canım. İçi pişmedi vıcık vıcık kaldı.Mücveri ben be fırında az yağlı yaptım güzel oldu
Kızlar dün yazamadım telefonum klozete düştü \( yeni kendine geldi diyet devam kaçamak yapmadım daha
İnş. Bakalım ama belli olmuyor canım benim wc sıkıntısı oluyor ödem oluyor dikkat ediyorum cumaya kadar bakalım artık hangi kilo çıkarsa o kiloda mezun olacağız bakalım.maşallah canım. hedefinden daha düşük bir kiloda mezun olacaksın gibi gözüküyor
ne güzel dinlenmişsindir. kolay gelsin canım
geçmiş olsun canım. vitaminler kilo aldırıyor genelde
Selam canım ben ikinci yürüyüşe çıktım arkadaşımla. Sabah da yürümüş tüm. 2,75 su içtim. 1 ay oldu baslayali takımda 5 kilo verdimSelam kızlar tekrardan neler yapıyorsunuz kaç lt su içtiniz şimdiye kadar? Maksat sohbet olsun, grubumuz daha aktif olsun. Kızlar benim merak ettiğim birşey var. Herkesten cevap bekliyorum. Kilo vermek için yediklerinize dikkat etmeye ne zaman başladınız (Kısaca diyete) ve ne kadar zamanda kaç kg verdiniz ?
Selam canim ilk ben cevap vereyim subatin 4 ünde komsum netten yanlis bi elbise siparis etmis bana geldi dediki bu genc isi sen giyin. Bende deneyeyim dedim ve sirti tam BİR BUÇUK KARIŞ acik kaldi fermuar kapanmadi. Iste o gun miladim oldu. Suan 64.2 kg dayim. 75.5 ile basladimSelam kızlar tekrardan neler yapıyorsunuz kaç lt su içtiniz şimdiye kadar? Maksat sohbet olsun, grubumuz daha aktif olsun. Kızlar benim merak ettiğim birşey var. Herkesten cevap bekliyorum. Kilo vermek için yediklerinize dikkat etmeye ne zaman başladınız (Kısaca diyete) ve ne kadar zamanda kaç kg verdiniz ?
Maşallah canım benim aynı gün başladık seninle inşallah hedeflerimize ulaşırız yeni yıla bambaşka biri olarak girerizSelam canım ben ikinci yürüyüşe çıktım arkadaşımla. Sabah da yürümüş tüm. 2,75 su içtim. 1 ay oldu baslayali takımda 5 kilo verdim
Maşallah canım 4.5 ay gibi bir sürede 11.3 kg vermişsin çok guzelSelam canim ilk ben cevap vereyim subatin 4 ünde komsum netten yanlis bi elbise siparis etmis bana geldi dediki bu genc isi sen giyin. Bende deneyeyim dedim ve sirti tam BİR BUÇUK KARIŞ acik kaldi fermuar kapanmadi. Iste o gun miladim oldu. Suan 64.2 kg dayim. 75.5 ile basladim
Sagol canim insallah en kisa sürede güzel sonuclar alirsin. Biliyo musun dun o elbisenin aynisini siparis verdim ve biraz once geldiMaşallah canım benim aynı gün başladık seninle inşallah hedeflerimize ulaşırız yeni yıla bambaşka biri olarak gireriz
Maşallah canım 4.5 ay gibi bir sürede 11.3 kg vermişsin çok guzelhedefine cok az kalmış herşey gönlünce olsun darısı başıma
Ne güzel çok sevindim canımm başarmanaSagol canim insallah en kisa sürede güzel sonuclar alirsin. Biliyo musun dun o elbisenin aynisini siparis verdim ve biraz once geldidenedim ve sonucccc cok rahat kapanıyor cok mutluyum anlatamam
Hoşgeldin kaptannBen geldim
Çok yoğun bir gündü kızlar selam dahi veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?