Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

26 haziran salı

7.45

2 dilim tb ekmek
1 haş. Yumurta
1/2 kk lor
10 yeşil zeytin
Söğüş Domates Salatalık

13.30
Koca bir tabak kabak borani

17.00
2 ceviz
2 incir
1/2 mısır

19.20
1 yemek kaşığı kadat izmir köfte
1 yk salata

En az 2.5 L su

Afiyet olsun.

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun canım sporun harika

Afiyet olsun canım güzel menün

Yine 60.9 ile ucundan da olsa 60lı bir rakam gördüm.
bugün sadece protein belki beraberinde sebze yiyeceğim bir gün olacak.
uzundur gördüğüm en düşük rakam 60,6 idi yanlış hatırlamıyorsam
cuma günü daha da aşağıya düşmeyi hedefliyorum.
yarın 60.6 nın altına düşersem cuma 59 lu bir rakam bile görebilirim tartıda...

hadi latisss

akşam yediğin kruvasan-kek yerine 2 yumurtadan omlet yapsaydın keşke.
hatta yoğurtlu yumurta olarak tüketsen daha da süper olurdu. yumurtayı çırpıp az yağda kızartıyorsun, sonra sarmısaklı yoğurtla karıştırıp afiyetle yiyorsun...

Anlaşılan bu hafta çok daha iyi bir rakam göreceksin tartıda çünkü bu liste bayağı bayağı az senin kilona göre. Sanırım şokluyor seni ama zaten miden küçülmüştür. Bu arada kızın çok tatlı maşallah 41 kere

bugün kimseler yok. nerdesiniz kızlar neler yapıyorsunuz?
Dün benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi desem yeridir. Akşam iş yerinden çıktım. Kızı kreşten alıp kütüphaneye gidecektim. Arabanın başına bir geçtim ki farları açık unutuşum. Akü sizlere ömür. Yürüyerek kreşe gidip kızı aldım, eşimi aradım işi vardı çıkamadı iş yerinden eve yürüyerek gittik. Akşam da arkadaşım geldi onu almaya gittim yürüyerek çünkü eşimin çalıştırıp evin kapısına kadar getirdiği araba yine çalışmadı. Şükür bir sürü adım atmış oldum. Aslında çok seviyorum yürümeyi. Bir yönden iyi oldu. Eve gittim yemek misafir derken selam bile veremedim size. Sabahta arkadaşımı hastaneye bıraktım işler derken ancak vakit bulabildim.
Canım bu menün çok iyi olmamış özellikle akşamı bozmuşsun canım daha dikkatli olman lazım.

Ay ben bu hafta hedefime ulaşamayacağım galiba ya of
Böyle olumsuz düşünürsen eğer vücudunu olumsuz olarak etkilersin. Size hedef belirlemenizde ki en büyük amacım buydu. Olumlu düşünürsen olumlu olur. Şu kiloya ineceğim diye düşünürsen o kiloya inersin. Lütfen kendini olumsuz güdüleme.
Bilmem kimseye soylemedim sanirim bi ara konusalim bunu

Bu hafta hedefim 61 cnm
Bence de canım konuşalım

Alışverişteydim cnm coooook ucuzluk vardı da :)
Ne ciciler aldın bakim kendine söyle de bilelim

Gayet güzel olmuş menün.

Salam haricinde çok güzel bir menü. Salam yemeni tavsiye etmiyorum. Anlatmıştım daha önce rektoral kansere neden olma ihtimali çok yüksek. Onu öğrendiğimden beridir hiç yemiyorum. Sana da tavsiye etmem. Yürüyüş çok güzel

Ben de akşam kısır yedim

Eve girememişsin bir türlü

Ben zerdeyi o kadar da çok sevmiyorum nedense. Konya' da pilavda yapıyorlar ama ben beğenemedim bir türlü. Yoğurtla da hiç denemedim açıkçası tadını hiç bilmiyorum

Canım mümkün olduğunca mecbur kalmadıkça diyet süresince kaşar peynir yemememiz gerekiyor. Bir de akşam ki patatesler sakıncalı. Onların haricinde gayet güzel menü. Ama taşınma ve yerleşme aşamasında olduğunu düşünerek onlara da ses çıkarmıyorum çünkü yapabileceğinin en iyisini yapmışsın.
Bugünki menüm daha iyi
Su da öyle

Bende de aynı durum. Sabah Öğlen İyi... Akşam yoldan çıkıyorum...

Acaba Sık Sık Tartılmasan Mı... Sen Öneriyorsun bunu genelde.
Haklısın canım. Normalde ben de her sabah çıkıyorum tartıya ama yüksek kilolardayken sadece haftada bir kez tartılıyordum çünkü insanın moralini bozuyor ve motivasyonuna zarar veriyor. Ama şuan moral bozmuyorum sadece şımarıyorum. Tartılmadığım zaman kendimi kontrol edemiyorum. Mesela bu sabah tartılmadım çünkü dün akşam kısır yedim. Kısır ben de şişkinlik yapıyor ve tartıda kötü sonuçlar almamı sağlıyor. Cumaya kadar tartlılmama kararı aldım. Ama dediğim gibi korum döneminde olduğum için tartılmazsam kendimi kontrol edemiyorum.

Mısır haricinde güzel bir menü. Akşamın çok az olmuş ama.

Hadi bakalım inşallah

Mesajları okudum fakat alintilayamadim dünkü menüm için kim ne dediyse çok çok haklı bugün solmezin yeni listesine uyuyorum bende şimdi öğlen yemeği yiyecegim Ben bu hafta tam dayaklık oldum tam birde hedef listesini ben hazırladım utanç verici bir rakam görmem umarımm

harikasın canım maşallah
cuma 59 ları görebilirsin bence

bu hafta ilk 3 e girmemiz lazım
ben de haftaya tatile gidiyorum
planladığımızdan 2 hafta önce
58 olsaydım bari gitmeden
ah ah bayram herşeyi mahvetti

haftaya kadar vaktin var canım 58 de olabilirsin belkii

bende dedim diyetisyene baya az verdin. bir hafta az bir hafta çok veriyorsun dedim. farkettin demek dedi :)
öğle yemeği baya hafif hatta ara öğün gibi bence. ama ananas tatlı tatlı çok iyi geldi.
dün marketlerde aradım manava baktım bulamadım ananası. Allah dan bugün pazar vardı. kahvaltıdan sonra pazara çıktım da aldım.öğle yemeğine yetiştirdim.

arabanın aküsünün bitmesi kötü olmuş canım. bizimde başımıza geldi. bi kablo ile başka araçtan hallediliyor ama hem kablo ara hem yardım edecek insan bul zor iş. yürüyüş yapmış olmuşsun bir tek o tarafı iyi olmuş

ya ben zaten gezmeyi çok severim. evde durduğumda pek söylenemez zaten ama. akşamkiler tamamen plansızdı.pat diye oldu hepsi. komşuya kızım ablasıyla oynasın diye geçmiştim. yağmur yağacakmış diye yürüyüşe çıkmayalım diye konuşmuştuk arkadaşla.parka götürmek aniden çıktı. mesaj atmış görünce hemen giyinip çıktım.babama uğramak yold aklıma geldi. eşim geç gelecekti zaten bi görüp eve geçeyim dedim. en son ki komşu kızın işgüzarlığı teyze teyze dedi gitti kucağına. ayakkabılarını da çıkarttırdı cadı. bende girdim artık mecburen. girincede oturuluyor sohbet muhabbet. ay yazarken yoruldum gezerken yorulmadım ama hiçç

ben çok severim zerdeyi. ara ara da yaparım aklıma düşer. annemlerin köyde sünnet düğünlerinde tatlı olarak dağıtılıyor.

daha iki gün var toparlanırsın. cuma çok güzel bir rakam görürsün inşallah. moral bozmak yok. hedefini düşün ona odaklan

Inşallah canım umarım hepimiz

kruvasanla keki gören üstüne çuvallandı sanırım

hala geç değil

bugün ve yarın saf protein alırsan hiç karbo meyve sebze yemeden inan bana muhteşem bir sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…