Afiyet olsun.26 Haziran menü
Saat 09:00
Bir kk kaşar peyniri
İki dilim domates
Yarım salatalık
Çay
Saat 12:30
Fİltre kahve sütlü
Saat 14:00
Bir tane dolma biber
Saat 18:30
Fırında patates, biber, kabak, patlıcan yemeğinden 4 yemek kaşığı
Saat 20:30
Filtre kahve sütlü
5 fındık
3 badem
2 litre su
26 Haziran menü
Bir kk kaşar peyniri
İki dilim domates
Yarım salatalık
Çay
Fİltre kahve sütlü
Bir tane dolma biber
Filtre kahve sütlü
5 fındık
3 badem
2 litre su
26 haziran salı
7.45
2 dilim tb ekmek
1 haş. Yumurta
1/2 kk lor
10 yeşil zeytin
Söğüş Domates Salatalık
13.30
Koca bir tabak kabak borani
17.00
2 ceviz
2 incir
1/2 mısır
19.20
1 yemek kaşığı kadat izmir köfte
1 yk salata
En az 2.5 L su
Bugun menu
Sabah 09.20
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Semizotlu salata
1 kizarmis form ekmek
Ara
Bi tabak semizotlu salata
Aksam 16.30
Buyuk kase kısır
Ara
1 avuc kiraz
3 lt su icildi...
45 dakika evde tempolu yürüyüş yapildi..
10 dakika basket oynadim parkta
90 dakika parkta tempolu yürüyuş yaptim...
Basketbol daha oynardim arkadasim geldi hadi gel yuruyelim deyince biraktim)
26 haziran salı
7.45
2 dilim tb ekmek
1 haş. Yumurta
1/2 kk lor
10 yeşil zeytin
Söğüş Domates Salatalık
13.30
17.00
2 ceviz
2 incir
1/2 mısır
19.20
1 yk salata
En az 2.5 L su
Günaydın kızlar bugün inşallah bol eksili bir gün olur tartiya son 2 gün
26.06.2018/Salı
11:00 = 1 kase Domates çorbası
1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği (1dilimi 2ye böldüm)
15:30 = 1 avuç soslu mısır
17:45 = 2 kruvasan
1 büyük dilim kek
(Tüm gün dışarıdaydım eve gelince Yemek hazırlamak uzun sürecek diye evde olanlardan yedim geç vakte kalmasın diye)
1.5 lt normal su, 1.5 lt detoks suyu
Biraz yürüyüşLAydLiNe
Günaydın kızlar bugün inşallah bol eksili bir gün olur tartiya son 2 gün
Anlaşılan bu hafta çok daha iyi bir rakam göreceksin tartıda çünkü bu liste bayağı bayağı az senin kilona göre. Sanırım şokluyor seni ama zaten miden küçülmüştür. Bu arada kızın çok tatlı maşallah 41 kerekahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
yeşillik
öğle
1 parmak kalınlığında ananas
2 dilim beyaz peynir
2 ceviz
yeşillik
ara
sütlü türk kahvesi
akşam
7 kaşık etli sebze yemeği
1 dilim ekmek
1 kase cacık
ara
1 çay bardağı kefir zerdeçallı
bu hafta ki menüm bu
Dün benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi desem yeridir. Akşam iş yerinden çıktım. Kızı kreşten alıp kütüphaneye gidecektim. Arabanın başına bir geçtim ki farları açık unutuşum. Akü sizlere ömür. Yürüyerek kreşe gidip kızı aldım, eşimi aradım işi vardı çıkamadı iş yerinden eve yürüyerek gittik. Akşam da arkadaşım geldi onu almaya gittim yürüyerek çünkü eşimin çalıştırıp evin kapısına kadar getirdiği araba yine çalışmadı. Şükür bir sürü adım atmış oldum. Aslında çok seviyorum yürümeyi. Bir yönden iyi oldu. Eve gittim yemek misafir derken selam bile veremedim size. Sabahta arkadaşımı hastaneye bıraktım işler derken ancak vakit bulabildim.bugün kimseler yok. nerdesiniz kızlar neler yapıyorsunuz?
Canım bu menün çok iyi olmamış özellikle akşamı bozmuşsun canım daha dikkatli olman lazım.26.06.2018/Salı
11:00 = 1 kase Domates çorbası
1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği (1dilimi 2ye böldüm)
15:30 = 1 avuç soslu mısır
17:45 = 2 kruvasan
1 büyük dilim kek
(Tüm gün dışarıdaydım eve gelince Yemek hazırlamak uzun sürecek diye evde olanlardan yedim geç vakte kalmasın diye)
1.5 lt normal su, 1.5 lt detoks suyu
Biraz yürüyüşLAydLiNe
Böyle olumsuz düşünürsen eğer vücudunu olumsuz olarak etkilersin. Size hedef belirlemenizde ki en büyük amacım buydu. Olumlu düşünürsen olumlu olur. Şu kiloya ineceğim diye düşünürsen o kiloya inersin. Lütfen kendini olumsuz güdüleme.Ay ben bu hafta hedefime ulaşamayacağım galiba ya of
Bence de canım konuşalımBilmem kimseye soylemedim sanirim bi ara konusalim bunu
Bu hafta hedefim 61 cnm
Ne ciciler aldın bakim kendine söyle de bilelimAlışverişteydim cnm coooook ucuzluk vardı da :)
Gayet güzel olmuş menün.Selam kizlar bu hfta sorumlum izinde onun yerine bakiyorum. Calissam daha iyi ne ka
dar angarya kagit kurek isi varsa bende moralmen daha iyiym bugun ama sanki.bole emekliligi yaklasmis yazlik alip sahil kasabasina yerlescek havasindayim o kadar yasli hissediom kendimihep bole depresif oldugumda istahim acilirdi bi sefer tam tersine kapandi.
Sabah 08.00
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Ogle 12.00
3 4 parca ceviz buyuklugunde tavuk sotenin tavugu
1.kase salata
Ara 15.00
1 tane kuru meyveli musli.bar (denemek.icin aldim hosuma.gitti)
Aksam 18.30
1.kase.yogurt
1 kase sehriye corbasi
3 litre su
30 dk yuruyus
Salam haricinde çok güzel bir menü. Salam yemeni tavsiye etmiyorum. Anlatmıştım daha önce rektoral kansere neden olma ihtimali çok yüksek. Onu öğrendiğimden beridir hiç yemiyorum. Sana da tavsiye etmem. Yürüyüş çok güzelBugünkü menüm
Sabah 8.30
2dilim ekmek
2dilim peynir
Salatalık domates
5zeytin
2dilim salam
Kahve
Öğlen 13.00
1tane fırında but
Salata
1dilim ekmek
Akşam yok yiyemedim dışarıdaydım
Sadece kahve içtim
2litre su
3saat alışveriş merkezinde yürüyüs :)
Ben de akşam kısır yedimBugun menu
Sabah 09.20
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Semizotlu salata
1 kizarmis form ekmek
Ara
Bi tabak semizotlu salata
Aksam 16.30
Buyuk kase kısır
Ara
1 avuc kiraz
3 lt su icildi...
45 dakika evde tempolu yürüyüş yapildi..
10 dakika basket oynadim parkta
90 dakika parkta tempolu yürüyuş yaptim...
Basketbol daha oynardim arkadasim geldi hadi gel yuruyelim deyince biraktim)
Eve girememişsin bir türlüAksam 8 e doğru karşı komsuma geçtim bitane şekersiz Türk kahvesi içtim.
Beraber yürüyüş yaptığımız arkadaş aradı parka çıkmış gel diye çağırdı. Yürüyüş yapmadik ama çocukları parka goturduk. Ordan babama uğradım. Annem ananemin yanında bi bakayim dedim ne yapıyor. Ordan eve geliyordum ki alt komşu kızın sesine kapıyı açtı. Bizim ki içeri daldı bi de girdim orda oturdum. Bu saat oldu ara öğünümü anca yapicam. Geç oldu aslında ama yoğurt ve zerdecal yağ yakıyor diye yiyeceğim
Ben zerdeyi o kadar da çok sevmiyorum nedense. Konya' da pilavda yapıyorlar ama ben beğenemedim bir türlü. Yoğurtla da hiç denemedim açıkçası tadını hiç bilmiyorumbende hiç beğenmedim direk yuttum o yüzden.üstüne de az su içtim ağzımdaki tadı gitsin diye. idare edeceğim artık bir hafta.
zerdeçaldan yapılan zerde harika oluyor ama o zararlı hali işte. hem pirinç hem şeker. öyle güzel olan bir şeyden bu kadar kötü bir tat beklemiyordum hiçç
Canım mümkün olduğunca mecbur kalmadıkça diyet süresince kaşar peynir yemememiz gerekiyor. Bir de akşam ki patatesler sakıncalı. Onların haricinde gayet güzel menü. Ama taşınma ve yerleşme aşamasında olduğunu düşünerek onlara da ses çıkarmıyorum çünkü yapabileceğinin en iyisini yapmışsın.26 Haziran menü
Bir kk kaşar peyniri
İki dilim domates
Yarım salatalık
Çay
Fİltre kahve sütlü
Bir tane dolma biber
Filtre kahve sütlü
5 fındık
3 badem
2 litre su
Haklısın canım. Normalde ben de her sabah çıkıyorum tartıya ama yüksek kilolardayken sadece haftada bir kez tartılıyordum çünkü insanın moralini bozuyor ve motivasyonuna zarar veriyor. Ama şuan moral bozmuyorum sadece şımarıyorum. Tartılmadığım zaman kendimi kontrol edemiyorum. Mesela bu sabah tartılmadım çünkü dün akşam kısır yedim. Kısır ben de şişkinlik yapıyor ve tartıda kötü sonuçlar almamı sağlıyor. Cumaya kadar tartlılmama kararı aldım. Ama dediğim gibi korum döneminde olduğum için tartılmazsam kendimi kontrol edemiyorum.Bugünki menüm daha iyi
Su da öyle
Bende de aynı durum. Sabah Öğlen İyi... Akşam yoldan çıkıyorum...
Acaba Sık Sık Tartılmasan Mı... Sen Öneriyorsun bunu genelde.
Mısır haricinde güzel bir menü. Akşamın çok az olmuş ama.26 haziran salı
7.45
2 dilim tb ekmek
1 haş. Yumurta
1/2 kk lor
10 yeşil zeytin
Söğüş Domates Salatalık
13.30
17.00
2 ceviz
2 incir
1/2 mısır
19.20
1 yk salata
En az 2.5 L su
Hadi bakalım inşallahYine 60.9 ile ucundan da olsa 60lı bir rakam gördüm.
bugün sadece protein belki beraberinde sebze yiyeceğim bir gün olacak.
uzundur gördüğüm en düşük rakam 60,6 idi yanlış hatırlamıyorsam
cuma günü daha da aşağıya düşmeyi hedefliyorum.
yarın 60.6 nın altına düşersem cuma 59 lu bir rakam bile görebilirim tartıda...
hadi latisss
Yine 60.9 ile ucundan da olsa 60lı bir rakam gördüm.
bugün sadece protein belki beraberinde sebze yiyeceğim bir gün olacak.
uzundur gördüğüm en düşük rakam 60,6 idi yanlış hatırlamıyorsam
cuma günü daha da aşağıya düşmeyi hedefliyorum.
yarın 60.6 nın altına düşersem cuma 59 lu bir rakam bile görebilirim tartıda...
hadi latisss
bu hafta ilk 3 e girmemiz lazım
ben de haftaya tatile gidiyorum
planladığımızdan 2 hafta önce
58 olsaydım bari gitmeden
ah ah bayram herşeyi mahvetti
Anlaşılan bu hafta çok daha iyi bir rakam göreceksin tartıda çünkü bu liste bayağı bayağı az senin kilona göre. Sanırım şokluyor seni ama zaten miden küçülmüştür. Bu arada kızın çok tatlı maşallah 41 kere
Dün benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi desem yeridir. Akşam iş yerinden çıktım. Kızı kreşten alıp kütüphaneye gidecektim. Arabanın başına bir geçtim ki farları açık unutuşum. Akü sizlere ömür. Yürüyerek kreşe gidip kızı aldım, eşimi aradım işi vardı çıkamadı iş yerinden eve yürüyerek gittik. Akşam da arkadaşım geldi onu almaya gittim yürüyerek çünkü eşimin çalıştırıp evin kapısına kadar getirdiği araba yine çalışmadı. Şükür bir sürü adım atmış oldum. Aslında çok seviyorum yürümeyi. Bir yönden iyi oldu. Eve gittim yemek misafir derken selam bile veremedim size. Sabahta arkadaşımı hastaneye bıraktım işler derken ancak vakit bulabildim.
Canım bu menün çok iyi olmamış özellikle akşamı bozmuşsun canım daha dikkatli olman lazım.
Böyle olumsuz düşünürsen eğer vücudunu olumsuz olarak etkilersin. Size hedef belirlemenizde ki en büyük amacım buydu. Olumlu düşünürsen olumlu olur. Şu kiloya ineceğim diye düşünürsen o kiloya inersin. Lütfen kendini olumsuz güdüleme.
Bence de canım konuşalım
Ne ciciler aldın bakim kendine söyle de bilelim
Gayet güzel olmuş menün.
Salam haricinde çok güzel bir menü. Salam yemeni tavsiye etmiyorum. Anlatmıştım daha önce rektoral kansere neden olma ihtimali çok yüksek. Onu öğrendiğimden beridir hiç yemiyorum. Sana da tavsiye etmem. Yürüyüş çok güzel
Ben de akşam kısır yedim
Eve girememişsin bir türlü
Ben zerdeyi o kadar da çok sevmiyorum nedense. Konya' da pilavda yapıyorlar ama ben beğenemedim bir türlü. Yoğurtla da hiç denemedim açıkçası tadını hiç bilmiyorum
Canım mümkün olduğunca mecbur kalmadıkça diyet süresince kaşar peynir yemememiz gerekiyor. Bir de akşam ki patatesler sakıncalı. Onların haricinde gayet güzel menü. Ama taşınma ve yerleşme aşamasında olduğunu düşünerek onlara da ses çıkarmıyorum çünkü yapabileceğinin en iyisini yapmışsın.
Haklısın canım. Normalde ben de her sabah çıkıyorum tartıya ama yüksek kilolardayken sadece haftada bir kez tartılıyordum çünkü insanın moralini bozuyor ve motivasyonuna zarar veriyor. Ama şuan moral bozmuyorum sadece şımarıyorum. Tartılmadığım zaman kendimi kontrol edemiyorum. Mesela bu sabah tartılmadım çünkü dün akşam kısır yedim. Kısır ben de şişkinlik yapıyor ve tartıda kötü sonuçlar almamı sağlıyor. Cumaya kadar tartlılmama kararı aldım. Ama dediğim gibi korum döneminde olduğum için tartılmazsam kendimi kontrol edemiyorum.
Mısır haricinde güzel bir menü. Akşamın çok az olmuş ama.
Hadi bakalım inşallah
Mesajları okudum fakat alintilayamadim dünkü menüm için kim ne dediyse çok çok haklı bugün solmezin yeni listesine uyuyorum bendeşimdi öğlen yemeği yiyecegim Ben bu hafta tam dayaklık oldum tam birde hedef listesini ben hazırladım utanç verici bir rakam görmem umarımm
Inşallah canım umarım hepimizharikasın canım maşallah
cuma 59 ları görebilirsin bence
haftaya kadar vaktin var canım 58 de olabilirsin belkii
bende dedim diyetisyene baya az verdin. bir hafta az bir hafta çok veriyorsun dedim. farkettin demek dedi :)
öğle yemeği baya hafif hatta ara öğün gibi bence. ama ananas tatlı tatlı çok iyi geldi.
dün marketlerde aradım manava baktım bulamadım ananası. Allah dan bugün pazar vardı. kahvaltıdan sonra pazara çıktım da aldım.öğle yemeğine yetiştirdim.
arabanın aküsünün bitmesi kötü olmuş canım. bizimde başımıza geldi. bi kablo ile başka araçtan hallediliyor ama hem kablo ara hem yardım edecek insan bul zor iş. yürüyüş yapmış olmuşsun bir tek o tarafı iyi olmuş
ya ben zaten gezmeyi çok severim. evde durduğumda pek söylenemez zaten ama. akşamkiler tamamen plansızdı.pat diye oldu hepsi. komşuya kızım ablasıyla oynasın diye geçmiştim. yağmur yağacakmış diye yürüyüşe çıkmayalım diye konuşmuştuk arkadaşla.parka götürmek aniden çıktı. mesaj atmış görünce hemen giyinip çıktım.babama uğramak yold aklıma geldi. eşim geç gelecekti zaten bi görüp eve geçeyim dedim. en son ki komşu kızın işgüzarlığı teyze teyze dedi gitti kucağına. ayakkabılarını da çıkarttırdı cadı. bende girdim artık mecburen. girincede oturuluyor sohbet muhabbet. ay yazarken yoruldumgezerken yorulmadım ama hiçç
ben çok severim zerdeyi. ara ara da yaparım aklıma düşer. annemlerin köyde sünnet düğünlerinde tatlı olarak dağıtılıyor.
daha iki gün var toparlanırsın. cuma çok güzel bir rakam görürsün inşallah. moral bozmak yok. hedefini düşün ona odaklan
Mesajları okudum fakat alintilayamadim dünkü menüm için kim ne dediyse çok çok haklı bugün solmezin yeni listesine uyuyorum bendeşimdi öğlen yemeği yiyecegim Ben bu hafta tam dayaklık oldum tam birde hedef listesini ben hazırladım utanç verici bir rakam görmem umarımm
Bakalım solmezin listesine uyuyorum ama inşallah veririmkruvasanla keki gören üstüne çuvallandı sanırım
hala geç değil
bugün ve yarın saf protein alırsan hiç karbo meyve sebze yemeden inan bana muhteşem bir sonuç alırsın
Bakalım solmezin listesine uyuyorum ama inşallah veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?