Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım. Menulerin hep güzel maşallah

Hepinize selam kızlar. Cok asiri yogunum buranin adetine göre dugun 3 gun ve kiz tarafinin kinasiyla beraber 4 gun oluyo. Yani persembeden pazara kadar dugunde olucam beni merak etmeyin hepinizi öpüyorum.

Iyi Eğlenceler canimm

Kızlar valla kendimi çok boşladım ya.güya birakmayacaktim. Canım sıkıldıkça 2gündür mutfağa gidip kek mek yiyip çıkıyorum. Biri bana dur desin.

Dur!!!
Verdiğin emekleri düşün ve birak yediğin kekleri
Bi su iç ve kaç hemen ordan

Allah yardimcin olsun canım. O unutuyorsa sen hatirlat canım bu devirde cebinde para olmadan hiç bir şey olmuyor. Benim kocamda nakit çok vermezdi kredi kartından al ne aliyorsan derdi. Her şey de kredi kartı ile olmuyor ki. Bir gün kızı doktora götürecektim kartimi okumadi makina kaldım orda sinir oldum. Başka bi yere goturdum ama evde de kıyameti kopardim saydim sovdum. Şimdi anlaştık ay başı bana nakit bir miktar veriyor. Para muhabbeti yapmıyoruz.

Yakın bir arkadaşımın bosanma davası var yarin yani artik bugun ve bende şahit olarak orda olacağım. Sabah erken çıkarım uğrayamazsam merak etmeyin

sopalanacak biri var evde desene...
şu dünya kupası da bitse. senin şansından bir de rusyada maçlar... adam ne yapsın...
umarım herşey düzelir en kısa zamanda

28 haziran çarşamba listem gelsin

7.40

1 haşlanmış yımırta
5 y.zeytin
1 kk lor
1 dilim dukan ekmek
söğüş domates salatalık

13.30
avucum büyüklüğünde fırında tavuk
5 yaprak sarma
yağsız salata

19.30
250 g kadar ızgara levrek
yağsız salata
1/2 mini magnum

en az 3 L su
45 dk yürüyüş

Afiyet olsun canım sen biliyorsun zaten yememen gerekenleri.bugün ekstra sporla halledersin

sana kolaylıklar diliyorum. mahkemede böyle bir konuda şahit olmak nasıl da zordur...

Hem de nasıl zor anlatamam.
Baştan eşi istemedi boşanmak ama sonra anlastilar. Anlaşmalı boşanma sahide gerek yok aslında ama son anda vazgeçip imzalamazsa diye gidiyoruz. Öyle bir durumda sahitlerin dinlenmesi için uzamasin mahkeme diye. Inşallah atar imzayida gerek kalmaz şahide.

Son düzenleme:

Yediğim cıssların porsiyonlarının küçük olması tek tesellim

Mahkemede kolaylıklar diliyorum

Hoşgeldin

Ben akşam meyve yediğimde hemen tartıya yansıyor... yoğurtla yenildiğinde etkisinin azaldığını okumuştum....
Meyveli yoğurt kötünün iyisi olabilir

Menü harika ama su çok olmuş canım. Su da 3 ü geçmemeye çalış. Fazlası da zararlı unutma sakın.

Selam kizlar mwnumu yaziim aksam gelicm

Sabah 08.00
1 kupa sade kahve

Ogle 12.00
1 tabak etli turlu
1 kase visne kompoato

Ara 15.00
5 tane cubuk kraker
5 tane yesil.zeytin

Aksam 18.30
Salata
Yogurt

2.5 litre su
Yarim.saat yuruysu
Çok hafif yemeye başlamışsın iyi misin?

Canım daha doyurucu ve sağlıklı yesen iyi olacak. Çörek olmamış ama akşam saatin çok güzel. Kendini aç bırakırsan kaçamak ihtimalin çok artar. O yüzden öğünlerinin hep doyurucu olması lazım.

Hepinize selam kızlar. Cok asiri yogunum buranin adetine göre dugun 3 gun ve kiz tarafinin kinasiyla beraber 4 gun oluyo. Yani persembeden pazara kadar dugunde olucam beni merak etmeyin hepinizi öpüyorum.
Yarın bildirim yapmayı unutma canım inşallah tartılacak bir yerin vardır

Kızlar valla kendimi çok boşladım ya.güya birakmayacaktim. Canım sıkıldıkça 2gündür mutfağa gidip kek mek yiyip çıkıyorum. Biri bana dur desin.
Gel hemen yanı başıma bırakma sakın kendini. Menü yazmaya çalış bence kötü de olsa.

Kötü olmuş canım inşallah en kısa zamanda kurarsın düzenini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…