27 Haziran menü
saat 09:30
Bir kk beyaz peynir
Bir domates
Yarım salatalık
bir dilim tm buğday ekmeği
Saat 12:30
3 tane sarma
Saat 18:00
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
Saat 20:00
Filtre kahve sütlü
2,5 litre su
Bir saat yürüyüş
Hepinize selam kızlar. Cok asiri yogunum buranin adetine göre dugun 3 gunve kiz tarafinin kinasiyla beraber 4 gun oluyo. Yani persembeden pazara kadar dugunde olucam beni merak etmeyin hepinizi öpüyorum.
Kızlar valla kendimi çok boşladım ya.güya birakmayacaktim. Canım sıkıldıkça 2gündür mutfağa gidip kek mek yiyip çıkıyorum. Biri bana dur desin.
Aşırı düzensiz bi beslenmem var sağ olsun eşimde rahat dolap tam takır kuru bakır misali o dünya kupası maçlarında. 1 bebek 1 çocukla her yere yetişmemi bekliyor. Araba yok sağ olsun para bırakmayı da unutuyor geleli tarhana çorbası makarna akşamlarI gündüzleri ise memleketten getirdiğim zeytin peynir sağ olsun arkadaş ekmek alıverdi de ekmek de yedik. Sakin olmaya çalışıyorum. Hepsi geçicek ve ben düzenimi kurup şu kiloları vericem inşaallah
Bugünkü menüm
Sabah 8.30da
2tane tost
Kahve
Öğlen 13de
Ispanak
Yoğurt
1dilim ekmek
Akşam 18
1tane havuç
Kahve
2litre su
Spor yok
Ay bugün gelemedim bütün gün temizlik yaptım
Daha yeni bitti işim
Aşırı düzensiz bi beslenmem var sağ olsun eşimde rahat dolap tam takır kuru bakır misali o dünya kupası maçlarında. 1 bebek 1 çocukla her yere yetişmemi bekliyor. Araba yok sağ olsun para bırakmayı da unutuyor geleli tarhana çorbası makarna akşamlarI gündüzleri ise memleketten getirdiğim zeytin peynir sağ olsun arkadaş ekmek alıverdi de ekmek de yedik. Sakin olmaya çalışıyorum. Hepsi geçicek ve ben düzenimi kurup şu kiloları vericem inşaallah
Yakın bir arkadaşımın bosanma davası var yarin yani artik bugun ve bende şahit olarak orda olacağım. Sabah erken çıkarım uğrayamazsam merak etmeyin
Bugünkü menüm
Sabah 8.30da
2tane tost
Kahve
Öğlen 13de
Ispanak
Yoğurt
1dilim ekmek
Akşam 18
1tane havuç
Kahve
2litre su
Spor yok
Malatya canim malatya ahh ahh millet düğün icin1 kiyafet alirken ben 4 bakiyom anacim battim vallaHay maşallah. Nwresiymis kiz orası oyle
28 haziran çarşamba listem gelsin
7.40
1 haşlanmış yımırta
5 y.zeytin
1 kk lor
1 dilim dukan ekmek
söğüş domates salatalık
13.30
avucum büyüklüğünde fırında tavuk
5 yaprak sarma
yağsız salata
19.30
250 g kadar ızgara levrek
yağsız salata
1/2 mini magnum
en az 3 L su
45 dk yürüyüş
sana kolaylıklar diliyorum. mahkemede böyle bir konuda şahit olmak nasıl da zordur...
Afiyet olsun canım sen biliyorsun zaten yememen gerekenleri.bugün ekstra sporla halledersin
Hem de nasıl zor anlatamam.
Baştan eşi istemedi boşanmak ama sonra anlastilar. Anlaşmalı boşanma sahide gerek yok aslında ama son anda vazgeçip imzalamazsa diye gidiyoruz. Öyle bir durumda sahitlerin dinlenmesi için uzamasin mahkeme diye. Inşallah atar imzayida gerek kalmaz şahide.
merhaba kızlar kayıp ada geldiiiiii))
akşamları 1 saat basketbol oynamaya başladım çok iyi geldi her yerim ağrıyor yüzümde pancar gibi oluyor ama olsun))
artık evdede 1 saat yürüyüşlere başlıyacam)
yaz ayında ben çok diyet yapamıyorum dondurmaya hayır diyemiyorum kış meyvesi hiç yemem aklıma gelmez ama yaz meyvelerini çok severim üzüm , kiraz , kavun bu üçünü çok seviyorum.... çook yemek yiyemesemde meyve yiyorum açıkcası.....
Bugün ki menum
Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 ceri domatesi
Öğle 13:00
1 parmak kalınlığında ananas
2 dilim peynir
2 ceviz
2 salatalık
Ara 16:30
1 tane sütlü kahve büyük fincanda
Akşam 19:00
7 kaşık kıymalı türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Ara 22:00
1 çay bardağı zerdecalli kefir
4,5 lt su
45+45 tempolu yürüyüş
LAydLiNe
Çok hafif yemeye başlamışsın iyi misin?Selam kizlar mwnumu yaziim aksam gelicm
Sabah 08.00
1 kupa sade kahve
Ogle 12.00
1 tabak etli turlu
1 kase visne kompoato
Ara 15.00
5 tane cubuk kraker
5 tane yesil.zeytin
Aksam 18.30
Salata
Yogurt
2.5 litre su
Yarim.saat yuruysu
Canım daha doyurucu ve sağlıklı yesen iyi olacak. Çörek olmamış ama akşam saatin çok güzel. Kendini aç bırakırsan kaçamak ihtimalin çok artar. O yüzden öğünlerinin hep doyurucu olması lazım.27.06.2018/Çarşamba
09:30 = 1 haşlanmış yumurta
1 avuç Maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
13:30 = 1 kk peynir
Yarım dilim tam buğday ekmeği
15:30 = Sütlü türk kahvesi
17:00 = 7 kaşık taze fasulye
Buğday unlu ev yapımı haşhaşlı çörek
3 lt suLAydLiNe
Evet çörek yememeliydim ama ben neden kendime hakim olamıyorum sabahtan akşama kadar sabret yap akşam çörek of vallahi
Yarın bildirim yapmayı unutma canım inşallah tartılacak bir yerin vardırHepinize selam kızlar. Cok asiri yogunum buranin adetine göre dugun 3 gunve kiz tarafinin kinasiyla beraber 4 gun oluyo. Yani persembeden pazara kadar dugunde olucam beni merak etmeyin hepinizi öpüyorum.
Gel hemen yanı başıma bırakma sakın kendini. Menü yazmaya çalış bence kötü de olsa.Kızlar valla kendimi çok boşladım ya.güya birakmayacaktim. Canım sıkıldıkça 2gündür mutfağa gidip kek mek yiyip çıkıyorum. Biri bana dur desin.
Kötü olmuş canım inşallah en kısa zamanda kurarsın düzenini.Aşırı düzensiz bi beslenmem var sağ olsun eşimde rahat dolap tam takır kuru bakır misali o dünya kupası maçlarında. 1 bebek 1 çocukla her yere yetişmemi bekliyor. Araba yok sağ olsun para bırakmayı da unutuyor geleli tarhana çorbası makarna akşamlarI gündüzleri ise memleketten getirdiğim zeytin peynir sağ olsun arkadaş ekmek alıverdi de ekmek de yedik. Sakin olmaya çalışıyorum. Hepsi geçicek ve ben düzenimi kurup şu kiloları vericem inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?