- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Listeyi ben hazirladigim için kaydettikten sonra düzeltme yapamıyorum o yüzden cuma günü bildirim yaparsan daha iyi olur benim için :) obur turlu telefondan üstüne kalemle yazarım sen bilirsinhoşbulduk canım , canım hafta sonu tartılıp hem kilomu yazarım hemde hedefimi) teşekkürler
tamam canım cuma gününe kadar halledersem haber veririm... olmazsa diğer hafta cuma herkes hedef verirken benide eklersin listeye sorun değilListeyi ben hazirladigim için kaydettikten sonra düzeltme yapamıyorum o yüzden cuma günü bildirim yaparsan daha iyi olur benim için :) obur turlu telefondan üstüne kalemle yazarım sen bilirsin
Tebrikler canim diyetisyen menüsünu burayada yazabilirmisin bi bakalim ne var ne yokdiyetisyenden geldim kızlar 2300 vermişim bu hafta 1300 ü yağdan gitmiş. metabolizma yaşımda bir yaş gençleşmiş şükür.kendi yaşımdan 10 yaş yaşlı metabolizmam var.
sıkı bir menü verdi bu hafta. umarım güzel sonuçlar alırım yine.
Tebrikler canim diyetisyen menüsünu burayada yazabilirmisin bi bakalim ne var ne yok)
Tamam canım olmazsa kaydetmem ertesi gün seni eklerim olsuntamam canım cuma gününe kadar halledersem haber veririm... olmazsa diğer hafta cuma herkes hedef verirken benide eklersin listeye sorun değil
Ayyy canım çok güzel maşallah nazar değmesin tebrik ederimmdiyetisyenden geldim kızlar 2300 vermişim bu hafta 1300 ü yağdan gitmiş. metabolizma yaşımda bir yaş gençleşmiş şükür.kendi yaşımdan 10 yaş yaşlı metabolizmam var.
sıkı bir menü verdi bu hafta. umarım güzel sonuçlar alırım yine.
Dışarıdaydım canım ayakkabı almıştık içimize sinmedi değiştirmeye gittik yeni geldik daha eve birşeyler yedim oturuyorum ayaklarım ağrıdı sen neler yapıyorsunbugün kimseler yok. nerdesiniz kızlar neler yapıyorsunuz?
Ayyy canım çok güzel maşallah nazar değmesin tebrik ederimm
Dışarıdaydım canım ayakkabı almıştık içimize sinmedi değiştirmeye gittik yeni geldik daha eve birşeyler yedim oturuyorum ayaklarım ağrıdı sen neler yapıyorsun
26.06.2018/Salı
11:00 = 1 kase Domates çorbası
1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği (1dilimi 2ye böldüm)
15:30 = 1 avuç soslu mısır
17:45 = 2 kruvasan
1 büyük dilim kek
(Tüm gün dışarıdaydım eve gelince Yemek hazırlamak uzun sürecek diye evde olanlardan yedim geç vakte kalmasın diye)
1.5 lt normal su, 1.5 lt detoks suyu
Biraz yürüyüşLAydLiNe
Ay ben bu hafta hedefime ulaşamayacağım galiba ya ofSağol canım darısı başına hepimize
Iyiyim bende evdeyim. Yağmur yagacak diye cikmadim
Afiyet olsun canım ama hiç olmamış. Soslu mısır yerine leblebi fındık veya ceviz olabilirdi. Aksami da biraz gec yeseydin ama sağlıklı bişeyler yeseydin keşke.
Ay ben bu hafta hedefime ulaşamayacağım galiba ya of
Senin yeni listene uyacağım yarın yapmaya çalışacağım. Yürüyüşte inşallah hava güzel olursa çünkü dışarı çıkmayın diye anons yaptılar bugün şiddetli dolu yağışı olacakmış olmazsa evde tempolu yürüyüş yaparımUlaşırsın canım moral bozmak yok. Yarın güzel bir menü bekliyorum senden ve en az yarım saat tempolu yürüyüş tamam mı??
Aynen canım bir süre sonra mide çuval olmadığını anlıyor ve küçülüyor. Ama yine de senin kilona göre doyurucu yemen lazım. Belki yediğin bir şey dokunmuştur.
Böyle zamanlarda bana telefondan yaz canım. Hatta ne zaman canın isterse o zaman yaz. Seni kaybetmek istemiyorum. Çok yol katettin bırakırsan eğer daha fazlasını alırsın.
Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama hem 3 öğün hem de saatlerin harika. Sporuna bayıldım. Maşallah
Tamamdır canım yerleş sen güzelce ama menülerine dikkat et. Böyle dönemlerde kaçar ister istemez. Ama eğer kaçırmazsan çok güzel kilolar verebilirsin. Allah kolaylık versin.
Bu aralar sanki öğünlerini geçiştiriyormuşsun gibi geliyor canım. Yediklerin gayet güzel afiyet olsun
Maşallah kaçamaksız çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Bu gün bütün menüler çok güzel maşallah
Ne güzel canım inşallah en kısa zamanda dönersin aramıza
Düzensiz ve dengesiz olmuş canım. Bir de paylaşımların iyice düştü. Bu da motivasyonunu kaybetmeni sağlar. Seni daha sık bekliyorum artık. Hadi biraz silkelen kendine gel. Bitirelim başladığımız işi.
Aman allahım ne harika bir menü. Sadece akşam saatin biraz geç ve suyun çok az. Yarın daha güzel olacağını düşünüyorum.
Mazeret yok mazeret
Benim neden haberim yok
bugün kimseler yok. nerdesiniz kızlar neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?