Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşbulduk canım , canım hafta sonu tartılıp hem kilomu yazarım hemde hedefimi ) teşekkürler
Listeyi ben hazirladigim için kaydettikten sonra düzeltme yapamıyorum o yüzden cuma günü bildirim yaparsan daha iyi olur benim için :) obur turlu telefondan üstüne kalemle yazarım sen bilirsin

Listeyi ben hazirladigim için kaydettikten sonra düzeltme yapamıyorum o yüzden cuma günü bildirim yaparsan daha iyi olur benim için :) obur turlu telefondan üstüne kalemle yazarım sen bilirsin
tamam canım cuma gününe kadar halledersem haber veririm... olmazsa diğer hafta cuma herkes hedef verirken benide eklersin listeye sorun değil

diyetisyenden geldim kızlar 2300 vermişim bu hafta 1300 ü yağdan gitmiş. metabolizma yaşımda bir yaş gençleşmiş şükür.kendi yaşımdan 10 yaş yaşlı metabolizmam var.
sıkı bir menü verdi bu hafta. umarım güzel sonuçlar alırım yine.

Tebrikler canim diyetisyen menüsünu burayada yazabilirmisin bi bakalim ne var ne yok )

Tebrikler canim diyetisyen menüsünu burayada yazabilirmisin bi bakalim ne var ne yok )

kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
yeşillik

öğle
1 parmak kalınlığında ananas
2 dilim beyaz peynir
2 ceviz
yeşillik

ara
sütlü türk kahvesi

akşam
7 kaşık etli sebze yemeği
1 dilim ekmek
1 kase cacık

ara
1 çay bardağı kefir zerdeçallı

bu hafta ki menüm bu

Ayyy canım çok güzel maşallah nazar değmesin tebrik ederimm

26.06.2018/Salı

11:00 = 1 kase Domates çorbası
1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği (1dilimi 2ye böldüm)

15:30 = 1 avuç soslu mısır

17:45 = 2 kruvasan
1 büyük dilim kek

(Tüm gün dışarıdaydım eve gelince Yemek hazırlamak uzun sürecek diye evde olanlardan yedim geç vakte kalmasın diye)
1.5 lt normal su, 1.5 lt detoks suyu
Biraz yürüyüş LAydLiNe

Ayyy canım çok güzel maşallah nazar değmesin tebrik ederimm

Sağol canım darısı başına hepimize

Dışarıdaydım canım ayakkabı almıştık içimize sinmedi değiştirmeye gittik yeni geldik daha eve birşeyler yedim oturuyorum ayaklarım ağrıdı sen neler yapıyorsun

Iyiyim bende evdeyim. Yağmur yagacak diye cikmadim

Afiyet olsun canım ama hiç olmamış. Soslu mısır yerine leblebi fındık veya ceviz olabilirdi. Aksami da biraz gec yeseydin ama sağlıklı bişeyler yeseydin keşke.

Ay ben bu hafta hedefime ulaşamayacağım galiba ya of

Bugün ki menüm
Sabah 09:00
1 dilim peynir
1,5 dilim ekmek
10 fındık
1 bardak süt
Maydonoz,dereotu

Öğle 15:30 (diyetisyene aç gitmem gerektiği için geç yedim)
Ton balıklı salata
1,5 dilim ekmek

Aksam 19:00 (öğle geç yediğim için ara yapmadim)
7 kaşık kıymalı türlü
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

Ara 22:00
1 çay bardağı yoğurt zerdecalli

3,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
LAydLiNe

Son düzenleme:
Ulaşırsın canım moral bozmak yok. Yarın güzel bir menü bekliyorum senden ve en az yarım saat tempolu yürüyüş tamam mı??
Senin yeni listene uyacağım yarın yapmaya çalışacağım. Yürüyüşte inşallah hava güzel olursa çünkü dışarı çıkmayın diye anons yaptılar bugün şiddetli dolu yağışı olacakmış olmazsa evde tempolu yürüyüş yaparım

Bilmem kimseye soylemedim sanirim bi ara konusalim bunu

Bu hafta hedefim 61 cnm

Selam kizlar bu hfta sorumlum izinde onun yerine bakiyorum. Calissam daha iyi ne ka
dar angarya kagit kurek isi varsa bende moralmen daha iyiym bugun ama sanki.bole emekliligi yaklasmis yazlik alip sahil kasabasina yerlescek havasindayim o kadar yasli hissediom kendimi hep bole depresif oldugumda istahim acilirdi bi sefer tam tersine kapandi.

Sabah 08.00
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
3 zeytin

Ogle 12.00
3 4 parca ceviz buyuklugunde tavuk sotenin tavugu
1.kase salata

Ara 15.00
1 tane kuru meyveli musli.bar (denemek.icin aldim hosuma.gitti)

Aksam 18.30
1.kase.yogurt
1 kase sehriye corbasi

3 litre su
30 dk yuruyus

Bugünkü menüm

Sabah 8.30
2dilim ekmek
2dilim peynir
Salatalık domates
5zeytin
2dilim salam
Kahve

Öğlen 13.00
1tane fırında but
Salata
1dilim ekmek

Akşam yok yiyemedim dışarıdaydım
Sadece kahve içtim

2litre su
3saat alışveriş merkezinde yürüyüs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…