Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

listeni merak ettim. bana da göndersene zahmet olmazsa

önceki sayfalarda yazmıştım canım alıntıladım üstte bakabilirsin

bu liste pek protein agırlıklı değil aslında canım. geçen hafta protein agırlıklıydı. istersen cumaya kadar protein agırlıklı git. cuma dan sonra bu listeyi uygula
Zaten yarın son büyük ihtimal yarında uygularım cuma sabahı tartı zaten. Pazar günüde tatile gideceğimiz için bir kaç gün aksama olacak ama nasıl yaparım bilmiyorum

Selam kizlar mwnumu yaziim aksam gelicm

Sabah 08.00
1 kupa sade kahve

Ogle 12.00
1 tabak etli turlu
1 kase visne kompoato

Ara 15.00
5 tane cubuk kraker
5 tane yesil.zeytin

Aksam 18.30
Salata
Yogurt

2.5 litre su
Yarim.saat yuruysu

27.06.2018/Çarşamba

09:30 = 1 haşlanmış yumurta
1 avuç Maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği

13:30 = 1 kk peynir
Yarım dilim tam buğday ekmeği

15:30 = Sütlü türk kahvesi

17:00 = 7 kaşık taze fasulye
Buğday unlu ev yapımı haşhaşlı çörek

3 lt su LAydLiNe
Evet çörek yememeliydim ama ben neden kendime hakim olamıyorum sabahtan akşama kadar sabret yap akşam çörek of vallahi

Selam kizlar mwnumu yaziim aksam gelicm

Sabah 08.00
1 kupa sade kahve

Ogle 12.00
1 tabak etli turlu
1 kase visne kompoato

Ara 15.00
5 tane cubuk kraker
5 tane yesil.zeytin

Aksam 18.30
Salata
Yogurt

2.5 litre su
Yarim.saat yuruysu

Afiyet olsun canım hafif bir menü olmuş güzel. Kahvaltı da edebilirsen süper olur

Afiyet olsun canım
Vücudun alisana kadar şöyle denesen. Canınin çektiği cıss şeyleri kahvaltı dan sonra ki ara da ya da öğlen ya da direk kahvaltıda da olabilir tadımlık olarak yesen çok abartmadan. Erken olduğu için yakarsin ama akşam olunca olduğu gibi kalıyor gelen.

Ben kendim diyet yaparken bugün canım bişey cektiyse kendimi tutup ertesi gün erken vakitte yiyordum ise yariyordu. Genelde canımın çektiği şey tatlı olduğu için. Ilk ara ogunumde yiyordum.

Ya ben aslında kendimi tutuyorum normalde ama arada böyle geliyorlar işte bu aralarda o dönemdeyim ama yok yarın asla yemeyeceğim cuma günü tartıda-1 kilo mutlaka görmem lazim olmazsa akşam sadece detoks içerim yapicam birşeyler bakalim

Corek haric guzel cnm

Kahvalti her zaman bole olmuo cnm pek bisi istemedi ondan bebegm

Bugün ki menum
Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 ceri domatesi

Öğle 13:00
1 parmak kalınlığında ananas
2 dilim peynir
2 ceviz
2 salatalık

Ara 16:30
1 tane sütlü kahve büyük fincanda

Akşam 19:00
7 kaşık kıymalı türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek

Ara 22:00
1 çay bardağı zerdecalli kefir

4,5 lt su
45+45 tempolu yürüyüş
LAydLiNe

Owww su spor cok guzel

27 Haziran menü
saat 09:30
Bir kk beyaz peynir
Bir domates
Yarım salatalık
bir dilim tm buğday ekmeği

Saat 12:30
3 tane sarma

Saat 18:00
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
Bir kase yoğurt

Saat 20:00
Filtre kahve sütlü

2,5 litre su
Bir saat yürüyüş

Hepinize selam kızlar. Cok asiri yogunum buranin adetine göre dugun 3 gun ve kiz tarafinin kinasiyla beraber 4 gun oluyo. Yani persembeden pazara kadar dugunde olucam beni merak etmeyin hepinizi öpüyorum.

Kızlar valla kendimi çok boşladım ya.güya birakmayacaktim. Canım sıkıldıkça 2gündür mutfağa gidip kek mek yiyip çıkıyorum. Biri bana dur desin.

Yeni Düzen Kurmak Zor İş... hele rusya gibi havası kültürü çok farklı bir ülkede. Kolay Gelsin.
Ama Evi yerleştirip düzeni kuracağım derken yemeye fırsat bulamazsın bu da işin artısı olsun
Aşırı düzensiz bi beslenmem var sağ olsun eşimde rahat dolap tam takır kuru bakır misali o dünya kupası maçlarında. 1 bebek 1 çocukla her yere yetişmemi bekliyor. Araba yok sağ olsun para bırakmayı da unutuyor geleli tarhana çorbası makarna akşamlarI gündüzleri ise memleketten getirdiğim zeytin peynir sağ olsun arkadaş ekmek alıverdi de ekmek de yedik. Sakin olmaya çalışıyorum. Hepsi geçicek ve ben düzenimi kurup şu kiloları vericem inşaallah

Inşaallah kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…