listeni merak ettim. bana da göndersene zahmet olmazsabu liste pek protein agırlıklı değil aslında canım. geçen hafta protein agırlıklıydı. istersen cumaya kadar protein agırlıklı git. cuma dan sonra bu listeyi uygula
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
yeşillik
öğle
1 parmak kalınlığında ananas
2 dilim beyaz peynir
2 ceviz
yeşillik
ara
sütlü türk kahvesi
akşam
7 kaşık etli sebze yemeği
1 dilim ekmek
1 kase cacık
ara
1 çay bardağı kefir zerdeçallı
bu hafta ki menüm bu
listeni merak ettim. bana da göndersene zahmet olmazsa
Zaten yarın son büyük ihtimal yarında uygularım cuma sabahı tartı zaten. Pazar günüde tatile gideceğimiz için bir kaç gün aksama olacak ama nasıl yaparım bilmiyorumbu liste pek protein agırlıklı değil aslında canım. geçen hafta protein agırlıklıydı. istersen cumaya kadar protein agırlıklı git. cuma dan sonra bu listeyi uygula
önceki sayfalarda yazmıştım canım alıntıladım üstte bakabilirsin
Selam kizlar mwnumu yaziim aksam gelicm
Sabah 08.00
1 kupa sade kahve
Ogle 12.00
1 tabak etli turlu
1 kase visne kompoato
Ara 15.00
5 tane cubuk kraker
5 tane yesil.zeytin
Aksam 18.30
Salata
Yogurt
2.5 litre su
Yarim.saat yuruysu
27.06.2018/Çarşamba
09:30 = 1 haşlanmış yumurta
1 avuç Maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
13:30 = 1 kk peynir
Yarım dilim tam buğday ekmeği
15:30 = Sütlü türk kahvesi
17:00 = 7 kaşık taze fasulye
Buğday unlu ev yapımı haşhaşlı çörek
3 lt suLAydLiNe
Evet çörek yememeliydim ama ben neden kendime hakim olamıyorum sabahtan akşama kadar sabret yap akşam çörek of vallahi
Ya ben aslında kendimi tutuyorum normalde ama arada böyle geliyorlar işte bu aralarda o dönemdeyim ama yok yarın asla yemeyeceğim cuma günü tartıda-1 kilo mutlaka görmem lazim olmazsa akşam sadece detoks içerim yapicam birşeyler bakalimAfiyet olsun canım hafif bir menü olmuş güzel. Kahvaltı da edebilirsen süper olur
Afiyet olsun canım
Vücudun alisana kadar şöyle denesen. Canınin çektiği cıss şeyleri kahvaltı dan sonra ki ara da ya da öğlen ya da direk kahvaltıda da olabilir tadımlık olarak yesen çok abartmadan. Erken olduğu için yakarsin ama akşam olunca olduğu gibi kalıyor gelen.
Ben kendim diyet yaparken bugün canım bişey cektiyse kendimi tutup ertesi gün erken vakitte yiyordum ise yariyordu. Genelde canımın çektiği şey tatlı olduğu için. Ilk ara ogunumde yiyordum.
Corek haric guzel cnm27.06.2018/Çarşamba
09:30 = 1 haşlanmış yumurta
1 avuç Maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
13:30 = 1 kk peynir
Yarım dilim tam buğday ekmeği
15:30 = Sütlü türk kahvesi
17:00 = 7 kaşık taze fasulye
Buğday unlu ev yapımı haşhaşlı çörek
3 lt suLAydLiNe
Evet çörek yememeliydim ama ben neden kendime hakim olamıyorum sabahtan akşama kadar sabret yap akşam çörek of vallahi
Afiyet olsun canım hafif bir menü olmuş güzel. Kahvaltı da edebilirsen süper olur
Afiyet olsun canım
Vücudun alisana kadar şöyle denesen. Canınin çektiği cıss şeyleri kahvaltı dan sonra ki ara da ya da öğlen ya da direk kahvaltıda da olabilir tadımlık olarak yesen çok abartmadan. Erken olduğu için yakarsin ama akşam olunca olduğu gibi kalıyor gelen.
Ben kendim diyet yaparken bugün canım bişey cektiyse kendimi tutup ertesi gün erken vakitte yiyordum ise yariyordu. Genelde canımın çektiği şey tatlı olduğu için. Ilk ara ogunumde yiyordum.
Bugün ki menum
Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 ceri domatesi
Öğle 13:00
1 parmak kalınlığında ananas
2 dilim peynir
2 ceviz
2 salatalık
Ara 16:30
1 tane sütlü kahve büyük fincanda
Akşam 19:00
7 kaşık kıymalı türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
Ara 22:00
1 çay bardağı zerdecalli kefir
4,5 lt su
45+45 tempolu yürüyüş
LAydLiNe
Hay maşallah. Nwresiymis kiz orası oyleHepinize selam kızlar. Cok asiri yogunum buranin adetine göre dugun 3 gunve kiz tarafinin kinasiyla beraber 4 gun oluyo. Yani persembeden pazara kadar dugunde olucam beni merak etmeyin hepinizi öpüyorum.
Aşırı düzensiz bi beslenmem var sağ olsun eşimde rahat dolap tam takır kuru bakır misali o dünya kupası maçlarında. 1 bebek 1 çocukla her yere yetişmemi bekliyor. Araba yok sağ olsun para bırakmayı da unutuyor geleli tarhana çorbası makarna akşamlarI gündüzleri ise memleketten getirdiğim zeytin peynir sağ olsun arkadaş ekmek alıverdi de ekmek de yedik. Sakin olmaya çalışıyorum. Hepsi geçicek ve ben düzenimi kurup şu kiloları vericem inşaallahYeni Düzen Kurmak Zor İş... hele rusya gibi havası kültürü çok farklı bir ülkede. Kolay Gelsin.
Ama Evi yerleştirip düzeni kuracağım derken yemeye fırsat bulamazsın bu da işin artısı olsun
DUR...:))Kızlar valla kendimi çok boşladım ya.güya birakmayacaktim. Canım sıkıldıkça 2gündür mutfağa gidip kek mek yiyip çıkıyorum. Biri bana dur desin.
Inşaallah kaptanımGünaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları
Güzel ve bol eksili bir gün olsun inşallah
Dün bildirim yapmayı unutmuşum. Geçen hafta tartıda çok güzel bir rakam görünce ben yine şımardım ve iki akşamdır kaçırıyorum. Ona rağmen bu sabah tartıda 63.4 ü gördüm. Şımarmanın bana maliyeti kötü oluyor. Cuma günü 63.7 ydim. Ama tartıda cumartesi günü 62.6 yı görmüştüm. Benim bu işe bir çare bulmam lazım. Çünkü ne zaman iyi kilo verecek olsam şımarıyorum. Bir de sabah çok güzel gidiyor öğle çok güzel gidiyor akşam eve gidince içimden canavar çıkıyor resmen.Bu akşam menü yazmazsam beni dövün tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?