Nasılsın cankız nasıl gidiyor? İyice azalttın öğünleri ama saatlerin çok güzel. Yarın güzel bir sonuç bekliyorum senden. Artık eskisi gibi sohbete muhabbete de gelmiyorsun?Bugünkü menüm
Sabah 8.30da
2tane tost
Kahve
Öğlen 13de
Ispanak
Yoğurt
1dilim ekmek
Akşam 18
1tane havuç
Kahve
2litre su
Spor yok
Magnum ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa28 haziran çarşamba listem gelsin
7.40
1 haşlanmış yımırta
5 y.zeytin
1 kk lor
1 dilim dukan ekmek
söğüş domates salatalık
13.30
avucum büyüklüğünde fırında tavuk
5 yaprak sarma
yağsız salata
19.30
250 g kadar ızgara levrek
yağsız salata
1/2 mini magnum
en az 3 L su
45 dk yürüyüş
Çok güldüm yaaaaaaa
Magnum ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaDüğün var düğün unutma
Yediğim cıssların porsiyonlarının küçük olması tek tesellim
Mahkemede kolaylıklar diliyorum
Menü harika ama su çok olmuş canım. Su da 3 ü geçmemeye çalış. Fazlası da zararlı unutma sakın.
Afiyet olsun canım. Neresi kirildi ki kolay yapılacak biryermiBen bugün öğle yemeğimi yanıma aldım da çıktım evden. Mahkeme uzarsa yerim dedim. Uzamadi bitti ama bu sefer de kız uyudu arabasinda eve ciksak uyanacak. Oturdum bi bank da yedim gitti
Eve gitmekten de vazgeçtim arkadaşıma gideceğim.
Ya aksi gibi bebek arabasi kirildi. Çok zor sürülüyor. Acil bi çözüm bulmam lazım böyle yürüyüş yapamam. Belim koptu buraya gelene kadar
Ben bugün öğle yemeğimi yanıma aldım da çıktım evden. Mahkeme uzarsa yerim dedim. Uzamadi bitti ama bu sefer de kız uyudu arabasinda eve ciksak uyanacak. Oturdum bi bank da yedim gitti
Eve gitmekten de vazgeçtim arkadaşıma gideceğim.
Ya aksi gibi bebek arabasi kirildi. Çok zor sürülüyor. Acil bi çözüm bulmam lazım böyle yürüyüş yapamam. Belim koptu buraya gelene kadar
Afiyet olsun canım. Neresi kirildi ki kolay yapılacak biryermi
Arabanın bozulması çok kötü olmuş ama diğer yemek işini iyi düşünmüşsün. Etrafta yaptıracak birileri yok mu?
Vicdani rahatsızlığa gerek kalmadı o haldeSağol canım boşandilar bitti anlaşmalı olarak. Sahide gerek olmadı
3,5 benim için ideal olan ama yürüyüş yapınca günde iki kere vücut istiyor. Gerçekten susadigim için içtim zorlamadim kendimi.
Kızlar çok sogolun tavsiyeleriniz benim için çok değerli bakalım dikkat etmeye çalışacağım inş...ama bişey söyleyeceğim. Benim ayak tırnaklarım kırılıyor. Sol ayak tırnağım yarıya kadar kırılmış hemde tamamı bantladım 1 haftadır öyle.sanırım darbe görmüştür dedim. Akşam ne göreyim sağ ayağımın da iki tırnağı kırılıyor onları da bantladim. Baktım nette vitamin eksikliği falan yazıyor ama..doktora gitmem lazım..
Vicdani rahatsızlığa gerek kalmadı o halde
Allah pişman etmesin
Anladım canım zor olmuştur gerçekten Allah yardımcın olsun bol bol dinlen diyeceğim sanırım çocukla pek mümkün olmuyor o işler çevreden gördüğüm kadarıylaSol taraftan kırıldı hep sağdan kaldırarak sürdüm omzun ağrıyor Belim ağrıyor fenalardayim. Yapılır mı pek bilemiyorum.
Yapılır mı bilmiyorum. Belki kaynak olabilir. Direk demiri kırıldı
Diyet yaparken kaçınılmaz sonuc canim mutlaka vucuddan bisey çıkıyor..... vitamin eksikliği diyette cok oluyor.... bu mankenler vitamin ilaclarini o yuzden aliyorlar destekleyici... ama istahlari nasil acilmiyor oda ayri muamma..Kızlar çok sogolun tavsiyeleriniz benim için çok değerli bakalım dikkat etmeye çalışacağım inş...ama bişey söyleyeceğim. Benim ayak tırnaklarım kırılıyor. Sol ayak tırnağım yarıya kadar kırılmış hemde tamamı bantladım 1 haftadır öyle.sanırım darbe görmüştür dedim. Akşam ne göreyim sağ ayağımın da iki tırnağı kırılıyor onları da bantladim. Baktım nette vitamin eksikliği falan yazıyor ama..doktora gitmem lazım..
28.06.2018/Perşembe
09:30 = Detoks içeceği
12:30 = 6-7 kaşık taze fasulye
1 kk peynir
Yarım salatalık
15:30 = Şekersiz nescafe
16:30 = Bol acılı kısır
2 lt su (2.5 yapmaya çalışacağım)
Kısır yediğim için akşam detoksu yapmadım.LAydLiNe
Çok hafif yemeye başlamışsın iyi misin?
Canım daha doyurucu ve sağlıklı yesen iyi olacak. Çörek olmamış ama akşam saatin çok güzel. Kendini aç bırakırsan kaçamak ihtimalin çok artar. O yüzden öğünlerinin hep doyurucu olması lazım.
Yarın bildirim yapmayı unutma canım inşallah tartılacak bir yerin vardır
Gel hemen yanı başıma bırakma sakın kendini. Menü yazmaya çalış bence kötü de olsa.
Kötü olmuş canım inşallah en kısa zamanda kurarsın düzenini.
Olabilir canım. Aslında hep protein ağırlıklı beslendim siz de gördünüz ama oluyor demekki.20lik dış sorunum ve dış ellerim de yeni çıktı gerçi 20lik dişlerle alakası yoktur ama vitaminsiz kalmak kötü oldu demekki göreceğiz bakalım doktora gidince..aman kızlar mutlaka sağlıklı beslenin proteini ihmal etmeyin.arada bir vitamin seviyenizi kontrol ettirin.Diyet yaparken kaçınılmaz sonuc canim mutlaka vucuddan bisey çıkıyor..... vitamin eksikliği diyette cok oluyor.... bu mankenler vitamin ilaclarini o yuzden aliyorlar destekleyici... ama istahlari nasil acilmiyor oda ayri muamma..
İnş. Canım vakit bulur bulmaz gideceğim.evet vitamin eksikliğinden olabiliyor. saç dökülmesi de yapar. ilk saçlar ve tırnaklar etkilenir diye okumuştum bir yerde. ihmal etme yaptır mutlaka kan testini.
aminn aminn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?