Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm

Sabah 8.30da
2tane tost
Kahve

Öğlen 13de
Ispanak
Yoğurt
1dilim ekmek

Akşam 18
1tane havuç
Kahve

2litre su
Spor yok
Nasılsın cankız nasıl gidiyor? İyice azalttın öğünleri ama saatlerin çok güzel. Yarın güzel bir sonuç bekliyorum senden. Artık eskisi gibi sohbete muhabbete de gelmiyorsun?

Magnum ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Düğün var düğün unutma

Eki Görüntüle 2162617
Günaydın kızlar. Birazda gülelim
Çok güldüm yaaaaaaa

Yediğim cıssların porsiyonlarının küçük olması tek tesellim

Mahkemede kolaylıklar diliyorum

Sağol canım boşandilar bitti anlaşmalı olarak. Sahide gerek olmadı

Menü harika ama su çok olmuş canım. Su da 3 ü geçmemeye çalış. Fazlası da zararlı unutma sakın.

3,5 benim için ideal olan ama yürüyüş yapınca günde iki kere vücut istiyor. Gerçekten susadigim için içtim zorlamadim kendimi.

Ben bugün öğle yemeğimi yanıma aldım da çıktım evden. Mahkeme uzarsa yerim dedim. Uzamadi bitti ama bu sefer de kız uyudu arabasinda eve ciksak uyanacak. Oturdum bi bank da yedim gitti

Eve gitmekten de vazgeçtim arkadaşıma gideceğim.

Ya aksi gibi bebek arabasi kirildi. Çok zor sürülüyor. Acil bi çözüm bulmam lazım böyle yürüyüş yapamam. Belim koptu buraya gelene kadar

Afiyet olsun canım. Neresi kirildi ki kolay yapılacak biryermi

Arabanın bozulması çok kötü olmuş ama diğer yemek işini iyi düşünmüşsün. Etrafta yaptıracak birileri yok mu?

Afiyet olsun canım. Neresi kirildi ki kolay yapılacak biryermi

Sol taraftan kırıldı hep sağdan kaldırarak sürdüm omzun ağrıyor Belim ağrıyor fenalardayim. Yapılır mı pek bilemiyorum.

Arabanın bozulması çok kötü olmuş ama diğer yemek işini iyi düşünmüşsün. Etrafta yaptıracak birileri yok mu?

Yapılır mı bilmiyorum. Belki kaynak olabilir. Direk demiri kırıldı

Kızlar çok sogolun tavsiyeleriniz benim için çok değerli bakalım dikkat etmeye çalışacağım inş...ama bişey söyleyeceğim. Benim ayak tırnaklarım kırılıyor. Sol ayak tırnağım yarıya kadar kırılmış hemde tamamı bantladım 1 haftadır öyle.sanırım darbe görmüştür dedim. Akşam ne göreyim sağ ayağımın da iki tırnağı kırılıyor onları da bantladim. Baktım nette vitamin eksikliği falan yazıyor ama..doktora gitmem lazım..

evet vitamin eksikliğinden olabiliyor. saç dökülmesi de yapar. ilk saçlar ve tırnaklar etkilenir diye okumuştum bir yerde. ihmal etme yaptır mutlaka kan testini.

Vicdani rahatsızlığa gerek kalmadı o halde
Allah pişman etmesin

aminn aminn inşallah

Sol taraftan kırıldı hep sağdan kaldırarak sürdüm omzun ağrıyor Belim ağrıyor fenalardayim. Yapılır mı pek bilemiyorum.

Yapılır mı bilmiyorum. Belki kaynak olabilir. Direk demiri kırıldı
Anladım canım zor olmuştur gerçekten Allah yardımcın olsun bol bol dinlen diyeceğim sanırım çocukla pek mümkün olmuyor o işler çevreden gördüğüm kadarıyla

Diyet yaparken kaçınılmaz sonuc canim mutlaka vucuddan bisey çıkıyor..... vitamin eksikliği diyette cok oluyor.... bu mankenler vitamin ilaclarini o yuzden aliyorlar destekleyici... ama istahlari nasil acilmiyor oda ayri muamma..

Afiyet olsun canım yarın güzel bir sonuç görürsün inşallah

Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 salatalık

Öğle 13:00
1 parmak kalınlığında ananas
2 dilim peynir
2 ceviz
2 salatalık

Ara 16:00
1 büyük sütlü kahve
5 tane peynirli cubuk kraker(çocuklara veriyordum ativerdim agzima)

Akşam 19:00
7 kaşık kıymalı türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek

Ara saati henüz belli değil ama mutlaka yapacağım

1 çay bardağı zerdecalli kefir

3,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

( akşam yemeğinden sonra arkadaşimin eşi bizi sahile getirdi o oturdu çay içti bizde yürüdük arkadaşla. Bu hafta böyle yapacağız gibi bi aksilik olmazsa.)

Hala sahildeyiz o yüzden aranin saati belli değil. Ne zaman dönersek artık :)

LAydLiNe

Depresif ataklarim.var canim genelde girltagim.acilirdi ilk defa istahim kapandi

Ayrıca dışlerimde de sıkıntı var 20 lik dışı çektirdim a
Diyet yaparken kaçınılmaz sonuc canim mutlaka vucuddan bisey çıkıyor..... vitamin eksikliği diyette cok oluyor.... bu mankenler vitamin ilaclarini o yuzden aliyorlar destekleyici... ama istahlari nasil acilmiyor oda ayri muamma..
Olabilir canım. Aslında hep protein ağırlıklı beslendim siz de gördünüz ama oluyor demekki.20lik dış sorunum ve dış ellerim de yeni çıktı gerçi 20lik dişlerle alakası yoktur ama vitaminsiz kalmak kötü oldu demekki göreceğiz bakalım doktora gidince..aman kızlar mutlaka sağlıklı beslenin proteini ihmal etmeyin.arada bir vitamin seviyenizi kontrol ettirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…