Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende dedim ilk 3 e giriyoruz ama malesef 4.galiba üzüldüm...bu arada benim kardeş hazırlanmış kaptanım ben paylaşmayı bilmiyorum takımda paylaşımısin...

Cnm yediklerimin miktarını yazıyorum ztn
Ben listeye uymam cnm kendimi biliyorum
Neyse bakalım belki haftaya veririm biraz

Selam hanımlar. Cuma hedefi listemizi hazırladım. Hedefine ulaşan polokey2244 i bolca tebrik ediyorum Evet gördüğünüz üzere hedefine sadece 1 kişi ulaştı. Bu haftanın geçtiğimiz haftadan çok daha güzel ve bol eksili olmasını diliyorum hepimiz adına. LAydLiNe Kaptanım sende bırak hedefine ulaşmayı birde artı kilo almışsın o birinciliğide sana takdim ediyorum Oh mezun mezun al kiloları Bu hafta herkesin; bende dahil ulaşabilecek hedefler koymasını diliyorum Birde biliyorsunuz ki bu hafta şehir dışında olacağım için yeni haftanın hedeflerini hazırlayamacağım. Hazırlayabiecek arkadaş gruba hedef bildirimlerini bana atın derse ona atarız. Şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• cuma HEDEFİ.webp
    22 KB · Görüntüleme: 40
29.06.2018/Cuma

11:30 = Sucuklu biberli yumurta
2 küçük dilim normal ekmek

16:30 = 1 tabak mantı

Şuan şekersiz nescafe içiyorum.
1.5 lt su
Bugün su içmek hiç aklıma gelmedi telaştan yatana kadar 2 yapmaya çalışacağım
LAydLiNe

Kaptanım ramazan ramazandan sonra bayram tatili derken en son sizlerleyken 70 küsürdüm şimdi 73.7 olmuşum nasıl gidecek vallahi bilmiyorum

Bugünkü menüm

Sabah 9 da
Yarım simit

Öğlen 12.30 da
1tane döner
1bardak ayran

Akşam 18.00
1tane activia
5tane kiraz

2litre su
2fincan kahve
Spor yok

afiyet olsun canım. döner sade miydi ekmek ya da dürüm müydü? akşam toparlamışsın az yiyerek. bu hafta çook iyi menüler ve çook iyi bir sonuç bekliyorum senden

afiyet olsun canım. ögünlerini atlamamaya çalış canım ve suyu unutma.tatil dönüşü güzel rakamlar görelim

Kaptanım ramazan ramazandan sonra bayram tatili derken en son sizlerleyken 70 küsürdüm şimdi 73.7 olmuşum nasıl gidecek vallahi bilmiyorum

gider gider. hele bir başla sen gerisi gelir

Hayırlı huzurlu mutlu geceler herkese

hayırlı geceler canım

Bugün ki menum
Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 salatalık

Ara 13.00
1 tane türk kahvesi orta şekerli(komşuya geçmiştim sormadan yapmış içmek zorunda kaldım)

Öğle 13:30
1 parmak kalınlığında ananas
2 dilim peynir
2 ceviz
2 salatalık

Ara 16:30
1 tane sütlü kahve büyük fincanda

Akşam 19:00
bir tane patlıcan dolmasının yarısı. etli ve pirinçlı(dün arkadaşım yapmıştı. göz hakkı diye banada koymuş yürüyüş yaparken verdi. tadına baktım diyelim:) )
7 kaşık kıymalı türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek

20:00 gibi
kızıma dondurma aldım yarısını ben yedim malesef.
sırf ben yemeyeyim diye dondurma almıyordum çocuguma. ama komşunun kızı kapının önünde oynarken aldı geldi kendie o yerken bizim ki baksın olmazdı aldım mecburen

Ara 23:00
1 çay bardağı zerdecalli kefir

3,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
LAydLiNe

Ay ay cok simardim şimdi :) cok sagol canim

Ekmekliydi cnm
Inş bu hafta biraz verebilirim

Afiyet olsun cnm

Ohhh iyi yapmissin cnm
Erimiştir kiz 3saat oynamışsın:)
Valla sorma. Kaynanam diyoki sen buraya geldin zayifladin sana iyi bakamadim ben sunu da ye bunu da ye düğünun ikinci gunundeyiz ve herkes sana nooldu nasil zayifladin falan diyolar. Bu arada kizlar kaynanami da kendimle birlikte diyete baslatmistim bu gruba katildigimda. Onunda kaptani benim yani sonuc olarak ona da 9 kilo verdidim masallah bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…