- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Bende dedim ilk 3 e giriyoruz ama malesef 4.galiba üzüldüm...bu arada benim kardeş hazırlanmış kaptanım ben paylaşmayı bilmiyorum takımda paylaşımısin...Kızlar maalesef bu hafta ilk üçe giremedik ve notamızı sildiremedik. Ortalamamız çok güzel keşke kriziantemçiçeği de gelip bildirim yapsaydı ilk üçe girerdik kesin. Şu anki sonuçlara göre 4. yüz. Bu da hiç bir işimize yaramıyor.
Kardeş yazmış klavye..karnem kaptan link paylaşamıyorum nedense.Bende dedim ilk 3 e giriyoruz ama malesef 4.galiba üzüldüm...bu arada benim kardeş hazırlanmış kaptanım ben paylaşmayı bilmiyorum takımda paylaşımısin...
Ödem vardır moral bozacak bir şey yok ama daha dikkatli olman lazım. Öğün atlıyorsun yine öğün önemli. Senin bir diyet listesine uyman lazım canım. Tek başına tam olarak olmuyor bu iş. İşlerini bitir gel konuşalım bu konuyu. Solmezin listeleri çok güzel. Yediklerinin miktarını kaçırıyor olmayasın? Bir yerde bir yanlış var çünkü yanlış olmasa her hafta en az bir kilo vermen lazım
Kaptanım ramazan ramazandan sonra bayram tatili derken en son sizlerleyken 70 küsürdüm şimdi 73.7 olmuşum nasıl gidecek vallahi bilmiyorumAynen canım numarası olanlara ulaşıyorum. Aslında onun da numarasının olması lazımdı. İyi hatırlattın. Aradım ama şuan ulaşılmıyor. İnşallah sıkıntılı bir durumu yoktur. Ama bir şekilde haber vermesi lazımdı.
Kolay gelsin canım bence can sıkacak bir durum yok. Gayet güzel bir sonuç. İnşallah en kısa zamanda düzenini oturtursun. O zaman daha iyi olacağına inanıyorum. Bir de 6 lı rakamları gördün nihayet. Darısı 5 li rakamlara inşallah.
Aynen canım 3. olduk ama son iki haftadır bir düzen tutturamadık. Daha iyi olmamız lazım artık. Bu son iki ayın analizi.
Anlat bakim bi kaçak nerelerdesin ne yapıyorsun kaç kilo aldın?
Hadi toparla kendini dön aramıza çünkü listeden çıkan kilo alıyor buna ben bile dahilimKaptanım ramazan ramazandan sonra bayram tatili derken en son sizlerleyken 70 küsürdüm şimdi 73.7 olmuşum nasıl gidecek vallahi bilmiyorum
Aynen katılıyorum kaptanHadi toparla kendini dön aramıza çünkü listeden çıkan kilo alıyor buna ben bile dahilim
Bugünkü menüm
Sabah 9 da
Yarım simit
Öğlen 12.30 da
1tane döner
1bardak ayran
Akşam 18.00
1tane activia
5tane kiraz
2litre su
2fincan kahve
Spor yok
29.06.2018/Cuma
11:30 = Sucuklu biberli yumurta
2 küçük dilim normal ekmek
16:30 = 1 tabak mantı
Şuan şekersiz nescafe içiyorum.
1.5 lt su
Bugün su içmek hiç aklıma gelmedi telaştan yatana kadar 2 yapmaya çalışacağım
LAydLiNe
Kaptanım ramazan ramazandan sonra bayram tatili derken en son sizlerleyken 70 küsürdüm şimdi 73.7 olmuşum nasıl gidecek vallahi bilmiyorum
Hayırlı huzurlu mutlu geceler herkese
29.06.2018/Cuma
11:30 = Sucuklu biberli yumurta
2 küçük dilim normal ekmek
16:30 = 1 tabak mantı
Şuan şekersiz nescafe içiyorum.
1.5 lt su
Bugün su içmek hiç aklıma gelmedi telaştan yatana kadar 2 yapmaya çalışacağım
LAydLiNe
Ay ay cok simardim şimdi :) cok sagol canimSelam hanımlar. Cuma hedefi listemizi hazırladım. Hedefine ulaşanpolokey2244 i bolca tebrik ediyorum Evet gördüğünüz üzere hedefine sadece 1 kişi ulaştı. Bu haftanın geçtiğimiz haftadan çok daha güzel ve bol eksili olmasını diliyorum hepimiz adına. LAydLiNe Kaptanım sende bırak hedefine ulaşmayı birde artı kilo almışsın o birinciliğide sana takdim ediyorum Oh mezun mezun al kiloları Bu hafta herkesin; bende dahil ulaşabilecek hedefler koymasını diliyorum Birde biliyorsunuz ki bu hafta şehir dışında olacağım için yeni haftanın hedeflerini hazırlayamacağım. Hazırlayabiecek arkadaş gruba hedef bildirimlerini bana atın derse ona atarız. Şimdiden teşekkürler
afiyet olsun canım. döner sade miydi ekmek ya da dürüm müydü? akşam toparlamışsın az yiyerek. bu hafta çook iyi menüler ve çook iyi bir sonuç bekliyorum senden
afiyet olsun canım. ögünlerini atlamamaya çalış canım ve suyu unutma.tatil dönüşü güzel rakamlar görelim
gider gider. hele bir başla sen gerisi gelir
hayırlı geceler canım
Bugün ki menum
Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 salatalık
Ara 13.00
1 tane türk kahvesi orta şekerli(komşuya geçmiştim sormadan yapmış içmek zorunda kaldım)
Öğle 13:30
1 parmak kalınlığında ananas
2 dilim peynir
2 ceviz
2 salatalık
Ara 16:30
1 tane sütlü kahve büyük fincanda
Akşam 19:00
bir tane patlıcan dolmasının yarısı. etli ve pirinçlı(dün arkadaşım yapmıştı. göz hakkı diye banada koymuş yürüyüş yaparken verdi. tadına baktım diyelim:) )
7 kaşık kıymalı türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
20:00 gibi
kızıma dondurma aldım yarısını ben yedim malesef.
sırf ben yemeyeyim diye dondurma almıyordum çocuguma. ama komşunun kızı kapının önünde oynarken aldı geldi kendie o yerken bizim ki baksın olmazdı aldım mecburen
Ara 23:00
1 çay bardağı zerdecalli kefir
3,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
LAydLiNe
Bugünde tami tamina 3 saat oyun oynadim ve farkettim ki hic durmamisim yorgunum dostlarim yorgunum simdioh oh gitsin kilocuklar yandan yandan
Valla sorma. Kaynanam diyoki sen buraya geldin zayifladin sana iyi bakamadim ben sunu da ye bunu da yeOhhh iyi yapmissin cnm
Erimiştir kiz 3saat oynamışsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?