- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Geçmiş olsun canım önemli bir şey olmadığını düşünüyorum belki diyet kaynaklıdır ama olmama ihtimali de var. Çünkü ben diyet yaptığım süre içerisinde hiç böyle sıkıntılar yaşamadım. Senin menülerinde gayet güzeldi vitaminsiz kaldığını düşünmüyorum. Mutlaka başka bir sebebi vardır. Bizi haberdar etmeyi de unutma lütfen sonuçlar hakkında.Kızlar çok sogolun tavsiyeleriniz benim için çok değerli bakalım dikkat etmeye çalışacağım inş...ama bişey söyleyeceğim. Benim ayak tırnaklarım kırılıyor. Sol ayak tırnağım yarıya kadar kırılmış hemde tamamı bantladım 1 haftadır öyle.sanırım darbe görmüştür dedim. Akşam ne göreyim sağ ayağımın da iki tırnağı kırılıyor onları da bantladim. Baktım nette vitamin eksikliği falan yazıyor ama..doktora gitmem lazım..
Canım tartı gününden önce kısır yemen hiç güzel olmamış. İnşallah tartıda kötü bir sonuç görmezsin çünkü ben iki gün üst üste kısır yedim ve bu sabah tartıda 64 kiloyu gördüm şoktayım. Tartı öncesi kısırdan uzak durmak lazım bunu sakın unutma.28.06.2018/Perşembe
09:30 = Detoks içeceği
12:30 = 6-7 kaşık taze fasulye
1 kk peynir
Yarım salatalık
15:30 = Şekersiz nescafe
16:30 = Bol acılı kısır
2 lt su (2.5 yapmaya çalışacağım)
Kısır yediğim için akşam detoksu yapmadım.LAydLiNe
Düzelirsin canım inşallah en kısa zamanda. Yardıma ihtiyacın olursa ben buralardayım unutma. Bir gün görüşelim yaaaa diyorum diyorum ayarlayamıyoruz bir türlü.Depresif ataklarim.var canim genelde girltagim.acilirdi ilk defa istahim kapandi
Patates salatasıyla schnitzel olmamış canım. Ama bu hafta güzel bir sonuç göreceğini düşünüyorum.Bugünkü menüm
Sabah yok geç uyandım
Öğlen 13.30da
2tane schnitzel
Çok az patates salatası
Akşam 17.30da
1kase tarhana çorbası
2litre su
Spor 2 saat yürüyüs
Iyiyim cnm iyi gidiyor gibi bakalım tartı sabah nedicek
Birkaç gündür alışveriş canavarı oldum kendimi durduramıyorum bugün yine gittim
Yarında kızım karne alıcak okulda olucam
Ordan annemler tr gidicek onların yanına gidicem
Ordan da alışverişe ama bu mutfak alışverişi olucak tüm gün gelmiyebilirim
Yarın okul tatile girdiği için artık hep burda olucam ins
Tamamdır canım bildirim yapmayı sakın unutma yoğunlukta
Gunaydim kizlar bildirimimi yapiim. Tarti bana hic supriz yapmadi bu son kilolar nolcak bilmiyorum bi yandan stres bi yandan regli olcam bu hafta sisliklerim oluyo
Gecen cuma 62
Bu hafta 61.8
Fark 200 gr
Az kaldı canım sabır eğer böyle devam edersen haftaya o fazlalıkların hepsi birden gidecek. Sakın bırakma kendini çok az kaldı.
Maşallah maşallah yaaaaaa seni gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Kısa zamanda azmin ve isteğinle ne kadar güzel bir yol katettin. Hem de benim sizinlee yeterince ilgilenemediğim bir dönemde. Haftaya veda zamanı iyi bak 9 lu rakamlaraGünaydın fıstıklar
Benim de kilo bildirimim gelsin o zaman
Geçen hafta 92.1
Bu hafta 90.4
Fark 1700 gr
Hedef 88.9
Bu hafta bir daha görmemek üzere 90 lara veda edeceğim inşallah
Günaydın Herkese
Kilo bildirimim gelsin
Geçen Cuma 61.2
bugün 60.7
Fark 0.5 kilo
% 0.5/61.2 x100
% 0.82
Ne güzel verebildin bu hafta yine ama eğer almamış olsaydın şu an 5 li rakamları görüyor olacaktın. Şu an başladığın yerde yerinde sayıyor gibisin. Haftaya 5 li rakamları görelim artık.