Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım önemli bir şey olmadığını düşünüyorum belki diyet kaynaklıdır ama olmama ihtimali de var. Çünkü ben diyet yaptığım süre içerisinde hiç böyle sıkıntılar yaşamadım. Senin menülerinde gayet güzeldi vitaminsiz kaldığını düşünmüyorum. Mutlaka başka bir sebebi vardır. Bizi haberdar etmeyi de unutma lütfen sonuçlar hakkında.

Canım tartı gününden önce kısır yemen hiç güzel olmamış. İnşallah tartıda kötü bir sonuç görmezsin çünkü ben iki gün üst üste kısır yedim ve bu sabah tartıda 64 kiloyu gördüm şoktayım. Tartı öncesi kısırdan uzak durmak lazım bunu sakın unutma.

Depresif ataklarim.var canim genelde girltagim.acilirdi ilk defa istahim kapandi
Düzelirsin canım inşallah en kısa zamanda. Yardıma ihtiyacın olursa ben buralardayım unutma. Bir gün görüşelim yaaaa diyorum diyorum ayarlayamıyoruz bir türlü.
Bugünkü menüm

Sabah yok geç uyandım

Öğlen 13.30da
2tane schnitzel
Çok az patates salatası

Akşam 17.30da
1kase tarhana çorbası

2litre su
Spor 2 saat yürüyüs
Patates salatasıyla schnitzel olmamış canım. Ama bu hafta güzel bir sonuç göreceğini düşünüyorum.

Tamamdır canım bildirim yapmayı sakın unutma yoğunlukta

Gunaydim kizlar bildirimimi yapiim. Tarti bana hic supriz yapmadi bu son kilolar nolcak bilmiyorum bi yandan stres bi yandan regli olcam bu hafta sisliklerim oluyo

Gecen cuma 62
Bu hafta 61.8
Fark 200 gr

Az kaldı canım sabır eğer böyle devam edersen haftaya o fazlalıkların hepsi birden gidecek. Sakın bırakma kendini çok az kaldı.
Günaydın fıstıklar
Benim de kilo bildirimim gelsin o zaman
Geçen hafta 92.1
Bu hafta 90.4
Fark 1700 gr
Hedef 88.9

Bu hafta bir daha görmemek üzere 90 lara veda edeceğim inşallah
Maşallah maşallah yaaaaaa seni gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Kısa zamanda azmin ve isteğinle ne kadar güzel bir yol katettin. Hem de benim sizinlee yeterince ilgilenemediğim bir dönemde. Haftaya veda zamanı iyi bak 9 lu rakamlara

Günaydın Herkese

Kilo bildirimim gelsin

Geçen Cuma 61.2
bugün 60.7
Fark 0.5 kilo

% 0.5/61.2 x100
% 0.82

Ne güzel verebildin bu hafta yine ama eğer almamış olsaydın şu an 5 li rakamları görüyor olacaktın. Şu an başladığın yerde yerinde sayıyor gibisin. Haftaya 5 li rakamları görelim artık.

Kilo bildirimi
Geçen cuma 85.700
Bugün 85.600
Fark 100 gr
Şaka gibi bu hafta dikkat ettim sonuç berbat
Cook morelim bozuldu

Ödem vardır moral bozacak bir şey yok ama daha dikkatli olman lazım. Öğün atlıyorsun yine öğün önemli. Senin bir diyet listesine uyman lazım canım. Tek başına tam olarak olmuyor bu iş. İşlerini bitir gel konuşalım bu konuyu. Solmezin listeleri çok güzel. Yediklerinin miktarını kaçırıyor olmayasın? Bir yerde bir yanlış var çünkü yanlış olmasa her hafta en az bir kilo vermen lazım

Liste dışı kilo bildirimi
Kızlar bende bildirim yapayım inş.
Geçen cuma 55.1 ile mezun oldum çok şükür
C.tesi kilom 54.8 Di.
Bu cuma 55.2
400 gr almışım bi haftada.neyse ki daha fazla almamışım ama yinede almaya başlayınca gider kontrol etmem lazım inş.

Dikkat et canım kendine 55 i sınır olarak koy. 55 i geçmemeye çalış. Ve kötü de olsa iyi de olsa bu günden itibaren menü yazmaya başlıyoruz. Çünkü ben de abarttım. Bugün ki kilom çok kötü durumda.

Aynen kaptan.aslında yemek olarak normal yedim.ekmek zaten bi dilimden başka yiyemiyorum artık.pirinç pilavı hala yemiyorum ama makarna yiyiyorum .bi de luppo almıştık çocuklara koliyle malesef ben bitirdim neredeyse çocuklar sevmedi ama ben dayanamıyorum. Kek aldık dokunmuyorum ama sevdiği bişey olunca insan dayanamıyor en iyisi hiç almamak..

Aile hekimiyle görüştüm bugün bizim yapacağımız testler işine yaramaz senin dahiliye ye gitmen lazım dedi.tırnak kırılmaya başladıysa dvitamini ..çinko..demir hepsine bakılması lazımmış. Yani dahiliye ye randevu alıp gitmem lazım. Özel hastaneye gideyim hemen dedim ben onlara pek itibar etmem çok azına bakıyorlar hemde çok pahalıya patlar gerek yok acelesi yok sen randevu al git dedi bakalım. Haftaya kadar giderim herhalde.

Göreceğiz Eminim Ki. Zira pazartesi yazlığa gidiyoruz. Bu Yıl İlk Gidişimiz. Şimdi Orada koşturmaktan sıcaktan in çık derken illaki kilo azalacak... ben siteye ilk geldiğimde 63 takıma girdiğimde 62.7 kiloydum. 58 olabilirdim aslında haklısın. O da olacak...

Kızlar günaydın kilo verenleri tebrik ediyorum. solmez canım harika kilo vermişsin maşallah çok sevindim. Şuan misafirim var çok giremiyorum bi kalkmadan bakayım dedim 1 saate bildirim yaparım bende

Kizlar kizlar bildirim yapip kaciyorum dugun evinde tarti buldum
Gecen hafta 64.0
Bu hafta da 62.8
Fark 1.200 ben veremem saniyodum suan cok mutluyum kaptancim bildirim yaptinmi goremedim

Valla şoktayım şuan ben nasıl olsa sen beni geçemezsin ben kazanırım diye düşünüyordum sonra da unuttum yarışı

Dün öğlen turşu ve kuru fasulye yedim iki gün üst üste kısır yiyince de bildirimim çok fena bu hafta.

Tebrik ederim sen kazandın

Bunu saymıyorum bu hafta tekrar yarışıyoruz

Bu kez ben kazanacağım

***13.TAKIM 576. ETAP***

cankizzzz (85.7///%)
polekey2244(64///%)
burcugncy(62///%)
Kriziantemcicegi(74///%)
merryangel (70.7///%)
solmez (92.1///%)
Birprensess (96.1///%)
Latiska (61.2///%)

13. Takım ortalaması: %

13. TAKIM 576. Etap Free Liste

ada81 (70///%) 562. Etapta izne ayrılan üye
LAydLiNe (63.7///%) (Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8)
Nisaca (119.5///%)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75
umudum2 (55.1///%) (Mezun üye. Mezuniyet kilosu 55.1)

13. Takım free ortalaması:%

Geçmiş Olsun. Gidebiliyorsan araştırma hastanesine gitmeni öneririm. Orada detaylı bakarlar

Valla acikcasi bende şoktayim hic beklemiyodum sürpriz oldu banada. Ayy bu hafta verebilirmiyim inan bilmiyom gerci menu yazmiyom cokta yiyom ama düğünde oynamaktan eridim bittim

Kilo Bildirimi

Geçen hafta = 96.1 Kg
Bu hafta = 95.6 Kg

Fark = 500 gr

Valla hafta ici o kadar uygunsuz yedim ki kilo alırım diye dusunuyordum çünkü çarşamba 96.6 kg görmüştüm şuan bunada şükür diyorum resmen.
Haftaya hedefim düz 95 olmak.
Tatile gideceğimiz için fazla hedef koyamıyorum. LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…