Valla sorma. Kaynanam diyoki sen buraya geldin zayifladin sana iyi bakamadim ben sunu da ye bunu da yedüğünun ikinci gunundeyiz ve herkes sana nooldu nasil zayifladin falan diyolar. Bu arada kizlar kaynanami da kendimle birlikte diyete baslatmistim bu gruba katildigimda. Onunda kaptani benim yani sonuc olarak ona da 9 kilo verdidim masallah bana
Kızlar maalesef bu hafta ilk üçe giremedik ve notamızı sildiremedik. Ortalamamız çok güzel keşke kriziantemçiçeği de gelip bildirim yapsaydı ilk üçe girerdik kesin. Şu anki sonuçlara göre 4. yüz. Bu da hiç bir işimize yaramıyor.
Valla sorma. Kaynanam diyoki sen buraya geldin zayifladin sana iyi bakamadim ben sunu da ye bunu da yedüğünun ikinci gunundeyiz ve herkes sana nooldu nasil zayifladin falan diyolar. Bu arada kizlar kaynanami da kendimle birlikte diyete baslatmistim bu gruba katildigimda. Onunda kaptani benim yani sonuc olarak ona da 9 kilo verdidim masallah bana
29 haziran menü
10.00
1 kase Kabak borani
14.30
Light ton balığı
1 dilim tb ekmeği
16.00
2 hurma
Kahve
17.30
1 porsiyon et haşlama
1 sk patates salata
1/2 dilim tb ekmek
22.00
1 bardak kefir (açlıktan değil sadece yararlı olduğu için)
1.5 L su
30 dk yürüyüş
Bugün menün olmamış canım azar azar da olsa listenin dışına çıkmışsın dikkat et ilerlemen yavaşlamasın az kaldı 8 li rakamlaraBugün ki menum
Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 salatalık
Ara 13.00
1 tane türk kahvesi orta şekerli(komşuya geçmiştim sormadan yapmış içmek zorunda kaldım)
Öğle 13:30
1 parmak kalınlığında ananas
2 dilim peynir
2 ceviz
2 salatalık
Ara 16:30
1 tane sütlü kahve büyük fincanda
Akşam 19:00
bir tane patlıcan dolmasının yarısı. etli ve pirinçlı(dün arkadaşım yapmıştı. göz hakkı diye banada koymuş yürüyüş yaparken verdi. tadına baktım diyelim:) )
7 kaşık kıymalı türlü
1 kase cacık
1 dilim ekmek
20:00 gibi
kızıma dondurma aldım yarısını ben yedim malesef.
sırf ben yemeyeyim diye dondurma almıyordum çocuguma. ama komşunun kızı kapının önünde oynarken aldı geldi kendie o yerken bizim ki baksın olmazdı aldım mecburen
Ara 23:00
1 çay bardağı zerdecalli kefir
3,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
LAydLiNe
Fazla şımarma iyi olmuyor (gülmekten katılan smile)Ay ay cok simardim şimdi :) cok sagol canim
Ben soracaktım zayıfladığını anlayan soran var mı diye sen anlatmışsın sonraki mesajındaBugünde tami tamina 3 saat oyun oynadim ve farkettim ki hic durmamisim yorgunum dostlarim yorgunum simdioh oh gitsin kilocuklar yandan yandan
Kaynanana kendinden çok faydan olmuş vallaValla sorma. Kaynanam diyoki sen buraya geldin zayifladin sana iyi bakamadim ben sunu da ye bunu da yedüğünun ikinci gunundeyiz ve herkes sana nooldu nasil zayifladin falan diyolar. Bu arada kizlar kaynanami da kendimle birlikte diyete baslatmistim bu gruba katildigimda. Onunda kaptani benim yani sonuc olarak ona da 9 kilo verdidim masallah bana
Şimdilik bir notayla bekliyoruz silinmedi yeni nota almamamız lazım haftaya ilk üçte girersek silinirYaaaa... ben 3. Olduğumuzu sanmıştım. Ne olacak şimdi bu durumda
Patates salatası olmamış bu bir, sadece sağlıklı diye kefiri o saatte içmen olmamış solmez in kilosuyla senşn kilon bir olmadığı için diyetisyen ona o saatte veriyor kefiri öğün olarak bence sen gün içinde tüketmelisin. Akşam yemesen belli bir saatten sonra çok daha iyi kilolar vereceksin29 haziran menü
10.00
1 kase Kabak borani
14.30
Light ton balığı
1 dilim tb ekmeği
16.00
2 hurma
Kahve
17.30
1 porsiyon et haşlama
1 sk patates salata
1/2 dilim tb ekmek
22.00
1 bardak kefir (açlıktan değil sadece yararlı olduğu için)
1.5 L su
30 dk yürüyüş
. Servis kaşığı demek canımAfiyet olsun canım
sk neyin kısaltması ?
Bir fikrim yok ama böyle bitkisel şeyler resmen ilaç niyeti görüyor bunu anladım artık. Bende toz tarcın çok kullanırdım çubuk suyuma tozuda yoğurta meyveye çok kullanırdım regl gecikmesi yapıyormuş kaç ay en az 3-4 gun geçiyordu gitmediğim doktor kalmadı sorun yok diyorlardı meğerse tarçındanmış simdi biraz daha azalttım regl dönemine yakın kullanmıyorum. Zerdacalindan söktürücü etkisi olabilir yinede takip et sen normal mi değil mi diyekızlar ben adet oldum ama daha olmamam lazımdı çok erken. arife akşamı olmuştum zaten. 16 günde bir daha oldum.
zerdeçalın özelliklerine baktımda hamilelerin içmemesi tavsiye edilmiş. kasılmalara sebep olurmuş. acaba akşam içtiğim zerdeçallı kefir mi sebep oldu ki
kafamda deli sorular
Yetişin kızlaaar
Sürekli açım tatlı bişeyler istiyor canım
Su içtim bekledim yok olmadı
Kızıma simit almıştım ucundan o azıcık yedi gerisini ben yedim.
Keşke bununla kalsaydı
Bi de üstüne gidip eti nin pastamia adında tatlisindan aldım yedim.
Gözüm dönüyor resmen
Ne yesem ne yesem diye dolaşıyorum evde
Suyumu kabuk tarcın atıcam başka ne yapabilirim?
Suan verdiğim 10 kiloyu geri almis gibi hissediyorum
Kurtarın beniii
Kızlar günaydın.
Hala diyet modunda değilim ama biraz ara vermek iyi geldi. Vücudum kitlemişti kendini bir şeyi kafamda çok büyütünce hep böyle oluyor bu yüzden izne ayrılmak gerekiyordu. Şu an daha iyiyim dün tartıldım ama yazma fırsatım olmadı.
Geçen cuma 75.7
Bu cuma 74.9
Fark 800gr
Şimdilik free listede devam etmek isterimLAydLiNe
Cuma bildirimlerini okudum kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
@umudum2 senin de mezuniyetin hayırlı olsun canım
Cnm yemissin ztn yeter okadar daha başka bişey yeme artık
Şimdilik bir notayla bekliyoruz silinmedi yeni nota almamamız lazım haftaya ilk üçte girersek silinir
Patates salatası olmamış bu bir, sadece sağlıklı diye kefiri o saatte içmen olmamış solmez in kilosuyla senşn kilon bir olmadığı için diyetisyen ona o saatte veriyor kefiri öğün olarak bence sen gün içinde tüketmelisin. Akşam yemesen belli bir saatten sonra çok daha iyi kilolar vereceksin
canım ancak bayramda aldıklarımı veriyorum hala eksideyim malesefCoook iyi vermişsin cnm tebrik ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?