Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo bildirimi
Geçen hafta 70,7 idi sanırım
Bugün 69.9

LAydLiNe
Bu kadar telaşın içinde gayet güzel gitmiş canım maşallah tebrik ederim. Nasıl gidiyor taşınma yerleşme işleri?

Bir de dün kısır yemişsin bence bu senin gerçek kilon değil. Haftaya tatilde de olsan lütfen dikkat et. Sadece sağlıklı beslen eminim güzel sonuçlar alırsın. Abur cuburlardan uzak dur ve öğün atlamamaya çalış.

Kızlar analiz raporlarını hazırlamış Bahar' cım sağolsun. Sizlerde inceleyin lütfen

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-43#post-56493117

Vayy maşallah bize

Kilo bildirimi
Geçen hafta 70,7 idi sanırım
Bugün 69.9

LAydLiNe

Tebrikler canim

Tebrikler canim. Tatilde de kilo vereceksin eminim

Ayyy inşallah kisirin etkisidir kaptan ya bide yarın sabah tartılayım mi pazar günü sabah çok erken gideceğimiz için en azından gittiğim kiloyu bilirim Kesinlikle dikkat edeceğim inşallah çok güzel olur herşey haftaya cuma

***13.TAKIM 576. ETAP***

cankizzzz (85.7/85.6/0.1/%0.12)
polekey2244(64/62.8/1.2/%1.88)
burcugncy(62/61.8/0.2/%0.32)
Kriziantemcicegi(74///%)
merryangel (70.7/69.9/0.8/%1.14)
solmez (92.1/90.4/1.7/%1.85)
Birprensess (96.1/95.6/0.5/%0.52)
Latiska (61.2/60.7/0.5/%0.82)

13. Takım ortalaması: %0.831

13. TAKIM 576. Etap Free Liste

ada81 (70///%) 562. Etapta izne ayrılan üye
LAydLiNe (63.7/64/-0.3/%-0.45) (Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8)
Nisaca (119.5/119.3/0.2/%0.17)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75
umudum2 (55.1/55.2/-0.1/%-0.18) (Mezun üye. Mezuniyet kilosu 55.1)

13. Takım free ortalaması:% -0.115

Bu hafta listede olup + ile gelen kimse yok galiba çok şükür.

Aynen canım ama @Kriziantemcicegi çiceği bildirim yapmadı ve bu bildirim yapılmaması benim canımı çok sıkıyor. Kimseyi kırmak üzmek istemiyorum ama artık sanırım kuralları tam anlamıyla uygulama zamanı geldi. Haftada bir gün bildirimimiz var ve insanlar onu bile yapmıyor.

Evet katılıyorum mazeret de olsa en azından bildirim yapılsın

keşke numarası olsaydı. profiline baktım en son çarşamba mesaj yazmış 2 gündür yok. bu hafta günlük listesini de 2 kere paylaşmış. geçen hafta da ben mi elendim diye soruyordu. inşallah gelir bugün. motivasyon için sık sık konuşmak iyi oluyor.

Teşekkürler kaptanım ama biraz canım sıkıldı daha iyi olabilirdim. Bugün yeni evi temizledim yarın taşınıyorum inşallah

Selam kızĺar nasılsınız diyet moduna girip aranıza gelicektim vallahi bu yaz beni bir türlü roparlatmıyor sizleri arada takip ediyorum mezun olan arkadaşlarımı tebriik ediyorum rtılarımla geldim veremiyorum offf ....

Aynen canım numarası olanlara ulaşıyorum. Aslında onun da numarasının olması lazımdı. İyi hatırlattın. Aradım ama şuan ulaşılmıyor. İnşallah sıkıntılı bir durumu yoktur. Ama bir şekilde haber vermesi lazımdı.

Teşekkürler kaptanım ama biraz canım sıkıldı daha iyi olabilirdim. Bugün yeni evi temizledim yarın taşınıyorum inşallah
Kolay gelsin canım bence can sıkacak bir durum yok. Gayet güzel bir sonuç. İnşallah en kısa zamanda düzenini oturtursun. O zaman daha iyi olacağına inanıyorum. Bir de 6 lı rakamları gördün nihayet. Darısı 5 li rakamlara inşallah.

Aynen canım 3. olduk ama son iki haftadır bir düzen tutturamadık. Daha iyi olmamız lazım artık. Bu son iki ayın analizi.

Anlat bakim bi kaçak nerelerdesin ne yapıyorsun kaç kilo aldın?

Kızlar maalesef bu hafta ilk üçe giremedik ve notamızı sildiremedik. Ortalamamız çok güzel keşke kriziantemçiçeği de gelip bildirim yapsaydı ilk üçe girerdik kesin. Şu anki sonuçlara göre 4. yüz. Bu da hiç bir işimize yaramıyor.

Bildirim yapmadiginda ortalamaya giriyor mu? Bildirimsiz izne ayrıldı saysak nasıl olur? 2 gündür ugramadi hiç haber de vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…