- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
06.07.2018/CumaSakın ama sakın bırakma kendini. Dün ne konuştuk seninle. Menünü yazmadın mı ben mi görmedim? Dünkü menü?
Hayırlı yolculuklar canım
Ortam harikaydı akşam ama güzel olmuş organizasyon. İnşallah bugünün de güzel geçer iyi eğlenceler, iyi yolculuklar
Gunaydinn arkadaslar bol kalori harcadigimiz birgun olsun insallah
06.07.2018/Cuma
10:00 = 1 haşlanmış yumurta
1 kk yarım yağlı peynir
Yarım salatalık, domates
5 yeşil zeytin
Marul,maydanoz
1 dilim tam buğday ekmeği
12:30 = 1 minik haşlanmış but
15:00 = 1 küçük yeşil elma
16:45 = Patatesli yumurta
Bir kaç dilim peynir, domates, salatalık
4-5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 yk pekmez
2.5 dilim ekmek
Ara 1 küçük yeşil elma
Gece çok acıktım ve ekmek arası peynir falan yedim 2 lt su. Bu dönemde gerçekten hakim olamıyorum kendime hem çok sınırlı hem çok ac oluyorum
Ben geldiimmmSahalara geri döndüümm hepinize kucak dolusu sevgiler kızlar
Yeni gelen arkadaslar sizlerde hos geldiniz
Bugün ki menüm
Kahvaltı 06:30
1 yumurta 2 kaşık karabugday ve dereotu ile yapılmış omlet
Ara 10:30
1 tane ufak süt
Ara 12:30
Yarım ayran
Bir tane çay
Öğle 14:00
2 kaşık melemen
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Ara 16:30
1 tane Türk kahvesi
Akşam 20:00
1 kase mercimek çorbası
2 tane ufak karniyarik
Salata
Yarım kase yoğurt
Tekrar ara yapmayı düşünmüyorum yaparsam yazarim
1,5 lt su (yollarda olduğum için çok icemedim ama icerim gece uzun )
Spor yok ama birazdan kızlarla cosabiliriz spor niyetine :)
LAydLiNe
Bizde disari parka cok gidiyoruzEvet yaz geldi o yüzden misafirler çoğaldı yazlığa gidip geliniyor deniz balkon gezmek derken vakit kalmıyor gerçekten gün içerisinde. Benimde misafirlerim var yazlık yerde oturduğumuz için tatile geldiler onlarla ilgileniyorum ara ara bakıyorum
Mérhaba canim , bende geri dönüyorum tartima pil aldim yarin sabah tartilacamBen geldiimmmSahalara geri döndüümm hepinize kucak dolusu sevgiler kızlar
Kaptanla bana uygun yeni bir liste ayarladık canım ama ben tabi onada uyamıyorum regl öncesi hafta hep böyle oluyor toparlanamiyorumAfiyet olsun canım. Karabugdayi denemelisin bence. Çok işe yarıyor. Haşlayıp ekmek yerine onu tuketebilirsin
Hos buldum caniimmHoşgeldin canimm
Aynen canim ne zaman buradan koparsak kilo alıyoruz adacim dikkat edelim bundan sonra. Hadi yarindan itibaren guzel bir baslangic yapalim ne dersinMérhaba canim , bende geri dönüyorum tartima pil aldim yarin sabah tartilacamregli siskinligimde var olsun bi an once baslamak lazim..
Yapalim yapalim da hemsomAynen canim ne zaman buradan koparsak kilo alıyoruz adacim dikkat edelim bundan sonra. Hadi yarindan itibaren guzel bir baslangic yapalim ne dersin
Yarinki kiloyu sen kimseciklere soyleme. Cumaya kadar halledersin canisi seninle bu hafta spor yapalim ip atlama zumba falanYapalim yapalim da hemsom) cok korkuyom tartidan
Oylemi diyorsun ayyy kafama yatti iyi fikir kaptanimiz duymasin hahaYarinki kiloyu sen kimseciklere soyleme. Cumaya kadar halledersin canisi seninle bu hafta spor yapalim ip atlama zumba falan1 haftada cok fark oluyo inan bak
Yok caniimmm nerden duycakOylemi diyorsun ayyy kafama yatti iyi fikir kaptanimiz duymasin haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?