Gezmeye ciktik telefon çekiyor şükür hemen kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 90.1
Bu hafta 89.7
Fark:400 gr
Ben daha fazla olacagini düşünüyordum ama eve gidince anlayacagim artık. Tartı da farklı ondan da olabilir
Kullanıcı adı: sekerpare87
İsim: Rabia
Meslek: Okul Öncesi Öğretmeni
Medeni Durum: evli
Çocuk sayısı: Yok
Boy: 1.60
Kilo:68
Hedef kilo: 1. Hedef 60
Kilo alma hikyem: hamilelik
Kilı verme nedenim: eski halime dönmek istiyorum
Cuma zayıflama yarışması: katılmadım
Neden 13. Takım: 13 rakamını her zaman içim sevmişimdir
Başkandan onay gelince bilgi yazılıyor dediler sizi bekledimyazdım şimdi ;-)
Inşallah canım ben vereceğine inanıyorumAyyy maşallah 2 kilo çok iyi bence,darısı bana
Tebrik ederim canım umarım biran önce bende 8leri görürüm harika emeğine sağlıkGezmeye ciktik telefon çekiyor şükür hemen kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 90.1
Bu hafta 89.7
Fark:400 gr
Ben daha fazla olacagini düşünüyordum ama eve gidince anlayacagim artık. Tartı da farklı ondan da olabilir
Ay inşallah 8leri görmek hayalim oldu resmenBence de inşallah haftaya daha güzel bir sonuç göreceksin. Keşke daha çok olsaydı ama artık 8 li rakamları gördün yaaaa harika bir olay. Darısı 7 li rakamlara veBirprensess e inşallah
Artık tökezlemek yok. Bu kadar tökezlediğin yeter. Bundan sonra en kısa zamanda 8 li rakamları görmek için uğraşacaksın. Bak karşında canlı bir örneği var. Birlikte başladınız veee o gördü. Eğer sen de aynı düzen gitseydin şuan sen de görmüş olacaktın. Bu sana hırs yaptırsın lütfen. Dayanamayacağın zamanlarda beni getir aklına, solmezi getir.Ay inşallah 8leri görmek hayalim oldu resmen
Evet öyle gerçekten ama solmez yinede benden az kilo ile başladı ben 102 iken o 99 'la başlamıştıArtık tökezlemek yok. Bu kadar tökezlediğin yeter. Bundan sonra en kısa zamanda 8 li rakamları görmek için uğraşacaksın. Bak karşında canlı bir örneği var. Birlikte başladınız veee o gördü. Eğer sen de aynı düzen gitseydin şuan sen de görmüş olacaktın. Bu sana hırs yaptırsın lütfen. Dayanamayacağın zamanlarda beni getir aklına, solmezi getir.
Gunaydin arkadaslar kilo bildirimimi yazayim
Gecen hafta: 74.2
Bu hafta: 73.2
Fark: 1 kilo
Gecen haftada yanlis hatirlamiyorsam 2.5 kilo gitmisti ebrucum Bu burada ikinci haftamHarika bir başlangıç canım maşallah
6 Temmuzda geldin yaa canım takıma geçen hafta o yüzden başlangıç dedim. Benim şuan baz alacağım kilon 76.7Gecen haftada yanlis hatirlamiyorsam 2.5 kilo gitmisti ebrucum Bu burada ikinci haftam
6 Temmuzda geldin yaa canım takıma geçen hafta o yüzden başlangıç dedim. Benim şuan baz alacağım kilon 76.7
Senin hesaba göre daha da süper
Ahhhh şu dondurmalar dondurmalarEvde kendin yapmayı denesene meyvelerden ekstra şeker katmadan. Mutlaka tarif vardır nette. Birde pane eğer kızarmışsa yememen lazım.
Benim de spora başlamam lazım. Eğer grup şeklinde yapabileceksen pilates yapmanı tavsiye ederim. Evde kendin de yapabilirsin ama önemli olan kendine bir program hazırlayıp o programa uyman. Seninle kendimize bir program hazırlayalım. Birbirimizi denetleyelim. Ne dersin?
Bu gün menün harika olmuş canım. Süper
Harika yaaa bayılırım böğürtlene
Menünü okumaya başlayınca Allah dedim yine akşam bozmuştur. Çünkü o kadar az yemişsin ki. Şükür akşama da bozmamışsın. Güzel menü olmuş ama güne geç başlamışsın. Yediklerini azaltman iyi olmuyor canım. Hani anlaşmıştık diyetisyen menüsü konusunda?
Tabii ki canım hoş geldin öncelikle. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan eğer formumuzu doldurup burada paylaş lütfen.
Tamam canım iyi ki haber verdin aklım sendeydi çünkü. Sen yine de diyetine dikkat et. Pazar günü görüşürüz
Kendini çok aç bırakmışsın canım. Dengesiz ve düzensiz olmuş. Zamanla düzelteceğine inanıyorum. Biprenses uyarmış ama ben de söyleyeyim. Menülerini yazarken öğünlerini alt alta miktar ve saat olarak yaz. Aldığın sıvıları da en alta toplu şekilde yazabilirsin. Su ve yürüyüşün çok güzel olmuş.
Biz bu yıl kamp kura kura Kaputaş' tan başlayıp İzmir' e kadar kıyıdan gezerek gideceğiz. Canımızın istediği yere çadırımızı kurup kalacağız. Eminim çok güzel bir tatil olacak. Heyecanla bekliyorum
Diyet olarak düşünme canım sen bu işi. Biz burada sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz. Sen de öyle düşün
Dün işim çoktu canım gelemedim. Ama aklım hep sizde kaldı.
Gel canım gel her gün menü yaz. O da bir başlangıçtır. Kötü de olsa menü bekliyorum senden.
Nerdesin kuzun kaç gündür? Toparlayamadın kendini tatilden bir süre önce. Suyun çok az olmuş. Menün hiç olmamış. Çok sağlıksız ve dengesiz.
Yediklerin çok güzel canım. Allah kabul etsin. Bir de yazarken saat ve miktar yazarsan sevinirim. Mesela taze fasulye ne kadar yedin? Su ve yürüyüş çok güzel.
Genel anlamda yediklerin güzel reddettiklerin ise harika ama kendini o kadar saat aç bırakman olmamış. O bisküvi de olmamış ama bir taneyle durabilmen alkışa değer. İnşallah güzel bir rakam görürsün bu gün
Günaydın canım. Bu hafta daha iyi olacağımızı düşünüyorum inşallah çünkü artık çok fena kızmaya başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?