Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence de inşallah haftaya daha güzel bir sonuç göreceksin. Keşke daha çok olsaydı ama artık 8 li rakamları gördün yaaaa harika bir olay. Darısı 7 li rakamlara ve Birprensess e inşallah

Başkandan onay gelince bilgi yazılıyor dediler sizi bekledim yazdım şimdi ;-)

Tamamdır Rabia' cım tekrardan hoş geldin aramıza. Ben de Ebru. İnşallah burada bizimle birlikte eski haline rahatlıkla dönersin

Tebrik ederim canım umarım biran önce bende 8leri görürüm harika emeğine sağlık

Ay inşallah 8leri görmek hayalim oldu resmen
Artık tökezlemek yok. Bu kadar tökezlediğin yeter. Bundan sonra en kısa zamanda 8 li rakamları görmek için uğraşacaksın. Bak karşında canlı bir örneği var. Birlikte başladınız veee o gördü. Eğer sen de aynı düzen gitseydin şuan sen de görmüş olacaktın. Bu sana hırs yaptırsın lütfen. Dayanamayacağın zamanlarda beni getir aklına, solmezi getir.

Evet öyle gerçekten ama solmez yinede benden az kilo ile başladı ben 102 iken o 99 'la başlamıştı ama çok fark yok tabikide olsun ben inanıyorum yakın zamanda göreceğim o rakamları inşallah

Bu hafta daha fazla vermeyi hedefliyordum ama saglik olsun (tiroidlerim yavas calisiyor)

Günaydın herkese...
LAydLiNe mesajini dikkate alacağım. Umarım önümüzdeki hafta daha iyi bir diyet yapabilirim.

Maydonoz ve limonla detoks suyu hazırladım. Umarım önümüzdeki haftaya kadar bir kilo da olsa veririm.

Gecen haftada yanlis hatirlamiyorsam 2.5 kilo gitmisti ebrucum Bu burada ikinci haftam
6 Temmuzda geldin yaa canım takıma geçen hafta o yüzden başlangıç dedim. Benim şuan baz alacağım kilon 76.7

Senin hesaba göre daha da süper

Gerçekten güzel olur kaptan.ben grup olarak yapamam küçük çocuklarım olduğu için. Ama pilates malzemelerim var yapıyorum vakit buldukça.tabi program dahilinde yaparsak hafta da iki gün pilates iki gün yürüyüş olabilir bizim için.

Aslında şöyle birsey yapsak nasil olur bayanlar?? Mesela pazartesi günü leslie gunu olsun kim kac dakika yaparsa yapsin ama yeterki yapsin
Sali gunu ip atlama olsum ayni sekilde kim ne kadar yaparsa
Çarşamba gunu plates gunu olsun
Perşembe bos kalsin
Cuma cumartesi de yürüyüş aslnda biz boyle bi plan yapsak herkes uymak zorunda klcak 5 10 dakika bile olsa yapmis olcak

LAydLiNe Ahhhh şu dondurmalar dondurmalar Evde kendin yapmayı denesene meyvelerden ekstra şeker katmadan. Mutlaka tarif vardır nette. Birde pane eğer kızarmışsa yememen lazım.

Ah ah o dondurmalar yaktı beni... ama 1 en çok 2 top yiyordum ki. şimdi tatilde de birazcık zorlaşıyor diyet. paneyi yağda kızartmamıştım. çok az yağ sürdüğüm tost ızgarasında pişirmiştim kendilerini

Biz bu yıl kamp kura kura Kaputaş' tan başlayıp İzmir' e kadar kıyıdan gezerek gideceğiz. Canımızın istediği yere çadırımızı kurup kalacağız. Eminim çok güzel bir tatil olacak. Heyecanla bekliyorum

Çok özendim bak şimdi. hiç kamp tatili yapmamıştım, eminim harika geçeceğine. bol keyifler

Genel anlamda yediklerin güzel reddettiklerin ise harika ama kendini o kadar saat aç bırakman olmamış. O bisküvi de olmamış ama bir taneyle durabilmen alkışa değer. İnşallah güzel bir rakam görürsün bu gün

Oğlumun mezuniyet balosu için biraz mecbur kaldık. zaten tatile de ara verdik bu yüzden. haftaya geri döneceğiz yazlığa. sabah karşı 3.30 da alıp geldik beyzadeyi. dolayısıyla bugün de çok geç kalktık. kahvaltımı yapalı çok olmadı mesela ama fazla abartmadım tabi. hafif geçiştirdim. neyseki dün çoook eğlenmiş de herşeye değdi. birazdan kilo bildirimimi yapacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…