Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canım

Ne zaman dönüyorsun?

Cumartesi dönerim diye dusunuyordum ama düğün varmış ona da kaliyim dedim. Bir hafta daha uzayabilir ya da hafta ici de dönebilirim.
Pazar eşim tatıl. Almaya gelir diye dusunmustuk. Baya bi getireceğim şeyler var taşıması için evde olmasi lazim. Hafta içi uygun olduğu bir gün olursa dönerim. Olmazsa bi sonra ki cumartesi ye kadar kalacağım

Günaydın canım hoş geldin

Ben tartıldım ama hiç yazmayayım durum çok fena

O kadar mı kötü canım ya ödemdir o gider hemen

Tartı sonucunu yazayım
Bayram öncesi tartı günü kilom 69.6
Bugün 67.1

Bayramda tatlı bile yemedim neredeyse iki öğün beslendim yuruyus de yapamamıştım yapabılsem belki daha fazla verebilirdim

Tebrikler canim maşallah

Canım bildiğin gibi bayramdan döndük ,bir gün sonra kaza haberi aldık. Eşim gitti,haliyle her detayı paylaşıyor benimle. Gece hiç uyiyamadi çok etkilenmiş,ben de yalnizdim zor bir gece oldu benim için. Toparlanmaya çalışıyorum,eşim eve geldiğinde daha iyi olacagim

Canim basiniz sağolsun..

Burada olmaya çalışıyorum abla haftasonu ben pert evimin erkeklerine yetişebişmek için :)) küçüğü aşıya götürdüm evi derle toparla çamaşır as kaldır ütüle bu vakit oldu
Abla deme kız Ben daha kendimi 18 inde çıtır bir hatun gibi hissediyorum Ebru de sen bana

Kolay gelsin Buradan uzaklaşınca kilolar gideceğine geliyor o yüzden çok uzaklaşmamak lazım. Arada sen de bak.

İyi yapmışsın canım zor olur tek başına dönmen. Valla o kadar kötü durum. Sabah 67.1 dedi tartı ama sanırım 1 kilodan fazlası ödem çünkü imkanı yok o kadar almamın. Hem dikkat ettim hem de çok hareket ettim. Şekersiz 21 gün çok işe yarayacak. Cumaya birlikte göreceğiz sonucu.

Canim ev toplamaca midem cook buyumus her an acıkıp şekerli seyler yiyesim var mücadale veriyorum suan yesil cay iciyorum )
Kolay gelsin canım. Ben de şekersiz 21 güne başladım tekrar. Bakalım ne kadar gidecebileceğim. Geçen sefer çok iyi gitmişti. Dolapta da dondurma vardı keşke onu yedikten sonra başlasaydım iyi olacaktı ama
Tamam canım inşallah biran önce toparlarsınız. Tekrardan başınız sağolsun.

Menü paylaşayim günler sonra

Kahvaltı 10 30 ( biliyorumcok geç ama gece uyuyamadım
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 kase kadar salata

Öğlen 13
1 tabak yeşil mercimek
1 kase ananasli yogurt

Ara türk kahvesi
Üç parça bitter çikolata

Akşam 17
1 tabak etli kabak
1 kase yogurt

Menüm;

Kahvaltı yapmadım

14.00
1 peynirli pide
2 kurabiye

20.00
3 kıymalı pide
1 salkım üzüm

2 lt su

Spor yok
Bugün çok sağlıksız beslendim

Sabah 07 00
Sirkeli su

7 45
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Az domates peynir
Meyveli çay

12.30
1 muz
1 ceviz

15.00
1 kase sütlü Müsli

17.00
1 erik
Salata

19.00
2 kepçe yoğurt çorbası
6 yk bulgur pilavı
4 yk bulgur

21 00
1 kupa süt
1 avuç kuru üzüm

22.30
2 kepçe çorba( çok acıkınca kaçamak yerine çorba içtim )

3 lt su

Bugün ki menum

10:00
1 haşlanmış yumurtanin sarısı
Avuc ici kadar koy ekmeği
1 dilim peynir
Domates
2-3 çatal patates kızartmasi
1 bardak şekersiz çay

12:30
1 türk kahvesi orta şekerli

14:00
1 kase sehriye çorbası
1 bardak ayran

17:00
1 avuç leblebi

20:00
1 kase sehriye çorbası
3 kaşık kadar taze fasulye

22:30
1 türk kahvesi orta sekerli

2 lt su daha icerim

Iyi geceler kızlar misafirlerim az önce gitti bende mutfağı falan topladım. Kızlar telefonumun ekranı iyice gitti ekranın %90 ı beyaz oldu sadece üst tarafını görebiliyorum geri kalanı çok hafif gözüküyor. Bunuda zor yazıyorum resmen ezbere tuşları. Yazım yanlışı olabilir görmüyorum çünkü telefon düzeltiyor ama olabilir yinede. Eğer gelemezsem telefon tamamen gitmiş demektir haberiniz olsun herkese iyi geceler

Bitter çikolata haricinde güzel bir menü canım. Kahvaltını biliyorsun zaten. Suyu yazmamışsın.
Menüm;

Kahvaltı yapmadım

14.00
1 peynirli pide
2 kurabiye

20.00
3 kıymalı pide
1 salkım üzüm

2 lt su

Spor yok
Bugün çok sağlıksız beslendim
Evet aynen çok sağlıksız olmuş.
Menün gayet güzel olmuş. Bir süre daha böyle gidersen akşam acıkmaların da son bulacaktır. Eski menülerini gördükçe bunlar çok iyi geliyor bana. Hatırlıyorsun dimi kayınvalidenin evinde yediklerini
Patates kızartması ve orta şekerli kahveler haricinde güzel menü afiyet olsun canım. Bir de bıcırığın dondurma yemesine bayıldım maşallah nasıl tatlı yiyordu öyle
Telefonuna noldu ki

Günaydın düşürmüştüm bugun yarin yaptircam derken simdi hepten mafoldu 1 dk düzeliyor sonra yine aynı oluyor bugün biseyler yapıcaz artık bu konuyla ilgili

Günaydın kızlar

Ne zaman canlanacağız merak ediyorum. Dünden beri hala gelmeyenler var. Biran önce herkesin kendini toparlaması lazım.

Menümü yazayım. Dün akşam hem maç vardı hem de temizlik yapmam lazımdı gelemedim o yüzden. Bir de akşam yemekten sonra bir tuhaf oldum. Uyuyakalmışım tuhhaf bir akşamdı. Menüm biraz sıkıntılı. Akşama kadar çok iyi gittim her zamanki gibi. Akşam kendimden geçtim yine. Pişman mıyım? Evet pişmanım. Bir günümü daha boşa harcadım. Ama pes etmek yok. Bugün kaldığım yerden yeniden devam.

Kahvaltı (07:50)
1 tane haşlanmış yumurta
(Sabahları saat erken olduğu için canım hiçbir şey yemek istemiyor ben de sadece haşlanmış yumurta yeyip çıkıyorum evden.)

Öğle (12:00)
1 kase buğdaylı ayran çorbası
4 yk kısır (Hastanede kısır çıktı yemekte ) B burcugncy duy
2-3 çatal taze fasulye yemeği

Akşam (18:00)
4 yk fırında tavuk (Soğan ve birazda patates vardı içinde)
4 yk bulgur pilavı
1 kase cacık

Buraya kadar her şey çok güzeldi. Skandal bundan sonra başlıyor. Uyuyakalmışım yaaa uyandığımda saat 20:00 ydi. Canım acayip tatlı bir şeyler istiyordu. Dolapta dondurmalar vardı. Önce 3-4 çatal ekmek kadayıflı dondurma yedim. Saat 21:00 gibi eşim geldi. Lokma tatlısı almış. Sıcak sıcak 4-5 tane de ondan yedim. Arkadan da 2-3 çatal dondurma daha. Yani şekersiz 21 günün ilk günü battı. Ama dediğim gibi pes etmek yok. Bugün yine ilk günden başlıyorum

Bu arada sabah yine tartıldım. Dün 67.1 i görmüştüm tartıda. Bu sabah 66.7 olmuşum.

Gunaydin herkese sabah 30 dakika eliptik yaptim.. kahvaltimi yaptim ) gune sporla baslamak cok guzel ...
Birazdan ev toplamaca kızım kresten ayrildi evdeyiz bu yuzden kizimla geciyor zaman 10 eylülde anaokuluna basliyacak zaten....

Ahhh o dolaptakiler bi bitse... bende dun dondurma yedim tamam ada bitti artik dedim bugün basladim

Gunaydin herkese sabah 30 dakika eliptik yaptim.. kahvaltimi yaptim ) gune sporla baslamak cok guzel ...
Birazdan ev toplamaca kızım kresten ayrildi evdeyiz bu yuzden kizimla geciyor zaman 10 eylülde anaokuluna basliyacak zaten....
Ne güzel başlamışsın güne. Tatilden sonra ben sabahları daha zor uyanır oldum. Ama erken kalkmayı hep severim. Benim ufaklıkta bu yıl anaokuluna başlıyor.
Ahhh o dolaptakiler bi bitse... bende dun dondurma yedim tamam ada bitti artik dedim bugün basladim
Menümü okuyunca görürsün benim dondurmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…