Günaydın ,ne biçim bayram bu bilemedim,cuma döndük erkenden,dün haber geldi eşimin dayısı köy yolunda arabayı dereye ucurmus,vefat etti,yengemin kırığı çok,eşim kaynimlarla çıktı yola.ben çocuklarla evdeyim. Hayat ne garip,bir anda bitiyor her sey
LAydLiNe canim kaptanim , ben kaptan yardımcılığını birakmak istiyorum cunku layıkıyla takima girip sorumluluk alamiyorum.... takima daha sık giren bir arkadasin yapmasi daha dogru geliyor bana... biliyorsun babam her 2 ayda bir geliyor o durumlarda ben iptal oluyorum )takima ugrayamiyorum ...
Yine takimla sizinle kilo vermeye devam edecem..
Gunaydin herkese
bugun yine yeniden diyete merhaba))
InsallahhhGünaydın canımdesene dönüşümüz muhteşem olacak
Insallahhh) artik cok sıkıldim bu durumdan bi ileri iki geri ....vermek istediğim kilolari verip ocak ayinda kurtulmus olmak istiyorum....
Günaydın kızlar
Ben tartilmadim bugün ama inşallah almamisimdir.
Bugün kaçamak yok.
Dün piknikte sütlü tatlı yedim ama sonra ortada sıçan oynadık yürüdük filan Yaktın yani. Akşam da bişey yemedim bi daha
Detoks yapasim var ama misafirlikte zor eve dönünce artık
Günaydın arkadaşlar koskoca tatilde bitti kilo durumlarınız nasıl ben birazdan tartılıp yazarım
Bende öyle düşünüyorum kaptanım. Cumaya kadar kendimizi toparlamalıyız. Uzun bir tatil ve hastalık sürecinden sonra yine yine yeniden :)Kızlar şuandan sonra yapmamız gereken tek şey geçmişi unutup bugünden itibaren her şeye yeniden başlamak. Cumaya daha günümüz var. Düzenli ve dengeli beslenirsek gelen bütün fazlalıklar gider yeter ki isteyin
Tartı sonucunu yazayım
Bayram öncesi tartı günü kilom 69.6
Bugün 67.1
Bayramda tatlı bile yemedim neredeyse iki öğün beslendim yuruyus de yapamamıştım yapabılsem belki daha fazla verebilirdim
Teşekkür ederim yok canım hala Türkiye deyimHarikasın canım maşallahİzin bitti mi yoksa hala Türkiye' de misin?
Ben temizlik yaptım aksama misafirim var Yemek falan birşeyler yapacağım şimdiKızlar nerdesiniz ses verin bakim tatil bitti heyooooooooooopolokey2244 latiska N Nisaca cankizzzz ada81 merryangel Birprensess solmez anneyim83 M melis08 Sekerpare87
Ben temizlik yaptım aksama misafirim var Yemek falan birşeyler yapacağım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?