Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben adapte olamıyorum bir türlü nasıl yapacağım hakkında bir bilgim yok dışarı çıktığım an diyetim son buluyor ister istemez. Artık dışarı çıkmak istemiyorum şu son 1 ay o kadar yoğun koşturmalı geçti ki diyet miyet kalmadı. Ama şükür ki sadece gr olarak almışım çok bi fark yok kilomda. Tabi verirken öyle demiyorum Bakalım nasıl olacak nasıl yapacağım inanıyorum ben kendime inşallah görenler diyecek bu ne zayıflık ayy hadi bakalım inşallah

Hadi inşallah canim
Kırklarelide biri bana sinir bozucu derece de zayiflamissin dedi
Sanirim o da vermek istiyor ama adapte olamıyor.
Yarismadan bahsettim umarım girer o da
Nazar ettiler zaten ondan bu tatlılar. 3 gün tatlı yedim hemen artıyi gördüm. Yarın diyetisyen de kızacak. Inşallah yağ dan almamisimdir.

Senin diyetisyen listen vardı. Ilk verdiği hani. Ona göre bir düzen oturtmaya çalışabilirsin. Ona uyunca veriyordun.
Dışarı ciktiginda da diyeti unutma ona göre bişeyler yemeye çalış
Hadi yarın birlikte baslayalim ne dersin?
Bende fena cozuttum cuma ya kadar toparlanmam lazim

Ben varım yarın başlayalım ne dersiniz?
Ben de döverim bak ona göre
Biz de sana inanıyoruz canım. Şöyle bişey denesene. Önüne yememen gereken bişey geldiğinde bana yaz lütfen telefondan. Ben seni anında vazgeçiririm. Nöbetçi kaptan uygulaması Ne dersiniz kızlar kaçamak yapmadan bana yazmayı? Bu arada ben de birinize yazayım çünkü benim de artık toparlanmam lazım

Merhaba arkadaşlar
Önceki haftalara baktığımda her hafta kilo verebiliyorken 12 kilo verdikten sonra sabitlendi kilom kilo veremiyorum canım sıkılıyor motivasyonum düşük hofff

Bugün :

9.30
Bir ısırık peynirli yufka böreği
Domates zeytin peynir

12.30
1 kase mercimek çorbası
Salata
5 çatal kıymalı makarna

18.00
1 lahmacun
3 çatal Rus salatası
2 çatal şaksuka

1 tl su
6.000 adım

Bunlarla kilo veremezsin ki zaten

17 eylül pzt

9.30
2 kaşık yulaf ezmesi
yarımşar elma ve muz 1 çay bardağı süt karışımı

12.00
1/2 levrek
salata

15.30
1 fincan kadar antep fıstığı

16.30
sade kahve
1/2 kare çiko (1 ısırık)

19.00
3 yk zy börülce
3 yk yağsız mantarlı tavuk göğsü
1 közlenmiş kırmızı biber

bugün kendimi kutluyorum
akşam ne meyve ne de tatlı

LAydLiNe gördüğün gibi günü kazasız belasız kapattım
efferim bana...
yarın kutlayalım
tatlı mı yesek dobdurma mı

Kaptanım üzüldüm baya, şaşırdım da. 10 yıla yakın olmuştu ben ayrılalı, baktım yazmışsın 423 etap olmuş. Herşey, uygulamalar çok farklıydı o zaman. Bir ara ayrılış detayını anlatırım. Sizleri de uğraştırdım bilemeden.
İkinciliğim uçtu, hem üzüldüm, hem bu sevinci bir daha yaşamak için hırslandım.

Liste işi bende, güzel olacak bu hafta :)

26-28 eylülde. 3 gün sürecek

Az kalmış canım, sonrasında düzenini oturtursun.

Bizimki 17-20 ekim Antalya’da. 3 bildiri ile katıldık.
Bir de söz vermiş, unutmuşum, dün aradılar 4-5 ekim Yalova’da bir kongre var, açılış konuşması yapacağım, bir de workshop düzenlemiştim.
Ekim yoğun yani.
13-17 ekim eşim Almanya’ya kongreye gidecek, sabah ben çocukları servise vereceğim akşam o alacak, karşılaşamayacağız 8 gün :)

Kızlar iyi akşamlar,
Bugün neredeyse tüm günüm kuyumcularda geçti. Bizim çocukların nikahı yarın, gelin takısını ben aldım. Hoşuma giden birşey bulmak için oldukça gezdim. Ayrıca dersim vardı, 2-3 saat de okula gittim, gelen giden çok oldu.
Yarın sabah kuaför işi var, benim kuaförde yaptıracağız saç ve makyajını. 16.00da nikah. Düğün hafta sonu şehir dışında, ben gitmeyeceğim.

Menümü de yazayım:
9.30 1 dl bol tahıllı ekmek, 1/4 yumurta, peynir, domates salatalık
13.30 3 köfte, yoğurtlu havuç, kabak ve barbunyadan oluşan zeytinyağlı tabağı (her birinden 1-2 yk), salata, 1 dl ekmek
18.30 2 yk et sote, 2 yk zeytinyağlı bamya, 2 yk yoğurt, 1 dl ekmek

Aslında menüm iyi olmuş ama karnım çok şiş, barbunya mı yaptı bilmiyorum.

Spora gittim sabah, yazılan program 1.5 saat sürdü uyguladım hepsini.

Kızlar merhaba bende aynı durumdayım motivasyonum düştü nedendir bilmiyorum
17 eylül menü
Saat 09:30
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı yulaf kepeği

Saat 12:30
Filtre kahve sütlü
4-5 badem

Saat 14:30
Elma

Saat18:30
2 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
Salata

Saat00
Filtre kahve

Günaydın kızlar

Dünkü menüm

07.30
Sirkeli su

10.30
1 küçük lavaş ( taze salçalı az kaşarlı)
1 sb ıhlamur ballı

12.00
Az şekerli Türk kahvesi ( misafirliğe gittim de ev sahibi böyle yapınca içtim )

13.00
1 muz

15.30
1/4 salatalık

16.30
1 kupa yeşil çay

Bu ara temizlik ve yemek yaptım. 17.00 gibi akşam yemeği yicez sanıyordum eşim geçilirken kaldı.

17.30
3 kepçe tarhana çrb
1 dlm esmer ekmek

18.45
6 yk taze fasulye
4 tavuk kanat fırında
1 kupa ayran

20.00
1 /8 orta boy kavun

21.00
1 avuç papağan çekirdek. ( bu olmayaydı iyidi ama büyük oğlum acayip zırladı bende bu ara sakinleşmek için şu küçük siyah çekirdeklerden yiyip dua okuyorum:)))

2.5 litre su
25 dk tempolu yürüyüş( karlar düşmeden inşaallah bol bol yürürüm :))

sen de kasımda rahatsın o zaman. aslında ekimde antalyada benim de bildiri sunabileceğim bir kongre var sürekli de davet mektubu alıyorum. ama hiiiiiç.gidesim yok. zaten nisan ve mayısta öğrencilerim gitmişti. bu ay da var... 3 kongre yeter... sana kolay gelsin. sanırım eşin farklı bölümde. ben eşimle aynı bölümdeyim. odalarımız bitişik. haliyle kongrelere çoğunlukla beraber gidiyoruz... 8 gün uzunmuş ama... kızlar nasıl da özleyecek babalarını.. tez zamanda kavuşun...

bana düğün deme
mutlu olsunlar inşallah..
hayatta verilen en önemli kararlar eş ve iş seçimi ne de olsa...
bizim okul haftaya açılıyor
oğlumunki de
perşembe gecesi yola çıkıyoruz..
oğlumu konyaya bırakıp cumartesi geri döneceğiz...
kuş evden uçuyor...

biraz zorladın mı kendini ne
çok az şey yemişsin...
bugün dikkat et olur mu
ben böyle bir günün ardından yoldan çıkıyorum genelde... belki tartıda yüzün gülerse kıyamazsın kendine

İlk mesajım günaydın olsunnnnnnnnnnnn

Maşallah maşallah yavaş yavaş toparlanıyoruz. Hiç olmazsa daha çok kişi gelmeye başladı. Bu iyiye işaret

Biliyorum canım
Motivasyonum yerlerde ya
Çok güzel gidiyordun canım maşallah. Yerlerde olmasın motivasyonun. Hadi kendine gel biraz. Eski güzel günlere dönmene az kaldı biraz daha sabır
Antep fıstığı ve çikolatayı nazarlık sayıyorum. Akşamın çok güzel maşallah. Ben sopayla kutlayacağım bu menüyü dondurma da neymiş
Olur mu canım uğraşmak bizim işimiz. Haklısın aradan çok uzun zaman geçtiği için ben bile kuralların farklı uygulanacağını düşünmüştüm ama sağlık olsun. Bence bir daha ki sefere ikinci değil birinci olacaksın inşallah
Ahhh bu yoğunluk benim de bitmiyor bir türlü. Bu arada Süslü kadınlar Turu bu hafta sonu ilginizi çekerse Neredeyse her şehirde var.
Kolay gelsin canım bol koşuşturmacalı olmuş. Maşallah enerjine.
Menünü çok beğendim süper olmuş. Spora gitmende üzerine tuzu biberi. Maşallah

Birprensess bak canım bak örnek al. Sen de çocuk yok, iş de yok şu aralar ama bir türlü kendine zaman ayıramıyorsun. Sakın yanlış anlama, hiç sevmem kıyaslamayı, kıyaslanmayı ama maşallah kadına o kadar işin gücün arasında kendine ne güzel zaman ayırabiliyor. Yaşın henüz çok küçük, hayatının en güzel çağlarındasın, kendin için bir şeyler yapmanın zamanı geldi bence. Geçenlerde fotoğrafın birinde yanında birini gördüm, kilosu oldukça fazlaydı, kimdi o?
Menün güzel ama sağlıksız. Çok az yemişsin. Özel bir sebebi mi var? Bu arada bu kadar az yemene rağmen az kilo veriyorsun sence neden olabilir?
Tekrar aramıza dönmene çok sevindim. Ufacık tefecik hatalara rağmen güzel menü.
Üzülme canım üzülme çok şükür kendi geleceği için uçuyor yuvadan. Güzel ayrılıklar bunlar keyfini çıkart. Düşünsene kocaman oldu o minicik bebek ve şimdi kendi ayakları üzerinde duruyor. Çok güzel bir duygu olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…