Kur-an kursu canım pazartesi başladım. Ben biraz geç başladım erinmekten geçen hafta açıldı aslında şeytanın bacağını kırdım sonundahoşgeldin canım
gel gel özledim seni :)
ne kursuna başladın?
kolay gelsin canım işler hiç bitmiyor.
Kur-an kursu canım pazartesi başladım. Ben biraz geç başladım erinmekten geçen hafta açıldı aslında şeytanın bacağını kırdım sonundaŞansıma ordada salı ve carsamba günü temizlik yaptık her yerde temizlik beni buluyor
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım.
Bugün sabah 58.5 tim yine
acaba yarın kaç kilo çıkacağım
bugün çoook dikkat ettim ama tüm gün dersim olduğundan spora hal kalmadı
listeme gelelim
11 ekim perşembe
sabah kan vereceğim için kahvaltı yok
10.30
1/2 elma
12.15
1 kabak, 1 havuç ve 3 çiçek karnabahardan az yağda sote
yağı alınmış 80 g lık ton balığı
16.00
1 armut
19.00
1/2 tavuk göğsü fırında
yağsız salata
3 sivri biber turşu
20.30
1 hurma
şekersiz kahve
hastanede bir oraya bir buraya giderken 4000 adım atmışım :)
LAydLiNe diyetine dikkat eden şeker hastaları gerçekten de uzun ve sağlıklı bir ömür geçiriyor. annem yeni yeni dikkat etmeye başladı... darısı eşimin başına...
Kızlar herkese iyi geceler iki gündür uğrayamadım, siteye de yeni giriyorum. Evde boya dekorasyon işlerimiz var. Cumartesi de hayırlısıyla yeni işime başlıyorum. İşle birlikte akupunktura gitmeye karar verdim. Her şey bende bitiyor biliyorum fakat bir moral bozukluğu veya sıkıntı yaşadığımda çözümü yemekte arıyorum. Düne kadar her şey güzeldi, ama bugün cıvıttım yine. Hala eksideyim ama daha da ekside olabilirdim tüm hafta uğraştım en çok kendi emeklerime acıyorum. Her üzüntüyü yemekle doldurmaya çalışıyorum sorunumu çözdüm artık ama bu boşluğa çözüm bulmayı öğrenemedim. Buraya da katılma sebebim oydu, kaçamak yapmaktan uzak olmak ve motive olmak. Ama sanırım hepimizdeki yoğunluktan burda da onu bulamadımgerçekten yardıma ihtiyacım var çünkü daha önce görmediğim kiloları gördüm ve evet küçük değilim ama daha 24 yaşındayım bu böyle devam ederse nolucak diye strese giriyorum ve bir kısır döngü oluşuyor. Ah keşke eli maşalı biri olsa da terbiye etse beni
günaydın...
kilo bildirimim gelsin
bugün 58.2
geçen cuma 58.6
fark 400 g
%0.68
LAydLiNe 57 göremedim ama ütopik bir değerdi benim için zaten... ki bildirimde bulunduğum en düşük kilo bu. ama gelecek hafta için 57li bir hedef koyabilirim...
Günaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.5
Bugün 65.3
Fark -200
Günaydın kızlar
Geçen hafta : 82
Bugün: 80.8
Yüzdeliği nasıl hesaplıyorsunuz ben bilmiyorum
Büyüme hızı formülü :)tebrikler canım
(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)*100/geçen haftaki kilo olarak hesaplanıyor. bu haftaki kilo için şu şekilde
(82-80.8)*100/82
1,46
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?