Evet yazın kaçmıştı ipin ucu kaptanım, listeye girince daha çok motive oldum.
Toplamda 4.6 kilo verişim. Görüntümde biraz düzelme oldu, göbeğim küçüldü (arka taraf duruyor henüz:) kıyafetlerim sıkmıyor. Güzel bir duygu.
Evet kaptanim oyle yapayim. Cok sikildim kac haftadir hic kilo veremedim. Cok uzuluyorum.Kötü olmuş canım bu sonuç. Daha sık gelsene takıma. Yeme ihtiyacı duyduğunda yaz buraya. Ya da bana yaz. Önüne geçmezsen sonra üzülürsün.
Evet kaptanim oyle yapayim. Cok sikildim kac haftadir hic kilo veremedim. Cok uzuluyorum.
Selam kizlarr gecen hafta 61.8
Bu hafta 61.2
Fark -600 gr
Cok şükür cok daha iyiyim canim sağol sorduğun icin :-* ay cok heyecanli az kaldi gercekten kilo ile ilgili cevreden duyduğum güzel iltifatlar karsisinda simarmis olabilirimNasıl oldun canım iyileştin mi? Güzel bir sonuç görmüşsün. Az kaldı mezuniyetine
Ben de bildirimimi yapayım.
Geçen hafta: 66.2
Bu hafta: 66.4
+200
Hafta içi bir ara nasıl olduysa 67 li rakamları bile gördüm ama şükür toparladım. Sanırım psikolojik bir eşiğe takıldım. Çünkü yaklaşık bir aydan fazladır tartı da 66 da gidip geliyorum. 65 i bir türlü göremedim. Bakalım ne zaman kıracağım bu döngüyü. Yediklerime göre de sonuçtan çok memnunum çünkü hiç dikkat etmedim.
Selam kizlarr gecen hafta 61.8
Bu hafta 61.2
Fark -600 gr
Ne kadar mutlu oluyor dimi insan? Boyun kaçtı?Cok sukur
Cok şükür cok daha iyiyim canim sağol sorduğun icin :-* ay cok heyecanli az kaldi gercekten kilo ile ilgili cevreden duyduğum güzel iltifatlar karsisinda simarmis olabilirimo yüzden bakarsin hedefi asagiya cekebilirim her an hersey olabilir
Benim en fazla 60 olmam lazım canım. Boyum 170 cm, -10 u 60 yapıyor. O da 36 bedene tekamül ediyor. Benim de psikolojik olarak tartıda 60 a yakın kilolar görmem lazım. Yoksa kendimi şişman hissediyorum. Ama dediğim gibi görünürde kendimi ince hissediyorum. Bakalım inebilecek miyim 60 a ve inince nasıl görüneceğim.bu hafta bende öyleyim. herşeyi yiyebilirim malesef. dün kabuk tarçınla türk kahvesi içtim iyi geldi tavsiye ederim. bugün de içmeyi düşünüyorum
evet canımhergün mutlaka uğramaya çalış. hepimizin motivasyona ihtiyacı var. birlikte başarabiliriz.
senin vücüdün artık dengelemiş yediğini yakıyor. ++ görmezsin kolay kolay canım.
sen kaça düşmek istiyordun? aslında spor salonunda yağ ölçümü yapıyorlarsa yaptırsan iyi olabilir. bence senin tartıya ihtiyacın yok çünkü. yağ yakıp kas yapıyorsan tartı oynamasa da inceliyorsundur. öyle olunca tartıdaki sonucun bi önemi kalmıyor bence.
tebrikler canım.
Hemde nasiill.. Boyum 163 canimNe kadar mutlu oluyor dimi insan? Boyun kaçtı?
Benim en fazla 60 olmam lazım canım. Boyum 170 cm, -10 u 60 yapıyor. O da 36 bedene tekamül ediyor. Benim de psikolojik olarak tartıda 60 a yakın kilolar görmem lazım. Yoksa kendimi şişman hissediyorum. Ama dediğim gibi görünürde kendimi ince hissediyorum. Bakalım inebilecek miyim 60 a ve inince nasıl görüneceğim.
Tesekkurbu hafta bende öyleyim. herşeyi yiyebilirim malesef. dün kabuk tarçınla türk kahvesi içtim iyi geldi tavsiye ederim. bugün de içmeyi düşünüyorum
evet canımhergün mutlaka uğramaya çalış. hepimizin motivasyona ihtiyacı var. birlikte başarabiliriz.
senin vücüdün artık dengelemiş yediğini yakıyor. ++ görmezsin kolay kolay canım.
sen kaça düşmek istiyordun? aslında spor salonunda yağ ölçümü yapıyorlarsa yaptırsan iyi olabilir. bence senin tartıya ihtiyacın yok çünkü. yağ yakıp kas yapıyorsan tartı oynamasa da inceliyorsundur. öyle olunca tartıdaki sonucun bi önemi kalmıyor bence.
tebrikler canım.
Tesekkur ederim canimbu hafta bende öyleyim. herşeyi yiyebilirim malesef. dün kabuk tarçınla türk kahvesi içtim iyi geldi tavsiye ederim. bugün de içmeyi düşünüyorum
tebrikler canım.
Hımmm o zaman sanki biraz daha vermen gerekiyorHemde nasiill.. Boyum 163 canim
Ne kadar mutlu oluyor dimi insan? Boyun kaçtı?
Benim en fazla 60 olmam lazım canım. Boyum 170 cm, -10 u 60 yapıyor. O da 36 bedene tekamül ediyor. Benim de psikolojik olarak tartıda 60 a yakın kilolar görmem lazım. Yoksa kendimi şişman hissediyorum. Ama dediğim gibi görünürde kendimi ince hissediyorum. Bakalım inebilecek miyim 60 a ve inince nasıl görüneceğim.
anneme göre mi bana göre miBence kesinlikle daha iyi :)
Allah sağlık versin, başımızda olsunlar hep.
Ne kadar daha kalacak?
Hazır girmişken kilo bildirimi yapayım dedim
Geçen haftaki kilo;69.100
Bu haftaki kilo; 67.800
Verilen kilo;1.3
Yüzde; 1,88
Hasta olucam ve şişlik hissediyorum. Bir de dün biraz kaçırdım bence daha fazla da ekside olabilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?