Hoşbuldum. Evet kullanıcı adım aynıHoş geldin canım öncelikle. O zamanda mı aynı kullanıcı adını kullanıyordun?
Hoşbuldum. Evet kullanıcı adım aynı
Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun canım
83.1 kg. Aldığım 30 kg nin 14 ünü verdim. 23 gün oldu doğum yapalı. Buraya gelemiyorsam yeniden istekte mi bulunmam gerekiyor?Seni izne ayırırken hamilelik nedeniyle ayrıldı diye bir not düşmemiş canım maalesef. Şu an kaç kilosun?
83.1 kg. Aldığım 30 kg nin 14 ünü verdim. 23 gün oldu doğum yapalı. Buraya gelemiyorsam yeniden istekte mi bulunmam gerekiyor?
Eki Görüntüle 2199187
Ama gereken bildirimi yapmışım ben. İzne ayrıldığım kiloya inmek için motive olmak istiyorum lütfen. Yoksa buraya gelmek için o kiloya inmem aylar alır
Ay valla mıTamam canım ben konuyla ilgileneceğim. Sen kendini sıkıntıya sokma. Takımımızın ilk sayfasında kurallarımız var. Onları oku yeniden. Bilgi formumuzu da doldur. Ve bugünden itibarende menü bildirimlerine başla olur mu
amaaan çok kısa sürdü ki akşam geçti malesef
Yeniden hoş geldin Büşra' cım aramıza. İnşallah burada hep birlikte bütün fazlalıklarımızdan kurtulacağız.13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Bydelikiz
İsim (İsteğe Bağlı ): Büşra
Mesleginiz: Sağlık Memuru
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Evle
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Konya
Boyunuz : 1.55
Kilonuz: 83.1
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Hamilelikten dolayı 30 kg aldım. Kendime hakim olamadım ve hunharca yedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Evimin tenha köşesinde yalnızlığa terkettiğim O mavi elbiseye yeniden girmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet
Neden 13. Takım? : Güzel bir geçmişim var kendisiyle.
Tabii tabii o kadar yemeye az bileLAydLiNe
üzgünüm ama ben +200 olmuşum
58.4...
57 görmeyi planlıyordum oysa...
pazartesi itibari ile dukan eksprese başlayacağım
çakıldım 58lere
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm hastalığına ama bayağı kötü olmuş kilo alman. Yiyeceklerin tuzuna çok dikkat et ve mümkün olduğunca kaçamaksız geçir hastalığını olur mu?Kötü bi sonucla geldim :-( gecen hafta 61.2 bu hafta 62.2 :-(
Tam 6 gundur rahatsizim kortizon vuruluyorum onun etkisi sanirim çünkü belim o kadar cok agriyor ki kimildayamiyorum bile surekli yatıyorum. Annem babam hemen geldi beni memlekete getirdi çocuğu kaldirip indiremem agrilarim artar diye :-( ufff üzgünüm kizlar kilo bildirimim yüzünden :-(
Tebrik ederim canım gayet güzel bir sonuçGeçen hafta 65.3
Bugün 64.5
Fark -800
Aynen canım motivasyon çok önemli.Başarırsın canim tekrar aramiza dön motivasyon olunca gerisi geliyor...
Buradan kopunca maalesef kilo almalar başlıyor..
Kaptanım ve takım arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli...
geçmiş olsun canımKötü bi sonucla geldim :-( gecen hafta 61.2 bu hafta 62.2 :-(
Tam 6 gundur rahatsizim kortizon vuruluyorum onun etkisi sanirim çünkü belim o kadar cok agriyor ki kimildayamiyorum bile surekli yatıyorum. Annem babam hemen geldi beni memlekete getirdi çocuğu kaldirip indiremem agrilarim artar diye :-( ufff üzgünüm kizlar kilo bildirimim yüzünden :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?