Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin kaptan...allah kolaylık versin.esin iyi olsunda

Ben de çok takdir ettim. İnşallah güzel insanlar yetiştireceğiz hep birlikte. Gençlik çok önemli çünkü ve giderek en az 3 tane doğurun diyenlerin karşısında az çocukla azalıyoruz.
bugün avm ye gidilmiş.sanki...
akşam uçmuşsun gerçekten. en güzeli 8 gibi uyumak. şu an çok acıktım mesela. meyve beni acıktırıyor
Yok canım yaaa eve geldi onlar
Umarım annen aldıklarından birini beğenmiştir.
Aaaa ben gelmiştim ama:)
Gelenlere sözüm yok
Evet emziriyorum, 8 aylık olacak 3 gün sonra inşallah
Maşallah canım bayağı büyütmüşsün.
+700 olmuyacakmıydı o :)
Aynen öyle olacaktı çaktırma
Birilerinin canı çiğ köfte istemiş sanırım Gayet güzel bir menü olmuş. Ekmeğin ne ekmeği olduğunu yazmamışsın beyaz ekmek mi?
Selam kızlar,
Biz hastaneden çıktık, eve gidiyoruz gidip düzenimizi kuralım.
Güzel bir pazar olsun herkese.
Yeniden geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir.
Canim 1 yada en gec hafta falan izinli olunabiliyorsa eger izinli kalabilirim. Kndimi toparlamam lazim iyice saldim. bugun sodali ayrana basladim. Hayirlisi
Aynen o şekilde canım. Toparla kendini gel biran önce aramıza.
Kahvaltıda simidin yanında ekmekler çok olmuş. Akşam ki cheesecakelerde üstünü taçlandırmış. İçli köfte dersem menü de hiç bir şey kalmıyor. Ne zor dimi sizin memlekette diyet yapma
Sende benim gibi çok seviyorsun sanırım kaptan.bende denicem bakalım marketlerinkini. Kalori olarak nasıl peki
Kalori olarak hiç bakmadım ama evde yaptıklarımızdan fazladır. Normalde yememek gerekiyor da işte naparsın. Çok seviyorum ben de
Gunaydin herkese guzel bir hafta olmasi dilegiyle kızım hastalanmisti bi koptum bidaha toparlayamadim.. suan saglikli beslenmeye devam edecem.. zaten spora gidiyoruz arkadasla haftanin 3 gunu salona gidiyoruz ...
Geçmiş olsun canım yeniden inşallah iyileşmiştir tamamen. Bol bol felak nas oku birilerinin nazarı değiyordur.

hoşgeldin canım
eşin nasıl, umarım iyidir... fıtık mı oldu nedir? niyeyse ilk aklıma bu geldi.
Teşekkür ederim canım iyi şimdi şükür. Yok fıtık değil. Aslında dışarıdan bakınca önemsiz gibi bir hastalık ama eşim çok ağır geçiriyor. Kriptik tonsillit olmuş. Gece başlamıştı boğaz ağrısı. Sabaha çok kötü oldu. Direkt eklem yerlerine vuruyor. Koca adam bebek gibi kıvranıyor. Bugün 3. gün daha yeni yeni kendine geliyor.
Hoşgeldin kaptan...allah kolaylık versin.esin iyi olsunda
Amin canım çok teşekkürler. Eşim şuan çok iyi şükür. İş yerim çok yoğundu. Öyle böyle değil. Anlatsam hikaye gibi gelir. Sabah 08:30 da bir başlıyoruz hasta almaya saat 12:00 ye kadar kalkmadan aynı koltukta oturuyoruz. Ve sırada millet birbirini yiyor. Çok şükür şimdi birazcık hafifledi.

Birilerinin canı çiğ köfte istemiş sanırım Gayet güzel bir menü olmuş. Ekmeğin ne ekmeği olduğunu yazmamışsın beyaz ekmek mi?
Yok canım canım istediğinden değil de eşim sevdiği için çok sık alıyor , e olunca da dayanamayıp yiyorum maalesef
Ekmeği şişştt çaktırma :) genelde çavdar ekmeği yiyorum ama o gün kalmamıştı

Aaaa hayırlı uğurlu olsun , düşünüyormuydunuz sürpriz bebek mi? İlk mi?
2. Canim bir kizim var 2 yasinda. 1.5 senedir korunmuyoruz. Kızim dada zor hamile kaldım. Sut hormonu yuksekligi vardi tedavi gordum filan. Hemen istedim ama simdi nasip oldu.

Gecen hafta ki o aclik krizleri durmadan yemeler filan hep bebedenmis yani. Cuma gidecegim diyetisyene. Hamilelikte de devam ederim diye düşünüyorum. Cok kilo almadan tamamlayıp dogumdan sonra da ideal kiloma ulasirim insallah.
Kizima 90 ile hamile kalmistim. 8 kilo verip 10 kilo almistim 92 ile doguma gitmistim. Hamile kaldigimdan zayiftim dogumdan sonra insallah yine oyle olur

Allah tamamına erdirsin canım. Çok sevindim.
Bulantıların mı oluyor?

Tekrar geçmiş olsun, annen neyden ameliyat oldu demiştim daha önce sanırım görmedin, nasıl oldu annen? Allah kolaylık versin , Allahım şifa versin
Görmemişim canım. Teşekkür ederim.
2 diz protez oldu. Yürümesi, kalkması, oturması herşey çok zor. Gün gün rahatlayacak inşsllah bakalım.

Allah tamamına erdirsin canım. Çok sevindim.
Bulantıların mı oluyor?

Yok hic bulantim olmadi. Kizimda da olmamisti. Cok yeni daha olur belki bilmiyorum.
Kizimda istahsizlik vardi. Dusuk tehlikesi vardi gunde 3 kere hap iciyordum. Sadece hapi icmek icin kucuk bir parca peynir ekmegi zorla yiyordum o kadar. 3 ay bitene kadar 8 kilo vermistim

İlkinde olmadıysa bunda da olmaz herhalde.
Benim ilkinde ama daha çok 2.de çok bulantım oldu 3 ay. Serumla besleniyordum. 6 kilo vermiş 17 almıştım :)
Rahat geçsin inşallah.

Sağolasın canim cok şükür iyilesti ..okuyorum bol bol felak nas

geçmiş olsun canım....

İlkinde olmadıysa bunda da olmaz herhalde.
Benim ilkinde ama daha çok 2.de çok bulantım oldu 3 ay. Serumla besleniyordum. 6 kilo vermiş 17 almıştım :)
Rahat geçsin inşallah.

Amin canim inşallah

Ayyy ne guzel haber tebrikler canim.. Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin
Kardeşler arasinda yas farkida az olacak ne güzel

Amin canim insallah

solmez canim cook tebrik ederim hayirli olsun bebisin
j

Sagol canim cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…