- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Hoşgeldin kaptan...allah kolaylık versin.esin iyi olsundaSelam kızlar ben geldimmmmmmmmm
Geçmişi okumadım şimdi yavaş yavaş okurum. Öyle bir yoğunluk vardı ki lavaboya bile gidemedim diyeyim siz anlayın. Mesai sonrası da eşimle ilgilendim. O yüzden pazartesiden beri ilk kez geliyorum.
Ben de çok takdir ettim. İnşallah güzel insanlar yetiştireceğiz hep birlikte. Gençlik çok önemli çünkü ve giderek en az 3 tane doğurun diyenlerin karşısında az çocukla azalıyoruz.biliyorsun ki akşamlar tehlikeli benim için...
ama gerçekten de abartmadım
eşimle de aynı şeyi konuştuk. törenler daha güzel ve özenli hazırlanıyor... dehası ve zamanının çok ilerisinde olduğu iyice anlaşılıyor artık.
bugün siyah bluz giymeleri gerekiyordu. uzun kollu bir bluzu var kızımın. biraz şık... onu giydiririm diye planladım. gece kıyafetlerini ayarlıyoruz. ben bunu giymem diye tutturmasın mı... normalde hiç önemsemez. boyalıydı yırtıktı eskiydi... hiç önemsemez.. ilk defa diretti... niye giymezmiş peki.... atamızın öldüğü gün... yas tutuyoruz.. bu uygun düşmez... ama öyle bir söylüyor ki... zorlayamadım. ama gecenin 10u. alternatif kesinlikle yok. kısa kollu siyah tişört giydi. koca okulda bir tek kendisi kısa kolluydu.. ama mateme uyggun sadelikteydi... hassasiyeti etkiledi beni kuzumun
Yok canım yaaa eve geldi onlarbugün avm ye gidilmiş.sanki...
akşam uçmuşsun gerçekten. en güzeli 8 gibi uyumak. şu an çok acıktım mesela. meyve beni acıktırıyor
Umarım annen aldıklarından birini beğenmiştir.Günaydın kızlar,
Dün ben de çok yoğundum.
Sabah tören vardı kızların okulunda, dediğiniz gibi çok güzel ve duyguluydu. Kızım korudaydı. Ata’mızın sevdiği türküler, şiirler çok güzel bir programdı. Bizde de siyah etek, siyah mus çorap, siyah ayakkabı giyilecekti, üstüne Atatürk baskılı siyah kısa kollu tişört yaptırmışlar onu giydirdiler. Görsellik olarak da çok güzeldi.
Sonra kızları anneme götürdüm moral olsun diye. Oradan yüzmeye gittik.
Sonra bir daha gidecektim hastaneye ama trafik felaketti ve akşam 20.00ye kadar devam etti, 1,5 saat veriyordu annem de gelme bu saatten sonra dedi evde kaldım.
Sabah erken gideceğim, bugün akşama doğru taburcu olacak büyük ihtimalle.
Bir beceriksizlik yaptım inanamazsınız. Annem hastane için yeni gecelikler almıştı kısa kollu damar yolu açık olduğu için uzun istemiyor.
Yetmedi gittim aldım uzun kollu diye istemedi. Eve götürüp yıkayayım dedim, biraz leke olmuştu işlem uyguladım yıkadım astım güneşte kuruttum sarı sarı dalgalar oldu. Bir daha leke çıkacırıda beklettim 60 derecede yıkadım ne yaptıysam olmadı. Tüm dünyayı gezdim yeni kısa kollu beğeneceği gecelik almak için yok maalesef. Kimisinin boyu uzun, kimisinin tarzını sevmez, çoğusu uzun kollu
Yine aldım ayrı yerlerden 3 tane ama sevmeyecek biliyorum, iade almazlar ne alacağım yerlerine bilmiyorum :)
İlk defa çamaşırımı yıkadın, ne hale getirdin diyecekçok çamaşır yıkamam ama beceriksizlik boyutunda da değil durumum üzüldüm çok.
Gelenlere sözüm yokAaaa ben gelmiştim ama:)
Maşallah canım bayağı büyütmüşsün.Evet emziriyorum, 8 aylık olacak 3 gün sonra inşallah
Aynen öyle olacaktı çaktırma+700 olmuyacakmıydı o :)
Birilerinin canı çiğ köfte istemiş sanırım
Yeniden geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir.Selam kızlar,
Biz hastaneden çıktık, eve gidiyoruz gidip düzenimizi kuralım.
Güzel bir pazar olsun herkese.
Aynen o şekilde canım. Toparla kendini gel biran önce aramıza.Canim 1 yada en gec hafta falan izinli olunabiliyorsa eger izinli kalabilirim. Kndimi toparlamam lazim iyice saldim. bugun sodali ayrana basladim. Hayirlisi
Kahvaltıda simidin yanında ekmekler çok olmuş. Akşam ki cheesecakelerde üstünü taçlandırmış. İçli köfte dersem menü de hiç bir şey kalmıyor. Ne zor dimi sizin memlekette diyet yapma11 kasım pazar
9.30
1/2 yağda yumurta
1/2 simit
1 kk peynir
2 dilim tb ekmek
13.30
2 içli köfte
Yağsız salata
19.00
fırında kajun baharatlı tavuk
salata
21.00
2 kk kadar cheesecake
evet çok kötü bir menü. hafta sonlarını diyet açısından hiç sevmiyorum
Kalori olarak hiç bakmadım ama evde yaptıklarımızdan fazladır. Normalde yememek gerekiyor da işte naparsın. Çok seviyorum ben deSende benim gibi çok seviyorsun sanırım kaptan.bende denicem bakalım marketlerinkini. Kalori olarak nasıl peki
Geçmiş olsun canım yeniden inşallah iyileşmiştir tamamen. Bol bol felak nas oku birilerinin nazarı değiyordur.Gunaydin herkese guzel bir hafta olmasi dilegiylekızım hastalanmisti bi koptum bidaha toparlayamadim.. suan saglikli beslenmeye devam edecem.. zaten spora gidiyoruz arkadasla haftanin 3 gunu salona gidiyoruz ...
Teşekkür ederim canım iyi şimdi şükür. Yok fıtık değil. Aslında dışarıdan bakınca önemsiz gibi bir hastalık ama eşim çok ağır geçiriyor. Kriptik tonsillit olmuş. Gece başlamıştı boğaz ağrısı. Sabaha çok kötü oldu. Direkt eklem yerlerine vuruyor. Koca adam bebek gibi kıvranıyor. Bugün 3. gün daha yeni yeni kendine geliyor.hoşgeldin canım
eşin nasıl, umarım iyidir... fıtık mı oldu nedir? niyeyse ilk aklıma bu geldi.
Amin canım çok teşekkürler. Eşim şuan çok iyi şükür. İş yerim çok yoğundu. Öyle böyle değil. Anlatsam hikaye gibi gelir. Sabah 08:30 da bir başlıyoruz hasta almaya saat 12:00 ye kadar kalkmadan aynı koltukta oturuyoruz. Ve sırada millet birbirini yiyor. Çok şükür şimdi birazcık hafifledi.Hoşgeldin kaptan...allah kolaylık versin.esin iyi olsunda
Yok canım canım istediğinden değil de eşim sevdiği için çok sık alıyor , e olunca da dayanamayıp yiyorum maalesefBirilerinin canı çiğ köfte istemiş sanırımGayet güzel bir menü olmuş. Ekmeğin ne ekmeği olduğunu yazmamışsın beyaz ekmek mi?
Aaaa hayırlı uğurlu olsun , düşünüyormuydunuz sürpriz bebek mi? İlk mi?Kizlar kizlaaar
Hamileyim
2. Canim bir kizim var 2 yasinda. 1.5 senedir korunmuyoruz. Kızim dada zor hamile kaldım. Sut hormonu yuksekligi vardi tedavi gordum filan. Hemen istedim ama simdi nasip oldu.Aaaa hayırlı uğurlu olsun , düşünüyormuydunuz sürpriz bebek mi? İlk mi?
Allah tamamına erdirsin canım. Çok sevindim.Gecen hafta ki o aclik krizleri durmadan yemeler filan hep bebedenmis yani. Cuma gidecegim diyetisyene. Hamilelikte de devam ederim diye düşünüyorum. Cok kilo almadan tamamlayıp dogumdan sonra da ideal kiloma ulasirim insallah.
Kizima 90 ile hamile kalmistim. 8 kilo verip 10 kilo almistim 92 ile doguma gitmistim. Hamile kaldigimdan zayiftim dogumdan sonra insallah yine oyle olur
Görmemişim canım. Teşekkür ederim.Tekrar geçmiş olsun, annen neyden ameliyat oldu demiştim daha önce sanırım görmedin, nasıl oldu annen? Allah kolaylık versin , Allahım şifa versin
Allah tamamına erdirsin canım. Çok sevindim.
Bulantıların mı oluyor?
Umarım annen aldıklarından birini beğenmiştir.
Yeniden geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir.
İlkinde olmadıysa bunda da olmaz herhalde.Yok hic bulantim olmadi. Kizimda da olmamisti. Cok yeni daha olur belki bilmiyorum.
Kizimda istahsizlik vardi. Dusuk tehlikesi vardi gunde 3 kere hap iciyordum. Sadece hapi icmek icin kucuk bir parca peynir ekmegi zorla yiyordum o kadar. 3 ay bitene kadar 8 kilo vermistim
Sağolasın canim cok şükür iyilesti ..okuyorum bol bol felak nasBen de çok takdir ettim. İnşallah güzel insanlar yetiştireceğiz hep birlikte. Gençlik çok önemli çünkü ve giderek en az 3 tane doğurun diyenlerin karşısında az çocukla azalıyoruz.
Yok canım yaaa eve geldi onlar
Umarım annen aldıklarından birini beğenmiştir.
Gelenlere sözüm yok
Maşallah canım bayağı büyütmüşsün.
Aynen öyle olacaktı çaktırma
Birilerinin canı çiğ köfte istemiş sanırımGayet güzel bir menü olmuş. Ekmeğin ne ekmeği olduğunu yazmamışsın beyaz ekmek mi?
Yeniden geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir.
Aynen o şekilde canım. Toparla kendini gel biran önce aramıza.
Kahvaltıda simidin yanında ekmekler çok olmuş. Akşam ki cheesecakelerde üstünü taçlandırmış. İçli köfte dersem menü de hiç bir şey kalmıyor. Ne zor dimi sizin memlekette diyet yapma
Kalori olarak hiç bakmadım ama evde yaptıklarımızdan fazladır. Normalde yememek gerekiyor da işte naparsın. Çok seviyorum ben de
Geçmiş olsun canım yeniden inşallah iyileşmiştir tamamen. Bol bol felak nas oku birilerinin nazarı değiyordur.
Ayyy ne guzel haber tebrikler canim.. Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsinKizlar kizlaaar
Hamileyim
Teşekkür ederim canım iyi şimdi şükür. Yok fıtık değil. Aslında dışarıdan bakınca önemsiz gibi bir hastalık ama eşim çok ağır geçiriyor. Kriptik tonsillit olmuş. Gece başlamıştı boğaz ağrısı. Sabaha çok kötü oldu. Direkt eklem yerlerine vuruyor. Koca adam bebek gibi kıvranıyor. Bugün 3. gün daha yeni yeni kendine geliyor.
Amin canım çok teşekkürler. Eşim şuan çok iyi şükür. İş yerim çok yoğundu. Öyle böyle değil. Anlatsam hikaye gibi gelir. Sabah 08:30 da bir başlıyoruz hasta almaya saat 12:00 ye kadar kalkmadan aynı koltukta oturuyoruz. Ve sırada millet birbirini yiyor. Çok şükür şimdi birazcık hafifledi.
İlkinde olmadıysa bunda da olmaz herhalde.
Benim ilkinde ama daha çok 2.de çok bulantım oldu 3 ay. Serumla besleniyordum. 6 kilo vermiş 17 almıştım :)
Rahat geçsin inşallah.
Ayyy ne guzel haber tebrikler canim.. Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin
Kardeşler arasinda yas farkida az olacak ne güzel
jsolmez canim cook tebrik ederim hayirli olsun bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?