Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim menulerini yazarken araya bosluk koyabilirmisin sana ornek atayim hemen )

turab571 bak canim bu sekilde yazarsam menulerini daha iyi olur.

Ben bugün başlayacağım canım bir deneyeceğim bakayım inşallah yapabilirim sende al bugün devam ederiz beraber
Yoğurt hurma diyeti mi yapıcan? Ben denedim daha önce, kısa vade de işe yarıyor ama daha sonra fazlasıyla geri alıyorsun yani tavsiye etmem yine de sen bilirsin tabi

10.12.2018

10.00 :
-1 küp şeker ile Türk kahvesi
-1 kuru incir

13.00 :
-1 kupa tarçınlı süt
-1 yumurta (haşlanmış )
-1/4 ekmek tost
-1 hurma

18.00:
3 kaşık yulaf ezmesi

20.00 :
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık ıspanak yemeği
5 kaşık yoğurt

22.00:
1/2 şişe maden suyu ( aslında tam içecektim ama yarısını bebiş döktü )

Su 2 lt, akşam zumba yapacaktım (gündüz işim vardı) bebişe yemeğini yedirdim son 2 kaşık kala olunca her yer battı spor da kaldı

Yoğurt hurma diyeti mi yapıcan? Ben denedim daha önce, kısa vade de işe yarıyor ama daha sonra fazlasıyla geri alıyorsun yani tavsiye etmem yine de sen bilirsin tabi
Yoğurt yok sadece hurma ve su var deneyeceğim bi bakalım

Kızlar yaaaaaa felaket karışığım. Her şey karışık. İş yeri karışık. Ev karışık. Ben karışığım. Duygularım karışık. Yapmam gereken çok iş var ama zamanım yok. Son bir haftadır sürekli omuzlarım ağrıyor. Buraya bile gereken özeni gösteremiyorum. İnşallah düzelirim biran önce.

Napıyorsunuz, ne var ne yok? Yeni gelen arkadaşlara bile hoş geldiniz diyemedim. Ne zaman açıp geçmişi okumaya başlasam bir şey oluyor kapatmak zorunda kalıyorum.

Canim kaptansız olmuyor sahsen kendimi öksüz hissediyorum menulerimi yorumlayinca daha bi gaza geliyorum ..... insallah bi an once islerini yoluna koyarsın..

Ay kızlar nasıl bir ağırlık var üzerimde anlatamam uyumak istiyorum çok Ama mutfağın balkonunu yıkayacağım kombiye bakmaya gelecekler yine hava yağmurlu ben balkon yıkayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…