- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
cankizzzz canım sen ne yaptın devam ediyor musun diyete? Bizim kilolarımız aynı gibi beraber biseyler yapsak güzel olur motivasyon açısından yoksa ben çok salıyorum kendimi yarışsak mı ne yapsak
Sağol canımSağlıkla büyüt canim bebeğini
Sağol canım yaNe demek canımsın başımızın üstünde yerin var. Nasıl istersen, hoş geldin aramıza
Hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallah bol bol emer
Yumurta benim için de çok önemli. Sadece yumurta ile hayatımı sürdürebilirimIs yerinde yeme imkanin oluyor mu ? Yanına alsan...
Benim icin yumurta cok onemliyumurta yemeyince cok çabuk acikiyorum... o yuzden herkese yumurta yiyin diyorum
Canım kendimi unuttum, hayatın akışına bıraktım kendimi.
Başlarda öyle oluyor da sonra vücut alışıyor eskisi kadar gidilmiyor tuvalete. Düzene oturtuyor kendisi. Ben 4 lt içiyorum günde.Evet su için telefonuma alarm kurdum ben kendi uyanma saatime göre ayarladım ilk bardak (300 ml yaklaşık) 08:30 başlıyor 2 saat aralıklarlar içiyorum ve acayip zorlandım patlıyorum sandım tuvaletten çıkamadım ayıptır söylemesi
Var canım yeme imkanım da haşlanmış yumurtanın bazen kokusu herkese iyi gelmeyebiliyor o yüzden çok fazla götürmek istemiyorum iş yerineIs yerinde yeme imkanin oluyor mu ? Yanına alsan...
Benim icin yumurta cok onemliyumurta yemeyince cok çabuk acikiyorum... o yuzden herkese yumurta yiyin diyorum
Spagetti olmamış, perşembe akşamı olması münasebetiyle yuvarlama da olmamış. Onun harincinde güzel menü.13 aralık perşembe
9.00
1 haş.yumurta
2 zeytin
biraz tereyağ
1/2 kk süzme peynir
12.00
1 sk spagetti bologneze
1 kepçe tavuk çorba
16.00
10 tane kadar yer.fıstığı
19.00
1/2 lahmacun
1 küçük kase yuvarlama
1 sk ebegümeci kavurma
salata
1.5 litre su
30 dk yürüyüş
Bünye alışık değil tabiiEvet su için telefonuma alarm kurdum ben kendi uyanma saatime göre ayarladım ilk bardak (300 ml yaklaşık) 08:30 başlıyor 2 saat aralıklarlar içiyorum ve acayip zorlandım patlıyorum sandım tuvaletten çıkamadım ayıptır söylemesi
Bildirim yapıyorsunuz canım deneme süresindesiniz ama yine de takım üyesisinizŞimdi ben yarın tartılıp söylüyormuşum yoksa biz şuan yedek kulübesinde mi bekliyoruz
Sağol canım
Sağol canım yavalla hamileyken hiç iştahım olmuyor hiç kilo almıyorum ama emzirirken içime kurt kaçıyor sanki dünyaları yiyesim geliyor hep emzirirken aldım kiloları bu sefer almak istemiyorum vermek çok zor oluyor. 63,3 geldim sabah. Buralarda sizinle takılayım vermesem de almayayım inşallah.
Yumurta benim için de çok önemli. Sadece yumurta ile hayatımı sürdürebilirimsabah haşlarım öğlen omlet yaparım akşam çılbır
Zaten bu peygamber efendimizin (s. a. v) sünnetinde de var, midemizin 1/3'ünü yemeğe ayırmak yani tam doymadan kalkmakIkegai diye popüler bir kitap var duymuşsunuzdur. onu okuyorum bu ara. Japonların dünya sağlık örgütü istatistiklerine göre en uzun ömürlü halk olduklarından ve yaşam tarzlarından bahsediliyor... vs
Diyor ki kitap, Henüz doyduğunuzu ama biraz daha yiyebileceğinizi hissettiğiniz anda yemeyi bırakın. Yani sofradan kalktığınızda hala biraz aç olmalısınız.
Çok istiyorum :)
Çok kaçırmıyorum ama özel dikkat gösteremediğim ve spor da yapamadığım için yerinde sayıp duruyorum.
Metabolizma ne oluyor bu durumdaKaratay hakkinda bildiklerimi aktarayım sizlere......
* karatay mantığında ara öğün yok cunku ogunler arasinda en az 5 saat olmalı ki leptin hormonu çalışsın...
*paketli hiçbir ürün yok... seker, cikolata vs , pirinc , patates, makarna , bezelye yenilmeyecek...
*bakliyat öneriliyor ..
*kuru yemis karatay icin en onemli atistirmalik...
*karatay 2 öğün yada 3 öğün seklinde yapilabiliyor...biraz kacta kahvalti yaptiginiza bagli ..ilk baslayanlar 3 ogunle basliyorlar sonra 2 ye düşüruyorlar...
*ben 10 da kahvalti yaptigim icin ben hep iki ogun tercih ediyorum...
Kahvaltıda neler var
Oncelikle limonlu bir bardak ilik su
2 yumurta haslanmis yada yağda olabilir..
Zeytin sinirsiz
Peynir istediginiz kadar
Yesillik
Domates / salatalik sinirsiz
Ince belli cay bardagi kadar isterseniz ceviz , kavrulmamis badem , findik , yer fıstıği olabilir....
Meyve yenilecekse sabah kahvaltida yenilebilir 1 adet sadece...
2 adet kuru kayisida olabilir...
Öğle /aksam ise ornek
1 tabak kuru fasulye, sebze yemeği, yaninda 1 kase yoğurt
1 tabak salata
Yada protein et , tavuk , balik sinir yok doyana kadar....
Doyduğumuz icin baska seylere saldirmayi önlüyor... ogunler arasi cok acikirsaniz 1 bardak ayran öneriliyor....
Aksam 19.00 dan sonra yeme isine son veriliyor
Aynen yumurtasız bir kahvaltım hemen hemen yokturIs yerinde yeme imkanin oluyor mu ? Yanına alsan...
Canım seninle Kilolarımız yakın düzenli gelsen kapışırdık seninle :)Canım kendimi unuttum, hayatın akışına bıraktım kendimi.
Bu hafta salı Ankara’ya, perşembe Bursa’ya gittim günü birlik. Onların hazırlıkları yorgunluğu.
Dersler haftaya son, sonra 7 hafta ara dönem var, şubat tatili.
Gün sayıyorum, çok yoruldum.
Kilom geçen hafta ile aynı. 76.2.
Aslında çok aç kaldım bu hafta çok düzensizdi. Ama şehirlerarası dinlenmeden yolculuklardan ödemim çok. Haftaya da çok yoğun, yememe dikkat edeceğim. Sonraki 7 hafta benim, sporu tekrar sokacağım hayatımın içine :)
Çok teşekkür ederim kaptanım sorduğun için.
Geçmişi okuyayım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?