Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence bu sabah aç karnına tartıldığın kiloyu baz al hem günün ortası hem karnın tok

Bugün yeni bir karar aldım. Foruma çok katılıyorum. Spora ayıracağım zamanı foruma ayırıyorum. O yüzden sadece akşamları (Cuma günü hariç) 15 dakika uğrayıp menümü paylaşıp yazılanları okuyup yorum yapıp çıkacağım. Kalan zamanda da sporumu yapacağım. Bir sakıncası olur mu kaptanlarım

Bir de bilgileri o mesaj altına mı paylaşayım? Yoksa burdan mı paylaşayım.
Canim buradan paylasiyoruz bilgileri..
Duzenli hergun menumuzu ve yaptigimiz sporları paylasiyoruz ve birbirimizin menusune yorum yapiyoruzmm ornekleri gecmis sayfalarda okuyabilirsin... gun icerisinde mutlaka takima ugruyoruz zaten amac motivasyon...

Canim , uzak kalma zaten calisan bayansin gun icerisinde isten firsat buldukca uğra ....aksamlari sporunu yap yine ugra mutlaka birbirimizin menusune yorum yapiyoruz....

Canim , uzak kalma zaten calisan bayansin gun icerisinde isten firsat buldukca uğra ....aksamlari sporunu yap yine ugra mutlaka birbirimizin menusune yorum yapiyoruz....
Tabi canım akşamları uğradığımda yorum yapacağım menülere. Hafta içi işteyken de yazarım. Şunu farkettim kendimde. Akşamları burada vakit geçiriyorum ancak spor yapmaya üşeniyorum. O yüzden böyle bir karar aldım. Bir de 2-3 hafta bir yoğunluğum var. Masabaşı çalışmak zorundayım. Hareketsiz kalacağım. O yüzden spora ağırlık vermem lazım.

Kahvaltı
Öteki tepsi de olanı yeni denedim bayat ekmeklerden omlet gibi birşey adını bilemedim
Bir dilim ondan yedim

Eklentiler

• 8A7272F0-E65D-4933-B15C-2976ABC2CD7D.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 27
  • C0758C08-5FC2-491A-A01D-8B00B485FC2F.webp
    79 KB · Görüntüleme: 26
Pazartesi itibariyle paylaşıma başlasam olur mu? Boğazım fena çocuklar evde falan biraz zor oturturum
Ama söz Pazartesi’ye

Bu daha modern duruyor
Benim yaptığım 70 lerden kalma bir videoydu sanki

Peki

LAydLiNe kaptanım şimdi bende değişik bir durum var. Evdeki tartım her tartılmamda farklı sonuç gösteriyor. Mesela cuma günü önce fayansa koydum 94.6 falan çıktı her üstüne çıkmamda farklı sonuç gösterdi. Sonra laminanta koydum orda da farklı sonuç çıkardı haftaiçi tartıldığımda 93.8 çıkmıştı cuma günü de bikaç kez 93.8 çıkınca doğrusu budur diye bunu yazdım. Uçakta kilo sınırı var ya valizleri evde tarttım havaalanında yarım kilo falan farketti yani bu durumda tartım doğru.

Daha önce evde tartılıyordum annemlere gelince de bakıyordum arada pek fark çıkmıyordu. Tartı farkı yoktu yani

Şimdi annemlerdeyim ya sabah tartıldım 91.6 çıktım iki cuma burda tartılıp bildirim yapacam ben. Bu sefer beden bu kadar fark çıktı anlamadım.

Bu tartı farkını nasıl baz alacaz şimdi cuma günkü bildirimim 93.8 di ama bugün 91.6 çıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…