Bence bu sabah aç karnına tartıldığın kiloyu baz al hem günün ortası hem karnın tokKızlar bildirim yapmamış olmak için maalesef şimdi tartıldığım kilomu yazmaya karar verdim. Mecburen artı çıkmak zorunda kalacağım. Ama siteye girdiğim halde mazeretli de olsa bildirimsizlik yapmak istemiyorum. Tartımın pili bitmiş maalesef.
Geçen hafta : 65.3
Bu hafta şimdi tok karnıma tartıldığım kilom : 66.8
Canim buradan paylasiyoruz bilgileri..Bir de bilgileri o mesaj altına mı paylaşayım? Yoksa burdan mı paylaşayım.
Canim , uzak kalma zaten calisan bayansin gun icerisinde isten firsat buldukca uğra ....aksamlari sporunu yap yine ugra mutlaka birbirimizin menusune yorum yapiyoruz....Bugün yeni bir karar aldım. Foruma çok katılıyorum. Spora ayıracağım zamanı foruma ayırıyorum. O yüzden sadece akşamları (Cuma günü hariç) 15 dakika uğrayıp menümü paylaşıp yazılanları okuyup yorum yapıp çıkacağım. Kalan zamanda da sporumu yapacağım. Bir sakıncası olur mu kaptanlarım
Tabi canım akşamları uğradığımda yorum yapacağım menülere. Hafta içi işteyken de yazarım. Şunu farkettim kendimde. Akşamları burada vakit geçiriyorum ancak spor yapmaya üşeniyorum. O yüzden böyle bir karar aldım. Bir de 2-3 hafta bir yoğunluğum var. Masabaşı çalışmak zorundayım. Hareketsiz kalacağım. O yüzden spora ağırlık vermem lazım.Canim , uzak kalma zaten calisan bayansin gun icerisinde isten firsat buldukca uğra ....aksamlari sporunu yap yine ugra mutlaka birbirimizin menusune yorum yapiyoruz....
Gunaydin rakibemmmGunaydin kizlar
Pazartesi itibariyle paylaşıma başlasam olur mu? Boğazım fena çocuklar evde falan biraz zor oturturumCanim buradan paylasiyoruz bilgileri..
Duzenli hergun menumuzu ve yaptigimiz sporları paylasiyoruz ve birbirimizin menusune yorum yapiyoruzmm ornekleri gecmis sayfalarda okuyabilirsin... gun icerisinde mutlaka takima ugruyoruz zaten amac motivasyon...
Kahvaltı
Öteki tepsi de olanı yeni denedim bayat ekmeklerden omlet gibi birşey adını bilemedim
Bir dilim ondan yedim
Sağol şekerimAfiyet olsun canım. Güzel kahvaltı
Soner Yalçın.. gıda teröründen bahsediyor. Bakalım elimde yarım 3 kitap var/
Yok canım okumadım ben. Yazarı kim?
Bu daha modern duruyorben 4 yıl önce yapmıştım. gerçekten çok etkili. hoplayıp zıplamadan bildiğin kardio yaptırıyor. özellikle bacak ve basenleri inceltiyor ve şekillendiriyor. ben yaklaşık 1 saatlik videosunu indirmiştim ama youtube da bulamadım. linki gönderecektim.
aşağıdaki video işini görür bence
PekiListe dışı bişey yemiş olsamda listeden bişey azaltmamam gerektiğini söylüyor diyetisyen. Günde 3 ya da 4 meyvem var
Annem yanımdaydı onunla beraber memlekete geldim. İki hafta burdayım nasipse
Normalde zarar vermezde miden hassassa etkiler mi bilemedim canım bi dene istersen. İştahta kesdiği söylenir bende pek bişey iştah kesmez ama
Evet bugün yolculuktan dolayı dengem şaştı maalesef. Kaptanım diyetisyenin pekmezi 1 tk kahvaltıya eklemesini ben istedim tatlı krizlerim olmasın diye. Kaçamak yapmış olsamda listede kaçamağı karşılayan birşey yoksa eksiltme yapmıyorum. Çünkü yağ, karbonhidrat, sebze, protein, meyve herşeyi günlük almam gereken dengede ayarlayarak aynı zamanda kalori hesabı yaparak veriyor. Daha önce listeyi kafama göre değiştirdiğim için kilo almıştım. O yüzden mümkün olduğunca listeden sapmamaya çalışıyorum. Nasipse pazartesi diyetisyene gidecem o zaman meyveyi 2 ye düşürmesini istiyeceğim. Birde benim yatma saatim çoğu zaman 1i buluyor ve birde biliyorsun ki emziriyorum o yüzden akşamki ara öğünü yapmazsam ölürüm açlıktan. Kafama göre diyet yapıyor olsam dediklerinizi yapıyım dicem ama şuan bi listeye bağlı gidiyorum ve ablam aynı diyetisyene gidiyor benzer liste uyguluyor 4,5 ayda 12 kilo verdi görünce şaşırdım baya incelmişKaçamaklarıma kızın saçımı çekin ama liste konusunda kilo verebildiğim sürece bu şekilde devam edeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?