- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
Yok abla normal benim ama karnım ekmek yemeyince sis olmuyorGlutene karsi bisey varsa sık sık wcye cikarsin canim var mi boyle bi durum. Bagirsak ani bosalir..
Dün uzun aradan sonra hamur işi yedim ondan galiba. Ya da midemi de üşütmüş olabilirim. 64.3 kiloyum. Bugünkü menüm zayıftı yiyemedimTesekkur ederim canim. Ne oldu karnın neden agriyor? Aksam yemegi yetiyor mu sana kac kilosun?
Ben de gastrit yok canım. Yanma Ağrı her ikisi de var. Dün gece karbonatlı su içtim soda içtim geçmedi. Bu akşam azaldı birazCanim menun gayet guzel , gecmis olsun agrimi var yanma mi var miden de ? Yesil cay gastriti olanlara pek yaramiyor bilgin olsun...
Yanma varsa canim yesil caya ara ver derim.. gunde 1 bardak ic onuda sabah saatinde. . Yesil cay midesinde problem olanlara pek yaramiyor tetikliyor ...zamaninda ac karnina yesil caylari cok tuketmis biri olarak yaziyorum...Ben de gastrit yok canım. Yanma Ağrı her ikisi de var. Dün gece karbonatlı su içtim soda içtim geçmedi. Bu akşam azaldı biraz
Yeşil çayı aç karnına içmiyorum canım. Akşam yemeklerinden sonra günde bir kupa. İlk defa böyle oldum anlamadımYanma varsa canim yesil caya ara ver derim.. gunde 1 bardak ic onuda sabah saatinde. . Yesil cay midesinde problem olanlara pek yaramiyor tetikliyor ...zamaninda ac karnina yesil caylari cok tuketmis biri olarak yaziyorum...
Mide yanmalarim deli gibiydi yesil cay yapiyormus dr dedi...
Midem yandikca aldim mide ilaclari onlarda demir eksikligine sebep oluyor kisir dongu yani..
Deme ya o kadar kilo verdin mi buraya gelmiş geleli haftada 2 kg veren görmedim dahaDiyete sıkı sarılıp eksileri görünce her gün tartılmak isticeksin
2 kilo vereceksen ancak birinci olabilirsin yoksa ben koltuğa oturdum bile
Hoşgeldin canım. Keyifli kilo vermeler
Yok anacım daha göremedim Cuma’ya var daha hem regl haftam veremem o kadar çok zorBence bu hafta 5 li rakamları görmüştür
Döverim ben onları elimde kalırlar :))Yaa onlarda he abla tamam abla emrin olur abla diyorlar halilari alip hooop gidiyorlar sonrada abla ne yapalim halilar islak diyorlar
Mantı olmasaymis iyiymis camim menuBugün yemek yetiştiremedim temizlikten ötürü ne bulduysam yedim
06:00 taze sıkma portakal suyu
09:30 1 lokma taze kaşar
Kara turp Domates
Zeytin keçi peyniri
Tereyağında pastırmalı yumurta (tereyağını kayınvalidem Erzurum’da köyde kendi yapıyor)
Yeşil çay
2,3 lokma çekirdekli kara ekmek
1 greyfurt
13:30 2 kuru hurma 1 kase yoğurt
15:30 yarım kase mantı
18:00 2 köfte 2 dilim kabak
2,5 lt su
Hadi yansin yağlarLeslie 3 mile geçiyorum görüşürüz tschüs:)
Mantı ev yapımı mı canımBugün yemek yetiştiremedim temizlikten ötürü ne bulduysam yedim
06:00 taze sıkma portakal suyu
09:30 1 lokma taze kaşar
Kara turp Domates
Zeytin keçi peyniri
Tereyağında pastırmalı yumurta (tereyağını kayınvalidem Erzurum’da köyde kendi yapıyor)
Yeşil çay
2,3 lokma çekirdekli kara ekmek
1 greyfurt
13:30 2 kuru hurma 1 kase yoğurt
15:30 yarım kase mantı
18:00 2 köfte 2 dilim kabak
2,5 lt su
Tam yazdım ki sende yazmissingezgintosbaaa canimmm nerelerdesin menu nerdeeee ?
Canim iste bu yuzden buradayiz , canını her ne sıktiysa yemeğe saldirmak yerine buraya gelseydin aklin dagilirdi... çünkü hepimiz oyleyiz sıkılinca biseylere saldırıyoruz.. ve maalesef bununla başetmeyi bilmeliyiz cunku hayat bu iki gun iyi bi gun stresli olabiliyoruz. .Kızlar iyi aksamlar herkese kaç gündür istese evdede çok yoğunum ondan pek sık girip yazma firsatim olmuyor
Geçmişi okuyayım dedim bakayim ne konuşmuşsunuz diye oku oku bitmedi
Bu arada moralim bozuktu bende kendimi yemege verdim baya bi haddimi astım bugün o yuzden menü yazmasam olur mu
HahahaMantı iyi olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?