Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim menun gayet guzel , gecmis olsun agrimi var yanma mi var miden de ? Yesil cay gastriti olanlara pek yaramiyor bilgin olsun...
Ben de gastrit yok canım. Yanma Ağrı her ikisi de var. Dün gece karbonatlı su içtim soda içtim geçmedi. Bu akşam azaldı biraz

Ben de gastrit yok canım. Yanma Ağrı her ikisi de var. Dün gece karbonatlı su içtim soda içtim geçmedi. Bu akşam azaldı biraz
Yanma varsa canim yesil caya ara ver derim.. gunde 1 bardak ic onuda sabah saatinde. . Yesil cay midesinde problem olanlara pek yaramiyor tetikliyor ...zamaninda ac karnina yesil caylari cok tuketmis biri olarak yaziyorum...
Mide yanmalarim deli gibiydi yesil cay yapiyormus dr dedi...
Midem yandikca aldim mide ilaclari onlarda demir eksikligine sebep oluyor kisir dongu yani..

Yeşil çayı aç karnına içmiyorum canım. Akşam yemeklerinden sonra günde bir kupa. İlk defa böyle oldum anlamadım

Diyete sıkı sarılıp eksileri görünce her gün tartılmak isticeksin

2 kilo vereceksen ancak birinci olabilirsin yoksa ben koltuğa oturdum bile

Hoşgeldin canım. Keyifli kilo vermeler
Deme ya o kadar kilo verdin mi buraya gelmiş geleli haftada 2 kg veren görmedim daha
Peki o zaman 2. Olayım:)

Bugün yemek yetiştiremedim temizlikten ötürü ne bulduysam yedim

06:00 taze sıkma portakal suyu
09:30 1 lokma taze kaşar
Kara turp Domates
Zeytin keçi peyniri
Tereyağında pastırmalı yumurta (tereyağını kayınvalidem Erzurum’da köyde kendi yapıyor)
Yeşil çay
2,3 lokma çekirdekli kara ekmek
1 greyfurt

13:30 2 kuru hurma 1 kase yoğurt

15:30 yarım kase mantı

18:00 2 köfte 2 dilim kabak

2,5 lt su

Mantı olmasaymis iyiymis camim menu

Kızlar iyi aksamlar herkese kaç gündür istese evdede çok yoğunum ondan pek sık girip yazma firsatim olmuyor

Geçmişi okuyayım dedim bakayim ne konuşmuşsunuz diye oku oku bitmedi

Bu arada moralim bozuktu bende kendimi yemege verdim baya bi haddimi astım bugün o yuzden menü yazmasam olur mu

Mantı ev yapımı mı canım

Canim iste bu yuzden buradayiz , canını her ne sıktiysa yemeğe saldirmak yerine buraya gelseydin aklin dagilirdi... çünkü hepimiz oyleyiz sıkılinca biseylere saldırıyoruz.. ve maalesef bununla başetmeyi bilmeliyiz cunku hayat bu iki gun iyi bi gun stresli olabiliyoruz. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…