Temizlik yaptın yorulmuşsundur. Leslieye gerek yok canımLeslie 3 mile geçiyorum görüşürüz tschüs:)
Afiyet olsun canimmm diyetisyen menusu07 Ocak Pazartesi Menüm
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tk bal
2 dilim tam buğday ekmeği
Ihlamur 1 bardak
Ara 12.00
1 bardak süt
1 küçük muz
Öğle 14.00
1 kase çorba
4 yk lahana yemeği
Ara 16.00
1 portakal
1 bardak yoğurt
Akşam 19.00
4 yk ıspanak
4 yk bulgur pilavı
3 kaşık ciğer
1 parça haşlanmış tavuk
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 21.00
1 bardak sütlü neskafe (şekersiz)
Su 2.5 lt
Spor yok
Offf benim canım da lahana istiyor ama bebeğe gaz yapar diye yiyemiyorum07 Ocak Pazartesi Menüm
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tk bal
Ihlamur 1 bardak
Ara 12.00
1 bardak süt
1 küçük muz
Öğle 14.00
1 kase çorba
4 yk lahana yemeği
Ara 16.00
1 portakal
1 bardak yoğurt
Akşam 19.00
4 yk ıspanak
4 yk bulgur pilavı
3 kaşık ciğer
1 parça haşlanmış tavuk
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 21.00
1 bardak sütlü neskafe (şekersiz)
Su 2.5 lt
Spor yok
O ilk paylaşıyor canımRakibim senin menunu goremiyorum dunde goremedim
Ya iki gündür iş güç ayaktaydım kilolarım resmen ayaklarima ağrı yaptı gece ayaklarımın ağrısından kaç kere uyandım hatirlamiyorumCanim iste bu yuzden buradayiz , canını her ne sıktiysa yemeğe saldirmak yerine buraya gelseydin aklin dagilirdi... çünkü hepimiz oyleyiz sıkılinca biseylere saldırıyoruz.. ve maalesef bununla başetmeyi bilmeliyiz cunku hayat bu iki gun iyi bi gun stresli olabiliyoruz. .
Canim gecmise bak gorursunRakibim senin menunu goremiyorum dunde goremedim
Seni anliyorum canim bende uzgunken hemen cikolatalara saldiriyorum ama hata iste...tutmamiz lazim kendimiziYa iki gündür iş güç ayaktaydım kilolarım resmen ayaklarima ağrı yaptı gece ayaklarımın ağrısından kaç kere uyandım hatirlamiyorum
Is yerinde zaman zaman sıkıntılar oluyor birde zamsn zaman maddi sıkıntılarda oluyor o yorgunluğu stresi yiyerek atacakmışım gibi geliyor
Tüm kiloları bu yuzden aldim neredeyse
Durmadan resim mi değiştiriyorsun bu gün hayırdır bi kararsız gördüm seniSeni anliyorum canim bende uzgunken hemen cikolatalara saldiriyorum ama hata iste...tutmamiz lazim kendimizi)
Ayyy evet bi degisiklik istedim hemen hemen 9 yildir ayni resmi kullaniyordum biraz renk gelsin istedim ama karar veremedimmmDurmadan resim mi değiştiriyorsun bu gün hayırdır bi kararsız gördüm seni
Ayyy evet bi degisiklik istedim hemen hemen 9 yildir ayni resmi kullaniyordum biraz renk gelsin istedim ama karar veremedimmm
Bu nasil oldu benim gibi süslü hatunBazen benim de aklıma geliyor kendimle özdeşleştiremiyorum resimleri benim 9 sene olmadı tabii de 3 sene olmuştur sanırsam
SüperBu nasil oldu benim gibi süslü hatun)
Ilahi hahahaBenim resimdeki kadının da saçlarını siyaha boyasak, boyundan biraz kessek, az da kilo eklesek aynı bençok benzetiyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?