Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe uğramadı iki gündür. Bi sıkıntı yoktur inşallah. Sınavım var demişti bugünmüydü sonra rahatlicaktı galiba...

Gündüz izleyemediğim programlara bakıyorum veya dizi izliyorum buraya bakıyorum haberleri okuyorum eşimle sohbet ediyoruz çay içiyoruz onla beraber film falan izliyoruz ben gündüz kendi izleyeceğim şeyleri izlemiyorum çocukların yanında onlar sadece çizgi film görüyorlar televizyon onlar ayaktayken onlara çalışıyor

dün geceye osmaniyeye kar yağdı artık osmaniyeyede kar yağıyorsa ülkem nasıl soğuk havanın içerisindeee .... bugün biraz güneş doğdu şükür dışarı çıkmak biraz gezmek isytiyorum hemde yürüyüş olmuş olur hemde yağmurlu olunca hiç dışarı çıkmadım çok sıkıldım....

Burda da kar tatili. Çok fena kar yağdı. Eve kendimizi zor attık

Teşekkürler arkadaşım
Acaba bir beden inceldim mi ben kendimde bayağ bir fark gördüm yani 4 kg demek bir beden mi demek birde bilenler söylesin lütfen kaç kalori kaç kg demek
Diyelim ben 500 kalorilik bir spor yaptım bu kaç gr tekabül ediyor hiç bilmiyorum araştırmaya da vaktim YÖK cahilliğimi mazur görün lütfen LAydLiNe

Bildiğim kadarıyla 5 kilo 1 bedene denk gelmekte. 5 kilo verince 2 cm inceliyoruz

kızlar kaptanımızın iş yerindeki bilgisayarda sorun varmış çökmüş galiba kayıtları verileri giriyorlarmış tekrardan... akşama eve geçinde uğrarmış bilginiz olsun....

bende biraz gezdim dolaştım kuaföre gittim eve geldim şimdi yemek hazırlığına başlıyacam çoook acıktım çoook

Gonul83 7000 kalori 1 kiloya denk abla.
Tebrik ederim bu bir ayda spor olarak neler yaptın?
İnşallah bol eksiler
Sınavdan çıktım bende geldim yemeğimi yiyorum

Benim üst bedenle alt beden arasında hemen hemen iki beden var. Üstten 40 beden gömlek giyiyorken 44 beden etek giyerdim. Ama diyet yapmaya başlayınca ilk göbeğim erirdi. Şimdi bütün gün beşik sallamaktan verdiğim kilonun çoğunu kollardan ve üst bölgeden vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…