Gündüz izleyemediğim programlara bakıyorum veya dizi izliyorum buraya bakıyorum haberleri okuyorum eşimle sohbet ediyoruz çay içiyoruz onla beraber film falan izliyoruz ben gündüz kendi izleyeceğim şeyleri izlemiyorum çocukların yanında onlar sadece çizgi film görüyorlar televizyon onlar ayaktayken onlara çalışıyorAllsh yardımcın olsun canım.
Canım benim büyük kızım da öyleydi. Küçük doğunca annem onu 15 gün yazlığa götürdü, 4 yaş büyüme atağı dönemiydi iştahı açılmış geldi doyuramıyoruz artık 6 yıldır. Eskisi gibi zayıf değil balık etli. Şimdi de az yedin diye gözünün içine bakıyorum. Boşver az ve öz yesin gerekli şeyleri alsın. Yeme alışkanlığını bir kazandılar mı yeme demek, önünden almak daha zor İnan.
Geçmiş olsun canım umarım daha iyidir.
Tatlı isteği gelince başka birşeyle uğraşmak ya da uyumak lazım galiba :) bana da pek sık uğrar :)
Gece kalkıp ne yapıyorsun canım?
Benim uyku düzenime benziyor.
Diyete başlayalı bugün tam 1 ay oldu
09 Aralık 65,5 kg
09 Ocak. 61,5 kg
Tam 4 kg gitti
Önümde 2 ay kaldı 8 kg daha verdim mi ben mezunum arkadaşlar
gün aydın canım , bebiş uyutmadı mı ?Gün aydı mı
Nöbete girmişler canım sırayla ağladılar uyutmadılargün aydın canım , bebiş uyutmadı mı ?
Burda da kar tatili. Çok fena kar yağdı. Eve kendimizi zor attıkdün geceye osmaniyeye kar yağdıartık osmaniyeyede kar yağıyorsa ülkem nasıl soğuk havanın içerisindeee .... bugün biraz güneş doğdu şükür dışarı çıkmak biraz gezmek isytiyorum hemde yürüyüş olmuş olur hemde yağmurlu olunca hiç dışarı çıkmadım çok sıkıldım....
Diyete başlayalı bugün tam 1 ay oldu
09 Aralık 65,5 kg
09 Ocak. 61,5 kg
Tam 4 kg gitti
Teşekkürler arkadaşımOo süper
Bildiğim kadarıyla 5 kilo 1 bedene denk gelmekte. 5 kilo verince 2 cm inceliyoruzTeşekkürler arkadaşım
Acaba bir beden inceldim mi ben kendimde bayağ bir fark gördüm yani 4 kg demek bir beden mi demek birde bilenler söylesin lütfen kaç kalori kaç kg demek
Diyelim ben 500 kalorilik bir spor yaptım bu kaç gr tekabül ediyor hiç bilmiyorum araştırmaya da vaktim YÖK cahilliğimi mazur görün lütfenLAydLiNe
Tebrik ederim rakibemDiyete başlayalı bugün tam 1 ay oldu
09 Aralık 65,5 kg
09 Ocak. 61,5 kg
Tam 4 kg gitti
MutfaktaHuhuu nerdesiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?