Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Senin yarım kalan yumurtayı kim yiyor hep onu merak ediyorum :))

Menün hem sağlıklı hem de doyurucu bi kenara not aldım :)

görseldeki bitter Türkiye de satılıyor mu hiç denk gelmedim çok güzel görünüyor.

Akşam zayıf olmuş. Biraz tatlı yeseydin canım

Ben geldim

Bu aralar çok yoğundum kızlar özür olsun hepinizden. Hastane de sistem sıkıntısı var. Çözülemedi bir türlü. Sabahtan öğleye kadar telefonuma dahi bakamadım o kadar kötüydü. Öğle yemeğinden sonra da işaret dili kursumun sözlü sınavı vardı. Şükür yarın son günümüz ve kurs işlerim bir süreliğine bitiyor. Şubat ta ikincisini açana kadar rahatlayacağım. Eğer hastalarda azalırsa biraz, sistem düzene girerse sizlerle daha uzun süre birlikte olacağım. Özledim sizi

Sabah sabah bitter çok ilginç geldi bana bir nedeni var mı? Beyaz ekmek haricinde güzel menü. Çikolata acayip bittermiş. Onu yiyeceğine direkt kakao yeseydin sanki daha iyi olurdu Su ve yürüyüş çok güzel
Senin yarım kalan yumurtayı kim yiyor hep onu merak ediyorum :))
Benim yarım simitlerimi Ramazan abi yiyor Ben de kahvaltılarda yarım simit yiyorum. Eskiden de yiyordum. Kızlardan birisi senin gibi sormuştu senin kalan simitleri kim yiyor diye Sonunda yiyecek birini buldum sağ olsun iş yerimde bir abim var. Ona veriyorum ikindi saatinde yiyor
Leslie 1 milimi de yaptım.
Harika yaaa ben spor salonuna da gitmiyorum. Sanırım üyeliğimde bitti. Kursumda bitti aslında yeniden başlamalıyım.

Tartılıyor musun? Nasıl gidiyor? Menü güzel. Su ve yürüyüşte öyle. Hatta bu kez menün dolu dolu geldi gözüme iyi olmuş. Son aranın saati kaçtı?

madamhd Tatlım hazır sen buradayken konuşalım şu tartı meselesini. Cumaya az kaldı. Sen nasıl bir yol izleyelim? Geçmişe tam dönemiyorum sen durumu bana bir daha anlatsan seni yorar mıyım acaba?

Canım yaaa merak ettiğim bir şey var. Bu milimleri nasıl hesaplıyorsun mesela ezogelin çorbası 100 ml. Ölçüyor musun?

Bu arada menün çok güzel maşallah 41 kere sana

Geçmiş olsun canım

Canım afiyet olsun öncelikle. Diyetisyen listeni bana özelden atabilir misin? Menülerini kontrol ederken görmek istiyorum. Listeni bilmeden yorum yapmam olmaz

Hoşgeldin biz buradayız bekliyoruz ama arada uğra merak ediyoruz

Nasıl gidiyor Merve' cim tartı iyi şeyler gösterdi mi sana? Bu hafta inşallah listedesin

Hoşgeldin biz buradayız bekliyoruz ama arada uğra merak ediyoruz

Artık daha sık geleceğim canım inşallah. Kurs beni çok meşgul ediyordu. Hatta şimdi bile oturup kurs defterini yazmam gerekiyor ama içimden yapmak gelmiyor. Yarına yazıp teslim etmem lazım halk eğitime. Sınav sorusu hazırla, oku, onları sisteme gir. Zor işler. Allah öğretmenlerimizin yardımcısı olsun. Sadece okulda çalışmıyorlar. Ayrıca evde de bir sürü zamanları gidiyor. latiska M melis08 @umudum2 Allah kolaylık versin kızlar

Bu arada size bir itirafta bulunayım. Dövmeyin beni ama. Menü yazmadığım zamanlar kaçırıyorum arada. Hani öyle abartılı yemiyorum ama ufak tefek kaçamaklarım oluyor. O yüzden kendime bir çeki düzen verip menü yazmam lazım. Yarın kursun son günü olduğu için bir şeyler planlamış öğrenciler. Birisi ağzından kaçırdı. Mümkün olduğunca az hasarla atlatmaya çalışacağım ama yarın menü vermeyebilirim şimdiden söyleyeyim Geçen sefer diyetteyim diye karşı koymuştum sadece tadına bakmıştım ama bu kez öyle olmayabilir. Çünkü herkes kendi yapıp getirecek. 18 kişi var. Hepsinin ucundan tadına bakarsam sanırım

madamhd Tatlım hazır sen buradayken konuşalım şu tartı meselesini. Cumaya az kaldı. Sen nasıl bir yol izleyelim? Geçmişe tam dönemiyorum sen durumu bana bir daha anlatsan seni yorar mıyım acaba?

Evdeki tartımda en son 93,8 çıktım cuma bildirim yaptım. Ama zemin çok düz değil o yüzden yerini değiştirip her tartılmamda farklı sonuç gösterdi.
Birde valizlerimi tartıp havaalanında sadece 350 gr fazla çıktı valizler. Bı durumda tartım yanlış değil diye düşünüyorum

Pazartesi annemlerde tartıldım 92,1 çıktı aynı gün diyetisyene gittim 92,1 yani annmelerin tartısı tam doğru.

Bende çıkamadım işin içinden bir günde bu kadar kilo vermiş olamam heralde

Eve gittiğimde tartıma belirli bir yer ayarlicam ve değiştirmicem

Olmadı bu şimdi. Bende memleketteyim annemle biyerlere gidecez ve ben yanımda götüreceğim yemekleri düşünüp planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…