- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Evet canım gittim diyetisyeneAk kelebek canim sen diyetisyene gitmismiydin ?
Canim menu guzel sabah 1 yumurtada ekleseydin keske daha tok tutarSabah 12.00
Menemen
1 dilim tbe
Peynir
Zeytin
1 elma
Ara 17.30
1 kahve 1 avuç çiğ kuruyemiş
Akşam 19.00
1 tabak kuru fasülye
2 avuç içi tavuk
Salata yoğurt
Su 2 lt
400 ml tarçınlı Elmalı su
Spor yapamadım
Menemen yumurtalı diye eklemedim canımCanim menu guzel sabah 1 yumurtada ekleseydin keske daha tok tutar)
Afiyetnolsun canim... hemen sorayim bu firinda karnabahar tarifini yazabilirmisin ??Bugünkü menüm
Sabah 08:45
2 peynirli yumurta, 3 adet zeytin, peynir, 4-5 adet ceviz, 2 günkurusu
Ara 14:30
1 kase yoğurt
Akşam 19:00
1 kase mercimek çorbası, 1 tabak Karatay usulü fırında karnıbahar
2 litre su içildi. 1 kupa yeşil çay içilecek
Kilo vermişmiydin ? Liste nasildi ?Evet canım gittim diyetisyene
Ayyy ben menemeni görmedimMenemen yumurtalı diye eklemedim canım
Ben o dönem troid yüzünden veremedim sanırım arkadaşım 16 kilo verdiKilo vermişmiydin ? Liste nasildi ?
Wawww harikaaaaBen o dönem troid yüzünden veremedim sanırım arkadaşım 16 kilo verdi
Ben bekarken hiç sıkıntım yoktu ama şimdi çocuklardan pek bir vakit bulamıyorum daha doğrusu diyetisyenin saatlerine uyamıyorum hep kayıyor menüler çorba oluyorWawww harikaaaabende gidecem kararlıyım. .
Haklisin bende bunca zaman amannn ben bu saatlere uyamam dedim hep vazgectim gitmekten... takiiiii komsumun diyetisyene gidip 10 kilodan fazla verdigini görene kadar... ustelik calisan bi bayan 1 cocugu var o yapabiliyorsa ben evdeyim benimde 1 cocum var benim daha cok vaktim var yapacam.. boyle cirpinip duruyorum artik isi gücü birakacam bu kilo isini halledecemBen bekarken hiç sıkıntım yoktu ama şimdi çocuklardan pek bir vakit bulamıyorum daha doğrusu diyetisyenin saatlerine uyamıyorum hep kayıyor menüler çorba oluyor
Devlete mi ozele mi gittin canim ?göbek 107
bel 95 cm cıktı gogus ve basen olcmedım, zaten butun kilo göbekte ve sırtta toplanmıs vazıyette, bacaklarım ince.
ben de dıyetisyenden liste aldım ama kadın herkese aynı listeyi vermiş, sabah kalkış saatimi fln sordu guya kişisel liste hazırlıyor bir baktım ki beni hiç dinlememiş, aekadasımdaki listenin aynısını yazmıs, oyle olunca gitmedim, insulin direncim var dedim, hiç oralı olmadı. zaten o listenin özeti su, her seyden ye azar azar ye, ama ben bunu zaten biliyorum da su an her seyden azar azar yiyip kilo verme evresini gectim, mesela aksam yemegi 1 dilim ekmek 1 kase corba 1 kepce et yemegı salata ve 2 kasık bulgur pilavı. ama ben bu sistemde ancak kilomu koruyorum veremiyorum, o ekmek ve pilavın cıkması gerekiyor. Oyle olunca da ben kendim ayarlarım dedim, gitmedim, tabi ki pek de ayarlayamadım
göbek 107
bel 95 cm cıktı gogus ve basen olcmedım, zaten butun kilo göbekte ve sırtta toplanmıs vazıyette, bacaklarım ince.
ben de dıyetisyenden liste aldım ama kadın herkese aynı listeyi vermiş, sabah kalkış saatimi fln sordu guya kişisel liste hazırlıyor bir baktım ki beni hiç dinlememiş, aekadasımdaki listenin aynısını yazmıs, oyle olunca gitmedim, insulin direncim var dedim, hiç oralı olmadı. zaten o listenin özeti su, her seyden ye azar azar ye, ama ben bunu zaten biliyorum da su an her seyden azar azar yiyip kilo verme evresini gectim, mesela aksam yemegi 1 dilim ekmek 1 kase corba 1 kepce et yemegı salata ve 2 kasık bulgur pilavı. ama ben bu sistemde ancak kilomu koruyorum veremiyorum, o ekmek ve pilavın cıkması gerekiyor. Oyle olunca da ben kendim ayarlarım dedim, gitmedim, tabi ki pek de
Msj tekrari
menu sporda cok guzel canim10:00 1 mandalina
Yeşil çay
1 çay kaşığı tahinpekmeZ
2 domates salatalık
5 yeşil 5 siyah zeytin
Beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
13:20 1 avuç beyaz leblebi
10-12 adet kadar Antep fıstığı
2 kayısı 3 kuru erik
18:00 1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt
2,5 lt su 45 dk 5k Leslie
Ilk menu benden gelsin ilk beni taslayin
Sabah 11.00
Menemen
5 yesil zeytin
1 dilim suzme peynir
Yarim salatalik
Yesillik
Yarimdan biraz fazla simit
Ara
7 findik
1 avuc beyaz leblebi
Aksam 16.40
1 adana
Boool salata
2 kucuk dilim lavas
Ara
3 hurma
1 kucuk mandalina
1.5 lt su icildi disarda olunca pek su icemedim..
Spor yok carsi pazar gezdim sinav kosusturmasi vardi..
Yemek saatlerim duzenli olmadi ama yarinda boyle olacakLAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?