Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah 12.00
Menemen
1 dilim tbe
Peynir
Zeytin
1 elma

Ara 17.30
1 kahve 1 avuç çiğ kuruyemiş

Akşam 19.00
1 tabak kuru fasülye
2 avuç içi tavuk
Salata yoğurt

Su 2 lt
400 ml tarçınlı Elmalı su

Spor yapamadım

Bugünkü menüm
Sabah 08:45
2 peynirli yumurta, 3 adet zeytin, peynir, 4-5 adet ceviz, 2 günkurusu

Ara 14:30
1 kase yoğurt

Akşam 19:00
1 kase mercimek çorbası, 1 tabak Karatay usulü fırında karnıbahar
2 litre su içildi. 1 kupa yeşil çay içilecek

Sabah 12.00
Menemen
1 dilim tbe
Peynir
Zeytin
1 elma

Ara 17.30
1 kahve 1 avuç çiğ kuruyemiş

Akşam 19.00
1 tabak kuru fasülye
2 avuç içi tavuk
Salata yoğurt

Su 2 lt
400 ml tarçınlı Elmalı su

Spor yapamadım
Canim menu guzel sabah 1 yumurtada ekleseydin keske daha tok tutar )

Afiyetnolsun canim... hemen sorayim bu firinda karnabahar tarifini yazabilirmisin ??

Ben bekarken hiç sıkıntım yoktu ama şimdi çocuklardan pek bir vakit bulamıyorum daha doğrusu diyetisyenin saatlerine uyamıyorum hep kayıyor menüler çorba oluyor
Haklisin bende bunca zaman amannn ben bu saatlere uyamam dedim hep vazgectim gitmekten... takiiiii komsumun diyetisyene gidip 10 kilodan fazla verdigini görene kadar... ustelik calisan bi bayan 1 cocugu var o yapabiliyorsa ben evdeyim benimde 1 cocum var benim daha cok vaktim var yapacam.. boyle cirpinip duruyorum artik isi gücü birakacam bu kilo isini halledecem

göbek 107
bel 95 cm cıktı gogus ve basen olcmedım, zaten butun kilo göbekte ve sırtta toplanmıs vazıyette, bacaklarım ince.
ben de dıyetisyenden liste aldım ama kadın herkese aynı listeyi vermiş, sabah kalkış saatimi fln sordu guya kişisel liste hazırlıyor bir baktım ki beni hiç dinlememiş, aekadasımdaki listenin aynısını yazmıs, oyle olunca gitmedim, insulin direncim var dedim, hiç oralı olmadı. zaten o listenin özeti su, her seyden ye azar azar ye, ama ben bunu zaten biliyorum da su an her seyden azar azar yiyip kilo verme evresini gectim, mesela aksam yemegi 1 dilim ekmek 1 kase corba 1 kepce et yemegı salata ve 2 kasık bulgur pilavı. ama ben bu sistemde ancak kilomu koruyorum veremiyorum, o ekmek ve pilavın cıkması gerekiyor. Oyle olunca da ben kendim ayarlarım dedim, gitmedim, tabi ki pek de ayarlayamadım

Devlete mi ozele mi gittin canim ?

10:00 1 mandalina
Yeşil çay
1 çay kaşığı tahinpekmeZ
2 domates salatalık
5 yeşil 5 siyah zeytin
Beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta

13:20 1 avuç beyaz leblebi
10-12 adet kadar Antep fıstığı
2 kayısı 3 kuru erik

18:00 1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt

2,5 lt su 45 dk 5k Leslie

menu sporda cok guzel canim )sadece ara öğün zengin olmus

Bence çok sorun yok. Lavaş mayasız olduğu için iki parça çok zarar etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…