Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen devlet sadece normal tartiya cikariyor kilon bu hadi bunu uygula... halbuki diyet listesi bence parmak izi gibidir kişiye ozel olmali.... ))

Kızlar takimdaki sohbete katilirsaniz buralar sessiz kalmaz ))

Ben yıllar once bir gun gitmistim elime bi liste verdi bunu uygula dedi... bende hic yapmadim
Ben en son internette okudum bi hastanenin diyetisyeni 120 kiloymuş dedim boşver
Simit her neyse de lavaş olmamış bence abla
Simit erken saatlerde hadi neyse re lavaş yakıştıramadım sana

Ben en son internette okudum bi hastanenin diyetisyeni 120 kiloymuş dedim boşver

Biliyorum canim olmadi ama cook acikmistim tek adana salata beni doyurmayacakti o yuzden yedim... ama haklisin olmadı. .

Sabah 08.30 2 dilim etimek, pınar beyaz (1 küçük kutu)

arada sütlü nescafe şekersiz

Öğlen 13.30 4 kaşık karnabahar yemeği, 2 dilim ekmek

Akşam üzeri 1 yeşil elma, 3 ceviz

Akşam 19.00 : 1 kepçe tarhana çorbası
etli kapuska dolması (kıymalı) dolmadan 7 adet yedim boyları küçüktü.

Eğer acıkırsam bir bardak süt ve 1 portakal tüketeceğim:)

Spor yok..

Bu arada annem cevizli baklava yaptı yememek için zor tutuyorum kendimi Hep ben diyetteyken yapıyor

Yarin icin calisacam ama pazartesi bi liste var elimde ona basliyacam )
Gruba attığın liste mi abla o
Güzel menü
Bence nefsini koreltmek adına yarım adet Saat erkenden bak.yoksa aklında kalacak ve gece geç yiyeceksin

Lavaşın ekmekten daha

Lavaş ekmekten daha masumdur. Mayasız olduğu için lavaşı diyetisyenler genelde çalışan danışanlarına önerir. Ben dışardaysam genelde bir lahmacun ve 1 ayran olur menüm. Kalorisi hem daha düşük, hem protein ihtiyacı kısmen de olsa alınmış olur.

Evet geç saatte diye dedim hem ince oluyor lavaş

Sabah 10.00
1 ince dilim tam buğday ekmek
7 zeytin
1.5 kibrit kutusu peynir
3 kuru kayısı

Saat 4
1 buyuk Haşlanmış tuzsuz tavuk budu
1 kase tarhana çorbası
3 yk kurufasulye
1 dilim portakal

2.5 litre su
20 dk bacak egzersizi
200 ip atlama

Afiyet olsun canim guzel belki kuru fasulye olmasaydi daha mi iyi olur diye dusundum ama oda karbonhidrat ocin gerekli )

Bende haftada 1 lahmacun tuketirim

Menu guzel canim .... yeme canim tatliyi onunde bir düğün var gelinlik giyeceksin o salonda butun bakislar uzerinde olacak ....bol sicak su ic tatli isteği gidecek )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…