Aynen devlet sadece normal tartiya cikariyor kilon bu hadi bunu uygula... halbuki diyet listesi bence parmak izi gibidir kişiye ozel olmali....Bendeada81 gibi bir kere devlete gittim liste aldım ve hiç uygulamadım. Ben özele gidiyorum. Hem detaylı ölçüm yapıyor nerden ne kadar kilo vermişsin ne kadar kas yapmışsın görüyorsun. Devlette öyle ölçüm falan da yapmadı kiloya göre diyet yazdı gönderdi
Hahaha evet bide oyle durumlar varBen en son internette okudum bi hastanenin diyetisyeni 120 kiloymuş dedim boşver
Tadını cikar canim ohhhhCuma günü dönecem nasipse o zamana kadar sanırım her günüm dolu. Bunlar akraba ziyaretleri. Arkadaşlarıma hiç haber vermedim diyeti bozmamak için
Ben en son internette okudum bi hastanenin diyetisyeni 120 kiloymuş dedim boşverBen yıllar once bir gun gitmistim elime bi liste verdi bunu uygula dedi... bende hic yapmadim
Simit her neyse de lavaş olmamış bence ablaIlk menu benden gelsin ilk beni taslayin
Sabah 11.00
Menemen
5 yesil zeytin
1 dilim suzme peynir
Yarim salatalik
Yesillik
Yarimdan biraz fazla simit
Ara
7 findik
1 avuc beyaz leblebi
Aksam 16.40
1 adana
Boool salata
2 kucuk dilim lavas
Ara
3 hurma
1 kucuk mandalina
1.5 lt su icildi disarda olunca pek su icemedim..
Spor yok carsi pazar gezdim sinav kosusturmasi vardi..
Yemek saatlerim duzenli olmadi ama yarinda boyle olacakLAydLiNe
Biliyorum canim olmadi ama cook acikmistim tek adana salata beni doyurmayacakti o yuzden yedim... ama haklisin olmadı. .Ben en son internette okudum bi hastanenin diyetisyeni 120 kiloymuş dedim boşver
Simit her neyse de lavaş olmamış bence abla
Simit erken saatlerde hadi neyse re lavaş yakıştıramadım sana
Ertesi günler güzel listeler bekliyorum sendenBiliyorum canim olmadi ama cook acikmistim tek adana salata beni doyurmayacakti o yuzden yedim... ama haklisin olmadı. .
Yarin icin calisacam ama pazartesi bi liste var elimde ona basliyacamErtesi günler güzel listeler bekliyorum senden
Gruba attığın liste mi abla oYarin icin calisacam ama pazartesi bi liste var elimde ona basliyacam)
Güzel menüSabah 08.30 2 dilim etimek, pınar beyaz (1 küçük kutu)
arada sütlü nescafe şekersiz
Öğlen 13.30 4 kaşık karnabahar yemeği, 2 dilim ekmek
Akşam üzeri 1 yeşil elma, 3 ceviz
Akşam 19.00 : 1 kepçe tarhana çorbası
etli kapuska dolması (kıymalı) dolmadan 7 adet yedim boyları küçüktü.
Eğer acıkırsam bir bardak süt ve 1 portakal tüketeceğim:)
Spor yok..
Bu arada annem cevizli baklava yaptı yememek için zor tutuyorum kendimiHep ben diyetteyken yapıyor
Lavaş ekmekten daha masumdur. Mayasız olduğu için lavaşı diyetisyenler genelde çalışan danışanlarına önerir. Ben dışardaysam genelde bir lahmacun ve 1 ayran olur menüm. Kalorisi hem daha düşük, hem protein ihtiyacı kısmen de olsa alınmış olur.Ben en son internette okudum bi hastanenin diyetisyeni 120 kiloymuş dedim boşver
Simit her neyse de lavaş olmamış bence abla
Simit erken saatlerde hadi neyse re lavaş yakıştıramadım sana
Evet geç saatte diye dedim hem ince oluyor lavaşLavaşın ekmekten daha
Lavaş ekmekten daha masumdur. Mayasız olduğu için lavaşı diyetisyenler genelde çalışan danışanlarına önerir. Ben dışardaysam genelde bir lahmacun ve 1 ayran olur menüm. Kalorisi hem daha düşük, hem protein ihtiyacı kısmen de olsa alınmış olur.
Evet canim o listeGruba attığın liste mi abla o
Güzel menü
Bence nefsini koreltmek adına yarım adet Saat erkenden bak.yoksa aklında kalacak ve gece geç yiyeceksin
Afiyet olsun canim guzel belki kuru fasulye olmasaydi daha mi iyi olur diye dusundum ama oda karbonhidrat ocin gerekliSabah 10.00
1 ince dilim tam buğday ekmek
7 zeytin
1.5 kibrit kutusu peynir
3 kuru kayısı
Saat 4
1 buyuk Haşlanmış tuzsuz tavuk budu
1 kase tarhana çorbası
3 yk kurufasulye
1 dilim portakal
2.5 litre su
20 dk bacak egzersizi
200 ip atlama
Bende haftada 1 lahmacun tuketirimLavaşın ekmekten daha
Lavaş ekmekten daha masumdur. Mayasız olduğu için lavaşı diyetisyenler genelde çalışan danışanlarına önerir. Ben dışardaysam genelde bir lahmacun ve 1 ayran olur menüm. Kalorisi hem daha düşük, hem protein ihtiyacı kısmen de olsa alınmış olur.
Menu guzel canim .... yeme canim tatliyi onunde bir düğün var gelinlik giyeceksin o salonda butun bakislar uzerinde olacak ....bol sicak su ic tatli isteği gidecekSabah 08.30 2 dilim etimek, pınar beyaz (1 küçük kutu)
arada sütlü nescafe şekersiz
Öğlen 13.30 4 kaşık karnabahar yemeği, 2 dilim ekmek
Akşam üzeri 1 yeşil elma, 3 ceviz
Akşam 19.00 : 1 kepçe tarhana çorbası
etli kapuska dolması (kıymalı) dolmadan 7 adet yedim boyları küçüktü.
Eğer acıkırsam bir bardak süt ve 1 portakal tüketeceğim:)
Spor yok..
Bu arada annem cevizli baklava yaptı yememek için zor tutuyorum kendimiHep ben diyetteyken yapıyor
Erken yedim diyetok tutsun dedimAfiyet olsun canim guzel belki kuru fasulye olmasaydi daha mi iyi olur diye dusundum ama oda karbonhidrat ocin gerekli)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?