Sabah 08.30 2 dilim etimek, pınar beyaz (1 küçük kutu)
arada sütlü nescafe şekersiz
Öğlen 13.30 4 kaşık karnabahar yemeği, 2 dilim ekmek
Akşam üzeri 1 yeşil elma, 3 ceviz
Akşam 19.00 : 1 kepçe tarhana çorbası
etli kapuska dolması (kıymalı) dolmadan 7 adet yedim boyları küçüktü.
Eğer acıkırsam bir bardak süt ve 1 portakal tüketeceğim:)
Spor yok..
Bu arada annem cevizli baklava yaptı yememek için zor tutuyorum kendimiHep ben diyetteyken yapıyor
Benim annemde elmalı kurabiye yaptı. Bugün ev mis gibi koktu ama yemedim
Sabah 10.00
1 ince dilim tam buğday ekmek
7 zeytin
1.5 kibrit kutusu peynir
3 kuru kayısı
Saat 4
1 buyuk Haşlanmış tuzsuz tavuk budu
1 kase tarhana çorbası
3 yk kurufasulye
1 dilim portakal
2.5 litre su
20 dk bacak egzersizi
200 ip atlama
Sabah 12.00
Menemen
1 dilim tbe
Peynir
Zeytin
1 elma
Ara 17.30
1 kahve 1 avuç çiğ kuruyemiş
Akşam 19.00
1 tabak kuru fasülye
2 avuç içi tavuk
Salata yoğurt
Su 2 lt
400 ml tarçınlı Elmalı su
Spor yapamadım
Bugünkü menüm
Sabah 08:45
2 peynirli yumurta, 3 adet zeytin, peynir, 4-5 adet ceviz, 2 günkurusu
Ara 14:30
1 kase yoğurt
Akşam 19:00
1 kase mercimek çorbası, 1 tabak Karatay usulü fırında karnıbahar
2 litre su içildi. 1 kupa yeşil çay içilecek
10:00 1 mandalina
Yeşil çay
1 çay kaşığı tahinpekmeZ
2 domates salatalık
5 yeşil 5 siyah zeytin
Beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
13:20 1 avuç beyaz leblebi
10-12 adet kadar Antep fıstığı
2 kayısı 3 kuru erik
18:00 1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt
2,5 lt su 45 dk 5k Leslie
Yaparsın canım benim çocukların 3 Side küçük olunca olmuyor ama senin böyle bir ortamın varsa tabi ki yap en azından ne zaman ne yiyeceğim derdin olmazHaklisin bende bunca zaman amannn ben bu saatlere uyamam dedim hep vazgectim gitmekten... takiiiii komsumun diyetisyene gidip 10 kilodan fazla verdigini görene kadar... ustelik calisan bi bayan 1 cocugu var o yapabiliyorsa ben evdeyim benimde 1 cocum var benim daha cok vaktim var yapacam.. boyle cirpinip duruyorum artik isi gücü birakacam bu kilo isini halledecem
Afiyetnolsun canim... hemen sorayim bu firinda karnabahar tarifini yazabilirmisin ??
Ben de Facebook’tan Karatay grubundan almıştım tarifiAfiyetnolsun canim... hemen sorayim bu firinda karnabahar tarifini yazabilirmisin ??
Bence bugünden başlaYarın açil Leslie başlamam lazım. Bacaklarin erimesi için sabırsızım en iyi çözüm de Leslie. 1 ayda bacaklarımda gözle görülür fark yaratır en azından. Var mı benimle Leslie yapacak hem motive olmuş oluruz
Ay iyi fikir sence kaç mil yapayım ablaBence bugünden başla
özele gittim, en azından detaylı ölçüm yanıma kar kaldı, yag oranım metabolizam yasım cıktı.Devlete mi ozele mi gittin canim ?
Aöf müSosyoloji okuyorum canim 2. Unv)
Özel derken özel hastane de mi? Özel poliklinik mi canım, pahalıdır sanırımBende @ada81 gibi bir kere devlete gittim liste aldım ve hiç uygulamadım.Ben özele gidiyorum. Hem detaylı ölçüm yapıyor nerden ne kadar kilo vermişsin ne kadar kas yapmışsın görüyorsun. Devlette öyle ölçüm falan da yapmadı kiloya göre diyet yazdı gönderdi
Haftalık menü yapıp ne yiyeceğine karar verdikten sonra erkenden yapar saati gelince yersin. Benim de bir sürü listem var belki 10 diyetisyene gitmişimdir ama sonuç tırtHaklisin bende bunca zaman amannn ben bu saatlere uyamam dedim hep vazgectim gitmekten... takiiiii komsumun diyetisyene gidip 10 kilodan fazla verdigini görene kadar... ustelik calisan bi bayan 1 cocugu var o yapabiliyorsa ben evdeyim benimde 1 cocum var benim daha cok vaktim var yapacam.. boyle cirpinip duruyorum artik isi gücü birakacam bu kilo isini halledecem
Özel derken özel hastane de mi? Özel poliklinik mi canım, pahalıdır sanırım
Haftalık menü yapıp ne yiyeceğine karar verdikten sonra erkenden yapar saati gelince yersin. Benim de bir sürü listem var belki 10 diyetisyene gitmişimdir ama sonuç tırtçocuklardan saatlere uyamıyorum.
Zumba etkili mi bacaklara.
Ust bacak icin ne yapacagimi sasirdimSaatleri kendine göre ayarlayabilirsin diyetisyenin yazdığı saatte yemek zorunda değilsn ki. Robot değiliz sonuçta sabit bir düzende yaşamıyoruz. Ben uyarlıyorum listeyi kendime göre. Mesela haftasınu geç kalkıyorum saatler oynuyo mecbur.
İki sene önce spor salonuna yazılmıştım iki ay zumba yaptım. Acayip kas yapıyor. Her tarafta etkili
Hmm belki ben de giderim taşınacağımız yerde , para boşa gitmesin diye dikkat ederim belkiÖzel hastane canım. Muayene 90 lira 15 gün içinde de ücretsiz kontrolü var. Yani ayda bir kere ücret ödemek yeterli oluyor. Ben zaten annemlerin yanında gidiyorum diyetisyene. Yaşadığım yerde henüz hiç gitmedim ama yakında gitmek zorunda kalacam.
Squatgirl diye uygulama var onu indir orada güzel videolar var. Youtubedan da bakabilirsinUst bacak icin ne yapacagimi sasirdim
Ahahahaha aynı mantıkla gittim ama yokHmm belki ben de giderim taşınacağımız yerde , para boşa gitmesin diye dikkat ederim belki
DiyosunnnnAhahahaha aynı mantıkla gittim ama yok
Az once baktim hemde kısaymış videolari etkili diyolarSquatgirl diye uygulama var onu indir orada güzel videolar var. Youtubedan da bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?