Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim annemde elmalı kurabiye yaptı. Bugün ev mis gibi koktu ama yemedim

Sabah 12.00
Menemen
1 dilim tbe
Peynir
Zeytin
1 elma

Ara 17.30
1 kahve 1 avuç çiğ kuruyemiş

Akşam 19.00
1 tabak kuru fasülye
2 avuç içi tavuk
Salata yoğurt

Su 2 lt
400 ml tarçınlı Elmalı su

Spor yapamadım

Afiyet olsun kızlar. Menüler güzel.

Yaparsın canım benim çocukların 3 Side küçük olunca olmuyor ama senin böyle bir ortamın varsa tabi ki yap en azından ne zaman ne yiyeceğim derdin olmaz

Yarın açil Leslie başlamam lazım. Bacaklarin erimesi için sabırsızım en iyi çözüm de Leslie. 1 ayda bacaklarımda gözle görülür fark yaratır en azından. Var mı benimle Leslie yapacak hem motive olmuş oluruz

Özel derken özel hastane de mi? Özel poliklinik mi canım, pahalıdır sanırım

Haftalık menü yapıp ne yiyeceğine karar verdikten sonra erkenden yapar saati gelince yersin. Benim de bir sürü listem var belki 10 diyetisyene gitmişimdir ama sonuç tırt çocuklardan saatlere uyamıyorum.

Özel derken özel hastane de mi? Özel poliklinik mi canım, pahalıdır sanırım

Özel hastane canım. Muayene 90 lira 15 gün içinde de ücretsiz kontrolü var. Yani ayda bir kere ücret ödemek yeterli oluyor. Ben zaten annemlerin yanında gidiyorum diyetisyene. Yaşadığım yerde henüz hiç gitmedim ama yakında gitmek zorunda kalacam.

Haftalık menü yapıp ne yiyeceğine karar verdikten sonra erkenden yapar saati gelince yersin. Benim de bir sürü listem var belki 10 diyetisyene gitmişimdir ama sonuç tırt çocuklardan saatlere uyamıyorum.

Saatleri kendine göre ayarlayabilirsin diyetisyenin yazdığı saatte yemek zorunda değilsn ki. Robot değiliz sonuçta sabit bir düzende yaşamıyoruz. Ben uyarlıyorum listeyi kendime göre. Mesela haftasınu geç kalkıyorum saatler oynuyo mecbur.

Zumba etkili mi bacaklara.

İki sene önce spor salonuna yazılmıştım iki ay zumba yaptım. Acayip kas yapıyor. Her tarafta etkili

Ust bacak icin ne yapacagimi sasirdim

Hmm belki ben de giderim taşınacağımız yerde , para boşa gitmesin diye dikkat ederim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…