- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
Afiyet olsun guzel menü güzel spor14:30
3 Mantarlı 1 yumurtalı omlet
Salata
1 tane lahana sarma
1 kase yoğurt
El ayası kadar yufka
17:30 sütlü Türk kahvesi
(neskafe fincan ölçüsüyle )
3 lt su
60 dk Leslie
Ben şu ana kadar
Bunları yedim .
Şu an eşime balık yapıyorum fırında ,
Acaba ekmeksiz salatayla yesem çok mu geç olur saat
Tabiki yoruyor daaaAfiyet olsun guzel menü güzel spor
60 dk leslie yormuyor mu?
Leslie yaparsam illa duruyorum asla hiç durmadan tamamlayamam :))Tabiki yoruyor daaa
Amaç bu zaten değil mi
Protein icerigi yüksek bi liste olmuş çok güzel sadece kasar fazla geldi bana 1 dilim olabilirdi kalorisi yüksek olduğu için.ben de bu günü bitirdim,
8.30 sekersiz turk kahvesi
kahvaltı 9.30
2 kibrit kutusu kasar 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 3 ceviz 3 badem
öğle 13.30
1 kase haslanmıs tavuklu köz biberli salata ve 1 kase yogurt
ikindi 16 civarı
1 kupa sütlü sahlep 5 fındık 2 kuru kayısı
aksam 19.00
1 tabak yogurtlu brokoli
toplam 11 bardak su
spor: sabah 25 dk slim in 6 aksam 8 de 35 dk kosu bandında yürüyüş
evet peynir biraz fazla yedim,ekmek olmayınca biraz tutsun diye, midem genişlemiş, sabah pogaca, börek ya da ekmek olmasına alısmısım, bütün gün içim kazındı resmen, gun gectikçe biraz daha dikkat edicem insallah cnmProtein icerigi yüksek bi liste olmuş çok güzel sadece kasar fazla geldi bana 1 dilim olabilirdi kalorisi yüksek olduğu için.
Liste de spor da süper
evet peynir biraz fazla yedim,ekmek olmayınca biraz tutsun diye, midem genişlemiş, sabah pogaca, börek ya da ekmek olmasına alısmısım, bütün gün içim kazındı resmen, gun gectikçe biraz daha dikkat edicem insallah cnm
Evet dün de karnıbahar yapmıştım. Bugün tartıda +700 gördüm. Karnabahardan kaynaklandığını düşündümÇok güzel menü canım
Karnabahar ödem yapıp sabah kontrol tartısında fazla çıkabilirsin canını sıkma bol su iç sonra geçiyor
Kahvaltın biraz kalorili olmuş ama bence arada yapılırsa sorun olmaz diğer öğünler güzel afiyet olsun canım
Çok güzel bir menü olmuş canım. Karatay mı yapıyorsunSaat 11.30
3 kuru kayısı
3 zeytin
1.5 kk peynir
1 kaşık Tereyağında tuzsuz omlet
1 avuc fıstık
Saat 5 buçuk
Ufak bi parça haşlanmış tavuk yanına 5 6 adet fıstık
Bir kepce bezelye yemeği
1 kepce tavuk suyuna tarhana çorbası
1 adet mandalina
Su 2 litre
45 dk leslie
Tesekkur ederim Merve ablaÇok güzel bir menü olmuş canım. Karatay mı yapıyorsun
Karatayda meyve sabahları yeniyor canım. Sabahları yersen daha iyi olabilirTesekkur ederim Merve abla
Evet :))
Yarın sabah yerim meyvemi o zaman tesekkur ederimKaratayda meyve sabahları yeniyor canım. Sabahları yersen daha iyi olabilir
Açıklamaları zaten yapmışlar canım. Ayrıca kilosu az olanların yüzdesi daha çok çıkıyor. Yani senin şansında çok fazla.Aynen bende ama bu kadar kişinin içinde birinci olmam imkansız çünkü kilosu fazla olanlar şansı daha fazla
Canım yaaaa başarılar dilemeyi unuttum sana. İnşallah bütün sınavların iyi geçmiştirBende sinavdan geldim simdi kahvalti yaptim brunch gibi oldu)
Ogleden sonra yine sinavim var bi kosusturma icindeyum ...
Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Kötü bir dönem geçirmişsin. Bebeğinin ve senin iyi olmana çok sevindim. Önemli olan sağlık. Kilo nasılsa verilir. Boyumuz aşağı yukarı aynı. Ben de 170 boyundayım. Diyete ilk başladığımda 85,5 kiloydum. Bu takımla birlikte 25 kiloya yakın verip 60 hatta bir ara 59 kiloya kadar indim. İkinci çocuğuma hamile kalıp doğumdan sonra tekrar eski kiloma indim. Şuan 65 li kilolardayım. Eminim ki sende bizimle istikrarlı ve istekli bir şekilde devam edersen ideal kilona ulaşacaksın.Kullanıcı Adı : Gulbe şeker
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz: öğretmen
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :1.71
Kilonuz:110
Hedef kilonuz : ilk hedef 99
Kilo alma hikayeniz :
30 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim kendimi bildim bileli çok zayıf biri olmadım hep dikkat etmek zorunda kaldım bünyem kilo almaya çok müsait. evlilik hayatına 68 kg ile başladım dikkat etmedik balayı filan hamile kaldım 3 ay sonra
kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce çok şok oldum dur dedim kendime yeter artık yazık ve karatay diyetine başladım kızım 1 yaşında idi ve 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim hamileliğimin 7. ayına kadar sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum ) her hafta kilo alıyordum ayda 8 kg almaya başladım gebelik ilerledikçe tartıda rakamlar hızlı şekilde artmaya başladı çok fazla ödem oldum artık ayaklarım acıyordu son Dr kontrolümde yapılan tahlilde idrarda protein çıktı ve süreç başladı preeklampsi(gebelik zehirlenmesi) olmuşum 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok olduk Tabi çok şükür bitti geçti o günler bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım kendi sağlığım için vermek istiyorum bebeğimi etkilemeden
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : öncelikle sağlık için hantal hissediyorum kendimi ve beğenmiyorum psikolojimi bozuyor bu durum ister istemez
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 12. Takım
Neden 13. Takım? : @ada81 arkadaşımın daveti ile burdan başlamak istedim
Kız döverim bak seniada81 ablacım ve takim arkadaşlarım
Maalesef aranızdan ayrılıyorum
Demicem tabiki de şaka şaka
şimdi benim bir sorum varr
Mayıs ayında analizler yapizliyormuş yine yapılacak mı ben baktım göz gezdirdim de çok güzel birşey her takımın üyeleri analiz edilmiş başlangıç bitiş.
Yine olur dimi Mayıs ayinda
Canım hoş geldin aramıza. Her şeyden önce sağlığın için mutlaka zayıflamaya ihtiyacın var. Aslında ben hep şunu söylüyorum ve savunuyorum. Sağlık beslenmeyi öğrendiğimiz zaman zaten bütün fazla kilolarımızdan kurtulmuş oluyoruz. İnşallah tesadüfen bize denk geldiğin için hiç pişman olmayacaksın13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : yumaknuro
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: şu an Ordu
Boyunuz : 161
Kilonuz: bu sabah 75.4
Hedef kilonuz : 65 1. hedef 57 2.hedef
Kilo alma hikayeniz : hep kilo problemim vardı, hayatımın az döneminde normal kilolu oldum, cogunlukla 70 civarıydım son 10 yıldır. İnsulin direncim var 1 yıldır.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : boyun düzleşmesi ve diz agrıları bas gosterdi, insulin direncini de kırmak için, saglıklı yasamak için ve daha aktif olmak için zayıflamaya ihtiyacım var, tatlı bağımlılığımı yenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet 2 defa 2. takımda
Neden 13. Takım? tesadufen denk geldim ve uye sayısı daha az gorundu
Canım mercimek köftesi ve kısır yiyebilirsin amma velakin mümkün olduğunca cuma gününden uzakta olsun ve ayda en fazla 2 yi geçmesin. Ben sana bunları söyleyene kadar yemişsin zaten. Sayısında sıkıntı yok. Akşamı hafif yapıp dengelemişsindir mutlaka. Ayrıca kahvaltı çok geç olmuş. Bu kadar geç kahvaltı yapma. Güne ne kadar erken başlarsan metabolizman o kadar çabuk çalışmaya başlar.Canlarım ben bugün çocuklara mercimek köftesi yapmayı düşünüyorum da akşam yemeği niyetine yoğurt ve yeşillikle kaç tane yesem olur acaba ?
Baya canım istedi de
Şu ana kadar bunları yedim
10:00 1 elma
Kahvaltı 11:00
1 haş yumurta
Marul maydanoz tere
Domates salatalık havuç
Zeytin peynir
1 ceviz
2 lokma ekmek
Geç kaldım aman dikkat demek için ama sen ayarlamışsın zaten kendiniŞuan misafirlikteyim ve bir sürü güzel tatlı var
Ayy ben tokta gitsem musafirlikte o tatlilari hamur isleri gördükçe yiyorum o yuzden hep ac giderim nasilsa aç da olsam tokta olsam yiyorum
Emziriyorsun yaaa o tolere etmiştir onu yemesen daha iyi olurdu amaTok gelmesem kesinlikle tutamazdım kendimi. Ama zaten acıkmamıştım salatayla başlayınca göz hakkı ufak bi tatlı aldım sadece
Daha nolsun kız hafta sonu. Çalışanlar temizlik derdinde benim gibi. Kimileri gezme derdinde. Hem hiç az olmamış muhabbet. Bir saattir geçmiş okuyorum daha yarılayamadım bileBizim grupta niye az muhabbet var yaa
Sen yap keyfini bende bi misafirliği bitirdim diğerine gidiyim
Ben hayatımda ilk kez diyet yapmaya başladığımda gitmiştim. Verdiği listeye aynen uydum. Bir ay sonunda 84 kilodan 80 kiloya indim. Kontrole gittiğimde lazım olan gazı alamadım. Bir hafta sonra bıraktım. Arkasından verdiğim o 4 kiloyu fazlasıyla geri aldım. Arkasından 13. takım ve kadınlar kulübüyle tanıştım ve 6 ayda toplam 25 kilo verdim. Buranın motivasyonu çok ama çok önemli.Devlet hastanesi diyetisyenine gidip başarılı sonuçlar alan var mi
Ben yıllar once bir gun gitmistim elime bi liste verdi bunu uygula dedi... bende hic yapmadim
Memleket ziyaretleri çok tehlikeli oluyor iyi yapmışsınCuma günü dönecem nasipse o zamana kadar sanırım her günüm dolu. Bunlar akraba ziyaretleri. Arkadaşlarıma hiç haber vermedim diyeti bozmamak için
Kaptanımız gelmiş hoş gelmiş gözümüz yollarda kaldı yaa nerdesin iz acaba sizi ne zaman sık göreceğizAçıklamaları zaten yapmışlar canım. Ayrıca kilosu az olanların yüzdesi daha çok çıkıyor. Yani senin şansında çok fazla.
Canım yaaaa başarılar dilemeyi unuttum sana. İnşallah bütün sınavların iyi geçmiştir
Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Kötü bir dönem geçirmişsin. Bebeğinin ve senin iyi olmana çok sevindim. Önemli olan sağlık. Kilo nasılsa verilir. Boyumuz aşağı yukarı aynı. Ben de 170 boyundayım. Diyete ilk başladığımda 85,5 kiloydum. Bu takımla birlikte 25 kiloya yakın verip 60 hatta bir ara 59 kiloya kadar indim. İkinci çocuğuma hamile kalıp doğumdan sonra tekrar eski kiloma indim. Şuan 65 li kilolardayım. Eminim ki sende bizimle istikrarlı ve istekli bir şekilde devam edersen ideal kilona ulaşacaksın.
Kız döverim bak seniAyrılıyorsun sandım birden Bütün takımların analizleri sırayla yapılıyor canım. Sıra bize de gelecek. Seni listeye aldıktan sonra paylaşım alanını sık sık kontrol et. Orada @seaBahAR parmak kaldıran var mı dediğinde ilk sen kaldırırsan bireysel analiz gibi bir sürprizi oluyor sana. Bu hepiniz için geçerli kızlar Hatta analiz topiğine bakarsanız benim ve @ada81 in analizlerini de inceleyebilirsiniz. Ben sizin yerinize olsam incelerdim
Canım hoş geldin aramıza. Her şeyden önce sağlığın için mutlaka zayıflamaya ihtiyacın var. Aslında ben hep şunu söylüyorum ve savunuyorum. Sağlık beslenmeyi öğrendiğimiz zaman zaten bütün fazla kilolarımızdan kurtulmuş oluyoruz. İnşallah tesadüfen bize denk geldiğin için hiç pişman olmayacaksın
Canım mercimek köftesi ve kısır yiyebilirsin amma velakin mümkün olduğunca cuma gününden uzakta olsun ve ayda en fazla 2 yi geçmesin. Ben sana bunları söyleyene kadar yemişsin zaten. Sayısında sıkıntı yok. Akşamı hafif yapıp dengelemişsindir mutlaka. Ayrıca kahvaltı çok geç olmuş. Bu kadar geç kahvaltı yapma. Güne ne kadar erken başlarsan metabolizman o kadar çabuk çalışmaya başlar.
Geç kaldım aman dikkat demek için ama sen ayarlamışsın zaten kendini
Seni çözemiyorum
Emziriyorsun yaaa o tolere etmiştir onu yemesen daha iyi olurdu ama
Daha nolsun kız hafta sonu. Çalışanlar temizlik derdinde benim gibi. Kimileri gezme derdinde. Hem hiç az olmamış muhabbet. Bir saattir geçmiş okuyorum daha yarılayamadım bile
Ben hayatımda ilk kez diyet yapmaya başladığımda gitmiştim. Verdiği listeye aynen uydum. Bir ay sonunda 84 kilodan 80 kiloya indim. Kontrole gittiğimde lazım olan gazı alamadım. Bir hafta sonra bıraktım. Arkasından verdiğim o 4 kiloyu fazlasıyla geri aldım. Arkasından 13. takım ve kadınlar kulübüyle tanıştım ve 6 ayda toplam 25 kilo verdim. Buranın motivasyonu çok ama çok önemli.
Memleket ziyaretleri çok tehlikeli oluyor iyi yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?