Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun guzel menü güzel spor
60 dk leslie yormuyor mu?

ben de bu günü bitirdim,
8.30 sekersiz turk kahvesi
kahvaltı 9.30
2 kibrit kutusu kasar 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 3 ceviz 3 badem
öğle 13.30
1 kase haslanmıs tavuklu köz biberli salata ve 1 kase yogurt
ikindi 16 civarı
1 kupa sütlü sahlep 5 fındık 2 kuru kayısı
aksam 19.00
1 tabak yogurtlu brokoli
toplam 11 bardak su
spor: sabah 25 dk slim in 6 aksam 8 de 35 dk kosu bandında yürüyüş

Protein icerigi yüksek bi liste olmuş çok güzel sadece kasar fazla geldi bana 1 dilim olabilirdi kalorisi yüksek olduğu için.
Liste de spor da süper

Bugün yazamadım kursum vardı beynim sulandı resmen ((
Menüm
Sabah 1 dilim ekmek, 1 dilim kaşar peynir, 1 ince dilim jambon
Arada bir brd sütlü kahve
Öğle 1 karnıyarık (Azyağlı fırında), 2 kaşık pirinç pilavı, 2 kaşık yoğurt, 1 kase yayla çorbası
Saat 16.da 2 mandalina, 10 çiğ badem
Akşam 19.00 da tavuk pirzola 2 adet, salata (Dışarda yediğim için biraz yağlıydı)
Saat 21.00 sade türk kahvesi

Protein icerigi yüksek bi liste olmuş çok güzel sadece kasar fazla geldi bana 1 dilim olabilirdi kalorisi yüksek olduğu için.
Liste de spor da süper
evet peynir biraz fazla yedim,ekmek olmayınca biraz tutsun diye, midem genişlemiş, sabah pogaca, börek ya da ekmek olmasına alısmısım, bütün gün içim kazındı resmen, gun gectikçe biraz daha dikkat edicem insallah cnm

ekmek yemediğim zamam karnım daha duz oluyor. Ama bazende çok canım istiyor zamanla birakicaz umarim

Evet dün de karnıbahar yapmıştım. Bugün tartıda +700 gördüm. Karnabahardan kaynaklandığını düşündüm

Saat 11.30
3 kuru kayısı
3 zeytin
1.5 kk peynir
1 kaşık Tereyağında tuzsuz omlet
1 avuc fıstık

Saat 5 buçuk
Ufak bi parça haşlanmış tavuk yanına 5 6 adet fıstık
Bir kepce bezelye yemeği
1 kepce tavuk suyuna tarhana çorbası
1 adet mandalina

Su 2 litre
45 dk leslie

Çok güzel bir menü olmuş canım. Karatay mı yapıyorsun

Aynen bende ama bu kadar kişinin içinde birinci olmam imkansız çünkü kilosu fazla olanlar şansı daha fazla
Açıklamaları zaten yapmışlar canım. Ayrıca kilosu az olanların yüzdesi daha çok çıkıyor. Yani senin şansında çok fazla.
Bende sinavdan geldim simdi kahvalti yaptim brunch gibi oldu )
Ogleden sonra yine sinavim var bi kosusturma icindeyum ...
Canım yaaaa başarılar dilemeyi unuttum sana. İnşallah bütün sınavların iyi geçmiştir
Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Kötü bir dönem geçirmişsin. Bebeğinin ve senin iyi olmana çok sevindim. Önemli olan sağlık. Kilo nasılsa verilir. Boyumuz aşağı yukarı aynı. Ben de 170 boyundayım. Diyete ilk başladığımda 85,5 kiloydum. Bu takımla birlikte 25 kiloya yakın verip 60 hatta bir ara 59 kiloya kadar indim. İkinci çocuğuma hamile kalıp doğumdan sonra tekrar eski kiloma indim. Şuan 65 li kilolardayım. Eminim ki sende bizimle istikrarlı ve istekli bir şekilde devam edersen ideal kilona ulaşacaksın.
Kız döverim bak seni Ayrılıyorsun sandım birden Bütün takımların analizleri sırayla yapılıyor canım. Sıra bize de gelecek. Seni listeye aldıktan sonra paylaşım alanını sık sık kontrol et. Orada @seaBahAR parmak kaldıran var mı dediğinde ilk sen kaldırırsan bireysel analiz gibi bir sürprizi oluyor sana. Bu hepiniz için geçerli kızlar Hatta analiz topiğine bakarsanız benim ve @ada81 in analizlerini de inceleyebilirsiniz. Ben sizin yerinize olsam incelerdim
Canım hoş geldin aramıza. Her şeyden önce sağlığın için mutlaka zayıflamaya ihtiyacın var. Aslında ben hep şunu söylüyorum ve savunuyorum. Sağlık beslenmeyi öğrendiğimiz zaman zaten bütün fazla kilolarımızdan kurtulmuş oluyoruz. İnşallah tesadüfen bize denk geldiğin için hiç pişman olmayacaksın
Canım mercimek köftesi ve kısır yiyebilirsin amma velakin mümkün olduğunca cuma gününden uzakta olsun ve ayda en fazla 2 yi geçmesin. Ben sana bunları söyleyene kadar yemişsin zaten. Sayısında sıkıntı yok. Akşamı hafif yapıp dengelemişsindir mutlaka. Ayrıca kahvaltı çok geç olmuş. Bu kadar geç kahvaltı yapma. Güne ne kadar erken başlarsan metabolizman o kadar çabuk çalışmaya başlar.
Şuan misafirlikteyim ve bir sürü güzel tatlı var
Geç kaldım aman dikkat demek için ama sen ayarlamışsın zaten kendini
Ayy ben tokta gitsem musafirlikte o tatlilari hamur isleri gördükçe yiyorum o yuzden hep ac giderim nasilsa aç da olsam tokta olsam yiyorum

Seni çözemiyorum
Tok gelmesem kesinlikle tutamazdım kendimi. Ama zaten acıkmamıştım salatayla başlayınca göz hakkı ufak bi tatlı aldım sadece
Emziriyorsun yaaa o tolere etmiştir onu yemesen daha iyi olurdu ama
Bizim grupta niye az muhabbet var yaa
Daha nolsun kız hafta sonu. Çalışanlar temizlik derdinde benim gibi. Kimileri gezme derdinde. Hem hiç az olmamış muhabbet. Bir saattir geçmiş okuyorum daha yarılayamadım bile
Sen yap keyfini bende bi misafirliği bitirdim diğerine gidiyim

Devlet hastanesi diyetisyenine gidip başarılı sonuçlar alan var mi
Ben hayatımda ilk kez diyet yapmaya başladığımda gitmiştim. Verdiği listeye aynen uydum. Bir ay sonunda 84 kilodan 80 kiloya indim. Kontrole gittiğimde lazım olan gazı alamadım. Bir hafta sonra bıraktım. Arkasından verdiğim o 4 kiloyu fazlasıyla geri aldım. Arkasından 13. takım ve kadınlar kulübüyle tanıştım ve 6 ayda toplam 25 kilo verdim. Buranın motivasyonu çok ama çok önemli.

Ben yıllar once bir gun gitmistim elime bi liste verdi bunu uygula dedi... bende hic yapmadim

Cuma günü dönecem nasipse o zamana kadar sanırım her günüm dolu. Bunlar akraba ziyaretleri. Arkadaşlarıma hiç haber vermedim diyeti bozmamak için
Memleket ziyaretleri çok tehlikeli oluyor iyi yapmışsın

Kızlar bu mesajımı dikkatli okuyun lütfen. Menü yazarken eskiler biliyor ama yenilere bir kez daha hatırlatayım.

- Yediğiniz ekmeğin cinsini mutlaka yazınız.

- Menü de çorba varsa mutlaka ne çorbası olduğunu yazınız.

- Menü de pilav varsa ne pilavı olduğunu mutlaka yazınız.

- Öğün saatlerinizi mutlaka yazınız.

Bu söylediklerim menülerinizi değerlendirmemiz için oldukça önemli ölçütler. O yüzden menü yazan herkes bunlara lütfen dikkat etsin.

Ayrıca uzun bir süre hayatınızdan çıkarmanızı istediğim bir kaç parça yiyecek çeşidi var. Birincisi pirinç, ikincisi ise patates. Mümkün olduğunca bu iki yiyecekten uzak durmanızı istiyorum. Ayrıca şeker, un ve tuzdan da uzak durmalısınız. Ekmek olarak beyaz ekmek kesinlikle sakıncalı. Kepek ekmeğinde kansızlık yapma ihtimaline karşı ekmeğinizi çavdar, tam buğday ve karışık tahıllı olarak seçebilirsiniz. Diyet süresince (aslında normal hayatımızda da önemli) mutlaka ve mutlaka normalden fazla su tüketmeliyiz. En az 2,5 lt, en fazla 3 lt su olmalı. Kış ayında olduğumuz için bu miktar biraz azalabilir ama 2 lt nin altına düşmeyin lütfen. Haftanın her günü spor yapmak sakıncalı. Bu nedenle haftada en az 3 gün en fazla 5 gün kendinizi aşırı derecede yormayacak kadar hareket etmelisiniz. Bu kişiden kişiye değişen bir değer aslında. Eğer verilecek kilonuz çok ise hafta da 3 gün yeterli olacaktır. Yavaş yavaş arttırmak gerekiyor çünkü. Kilonuz azaldıkça yapacağınız sporun artması gerekecek çünkü vücut bir süre sonra rutine alışıyor.

Kaptanımız gelmiş hoş gelmiş gözümüz yollarda kaldı yaa nerdesin iz acaba sizi ne zaman sık göreceğiz
Yoğun bir dönem galiba

Geçmişin bir kısmını okuyamadım. İki gündür evden dışarı çıkamadım. Geçen haftadan yarım kalan temizliği bitirdik gelen kadınla. Sonunda kendime uygun birini buldum şükür. Benim gibi dip köşe bucak detaycı birisini bulduğum için çok mutluyum. Evim çok kirlenmişti. Şükür tüm evin temizliği bitti ama ben de bittim. Hatta şimdi kalkıp çamaşır atıp yıkamam lazım. Arkasından duş alıp yatacağım. Bugün akşama kadar çok güzel beslendim. Akşam temizlikle uğraştığımı duyan bir arkadaşım yemeğe çağırdı ısrarla. Orada iki dilim beyaz ekmek, 2 kaşık makarna ve küçük bir parça tatlıyla günü mahvettim. Akşama kadar harcadığım kalorilerin hepsini 30 dk içinde geri aldım. Ama yarından itibaren ağzıma tek lokma kaçamak atarsam kendi kendime acı biber süreceğim ağzıma

Henüz uyumayı düşünmüyorum ama çamaşır makinasını çalıştırmam lazım. Duştan sonra vaktim olursa kalan geçmişi okumak için geri gelirim. Gelemezsem de haberiniz olsun. Yarın yarışım var bahsetmiştim. Tüm gün havuzda olacağım. Telefon kullanmak yasak. Arada kaçamak yapabilirsem gelirim yoksa akşama kadar gelemeyeceğim merak etmeyin. Öpüyorum kocaman hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…