Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menü vermeye geldim...@laydline beni hatırladın mı
bir süredir veremiyordum.
menülerim de iyi değildi zaten..

13 ocak pazar

10.30
1 haş. yumurta
6 y.zeytin
2 dilim hindi füme
1/3 avokado
1 tatlı kaşığı bal
2 dilim beyaz ekmek

14.30
1 kase mercimek çorba

15.00
kahveyle 2 kare çiko

19.30
2 kaşık bulgur pilavı
1 sk fırında etli patates
salata

20.30
kahve yanında 2er kuru incir ve kayısı

su 1.5 L

mens kapıda...

Kaptanımız gelmiş hoş gelmiş gözümüz yollarda kaldı yaa nerdesin iz acaba sizi ne zaman sık göreceğiz
Yoğun bir dönem galiba

Sorma fıstığım sorma benim işlerim bitmiyor bir türlü. Emin ol öyle bir hızlı yaşıyorum ki yakında ben bile yetişemeyeceğim hızıma. Aslında burada kaptanlık yapmayı çok hak etmiyorum ama uzun yılların vermiş olduğu bir deneyim var. Daha sık sizinle birlikte olabilsem çok güzel işler başaracağız birlikte ama ne kadar zorlarsam zorlayayım çok zor oluyor benim içinde. Hem iş, hem ev, hem iki tane çocuk ve üzerine bir de benim ekstralarım var. Nasıl yetişiyorum ben de bilmiyorum

Bu arada yaşın çok küçük ama olsun sen yine de bana sakın abla deme

Görünürde 37 yaşımda olsam da ben hala kendimi 18,5 yaşımda hissediyorum

tesekkürler kaptan, soylediklerine dikkat edeceğim, bu yazıda beni mahveden tek sey seker, resmen bagımlıyım, 21 gun işlenmiş hiç bir urun yememeye calısacagım, dizim için de hafif yürüyüşle spora başladım.

Aaaaaa sen de kimsin ayol yanlış takıma yazdın galiba (Dil çıkartan smile )

Kötü de olsa yaz canım menünü. Biliyorsun ki ben de kaçamak yaptığım için pek kızamıyorum ama seni piranhalara yem etme konusunda ciddi düşüncelerim var. Kendine geldin umarım artık. Bu arada benim de kendime gelmem lazım
Bal, beyaz ekmek, çikolata ve patates olmamış. Su çok az olmuş. Spor yapmak lazım artık ne dersin

Sık duyuyorsundur ama hiç 37 göstermiyorSun
Bende diyorum bizim kaptanımız nerelerde bu tempoya uymak bile çok zor,kolaylıklar versin Allah. İnşallah azalır ilerde

Sabah 12.00
Menemen
1 dilim tbe
Peynir zeytin
1 avuç çiğ kuruyemiş
1 portakal

Ara 17.30
1 inçe dilim ayva
1 fincana kahve

Akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak ıspanak
1.5 adet acur turşusu

Su 2lt
Spor 20 dk dans

Tatlım ikimiz birlikte yarından itibaren başlayalım 21 günlük temiz hayata ne dersin. Takımın ilk mesajında listemiz var. Ben yarından itibaren kararlı ve istikrarlı bir biçimde başlıyorum. Sağlıklı yaşamayı öğrenmemiz lazım. Emin ol şekerden kurtulunca kendini çok rahatlamış hissedeceksin.

İnaşllah canım sizin destekleriniz ile verebilirim

Ben 15-16 hissediyorum

13 Ocak Pazar Menüm

Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
İki lokma tahim pekmez
Yarım simit
1 bardak süt
1 galeta ( galeta süt ara öğünümdü)

Öğle 15.00 (misafirlikte)
3 kaşık yoğurtlu haşlanmış karnabahar (yanımda götürmüştüm )
3 kaşık fasulye turşusu ( mısır ekmeği vardı içinde)
1 küçük baklava
2 parmak büyüklüğünde tahinli açma
2 sarma

Akşam 20.00 ( geç oldu çünkü öncesinde yürüyüş yaptım)
1 kase tavuklu şehriye çorbası
4 yk lahana yemeği
2 parça haşlanmış tavuk
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 21.30
1 kase yoğurt
5 gün kurusu
1 elma

2.5 lt su
40 dk tempolu yürüyüş

08:30 yarım mandalina
2 kayısı 2 erik
35 gr. Kadar bitter çikolata

09:30 2 haşlanmış yumurta
2 domates biraz salatalık
5 yeşil 5 siyah zeytin
Keçi peyniri
Yeşil çay

14:30 3 adet fırında köfte
2 acı sivri biber
1 tabak zeytinyağlı pırasa
5-6 kaşık tavuklu şehriye salatası

Yeşil çayla birlikte 2 lokum çay tabağında patlamış mısır (saatini unuttum beş gibiydi sanırım)

2,5 lt su 40 dk kadar Leslie benzer bir spor

Leslie benzer ondan daha zor 1 saat 10 dk süren bir spor yaptım canım çıktı ama ben sadece 40 dk kadar yapabildim çünkü çocuklar durmadı babası yeterince ilgilenemedi yarım bırakmak zorunda kaldım YouTube den Leslie 5k deyince çıkıyor zenci bir kız aynı zamanda ayakta göbek eritme hareketleri de yapıyor Lwslie bana hafif gelmeye başladı çünkü

Yazdım çıkmadı, her zamanki leslie yaptıran çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…