Kaptanımız gelmiş hoş gelmiş gözümüz yollarda kaldı yaa nerdesin iz acaba sizi ne zaman sık göreceğiz
Yoğun bir dönem galiba
tesekkürler kaptan, soylediklerine dikkat edeceğim, bu yazıda beni mahveden tek sey seker, resmen bagımlıyım, 21 gun işlenmiş hiç bir urun yememeye calısacagım, dizim için de hafif yürüyüşle spora başladım.Kızlar bu mesajımı dikkatli okuyun lütfen. Menü yazarken eskiler biliyor ama yenilere bir kez daha hatırlatayım.
- Yediğiniz ekmeğin cinsini mutlaka yazınız.
- Menü de çorba varsa mutlaka ne çorbası olduğunu yazınız.
- Menü de pilav varsa ne pilavı olduğunu mutlaka yazınız.
- Öğün saatlerinizi mutlaka yazınız.
Bu söylediklerim menülerinizi değerlendirmemiz için oldukça önemli ölçütler. O yüzden menü yazan herkes bunlara lütfen dikkat etsin.
Ayrıca uzun bir süre hayatınızdan çıkarmanızı istediğim bir kaç parça yiyecek çeşidi var. Birincisi pirinç, ikincisi ise patates. Mümkün olduğunca bu iki yiyecekten uzak durmanızı istiyorum. Ayrıca şeker, un ve tuzdan da uzak durmalısınız. Ekmek olarak beyaz ekmek kesinlikle sakıncalı. Kepek ekmeğinde kansızlık yapma ihtimaline karşı ekmeğinizi çavdar, tam buğday ve karışık tahıllı olarak seçebilirsiniz. Diyet süresince (aslında normal hayatımızda da önemli) mutlaka ve mutlaka normalden fazla su tüketmeliyiz. En az 2,5 lt, en fazla 3 lt su olmalı. Kış ayında olduğumuz için bu miktar biraz azalabilir ama 2 lt nin altına düşmeyin lütfen. Haftanın her günü spor yapmak sakıncalı. Bu nedenle haftada en az 3 gün en fazla 5 gün kendinizi aşırı derecede yormayacak kadar hareket etmelisiniz. Bu kişiden kişiye değişen bir değer aslında. Eğer verilecek kilonuz çok ise hafta da 3 gün yeterli olacaktır. Yavaş yavaş arttırmak gerekiyor çünkü. Kilonuz azaldıkça yapacağınız sporun artması gerekecek çünkü vücut bir süre sonra rutine alışıyor.
menü vermeye geldim...@laydline beni hatırladın mı
bir süredir veremiyordum.
menülerim de iyi değildi zaten..
13 ocak pazar
10.30
1 haş. yumurta
6 y.zeytin
2 dilim hindi füme
1/3 avokado
1 tatlı kaşığı bal
2 dilim beyaz ekmek
14.30
1 kase mercimek çorba
15.00
kahveyle 2 kare çiko
19.30
2 kaşık bulgur pilavı
1 sk fırında etli patates
salata
20.30
kahve yanında 2er kuru incir ve kayısı
/
su 1.5 L
mens kapıda...
Sık duyuyorsundur ama hiç 37 göstermiyorSunSorma fıstığım sorma benim işlerim bitmiyor bir türlü. Emin ol öyle bir hızlı yaşıyorum ki yakında ben bile yetişemeyeceğim hızıma. Aslında burada kaptanlık yapmayı çok hak etmiyorum ama uzun yılların vermiş olduğu bir deneyim var. Daha sık sizinle birlikte olabilsem çok güzel işler başaracağız birlikte ama ne kadar zorlarsam zorlayayım çok zor oluyor benim içinde. Hem iş, hem ev, hem iki tane çocuk ve üzerine bir de benim ekstralarım var. Nasıl yetişiyorum ben de bilmiyorum
Bu arada yaşın çok küçük ama olsun sen yine de bana sakın abla deme
Görünürde 37 yaşımda olsam da ben hala kendimi 18,5 yaşımda hissediyorum
tesekkürler kaptan, soylediklerine dikkat edeceğim, bu yazıda beni mahveden tek sey seker, resmen bagımlıyım, 21 gun işlenmiş hiç bir urun yememeye calısacagım, dizim için de hafif yürüyüşle spora başladım.
İnaşllah canım sizin destekleriniz ile verebilirimAçıklamaları zaten yapmışlar canım. Ayrıca kilosu az olanların yüzdesi daha çok çıkıyor. Yani senin şansında çok fazla.
Canım yaaaa başarılar dilemeyi unuttum sana. İnşallah bütün sınavların iyi geçmiştir
Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Kötü bir dönem geçirmişsin. Bebeğinin ve senin iyi olmana çok sevindim. Önemli olan sağlık. Kilo nasılsa verilir. Boyumuz aşağı yukarı aynı. Ben de 170 boyundayım. Diyete ilk başladığımda 85,5 kiloydum. Bu takımla birlikte 25 kiloya yakın verip 60 hatta bir ara 59 kiloya kadar indim. İkinci çocuğuma hamile kalıp doğumdan sonra tekrar eski kiloma indim. Şuan 65 li kilolardayım. Eminim ki sende bizimle istikrarlı ve istekli bir şekilde devam edersen ideal kilona ulaşacaksın.
Kız döverim bak seniAyrılıyorsun sandım birden Bütün takımların analizleri sırayla yapılıyor canım. Sıra bize de gelecek. Seni listeye aldıktan sonra paylaşım alanını sık sık kontrol et. Orada @seaBahAR parmak kaldıran var mı dediğinde ilk sen kaldırırsan bireysel analiz gibi bir sürprizi oluyor sana. Bu hepiniz için geçerli kızlar Hatta analiz topiğine bakarsanız benim ve @ada81 in analizlerini de inceleyebilirsiniz. Ben sizin yerinize olsam incelerdim
Canım hoş geldin aramıza. Her şeyden önce sağlığın için mutlaka zayıflamaya ihtiyacın var. Aslında ben hep şunu söylüyorum ve savunuyorum. Sağlık beslenmeyi öğrendiğimiz zaman zaten bütün fazla kilolarımızdan kurtulmuş oluyoruz. İnşallah tesadüfen bize denk geldiğin için hiç pişman olmayacaksın
Canım mercimek köftesi ve kısır yiyebilirsin amma velakin mümkün olduğunca cuma gününden uzakta olsun ve ayda en fazla 2 yi geçmesin. Ben sana bunları söyleyene kadar yemişsin zaten. Sayısında sıkıntı yok. Akşamı hafif yapıp dengelemişsindir mutlaka. Ayrıca kahvaltı çok geç olmuş. Bu kadar geç kahvaltı yapma. Güne ne kadar erken başlarsan metabolizman o kadar çabuk çalışmaya başlar.
Geç kaldım aman dikkat demek için ama sen ayarlamışsın zaten kendini
Seni çözemiyorum
Emziriyorsun yaaa o tolere etmiştir onu yemesen daha iyi olurdu ama
Daha nolsun kız hafta sonu. Çalışanlar temizlik derdinde benim gibi. Kimileri gezme derdinde. Hem hiç az olmamış muhabbet. Bir saattir geçmiş okuyorum daha yarılayamadım bile
Ben hayatımda ilk kez diyet yapmaya başladığımda gitmiştim. Verdiği listeye aynen uydum. Bir ay sonunda 84 kilodan 80 kiloya indim. Kontrole gittiğimde lazım olan gazı alamadım. Bir hafta sonra bıraktım. Arkasından verdiğim o 4 kiloyu fazlasıyla geri aldım. Arkasından 13. takım ve kadınlar kulübüyle tanıştım ve 6 ayda toplam 25 kilo verdim. Buranın motivasyonu çok ama çok önemli.
Memleket ziyaretleri çok tehlikeli oluyor iyi yapmışsın
Ben 15-16 hissediyorumSorma fıstığım sorma benim işlerim bitmiyor bir türlü. Emin ol öyle bir hızlı yaşıyorum ki yakında ben bile yetişemeyeceğim hızıma. Aslında burada kaptanlık yapmayı çok hak etmiyorum ama uzun yılların vermiş olduğu bir deneyim var. Daha sık sizinle birlikte olabilsem çok güzel işler başaracağız birlikte ama ne kadar zorlarsam zorlayayım çok zor oluyor benim içinde. Hem iş, hem ev, hem iki tane çocuk ve üzerine bir de benim ekstralarım var. Nasıl yetişiyorum ben de bilmiyorum
Bu arada yaşın çok küçük ama olsun sen yine de bana sakın abla deme
Görünürde 37 yaşımda olsam da ben hala kendimi 18,5 yaşımda hissediyorum
Yazdım çıkmadı, her zamanki leslie yaptıran çıktı canımLeslie benzer ondan daha zor 1 saat 10 dk süren bir spor yaptım canım çıktı ama ben sadece 40 dk kadar yapabildim çünkü çocuklar durmadı babası yeterince ilgilenemedi yarım bırakmak zorunda kaldım YouTube den Leslie 5k deyince çıkıyor zenci bir kız aynı zamanda ayakta göbek eritme hareketleri de yapıyor Lwslie bana hafif gelmeye başladı çünkü
5 mile Walk yaz kızın adı keaira lashaeYazdım çıkmadı, her zamanki leslie yaptıran çıktı canım
Günaydın.
Spordayım yürüyüşümü yaptım, şimdi bisikletteyim.
Güzel bir gün olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?