Öyle de olsun yine de 15-20 günü bulurHemen çıkıyo zaten kaşlar boşver niye moral bozuyosun ki
Aynen bendeBen de çocuklara sinirlenince bişeyler yiyorum. Onlara kızmamak için mutfağa atıyorum kendimi
Kötü olmuşBen varım ama moralim bozuk. Kuaföre gittim kaşlarımı mahvetti
Bende zayıflayacağım allahın izniyleAynı duyguları yaşıyorum alıp hiç giyemediğim kıyafetlerim var. Birilerine vermeye kıyamıyorum daha hevesimi alamadım diyeof of zayıflamak istiyorummmm
BEN ZAYIFLAYACAĞIM İNŞALLAH
Dert etme abla hemen dBen varım ama moralim bozuk. Kuaföre gittim kaşlarımı mahvetti
İnşallah yahepimiz benzer duygu durumlarını yaşıyoruz kilolarımız hakkında, inşallah yaza kadar hedeflerimize ulaşırız
benimde beni bekleyen kıyafetlerim var ama çok fazla değil almak istediğim şeyler var aklımda mesela bir eteği veya pantalonu içine gömlek beyaz bluz giyerek giymek istiyorum genelde bluzlar hep dışarda göbeği kamufle etmek için ama başaracağımEvde tartılmam zaten işe giderken tartılmak aklıma bile gelmiyo da şimdi sabah hemen tartıya koşuyorum.
Benimde gözüm dönüyo amaan diyip yiyorum ama dün tok gittim iyiki tokmuşum hep hamur işi ve tatlı ağırlıklıydı menü. Sadece iki kaşık fasulye turşusu iki kaşık yoğurtlu salata bir küçük börek ve bir küçük tatlı aldım.
Yok bırakmam canım. Bıktım bu kilodan hep kilolu oldum ama hiç 90lara çıkmamıştım. Üstüme hiçbişeyin olmaması çok canımı sıkıyo hep aynı şeyleri giyiyorum ev bana olmayan kıyafetlerle dolu
vallahi onu daha tecrübelilere ve bacaktan sıkıntısı oanlara sormak lazım ama internetten okuduğum kadarıyla Leslie bacaklarda çok etkili benim düşüncem önce kardiyo çalışarak kilo vermek daha sonra bölgesel olarak incelmekBen inanıyorum bu hafta güzel sonuçlar alıcaz
Birinci yine biz oluruz inşallah
Gonul83
Abla haftada 3 Leslie geri kalan 3 gün dışarıda 1 saat yürüsem sence bacaklarım incelir mi
Bende aylarca kaşlarımı almadım şuan İstanbul’a gidince ablama aldıracağım kendisi ünlülerin kaşını alan bir yeteneğin yanında çalışıyorBen varım ama moralim bozuk. Kuaföre gittim kaşlarımı mahvetti
Bakalım denicem 1 ay sonuçları bildiririm size de.benimde beni bekleyen kıyafetlerim var ama çok fazla değil almak istediğim şeyler var aklımda mesela bir eteği veya pantalonu içine gömlek beyaz bluz giyerek giymek istiyorum genelde bluzlar hep dışarda göbeği kamufle etmek için ama başaracağım
vallahi onu daha tecrübelilere ve bacaktan sıkıntısı oanlara sormak lazım ama internetten okuduğum kadarıyla Leslie bacaklarda çok etkili benim düşüncem önce kardiyo çalışarak kilo vermek daha sonra bölgesel olarak incelmek
Bu gece de buna baslicamEki Görüntüle 2224898
Bundan önceki zayıflama serüvenimde
Bende bu hareket çok işime yaramıştı bacak içleri falan toparlanmıştı
Benim simitlerim vardı onlara da etki etmişti ama ben her bacağa 500-1000 yaptığım günler oluyorduBakalım denicem 1 ay sonuçları bildiririm size de.
Bu gece de buna baslicam
500 1000 nasıl yapıyordun.Benim simitlerim vardı onlara da etki etmişti ama ben her bacağa 500-1000 yaptığım günler oluyordu
2 sette yapıyordum canım500 1000 nasıl yapıyordun.
Bir Anda mi mesela 100 öğlen 100 akşam filan mı.
Okullar açılana kadar 5 10 cm incelemek iatıyorum bacanlarımı ölçümü aldım bide bir ay sonra bakicam2 sette yapıyordum canım
Maşallah azmine hayranım. Bu hafta da iyi kilo vereceğime inanıyorum60 dk Leslie yaptım
2 lt su içtim
Sizde durumlar ne kızlar
Çok güzel menü canımBugünkü menüm
Sabah 09:45
2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, peynir, 4-5 adet ceviz bir portakal, 2 bardak süt
Akşam 18:00
1 tabak haşlanmış karnıbahar, 1 kase yoğurt
1 kupa yeşil çayımı içtim. Spora vaktim olursa yapacağım
Kahvaltın biraz kalorili olmuş ama bence arada yapılırsa sorun olmaz diğer öğünler güzel afiyet olsun canımHazir gelmisken yemek bildirimini
Yspivereyim
Sabah 10
Haslanmis pstatesle yarim
Patates
Kasar peynirli
Tos
Sat 2
Bulgur pilavi 150 ml.
50 ml kusbasi
Ayran 200
Aksam sat 6
Istarif
Izgarada
Salata
Su 1lt
Az su tuketmisim
Toplam 1000 yapacaksan sabah 500 akşam 500 yap500 1000 nasıl yapıyordun.
Bir Anda mi mesela 100 öğlen 100 akşam filan mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?