Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence burası da bir nebze o görevi görüyor rekabet var hırs var yarış var senle aynı durumda olan insanlar var buranın bu kadar etkili olacağını hiç düşünmüyordum ve saçma geliyordu ama gerçekten inandım bu platform benim için çok faydalı oldu

Ödem olduğu için öyledir, genelde biz yag dusunuyoruz o 400 gramı. Sürekli tartırma bide aBla
Herkese mutlu pazarlar

Evde tartılmam zaten işe giderken tartılmak aklıma bile gelmiyo da şimdi sabah hemen tartıya koşuyorum.

Benimde gözüm dönüyo amaan diyip yiyorum ama dün tok gittim iyiki tokmuşum hep hamur işi ve tatlı ağırlıklıydı menü. Sadece iki kaşık fasulye turşusu iki kaşık yoğurtlu salata bir küçük börek ve bir küçük tatlı aldım.

ÜZülme şakın bırakma bende bi kere öyle oldu ama kaçamaksız nedeni ni bilmediğim şekilde ama ondan sonraki hafta 1.200 vermiştim hatta M merve4416 da aynı durum olmuştu

Yok bırakmam canım. Bıktım bu kilodan hep kilolu oldum ama hiç 90lara çıkmamıştım. Üstüme hiçbişeyin olmaması çok canımı sıkıyo hep aynı şeyleri giyiyorum ev bana olmayan kıyafetlerle dolu

Ben inanıyorum bu hafta güzel sonuçlar alıcaz
Birinci yine biz oluruz inşallah

Gonul83
Abla haftada 3 Leslie geri kalan 3 gün dışarıda 1 saat yürüsem sence bacaklarım incelir mi

Ben inanıyorum bu hafta güzel sonuçlar alıcaz
Birinci yine biz oluruz inşallah

Gonul83
Abla haftada 3 Leslie geri kalan 3 gün dışarıda 1 saat yürüsem sence bacaklarım incelir mi
Canımm benim sen azim ile yap tabi ki incelir sen önce İnan buna sen gerekeni yaptıktan sonra fazlası ile incelir birde yürüyüş yerine bence 6 gün sadece Leslie yap daha etkili olur

Canımm benim sen azim ile yap tabi ki incelir sen önce İnan buna sen gerekeni yaptıktan sonra fazlası ile incelir birde yürüyüş yerine bence 6 gün sadece Leslie yap daha etkili olur
İnşallah abla sırf motivasyon olsun diye 36 beden pantolon sipariş ettim internetten
öyleyse bugün başlayalım bakalım

Bende hep aynı şeyleri giyiyorum
Ve hiçbirini sevmiyorum azıcık dar olsa orasından burasından bi yerlerim çıkıyo sini oluyorum . 69 olduğum da kendimi genç kız gibi hissediyordum . İnşallah yine o duyguları yaşarım

Benim kilo da en sevmediğim şeylerden biri de büyük beden kıyafet bulamama sıkıntısı.

Bi mağazaya girip beğendiğin elbisenin 44 bedenden yukarısının olmaması çok yıpratıcı valla .

hep aynı renkler, markalar ve tarzlarda giyiniyorum ben de, evden tam cıkarken pantolonun dugmesi patladı bir keresinde, cok utanmıstım, ne akla hizmetse yemeye devam ettim

Regl dönemi bende öyleyim herşeye sinirlenme,en ufak bişey ağlama. Sana bi tavsiye vereyim youtube dancing lose weight yaz kendine gel abla

hep aynı renkler, markalar ve tarzlarda giyiniyorum ben de, evden tam cıkarken pantolonun dugmesi patladı bir keresinde, cok utanmıstım, ne akla hizmetse yemeye devam ettim

zaten öyle oluyo sorun bu
üzülsek yemek yiyoruz
Sevinsek yemek yiyoruz
Sıkılıyoruz yemek yiyoruz
Keşke sadece acıkınca yiyebilsek hiç sorun kalmayacak
Bazen kendimi durduk yere buzdolabın önünde bişiler ararken buluyorum
Öyle anlarda
Az önce etek dar oldu yeme diyo beynim ama nafile

Duygusal açlık demen durum.önce mutlu olMan lazım

Ben de çocuklara sinirlenince bişeyler yiyorum. Onlara kızmamak için mutfağa atıyorum kendimi

Aynı duyguları yaşıyorum alıp hiç giyemediğim kıyafetlerim var. Birilerine vermeye kıyamıyorum daha hevesimi alamadım diye of of zayıflamak istiyorummmm

BEN ZAYIFLAYACAĞIM İNŞALLAH

Ben varım ama moralim bozuk. Kuaföre gittim kaşlarımı mahvetti

Hemen çıkıyo zaten kaşlar boşver niye moral bozuyosun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…