Bence burası da bir nebze o görevi görüyor rekabet var hırs var yarış var senle aynı durumda olan insanlar var buranın bu kadar etkili olacağını hiç düşünmüyordum ve saçma geliyordu ama gerçekten inandım bu platform benim için çok faydalı olduZaten diyetisyene giden kiminle konustuysam birincisi 15. Gun sonra tartilacam rezil olmayayim diye tutuyorum kendimi yemiyorum diyorlar...
Ikinciside evet o kadae para veriyorum bosa gitmesin diye daha cok dikkat ediyoruz diyorlar...
Aslinda birinin seni kilonu kontrol edecegini bilmek insani daha bi gaza getiriyor sanirsamm...
Her hafta ne temizlik yapıyorsun hele bir anlatsana bacımEv temizliyorum bendesaat 2 de sinavim var... ne kadar yapabilirsen yapayım yarına az kalsin temizlik..
Ödem olduğu için öyledir, genelde biz yag dusunuyoruz o 400 gramı. Sürekli tartırma bide aBla
Herkese mutlu pazarlar
Sizin işiniz daha Zor aslında helal olsun bu şartlarda kilo veriyorsunuz ya tebrik ediyorum ben o kadar yiyeceğin olduğu yerde olsam dayanamazsın zaten o tarz Şeyleri çok özlüyorum Türkiye’ye geldiğimde resmen gözüm dönüyor
Ben inanıyorum bu hafta güzel sonuçlar alıcazEvde tartılmam zaten işe giderken tartılmak aklıma bile gelmiyo da şimdi sabah hemen tartıya koşuyorum.
Benimde gözüm dönüyo amaan diyip yiyorum ama dün tok gittim iyiki tokmuşum hep hamur işi ve tatlı ağırlıklıydı menü. Sadece iki kaşık fasulye turşusu iki kaşık yoğurtlu salata bir küçük börek ve bir küçük tatlı aldım.
Yok bırakmam canım. Bıktım bu kilodan hep kilolu oldum ama hiç 90lara çıkmamıştım. Üstüme hiçbişeyin olmaması çok canımı sıkıyo hep aynı şeyleri giyiyorum ev bana olmayan kıyafetlerle dolu
Canımm benim sen azim ile yap tabi ki incelir sen önce İnan buna sen gerekeni yaptıktan sonra fazlası ile incelir birde yürüyüş yerine bence 6 gün sadece Leslie yap daha etkili olurBen inanıyorum bu hafta güzel sonuçlar alıcaz
Birinci yine biz oluruz inşallah
Gonul83
Abla haftada 3 Leslie geri kalan 3 gün dışarıda 1 saat yürüsem sence bacaklarım incelir mi
İnşallah abla sırf motivasyon olsun diye 36 beden pantolon sipariş ettim internettenCanımm benim sen azim ile yap tabi ki incelir sen önce İnan buna sen gerekeni yaptıktan sonra fazlası ile incelir birde yürüyüş yerine bence 6 gün sadece Leslie yap daha etkili olur
Bende hep aynı şeyleri giyiyorumYok bırakmam canım. Bıktım bu kilodan hep kilolu oldum ama hiç 90lara çıkmamıştım. Üstüme hiçbişeyin olmaması çok canımı sıkıyo hep aynı şeyleri giyiyorum ev bana olmayan kıyafetlerle dolu
O ödemdir canım her Zaman günde kaç lt su içiyorsan bugün biraz daha fazla tut geçerCuma günü yaptığım kaçamak +400 olarak bana döndüneden ama nedeeenn
Regl dönemi bende öyleyim herşeye sinirlenme,en ufak bişey ağlama. Sana bi tavsiye vereyim youtube dancing lose weight yaz kendine gel abla
hep aynı renkler, markalar ve tarzlarda giyiniyorum ben de, evden tam cıkarken pantolonun dugmesi patladı bir keresinde, cok utanmıstım, ne akla hizmetse yemeye devam ettimBende hep aynı şeyleri giyiyorum
Ve hiçbirini sevmiyorum azıcık dar olsa orasından burasından bi yerlerim çıkıyo sini oluyorum . 69 olduğum da kendimi genç kız gibi hissediyordum . İnşallah yine o duyguları yaşarım
Benim kilo da en sevmediğim şeylerden biri de büyük beden kıyafet bulamama sıkıntısı.
Bi mağazaya girip beğendiğin elbisenin 44 bedenden yukarısının olmaması çok yıpratıcı valla .
Regl dönemi bende öyleyim herşeye sinirlenme,en ufak bişey ağlama. Sana bi tavsiye vereyim youtube dancing lose weight yaz kendine gel abla
hep aynı renkler, markalar ve tarzlarda giyiniyorum ben de, evden tam cıkarken pantolonun dugmesi patladı bir keresinde, cok utanmıstım, ne akla hizmetse yemeye devam ettim
Duygusal açlık demen durum.önce mutlu olMan lazım
zaten öyle oluyo sorun bu
üzülsek yemek yiyoruz
Sevinsek yemek yiyoruz
Sıkılıyoruz yemek yiyoruz
Keşke sadece acıkınca yiyebilsek hiç sorun kalmayacak
Bazen kendimi durduk yere buzdolabın önünde bişiler ararken buluyorum
Öyle anlarda
Az önce etek dar oldu yeme diyo beynim ama nafile
Ben de çocuklara sinirlenince bişeyler yiyorum. Onlara kızmamak için mutfağa atıyorum kendimi
zaten öyle oluyo sorun bu
üzülsek yemek yiyoruz
Sevinsek yemek yiyoruz
Sıkılıyoruz yemek yiyoruz
Keşke sadece acıkınca yiyebilsek hiç sorun kalmayacak
Bazen kendimi durduk yere buzdolabın önünde bişiler ararken buluyorum
Öyle anlarda
Az önce etek dar oldu yeme diyo beynim ama nafile
Ben varım ama moralim bozuk. Kuaföre gittim kaşlarımı mahvettiKimse yok mu muhabbet edecek
Bende hep aynı şeyleri giyiyorum
Ve hiçbirini sevmiyorum azıcık dar olsa orasından burasından bi yerlerim çıkıyo sini oluyorum . 69 olduğum da kendimi genç kız gibi hissediyordum . İnşallah yine o duyguları yaşarım
Benim kilo da en sevmediğim şeylerden biri de büyük beden kıyafet bulamama sıkıntısı.
Bi mağazaya girip beğendiğin elbisenin 44 bedenden yukarısının olmaması çok yıpratıcı valla .
Ben varım ama moralim bozuk. Kuaföre gittim kaşlarımı mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?