Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Regl dönemi bende öyleyim herşeye sinirlenme,en ufak bişey ağlama. Sana bi tavsiye vereyim youtube dancing lose weight yaz kendine gel abla
regli dönemlerinde herkes böyle sanırım ben birde ağlayamıyorum kolay kolay gözyaşı dökemiyorum ... herşeye ağlayanlara hayranım

hep aynı renkler, markalar ve tarzlarda giyiniyorum ben de, evden tam cıkarken pantolonun dugmesi patladı bir keresinde, cok utanmıstım, ne akla hizmetse yemeye devam ettim
bende öyle gerçi zayıfta olsam yine siyah tervih ederim siyah rengi çook seviyorum.... ama beyaz pantolon üstüne şık siyah bir bluz fena olmaz demiiiii

bend eöyleyim stresli sıkıntılıyken tatlı yemek istiyorum ama mutluykende tatlı yemek istiyorum hiç değişmiyor

benim etiketiyle duran kıyafetlerim var hala saklıyorum kimseyede veremedim ..... kızıma hamile olduğumu bilmiyordum o yaz deli gibi alışveriş yapmıştım sonra öğrendim ki hamileyim sonra zaten üstüme hiç olmadı ....

Hazir gelmisken yemek bildirimini
Yspivereyim

Sabah 10
Haslanmis pstatesle yarim
Patates
Kasar peynirli
Tos

Sat 2
Bulgur pilavi 150 ml.
50 ml kusbasi
Ayran 200

Aksam sat 6
Istarif
Izgarada
Salata
Su 1lt
Az su tuketmisim
canım çok az geliyorsun takımaaaa hiç sohbetlerde görmüyorum lütfen biraz daha katılmaya çalış menü yazıp çıkmak sana motivasyon sağlamaz...

teşekkürler kaptanım öyle çok sıkı çalışmıyorum ne zamana biterseee modundayımmm...

yeni listeye bugün başlıyorum diyetisyene gidinceye kadar bi uygulamaya çalışayım bakalım... bugün kahvaltımı 09.15 te yaptım hani bana alkışşşş

çook sosyal hatuınsun kaptanım.. ben bu kadar sosyal olsam var ya eşimmm isyan bayraklarını çeker.... benim eşim a sosyal ben ona göre çook sosyal biriydim artık benim içimide kararttı.... yerinden kalkmazzzzz

Pazartesi kontrol tartısı var diye biliyorum da

Yok mu yoksa
hiç bilmiyordum şimdi öğrendim bende

Evet var canim normalde kilo bildiriyoruz ama uzun zamandir kimse vermiyor bende hic hatirlatmadim...
eğer faydası oluyorsa olmuşsa geçmişte tekrar uygulamaya sokabiliriz

evet canım karnabahar şişkinlik yapar özellikle çarşamba ve perşembe yemeyelim cuma tartı günü diğer günler yenilebilir tabiii...
bunu da bilmiyordum çok iyi oldu öğrendiğim teşekkürler

Markete su almaya gittim çilek aromalı su gördüm bir denemek istedim suyu zor bela içen birisi olarak bakalım tadı nasıl
Ayrıca hiç aklımda olmayan bitter çikolatayı gördüm bu sefer %99 cacao oranı var LAydLiNe diyor du ya bari kakao kaşıklasaydın vallaji aynı kakao yiyormuş gibi çok az fark var en azından kolay yutuluyor acayip acı ama ben seviyorum tatlı isteğimi de aldı götürdü

Eklentiler

• D498DFCA-757B-44D3-85F6-67CD0A2191C6.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 31
  • C1400343-4E35-4A00-99E7-567022CA917A.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 31
Berbat bir hafta sonu geçirdim kızlar. Kulak ağrısından yerimde duramiyordum ki hala daha ağrıyor. Acile gittim cuma aksami aglamaktan dr a derdimi zor anlattım. Bu kış fena soğuk bir türlü duzelemiyoruz.siz Nasılsıniz diyet nasıl gidiyor

bend eöyleyim stresli sıkıntılıyken tatlı yemek istiyorum ama mutluykende tatlı yemek istiyorum hiç değişmiyor
Aynen ben de valla :)

wawww harikasın canımmmm 13, takımın spor kraliçesi olacaksınnn )

Ay inşallah :)
12. Takımda bi kaç hafta tahtı kimseye vermemişliğim var efem yani

Geçmiş olsun canım
Diyette iyi gitmeye çalışıyor çabalıyoruz öyle inşallah daha güzel olacak 6 lı rakamları görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…