- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
sekersiz türk kahvemi içtim, 25dk slim in 6 yaptım kahvaltımı ettim, umarım güzel bir hafta gecer
regli dönemlerinde herkes böyle sanırım ben birde ağlayamıyorum kolay kolay gözyaşı dökemiyorum ... herşeye ağlayanlara hayranımRegl dönemi bende öyleyim herşeye sinirlenme,en ufak bişey ağlama. Sana bi tavsiye vereyim youtube dancing lose weight yaz kendine gel abla
bende öyle gerçi zayıfta olsam yine siyah tervih ederim siyah rengi çook seviyorum.... ama beyaz pantolon üstüne şık siyah bir bluz fena olmaz demiiiiihep aynı renkler, markalar ve tarzlarda giyiniyorum ben de, evden tam cıkarken pantolonun dugmesi patladı bir keresinde, cok utanmıstım, ne akla hizmetse yemeye devam ettim
bend eöyleyim stresli sıkıntılıyken tatlı yemek istiyorum ama mutluykende tatlı yemek istiyorum hiç değişmiyor
zaten öyle oluyo sorun bu
üzülsek yemek yiyoruz
Sevinsek yemek yiyoruz
Sıkılıyoruz yemek yiyoruz
Keşke sadece acıkınca yiyebilsek hiç sorun kalmayacak
Bazen kendimi durduk yere buzdolabın önünde bişiler ararken buluyorum
Öyle anlarda
Az önce etek dar oldu yeme diyo beynim ama nafile
benim etiketiyle duran kıyafetlerim var hala saklıyorum kimseyede veremedim ..... kızıma hamile olduğumu bilmiyordum o yaz deli gibi alışveriş yapmıştım sonra öğrendim ki hamileyim sonra zaten üstüme hiç olmadı ....Aynı duyguları yaşıyorum alıp hiç giyemediğim kıyafetlerim var. Birilerine vermeye kıyamıyorum daha hevesimi alamadım diyeof of zayıflamak istiyorummmm
BEN ZAYIFLAYACAĞIM İNŞALLAH
Hemen çıkıyo zaten kaşlar boşver niye moral bozuyosun ki
wawww harikasın canımmmm 13, takımın spor kraliçesi olacaksınnn60 dk Leslie yaptım
2 lt su içtim
Sizde durumlar ne kızlar
canım çok az geliyorsun takımaaaaHazir gelmisken yemek bildirimini
Yspivereyim
Sabah 10
Haslanmis pstatesle yarim
Patates
Kasar peynirli
Tos
Sat 2
Bulgur pilavi 150 ml.
50 ml kusbasi
Ayran 200
Aksam sat 6
Istarif
Izgarada
Salata
Su 1lt
Az su tuketmisim
yeşil ve beyaz çay canım metabolizmayı hizlandırıyor...Arkadaşlar metabolizma hızlandırmak için çay öneriniz var mı?
evet canım karnabahar şişkinlik yapar özellikle çarşamba ve perşembe yemeyelim cuma tartı günü diğer günler yenilebilir tabiii...Evet dün de karnıbahar yapmıştım. Bugün tartıda +700 gördüm. Karnabahardan kaynaklandığını düşündüm
teşekkürler kaptanımAçıklamaları zaten yapmışlar canım. Ayrıca kilosu az olanların yüzdesi daha çok çıkıyor. Yani senin şansında çok fazla.
Canım yaaaa başarılar dilemeyi unuttum sana. İnşallah bütün sınavların iyi geçmiştir
Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Kötü bir dönem geçirmişsin. Bebeğinin ve senin iyi olmana çok sevindim. Önemli olan sağlık. Kilo nasılsa verilir. Boyumuz aşağı yukarı aynı. Ben de 170 boyundayım. Diyete ilk başladığımda 85,5 kiloydum. Bu takımla birlikte 25 kiloya yakın verip 60 hatta bir ara 59 kiloya kadar indim. İkinci çocuğuma hamile kalıp doğumdan sonra tekrar eski kiloma indim. Şuan 65 li kilolardayım. Eminim ki sende bizimle istikrarlı ve istekli bir şekilde devam edersen ideal kilona ulaşacaksın.
Kız döverim bak seniAyrılıyorsun sandım birden Bütün takımların analizleri sırayla yapılıyor canım. Sıra bize de gelecek. Seni listeye aldıktan sonra paylaşım alanını sık sık kontrol et. Orada @seaBahAR parmak kaldıran var mı dediğinde ilk sen kaldırırsan bireysel analiz gibi bir sürprizi oluyor sana. Bu hepiniz için geçerli kızlar Hatta analiz topiğine bakarsanız benim ve @ada81 in analizlerini de inceleyebilirsiniz. Ben sizin yerinize olsam incelerdim
Canım hoş geldin aramıza. Her şeyden önce sağlığın için mutlaka zayıflamaya ihtiyacın var. Aslında ben hep şunu söylüyorum ve savunuyorum. Sağlık beslenmeyi öğrendiğimiz zaman zaten bütün fazla kilolarımızdan kurtulmuş oluyoruz. İnşallah tesadüfen bize denk geldiğin için hiç pişman olmayacaksın
Canım mercimek köftesi ve kısır yiyebilirsin amma velakin mümkün olduğunca cuma gününden uzakta olsun ve ayda en fazla 2 yi geçmesin. Ben sana bunları söyleyene kadar yemişsin zaten. Sayısında sıkıntı yok. Akşamı hafif yapıp dengelemişsindir mutlaka. Ayrıca kahvaltı çok geç olmuş. Bu kadar geç kahvaltı yapma. Güne ne kadar erken başlarsan metabolizman o kadar çabuk çalışmaya başlar.
Geç kaldım aman dikkat demek için ama sen ayarlamışsın zaten kendini
Seni çözemiyorum
Emziriyorsun yaaa o tolere etmiştir onu yemesen daha iyi olurdu ama
Daha nolsun kız hafta sonu. Çalışanlar temizlik derdinde benim gibi. Kimileri gezme derdinde. Hem hiç az olmamış muhabbet. Bir saattir geçmiş okuyorum daha yarılayamadım bile
Ben hayatımda ilk kez diyet yapmaya başladığımda gitmiştim. Verdiği listeye aynen uydum. Bir ay sonunda 84 kilodan 80 kiloya indim. Kontrole gittiğimde lazım olan gazı alamadım. Bir hafta sonra bıraktım. Arkasından verdiğim o 4 kiloyu fazlasıyla geri aldım. Arkasından 13. takım ve kadınlar kulübüyle tanıştım ve 6 ayda toplam 25 kilo verdim. Buranın motivasyonu çok ama çok önemli.
Memleket ziyaretleri çok tehlikeli oluyor iyi yapmışsın
çook sosyal hatuınsun kaptanım.. ben bu kadar sosyal olsam var ya eşimmm isyan bayraklarını çeker.... benim eşim a sosyal ben ona göre çook sosyal biriydim artık benim içimide kararttı.... yerinden kalkmazzzzzGeçmişin bir kısmını okuyamadım. İki gündür evden dışarı çıkamadım. Geçen haftadan yarım kalan temizliği bitirdik gelen kadınla. Sonunda kendime uygun birini buldum şükür. Benim gibi dip köşe bucak detaycı birisini bulduğum için çok mutluyum. Evim çok kirlenmişti. Şükür tüm evin temizliği bitti ama ben de bittim. Hatta şimdi kalkıp çamaşır atıp yıkamam lazım. Arkasından duş alıp yatacağım. Bugün akşama kadar çok güzel beslendim. Akşam temizlikle uğraştığımı duyan bir arkadaşım yemeğe çağırdı ısrarla. Orada iki dilim beyaz ekmek, 2 kaşık makarna ve küçük bir parça tatlıyla günü mahvettim. Akşama kadar harcadığım kalorilerin hepsini 30 dk içinde geri aldım. Ama yarından itibaren ağzıma tek lokma kaçamak atarsam kendi kendime acı biber süreceğim ağzıma
Henüz uyumayı düşünmüyorum ama çamaşır makinasını çalıştırmam lazım. Duştan sonra vaktim olursa kalan geçmişi okumak için geri gelirim. Gelemezsem de haberiniz olsun. Yarın yarışım var bahsetmiştim. Tüm gün havuzda olacağım. Telefon kullanmak yasak. Arada kaçamak yapabilirsem gelirim yoksa akşama kadar gelemeyeceğim merak etmeyin. Öpüyorum kocaman hepinizi
ben de siyah cok severim, beyaz pantolon giymeyeli 3 yıl oldu sanırımbende öyle gerçi zayıfta olsam yine siyah tervih ederim siyah rengi çook seviyorum.... ama beyaz pantolon üstüne şık siyah bir bluz fena olmaz demiiiii
hiç bilmiyordum şimdi öğrendim bendePazartesi kontrol tartısı var diye biliyorum da
Yok mu yoksa
eğer faydası oluyorsa olmuşsa geçmişte tekrar uygulamaya sokabilirizEvet var canim normalde kilo bildiriyoruz ama uzun zamandir kimse vermiyor bende hic hatirlatmadim...
bunu da bilmiyordum çok iyi oldu öğrendiğim teşekkürlerevet canım karnabahar şişkinlik yapar özellikle çarşamba ve perşembe yemeyelim cuma tartı günü diğer günler yenilebilir tabiii...
Aynen ben de valla :)bend eöyleyim stresli sıkıntılıyken tatlı yemek istiyorum ama mutluykende tatlı yemek istiyorum hiç değişmiyor
wawww harikasın canımmmm 13, takımın spor kraliçesi olacaksınnn)
Geçmiş olsun canımBerbat bir hafta sonu geçirdim kızlar. Kulak ağrısından yerimde duramiyordum ki hala daha ağrıyor. Acile gittim cuma aksami aglamaktan dr a derdimi zor anlattım. Bu kış fena soğuk bir türlü duzelemiyoruz.siz Nasılsıniz diyet nasıl gidiyor
6 lı rakamları kısa zamanda görürsün canım bence. Bu hızla gidersen. Maşallah hiç bozma.Geçmiş olsun canım
Diyette iyi gitmeye çalışıyor çabalıyoruz öyle inşallah daha güzel olacak 6 lı rakamları görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?