Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım
Diyette iyi gitmeye çalışıyor çabalıyoruz öyle inşallah daha güzel olacak 6 lı rakamları görünce
Geçmiyor canım yaa. Ev sobali bir oda sıcak diğer odalar buz gibi. 3 gecedir uykusuzum.inşallah görürsün kısa zamanda spor çok önemli.spora asil

Aynen ben de valla :)

Ay inşallah :)
12. Takımda bi kaç hafta tahtı kimseye vermemişliğim var efem yani
ben spor yarışması düzenledim hatta spor puanlaması hazırladım 1. sayfaya kaptanımız ekledi ... ama kızlara hesaplamak zor geldi bııraktık spor yarışmasını

Aldığım suyun tadı gÜEl gibi ama tatlı içeriğe bakınca pekte bana uygun olmadığını düşünüyorum naturel Sudan vazgeçmemek gerekiyormuş

geçmiş okuyordum yarıda kaldı telefon trafiği eşim geldi öğle yemeği hazırlığı kızımı hazırladım şimdi onları gönderdim... bende spora geçeyim sonra geçmiş yaparım artık.....görüşürüzzzzzz

ben spor yarışması düzenledim hatta spor puanlaması hazırladım 1. sayfaya kaptanımız ekledi ... ama kızlara hesaplamak zor geldi bııraktık spor yarışmasını
Bizim kızlar çok azimliydi. Hafta sonu tek tek puanlardan tablo yapar kraliçe seçerdik. Sonra nazar oldu takıma. :)

6 lı rakamları kısa zamanda görürsün canım bence. Bu hızla gidersen. Maşallah hiç bozma.
İnşallah canım teşekkürler

Geçmiyor canım yaa. Ev sobali bir oda sıcak diğer odalar buz gibi. 3 gecedir uykusuzum.inşallah görürsün kısa zamanda spor çok önemli.spora asil
Allah yardımcın olsun canım

A aaaa
Kontrol tartısı zor geldi
Spor yarışı zor geldi bu ne kızlar böyle
Herkes puanını hesaplasa yazsa yarış yapsak motivasyon olurdu bence
Aldığım suyun tadı gÜEl gibi ama tatlı içeriğe bakınca pekte bana uygun olmadığını düşünüyorum naturel Sudan vazgeçmemek gerekiyormuş
Bence de canım onda yine de katkı maddesi eser miktarda şeker falan vardır sen normal sudan şaşma

Selam kızlar nasılsınız? Benim akşam misafirim var. Saat 1 e geldi ev darmadağın
Allah yardımcın olsun canıımm
Bizim kızlar çok azimliydi. Hafta sonu tek tek puanlardan tablo yapar kraliçe seçerdik. Sonra nazar oldu takıma. :)
evet ya sende isminin yanına adımızı yazıyordun havamız oluyordu ne güzel

Yollardayım oğlanı aldım eve geçeceğim temizlik ve yemek beni bekliyor tramvay bekliyorum şuan maalesef çocuk yürümüyor ikna edemedim :)

Kızlar 2 2 ay sonra tutusucaz zayıfla Yalım diye yaz geliyor diye telaslanicaz. Açıkçası ben bu pismanligi yaşamak istemiyorum. Esimde 2 ay sonra ne eksigin varsa al begendigin ne varsa al kendine dedi. Şu 2 ayda 8 kiloyu hedefliyorum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…