Geçmiyor canım yaa. Ev sobali bir oda sıcak diğer odalar buz gibi. 3 gecedir uykusuzum.inşallah görürsün kısa zamandaGeçmiş olsun canım
Diyette iyi gitmeye çalışıyor çabalıyoruz öyle inşallah daha güzel olacak 6 lı rakamları görünce
ben spor yarışması düzenledim hatta spor puanlaması hazırladım 1. sayfaya kaptanımız ekledi ... ama kızlara hesaplamak zor geldi bııraktık spor yarışmasınıAynen ben de valla :)
Ay inşallah :)
12. Takımda bi kaç hafta tahtı kimseye vermemişliğim var efem yani
Bizim kızlar çok azimliydi. Hafta sonu tek tek puanlardan tablo yapar kraliçe seçerdik. Sonra nazar oldu takıma. :)ben spor yarışması düzenledim hatta spor puanlaması hazırladım 1. sayfaya kaptanımız ekledi ... ama kızlara hesaplamak zor geldi bııraktık spor yarışmasını
İnşallah canım teşekkürler6 lı rakamları kısa zamanda görürsün canım bence. Bu hızla gidersen. Maşallah hiç bozma.
Allah yardımcın olsun canımGeçmiyor canım yaa. Ev sobali bir oda sıcak diğer odalar buz gibi. 3 gecedir uykusuzum.inşallah görürsün kısa zamandaspor çok önemli.spora asil
ben spor yarışması düzenledim hatta spor puanlaması hazırladım 1. sayfaya kaptanımız ekledi ... ama kızlara hesaplamak zor geldi bııraktık spor yarışmasını
Bence de canım onda yine de katkı maddesi eser miktarda şeker falan vardır sen normal sudan şaşmaAldığım suyun tadı gÜEl gibi ama tatlı içeriğe bakınca pekte bana uygun olmadığını düşünüyorum naturel Sudan vazgeçmemek gerekiyormuş
Allah yardımcın olsun canıımmSelam kızlar nasılsınız? Benim akşam misafirim var. Saat 1 e geldi ev darmadağın
evet ya sende isminin yanına adımızı yazıyordun havamız oluyordu ne güzelBizim kızlar çok azimliydi. Hafta sonu tek tek puanlardan tablo yapar kraliçe seçerdik. Sonra nazar oldu takıma. :)
Sakın geç kalma erken geeeelgeçmiş okuyordum yarıda kaldı telefon trafiği eşim geldi öğle yemeği hazırlığı kızımı hazırladım şimdi onları gönderdim... bende spora geçeyim sonra geçmiş yaparım artık.....görüşürüzzzzzz
Bu sene her yer dondu buzzYollardayım oğlanı aldım eve geçeceğim temizlik ve yemek beni bekliyor tramvay bekliyorum şuan maalesef çocuk yürümüyor ikna edemedim :)
Benim dünden tavuk sotem Şehriye corbam vardı. Yanina salata yapıcamNe yemek yapacaksınız ya
Ben şuan bulgur pilavı ve çorba yapıyorumNe yemek yapacaksınız ya
Bende öyle ya siyah şeylerin bana daha çok yakıştığını düşünüyorumbende öyle gerçi zayıfta olsam yine siyah tervih ederim siyah rengi çook seviyorum.... ama beyaz pantolon üstüne şık siyah bir bluz fena olmaz demiiiii
Ya rakibim banadiyonda senide gormuyorum cok fazlcanım çok az geliyorsun takımaaaahiç sohbetlerde görmüyorum lütfen biraz daha katılmaya çalış menü yazıp çıkmak sana motivasyon sağlamaz...
Kiz aşk olsun bende bu takima gelmiyorsammmm kimse gelmiyordur... sen gelmedigin icin beni goremiyorsunYa rakibim banadiyonda senide gormuyorum cok fazl
Geldimmm 60 dakika tempolu yürüyüş yapıldı....20 dakikada eliptik yaptım....Sakın geç kalma erken geeeel
Bosver cocuklu ev normalSelam kızlar nasılsınız? Benim akşam misafirim var. Saat 1 e geldi ev darmadağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?