Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bencede ama iste 45 dakika ile 4 carpmak zor geldi .bende amannnnnn yaaaaa dedim )

Spordan bi kopunca tam kopuyor insan hergun yaptıkça hergun yapasi geliyor insanin...
Aynen öyle canım yaa. Mübarek bizimkiler bana hiç hayat tanimiyolar. Akşam yapa yim dedim oğlan ağlıyor eşim seni istiyor deyip geri çekiliyor. Ogle uykusundayken anca oda gelen olmazsa. Kendime hiç zaman ayiramiyorum

Ben kizim uyurken yapiyordum ... yada kizim boyama yapmayı cok seviyordu onune boyama kitabi koyardim o boyar ben spor yapardim... tabii ben nefes nefese anne bu olmus mu anne bu olmus diye konusur dururdu

Ben kizim uyurken yapiyordum ... yada kizim boyama yapmayı cok seviyordu onune boyama kitabi koyardim o boyar ben spor yapardim... tabii ben nefes nefese anne bu olmus mu anne bu olmus diye konusur dururdu
Yani bana da öğle uykusundayken ancak. O da öğlen çat kapı gelenler oluyor sinir oluyorum. Ama mutlaka baslamam lazım spora. Aldı başını gitti kilolar.

Evet var canim normalde kilo bildiriyoruz ama uzun zamandir kimse vermiyor bende hic hatirlatmadim...

Anaaa ben geldiğimden beri hiç olmadı ki. Benimde haberim yok.

Yani bana da öğle uykusundayken ancak. O da öğlen çat kapı gelenler oluyor sinir oluyorum. Ama mutlaka baslamam lazım spora. Aldı başını gitti kilolar.
Ayyy cat kapiya cok sinir oluyorum... haber verip gelsinler basimla gözüm üstüne.... ama cat kapi hic sevmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…