Bencede ama iste 45 dakika ile 4 carpmak zor geldi .bende amannnnnn yaaaaa dedimİnşallah canım teşekkürler
Allah yardımcın olsun canım
A aaaa
Kontrol tartısı zor geldi
Spor yarışı zor geldi bu ne kızlar böyle
Herkes puanını hesaplasa yazsa yarış yapsak motivasyon olurdu bence
Bence de canım onda yine de katkı maddesi eser miktarda şeker falan vardır sen normal sudan şaşma
Allah yardımcın olsun canıımm
evet ya sende isminin yanına adımızı yazıyordun havamız oluyordu ne güzel
Spor yaptim canim dus aldim yemek hazirligi anca geldimNerdesiniz kızlaaaarr
Bende oyle dusunuyorum siyah bana cok yakisiyorBende öyle ya siyah şeylerin bana daha çok yakıştığını düşünüyorum
Spor yapinca isiniyorsunBu sene her yer dondu buzz
Su spora bende bir baslayabilsemSpor yaptim canim dus aldim yemek hazirligi anca geldim)
Spordan bi kopunca tam kopuyor insan hergun yaptıkça hergun yapasi geliyor insanin...Su spora bende bir baslayabilsem
Geldimmm 60 dakika tempolu yürüyüş yapıldı....20 dakikada eliptik yaptım....
Bencede ama iste 45 dakika ile 4 carpmak zor geldi .bende amannnnnn yaaaaa dedim)
Aynen öyle canım yaa. Mübarek bizimkiler bana hiç hayat tanimiyolar. Akşam yapa yim dedim oğlan ağlıyor eşim seni istiyor deyip geri çekiliyor. Ogle uykusundayken anca oda gelen olmazsa. Kendime hiç zaman ayiramiyorumSpordan bi kopunca tam kopuyor insan hergun yaptıkça hergun yapasi geliyor insanin...
Kaptanimiz sağolsun destekliyorda kızlar istekli olmali..
Bence yapalım tekrar konuşalım da kaptanımızla
Bence de yapalımKaptanimiz sağolsun destekliyorda kızlar istekli olmali..
Ben kizim uyurken yapiyordum ... yada kizim boyama yapmayı cok seviyordu onune boyama kitabi koyardim o boyar ben spor yapardim... tabii ben nefes nefese anne bu olmus mu anne bu olmus diye konusur dururduAynen öyle canım yaa. Mübarek bizimkiler bana hiç hayat tanimiyolar. Akşam yapa yim dedim oğlan ağlıyor eşim seni istiyor deyip geri çekiliyor. Ogle uykusundayken anca oda gelen olmazsa. Kendime hiç zaman ayiramiyorum
Madensuyu varsa ic canim rahatlatir...Çocuklar durmuyordu
Akşam yemeğini çok hızlı yedim oturdu mideme
Yani bana da öğle uykusundayken ancak. O da öğlen çat kapı gelenler oluyor sinir oluyorum. Ama mutlaka baslamam lazım spora. Aldı başını gitti kilolar.Ben kizim uyurken yapiyordum ... yada kizim boyama yapmayı cok seviyordu onune boyama kitabi koyardim o boyar ben spor yapardim... tabii ben nefes nefese anne bu olmus mu anne bu olmus diye konusur dururdu
Evet var canim normalde kilo bildiriyoruz ama uzun zamandir kimse vermiyor bende hic hatirlatmadim...
teşekkürler kaptanımöyle çok sıkı çalışmıyorum ne zamana biterseee modundayımmm...
yeni listeye bugün başlıyorum diyetisyene gidinceye kadar bi uygulamaya çalışayım bakalım... bugün kahvaltımı 09.15 te yaptım hani bana alkışşşş
Eskiden yapiyorduk taaaaaaaa bi zamanlar...Anaaa ben geldiğimden beri hiç olmadı ki. Benimde haberim yok.
Ayyy cat kapiya cok sinir oluyorum... haber verip gelsinler basimla gözüm üstüne.... ama cat kapi hic sevmiyorum..Yani bana da öğle uykusundayken ancak. O da öğlen çat kapı gelenler oluyor sinir oluyorum. Ama mutlaka baslamam lazım spora. Aldı başını gitti kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?