Ohhh gez gez tadini çıkarÇoook yorgunum
Bütün günüm koşuşturmayla geçti. Şimdi de misafirliğe gidecem
Ben geleceği günün sabahı haber verenleri bile sevmiyorum :) hazırlık temizlik çocuklar derken yorgunluktan misafir önüne çıkacak halim kalmıyoAyyy cat kapiya cok sinir oluyorum... haber verip gelsinler basimla gözüm üstüne.... ama cat kapi hic sevmiyorum..
:))) bende böyle dertler yok sinan gecesi 100lerce sayfa kitap ezberlemem gerek o kadar :)))Ben geleceği günün sabahı haber verenleri bile sevmiyorum :) hazırlık temizlik çocuklar derken yorgunluktan misafir önüne çıkacak halim kalmıyo
:):))) bende böyle dertler yok sinan gecesi 100lerce sayfa kitap ezberlemem gerek o kadar :)))
Hahaha en kolayi:))) bende böyle dertler yok sinan gecesi 100lerce sayfa kitap ezberlemem gerek o kadar :)))
EvetAyyy cat kapiya cok sinir oluyorum... haber verip gelsinler basimla gözüm üstüne.... ama cat kapi hic sevmiyorum..
Ee gününüz nasil geciyorrr
Superrr harikasinnnn45 dk daha Leslie yaptım
Spor da menude super canim gelsin eksilerrKahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
1ceviz
Domates havuç
1 kivi
Marul maydanoz
Öğle 12:00
10 tane serçe parmak kadar lahana sarması
2 bardak ayran
16:00 yarım nar
Akşam 17:00
1 tabak yoğurtlu karnabahar
4 yk mantar sote
4 lokma yufka ekmek
18:00 1 Şişe maden suyu
3 lt su
75 dk Leslie =225 puan
Nasil dayanıyon abla ya45 dk daha Leslie yaptım
Spor da menu de sahaneKahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
1ceviz
Domates havuç
1 kivi
Marul maydanoz
2 bardak ayran
4 yk mantar sote
4 lokma yufka ekmek
3 lt su
75 dk Leslie =225 puan
Süper menü süper spor maşallahKahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
1ceviz
Domates havuç
1 kivi
Marul maydanoz
2 bardak ayran
4 yk mantar sote
4 lokma yufka ekmek
3 lt su
75 dk Leslie =225 puan
Vav esiniz isi biliyor size iyi vermiş gaziKızlar 2 2 ay sonra tutusucaz zayıfla Yalım diye yaz geliyor diye telaslanicaz. Açıkçası ben bu pismanligi yaşamak istemiyorum. Esimde 2 ay sonra ne eksigin varsa al begendigin ne varsa al kendine dedi. Şu 2 ayda 8 kiloyu hedefliyorum kendime.
Benim hedefim 55 kg olmak. 68 kiloda 13.takima geldim. 3 ayda kilomu vermeyi hedefliyorum. Kilo verdikten sonra haftada 1 istedigimi yiyip yine kkda aktif olmaya devam edicem inşallahKızlar hedefleriniz ne ben onu merak ediyorum. Ne kadar zamanda ne kadar kilo vermek mesela. Kilo verdikten sonra ne yapmak dusuncesindesiniz.
Canim ham oldugun icin ben 45 dakika lesliyi hic durmadan tamamliyorumNasil dayanıyon abla ya
Beb 45dkda pert oluyorum
Yaparken durakliyor musun hic..
Tebrik ederim seni
Spor da menu de sahane
Leslie yapanlara ortak sorum..
Ben ham olduğum icin mi yorulup tıkanıyorum, yoksa siz de mi tikaniyorsunuz.. Dk 20de tikanma başlıyo bende.
Valla ilk hedefim 13 nisanda 62 olmak diyetisyene gidersem olur gibi duruyor...sonraki hedefim 58 olmak ve korumaya gecmekKızlar hedefleriniz ne ben onu merak ediyorum. Ne kadar zamanda ne kadar kilo vermek mesela. Kilo verdikten sonra ne yapmak dusuncesindesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?