Uykumda var alışmışım bu saatte uyumaya saat dokuz olduHadi kalk canim bi lesli patlat sonra bi dus ohhhh .... sabaha daha hafif kalkacaksin tarti yüzüne gulecek...
Geçmiş gördüm yaa aynen olmuş :)))Oldu şimdi :)
İnşallah ablam teşekkür edrim❤❤Aynen oyle canim)
Olsun motivasyon icin 2 beden kucuk iyidir...sen cok cabuk vereceksin ben inaniyorum cok istekli ve istikrarlisin..)
Gunluk yumurtani ihmal etme....yesil mercimekte pro gibidir... kuru fasulye ve nohut ekleyebilirsin menulerine.. hep sebze yersen vucud direncin düşer. .İnşallah ablam teşekkür edrim❤❤
Bugün gerçi korktum
Arkadaş menülerin çok zayıf kas erir dedi
Tırsıyorum biraz ..
Daha ne kadar yiyebilirim ki her gün aynı, menü olmuyor her gün et yemek mümkün olmuyor. .
TmmdirGunluk yumurtani ihmal etme....yesil mercimekte pro gibidir... kuru fasulye ve nohut ekleyebilirsin menulerine.. hep sebze yersen vucud direncin düşer. .
Bakliyat , sebze ve protein gunlere böl canim...
Öğlen ne kadar zengin olmuş15 Ocak Salı Menüm
Kahvaltı 10.30
1 kk peynir
2 dilim tbe ile ince bir dilim kaşarlı tost (yağsız)
3 çatal helva
1 galeta
1 bardak süt
Öğle 14.00
1 tabak tarhana çorbası
3-4 yk pilav
3-4 yk et kavurma
3 yk kuru fasulye
Küçük bir parça ekmek
Bikaç çatal fasulye turşusu
2- 3 sarma
Ara 16.00
2 mandalina
Yarım elma
Akşam 20.00
1 tabak yoğurtlu havuç ve mor lahana
1 dilim tbe
2 lt su
40 dk tempolu yürüyüş
Bugün menümü tam uygulayamadım
Yürüyüşle mantını kalorisi gitmiştir afiyet olsun canım10:00
Peynirli omlet 2 yumurtalı
5 yeşil 7-8 siyah zeytin
Domates salatalık taze soğan yeşillik
El ayası kadar kara ekmek kabuğu
Yarım elma
14:00 1küçük muz
17:30 yarım kase göz hakkı mantı :)
Büyük bir kasede salata içinde kereviz de vardı
2,5 lt su 70 dk kadar yürüyüş
Oku oku bitiremedim15 Ocak Salı Menüm
Kahvaltı 10.30
1 kk peynir
2 dilim tbe ile ince bir dilim kaşarlı tost (yağsız)
3 çatal helva
1 galeta
1 bardak süt
Öğle 14.00
1 tabak tarhana çorbası
3-4 yk pilav
3-4 yk et kavurma
3 yk kuru fasulye
Küçük bir parça ekmek
Bikaç çatal fasulye turşusu
2- 3 sarma
Ara 16.00
2 mandalina
Yarım elma
Akşam 20.00
1 tabak yoğurtlu havuç ve mor lahana
1 dilim tbe
2 lt su
40 dk tempolu yürüyüş
Bugün menümü tam uygulayamadım
Yürüyüşten sonra mantı yemiş olabilir :)Yürüyüşle mantını kalorisi gitmiştir afiyet olsun canım
Oku oku bitiremedim
Afiyet olsun canım
Olsun afiyet olsun yine de :)Yürüyüşten sonra mantı yemiş olabilir :)
uyudum maalesef direnemedim daha fazla bunhafta Leslie yapamadım bir gün yaptım sadece eşim Yok çocuklarla ilgilenen yok sular kesikti elektriklerim kesikti :)Hadi kalk canim bi lesli patlat sonra bi dus ohhhh .... sabaha daha hafif kalkacaksin tarti yüzüne gulecek...
Ya evet aynen öyle oldu:)Yürüyüşten sonra mantı yemiş olabilir :)
teşekkürlerOlsun afiyet olsun yine de :)
hoşgeldin inşallah güzel güzel sağlıkla zayıflarsın Almanya’dan mı?Hayirli geceler hanimlar,
ada81 arkadasin teklifi ile burdayim ( teklif edeli cok olsada :) ) .
Kendimden bahsedecek olursam, 33 yasinda evli ve 4 ogul anasiyim ve yurt disinda yasiyorum sözde ev hanimiyim ama 2 gün üst üste evde durdugum nadirdir cok yogun bir hayatim var gerek cocuklardan dolayi gerek kendi sosyal yasamim, tahmin edersiniz ki bu tempoda diyet yapmak oldukca zor benim icin nu yüzden kendime "aralikli oruc " yöntemini sectim ve bugünden itibaren 40 günlük seker orucuna niyetlendim ( Rabbim muvaffak eyler insallah ), ayrica kan grubuma uygun beslenmeye de calisacagim ( A grubu)Takima katilmak isterim ama cok fazla paylasim sözü veremem ( Menümü ve kilomu düzenli paylasirim ) .Bu dogrultuda bebi kabul ederseniz aranizda olmaktan mutluluk duyarim.
Hosbuldum , evet :)uyudum maalesef direnemedim daha fazla bunhafta Leslie yapamadım bir gün yaptım sadece eşim Yok çocuklarla ilgilenen yok sular kesikti elektriklerim kesikti :)
Ya evet aynen öyle oldu:)
teşekkürler
hoşgeldin inşallah güzel güzel sağlıkla zayıflarsın Almanya’dan mı?
Hosgeldin abla ben grubun en küçüğüm yaşım 21 o yüzden abla diyeceğim sorun olmazsa ☺Hayirli geceler hanimlar,
ada81 arkadasin teklifi ile burdayim ( teklif edeli cok olsada :) ) .
Kendimden bahsedecek olursam, 33 yasinda evli ve 4 ogul anasiyim ve yurt disinda yasiyorum sözde ev hanimiyim ama 2 gün üst üste evde durdugum nadirdir cok yogun bir hayatim var gerek cocuklardan dolayi gerek kendi sosyal yasamim, tahmin edersiniz ki bu tempoda diyet yapmak oldukca zor benim icin nu yüzden kendime "aralikli oruc " yöntemini sectim ve bugünden itibaren 40 günlük seker orucuna niyetlendim ( Rabbim muvaffak eyler insallah ), ayrica kan grubuma uygun beslenmeye de calisacagim ( A grubu)Takima katilmak isterim ama cok fazla paylasim sözü veremem ( Menümü ve kilomu düzenli paylasirim ) .Bu dogrultuda bebi kabul ederseniz aranizda olmaktan mutluluk duyarim.
Hosgeldin abla ben grubun en küçüğüm yaşım 21 o yüzden abla diyeceğim sorun olmazsa ☺
Şeker orucu ve aralıklı diyet sistemi ben de uyguluyorum.
Başarılar bol eksiler
Bende Darmstadt frankfurta yakınım sen nerelerdesinHosbuldum , evet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?