Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hosgeldin canim aramiza; )) evet biliyorum seni cook yoğunsun... ilk olarak duzenli menu bildirimi ve spor bildirimi yaparsan yavas yavas diyet moduna girersin ..hepbirlikte kilolara veda edeceğiz insallah..

Super canim

Sohbetin daha guzel olabilmesi icin canim once herkes takima duzenli gelmeli menu yazip cikanlar var eee herkes kendini tanitsa ne olacak 2 gun takima ugruyorlar sonra kayip... onlar takima gelinceye kadar aramiza yeni arkadaslar katiliyor ... ben artik yoruldum dilimde tüy bitti... duzenli gelen arkadaş sayisi cok az....

Maşallah tebrik ederim canım

Bunun böyle olduğunun hepimiz farkındayız ama sürekli dile getirmekte bence bizi olumsuz etkiler .
Sorunlar tabi konuşulmalı ama
Farkında olanlar, kendi için güzel bişiler yapmak isteyenler gerekeni yaparlar .
İçinden gelip kendi Yapmayanlara
Ne yapsanızda doğru olanı yaptıramazsınız.

Yaptırmaya çalışırken de siz tükenirsiniz.
Bence kimse için tükenmeye gerek yok diye düşünüyorum ben.

Bu takımda uygulanıyor mu bilmiyorum da haftalık mesaj sınırı vs vardı sanki . Sınıra uymayanlara menü vermeyenlere uyarı ceza vs uygulanır uyarılır devam edildiğinde elenirse takım daha güçlü motivasyonlu hale gelir .

Haddim olmadan konuşuyorum saygılarımla arz ederim ...

canım nedemek haddin olmamak herkes burada düşüncelerini belirtmeli hatta anca o zaman sağlıklı bir takım oluruz..
evet canım bu konuda haklısın kimse için tükenmeye çabalamaya gerek yok.... takıma gelip niye bu takım niye bu kadar sessiz diye sorulunca ister istemez aynı cümleleri yazmak zorunda kalıyorum....herkes razıysa bu durumda motivasyonunu koruyabiliyorsa sorun yok....

ben takım yardımcısı olarak isterim ki takımda motivasyon güzel olsun katılım çok olsun ama olmuyorsa haklısın söylemeninde bi anlamı yok... sizleri bilmem ama bu durum beni etkiliyor...

takımın kuralları var canım ilk sayfada hepsi yazıyor...

Günaydın kızlar yeni katıldığım için şu an girdikçe okuyorum biraz tanımaya çalışıyorum yeme içme düzenini herkesin o yüzden yorum yapmıyorum ama oturdukça yorum yapacağım tabi ki

Canım takım kaptanı çok mu yoğun senn kurtarıcı olmuşsun ama kaptan yok mu

Arkadaşlar bu hafta pek kilo vermiş görünmüyorum çok az birinin beni kontrol etmesi lazım spor olsun menü olsun birşeyler acaba yanlış mı yapıyorum
Aklıma şöyle bir fikir geldi biribir ilgilenilirse detaylı şekilde daha iyi olmaz mı acaba bir kişi bir kişiden sorumlu olsun mesela biberine yarış yaptık ya onun yerine birebir birbirimizle ilgilenelim

Eğer okeyse benimle birebir kim ilgilenir bende o kişiyle ilgileneceğim tabi onun dışında diğer konulara arkadaşlar da yorum yapacağız ama

Benimde girip çıktıkça canım sıkılıyor ama
Niye böyle demek yerine sohbet oluşturmaya çalışıyorum
Sözlerim sana değil aslında canım

Takımsak herkes sohbet muhabbet yol göstericilik bakımından taşın altına elini koymalı kaptan gelene kadar idare etmeliyiz diye düşünüyorum .

Ama belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum

Çok iyi bi sabah sporu olmuş
Fikir belirliyorsun abla herkesin fikir belirtme hakki tabiki olmalı

Ama kaptansız olmaz ki kimse kendince kural koyamaz bence bu durum da takımı olumsuz etkiliyor
Aynen oyle. 2 hafta olcak geleli kaptanı sadece 2 kere gördüm. Açıp 14 .takım mesajlarına bakarsanız yada 9 yada herhangi bir takımın bir takımda kaptanın me kadar önemli olduğunu gorur herkes . Diye düşünüyorum

Ben ilgilenirim.

Ama belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum
canım bu durum yaklaşık 2 - 2,5 aydır böyle olduğu için benim umutlarım tükeniyor boşa çırpınıyormuşum gibi geliyor sizler daha yeni aramızdasınız... bi 10 günlük kısa süreli bir durum olsaydı elbette bende sizin gibi düşünürdüm .......neyse artık konuşmanında faydası yok herşeyin hayırlısı diyelim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…