Hosgeldin canim aramizaHayirli geceler hanimlar,
ada81 arkadasin teklifi ile burdayim ( teklif edeli cok olsada :) ) .
Kendimden bahsedecek olursam, 33 yasinda evli ve 4 ogul anasiyim ve yurt disinda yasiyorum sözde ev hanimiyim ama 2 gün üst üste evde durdugum nadirdir cok yogun bir hayatim var gerek cocuklardan dolayi gerek kendi sosyal yasamim, tahmin edersiniz ki bu tempoda diyet yapmak oldukca zor benim icin nu yüzden kendime "aralikli oruc " yöntemini sectim ve bugünden itibaren 40 günlük seker orucuna niyetlendim ( Rabbim muvaffak eyler insallah ), ayrica kan grubuma uygun beslenmeye de calisacagim ( A grubu)Takima katilmak isterim ama cok fazla paylasim sözü veremem ( Menümü ve kilomu düzenli paylasirim ) .Bu dogrultuda bebi kabul ederseniz aranizda olmaktan mutluluk duyarim.
Gunaydin canimGunaydin kizlar haydin son 2 gun tarti gunune kahfaltinizi yapin metobolizmanizi uyarin
Super canimGünaydın kızlar,
Spordayım.
40 dk ekiptik bisiklet yaptım, şimdiye kadarki en uzun süremdi 250 kalori.
Peşine alt ve üst karın mekik yaptım.
Şimdi kondisyon bisikletindeyim, 20 dk civarı yapacağım 100 kaloriye tamamlayacağım.
Toplam 350 kalori+ mekik
1 saat 10 dk.
Sohbetin daha guzel olabilmesi icin canim once herkes takima duzenli gelmeli menu yazip cikanlar var eee herkes kendini tanitsa ne olacak 2 gun takima ugruyorlar sonra kayip... onlar takima gelinceye kadar aramiza yeni arkadaslar katiliyor ... ben artik yoruldum dilimde tüy bitti... duzenli gelen arkadaş sayisi cok az....
Günaydın kızlar,
Spordayım.
Şimdi kondisyon bisikletindeyim, 20 dk civarı yapacağım 100 kaloriye tamamlayacağım.
Toplam 350 kalori+ mekik
1 saat 10 dk.
Sohbetin daha guzel olabilmesi icin canim once herkes takima duzenli gelmeli menu yazip cikanlar var eee herkes kendini tanitsa ne olacak 2 gun takima ugruyorlar sonra kayip... onlar takima gelinceye kadar aramiza yeni arkadaslar katiliyor ... ben artik yoruldum dilimde tüy bitti... duzenli gelen arkadaş sayisi cok az....
canım nedemek haddin olmamak herkes burada düşüncelerini belirtmeli hatta anca o zaman sağlıklı bir takım oluruz..Bunun böyle olduğunun hepimiz farkındayız ama sürekli dile getirmekte bence bizi olumsuz etkiler .
Sorunlar tabi konuşulmalı ama
Farkında olanlar, kendi için güzel bişiler yapmak isteyenler gerekeni yaparlar .
İçinden gelip kendi Yapmayanlara
Ne yapsanızda doğru olanı yaptıramazsınız.
Yaptırmaya çalışırken de siz tükenirsiniz.
Bence kimse için tükenmeye gerek yok diye düşünüyorum ben.
Bu takımda uygulanıyor mu bilmiyorum da haftalık mesaj sınırı vs vardı sanki . Sınıra uymayanlara menü vermeyenlere uyarı ceza vs uygulanır uyarılır devam edildiğinde elenirse takım daha güçlü motivasyonlu hale gelir .
Haddim olmadan konuşuyorum saygılarımla arz ederim ...
Canım takım kaptanı çok mu yoğun senn kurtarıcı olmuşsun ama kaptan yok mucanım nedemek haddin olmamak herkes burada düşüncelerini belirtmeli hatta anca o zaman sağlıklı bir takım oluruz..
evet canım bu konuda haklısın kimse için tükenmeye çabalamaya gerek yok.... takıma gelip niye bu takım niye bu kadar sessiz diye sorulunca ister istemez aynı cümleleri yazmak zorunda kalıyorum....herkes razıysa bu durumda motivasyonunu koruyabiliyorsa sorun yok....
ben takım yardımcısı olarak isterim ki takımda motivasyon güzel olsun katılım çok olsun ama olmuyorsa haklısın söylemeninde bi anlamı yok... sizleri bilmem ama bu durum beni etkiliyor...
takımın kuralları var canım ilk sayfada hepsi yazıyor...
kaptanımız çook yoğun canımCanım takım kaptanı çok mu yoğun senn kurtarıcı olmuşsun ama kaptan yok mu
Ama kaptansız olmaz ki kimse kendince kural koyamaz bence bu durum da takımı olumsuz etkiliyorkaptanımız çook yoğun canım
canım nedemek haddin olmamak herkes burada düşüncelerini belirtmeli hatta anca o zaman sağlıklı bir takım oluruz..
evet canım bu konuda haklısın kimse için tükenmeye çabalamaya gerek yok.... takıma gelip niye bu takım niye bu kadar sessiz diye sorulunca ister istemez aynı cümleleri yazmak zorunda kalıyorum....herkes razıysa bu durumda motivasyonunu koruyabiliyorsa sorun yok....
ben takım yardımcısı olarak isterim ki takımda motivasyon güzel olsun katılım çok olsun ama olmuyorsa haklısın söylemeninde bi anlamı yok... sizleri bilmem ama bu durum beni etkiliyor...
takımın kuralları var canım ilk sayfada hepsi yazıyor...
Ama belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorumBenimde girip çıktıkça canım sıkılıyor ama
Niye böyle demek yerine sohbet oluşturmaya çalışıyorum
Sözlerim sana değil aslında canım
Takımsak herkes sohbet muhabbet yol göstericilik bakımından taşın altına elini koymalı kaptan gelene kadar idare etmeliyiz diye düşünüyorum .
Evet gıda mühendisligi okuyorum :)Şimdi gördüm 21 yaşındaymışsın.
Üniversite mi okuyorsun?
Çok iyi bi sabah sporu olmuşGünaydın kızlar,
Spordayım.
Toplam 350 kalori+ mekik
1 saat 10 dk.
Fikir belirliyorsun abla herkesin fikir belirtme hakki tabiki olmalıBunun böyle olduğunun hepimiz farkındayız ama sürekli dile getirmekte bence bizi olumsuz etkiler .
Sorunlar tabi konuşulmalı ama
Farkında olanlar, kendi için güzel bişiler yapmak isteyenler gerekeni yaparlar .
İçinden gelip kendi Yapmayanlara
Ne yapsanızda doğru olanı yaptıramazsınız.
Yaptırmaya çalışırken de siz tükenirsiniz.
Bence kimse için tükenmeye gerek yok diye düşünüyorum ben.
Bu takımda uygulanıyor mu bilmiyorum da haftalık mesaj sınırı vs vardı sanki . Sınıra uymayanlara menü vermeyenlere uyarı ceza vs uygulanır uyarılır devam edildiğinde elenirse takım daha güçlü motivasyonlu hale gelir .
Haddim olmadan konuşuyorum saygılarımla arz ederim ...
Aynen oyle. 2 hafta olcak geleli kaptanı sadece 2 kere gördüm. Açıp 14 .takım mesajlarına bakarsanız yada 9 yada herhangi bir takımın bir takımda kaptanın me kadar önemli olduğunu gorur herkes . Diye düşünüyorumAma kaptansız olmaz ki kimse kendince kural koyamaz bence bu durum da takımı olumsuz etkiliyor
Ben ilgilenirim.Arkadaşlar bu hafta pek kilo vermiş görünmüyorum çok az birinin beni kontrol etmesi lazım spor olsun menü olsun birşeyler acaba yanlış mı yapıyorum
Aklıma şöyle bir fikir geldi biribir ilgilenilirse detaylı şekilde daha iyi olmaz mı acaba bir kişi bir kişiden sorumlu olsun mesela biberine yarış yaptık ya onun yerine birebir birbirimizle ilgilenelim
Eğer okeyse benimle birebir kim ilgilenir bende o kişiyle ilgileneceğim tabi onun dışında diğer konulara arkadaşlar da yorum yapacağız ama
canım bu durum yaklaşık 2 - 2,5 aydır böyle olduğu için benim umutlarım tükeniyor boşa çırpınıyormuşum gibi geliyor sizler daha yeni aramızdasınız... bi 10 günlük kısa süreli bir durum olsaydı elbette bende sizin gibi düşünürdüm .......neyse artık konuşmanında faydası yok herşeyin hayırlısı diyelimAma belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?