Gun kurusunu 2 adet geceden suya koy canim ....sabah suyunu ic kayisilarini ye wc sorunu kalmaz insallah..persembe bir bardak maydanoz suyu ic canim odeme iyi gelir..Tartıda göremiyorum malesef canım. Vücudum regl öncesi korumaya geçiyor. Kabızlık da var biraz
2 gundur 5te kesiyorum16.00da mı kesiyorsun canım?
Maydanoz suyu içemiyorum malesef. Yeşil çay içiyorumGun kurusunu 2 adet geceden suya koy canim ....sabah suyunu ic kayisilarini ye wc sorunu kalmaz insallah..persembe bir bardak maydanoz suyu ic canim odeme iyi gelir..
İnsallah abla seni spor Kraliçemiz ilan ediyorum amaSporun da menünde çok hoş bence tebrikler canım
Senin gibi iki öğün yapabilmeyi çok isterdim ben ama asla yapamıyorum , arada atıştırdıklarım da bana kilo aldırıyor gibi hissediyorum
Çok güzel canım afiyet olsun
Öğlen ki ekmek dışında sorun yok afiyet olsun canım
Menü de sporda su da Harika
Rabbim emeklerinizin karşılığını versin hedeflerimize ulaştırsın inşallah
Cevizli su bende kabızlığa çok iyi geliyor tavsiye ederimGun kurusunu 2 adet geceden suya koy canim ....sabah suyunu ic kayisilarini ye wc sorunu kalmaz insallah..persembe bir bardak maydanoz suyu ic canim odeme iyi gelir..
Bakalim haftaya kim olacak tuh tamda misafirim zamanina denk geldiİnsallah abla seni spor Kraliçemiz ilan ediyorum ama
Yine de önce yarışalımİnsallah abla seni spor Kraliçemiz ilan ediyorum ama
2 gundur 5te kesiyorum
Bundan once 4teydi
Yarında 4te kesicem
Yaklasik 12 13 gundur çok olumlu değişimler gozlemledim devam etmeyi düşünüyorum birden başlamadım ama. 10 gün alışma süreci verdim kendime :)İşe yarıyordur muhakkak. Ne zamandır yapıyorsun?
Ben de güzel yiyince de acıkmadım hiç, keyifli geçti.
18.00 çok işe yaramıştı bende, 10 yıl gençtim tabi bakalım nasıl tepki verecek vücudum.
TabikiiYine de önce yarışalım
Havlu atma hemen
Yaklasik 12 13 gundur çok olumlu değişimler gozlemledim devam etmeyi düşünüyorum birden başlamadım ama. 10 gün alışma süreci verdim kendime :)
Ben eksik kalmam amaheeeBakalim haftaya kim olacak tuh tamda misafirim zamanina denk geldi) bende cuma cumartesi pazar pazartesi cok spor yapip puanlari topluyacam ...
Tesekkur ederim abla sen de dene bırakma alışırsınTakip edelim bakalım.
Eğer güzel olursa, hiç zorlanmasının bir yöntem olacak.
Kolay gelsin sana da.
Tam gazzYarın tekrar 1 mil yapacağız
Bugun menu
Sabah 9.45
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
Yesillik
Yarim salatalik
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
8 findik
8 badem
Aksam 16.20
1 tabak yesil fasulye kiymali
3 yk bulgur pilavi
1 kase yoğurt
2 hurma
Ara
Minik bir dilim kek (tadina baktimda )
2 lt su icildi ..LAydLiNe
1 mil lesli yapildi .
45 dakika tempolu yürüyüş yapıldı
15 dakika eliptik yapildi..
Evet oyle yapacaktim canim ama ara ogun olarak ne koyayim sasirdim hemen pratik onu yedim...Sen sanki bu hafta kuruyemişleri listeden çıkarıp deneyecektin diye hatırlıyorumsporun güzel
ada81
melegimm34
Bende katılırım spor yarışmasına. Ben iki günde bir yürüyüş yapıyorum zatengulenyuzumsunsen varken ben kendime pek şans tanımıyorum da ama olsun maksat rekabeti güçlendirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?