Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tartıda göremiyorum malesef canım. Vücudum regl öncesi korumaya geçiyor. Kabızlık da var biraz
Gun kurusunu 2 adet geceden suya koy canim ....sabah suyunu ic kayisilarini ye wc sorunu kalmaz insallah..persembe bir bardak maydanoz suyu ic canim odeme iyi gelir..

İnsallah abla seni spor Kraliçemiz ilan ediyorum ama

İşe yarıyordur muhakkak. Ne zamandır yapıyorsun?
Ben de güzel yiyince de acıkmadım hiç, keyifli geçti.
18.00 çok işe yaramıştı bende, 10 yıl gençtim tabi bakalım nasıl tepki verecek vücudum.
Yaklasik 12 13 gundur çok olumlu değişimler gozlemledim devam etmeyi düşünüyorum birden başlamadım ama. 10 gün alışma süreci verdim kendime :)

Sen sanki bu hafta kuruyemişleri listeden çıkarıp deneyecektin diye hatırlıyorum sporun güzel

Sen sanki bu hafta kuruyemişleri listeden çıkarıp deneyecektin diye hatırlıyorum sporun güzel
Evet oyle yapacaktim canim ama ara ogun olarak ne koyayim sasirdim hemen pratik onu yedim...
Liste vardi hani onu yapacaktım , esimde simdi bu hafta yapacan haftaya misafirin gelecek yine duzenin bozulacak dedi... metami iyice bozmayayim diye düşündüm...bide sonucta bu liste baskasina aitti ... misafirim gidince kendim gidio diyetisyenle baslamak daha iyi olacak gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…