Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Karatay yapmaya çalıştığın için bişey söylemedim sana ama tam karatay yapmıyosan kuruyemişi bu kadar yemeni tavsiye etmem. Yerine ara öğün olarak süt yoğurt ayran gibi bişey denesen olmaz mı

Karatay yapmaya çalıştığın için bişey söylemedim sana ama tam karatay yapmıyosan kuruyemişi bu kadar yemeni tavsiye etmem. Yerine ara öğün olarak süt yoğurt ayran gibi bişey denesen olmaz mı
Haklisin canim karatay yapayim dedim olmadi... simdi bende kansizlik var ya kuruyemiş yiyeyim ki demirim dusmesin diye dusunuyorum ama fazla oluyor galiba..
Ben sanirsam kiloyu yagdan aliyorum soyleki benim kabiz olmamam lazim.. makat catlakligim var bu yuzden biraz yagi fazla kullaniyorum korkumdan ....

Geçmiş olsun abla.

Kimin kazanacagi hic bellj olmazzz

Doğru belli olmaz. Sende biraz zorlayacaksın birinciliği sanırım

Benimde aynı konuda problemim var. Bu diyetisyenin verdiği menü iyi geliyor bana. Yani normalde 3-4 günde bir wc ye çıkarken şimdi en fazla iki günde bir oluyor.

Gecmis olsun canim cok pis bi hastalik ya ne kabiz olacan ne ishal ikiside fena... gerci Allaha şükür ibrahim saracoglunun bi kuru vardi onu yapiyirum cok sukur nuksetmedi hastaligim ama dikkatli olmak zorundayim yedigime ictigime cok dikkat ediyorum...

Sağol canim , kroniklesti artik
Yediğine içtiğine dikkat etmek en güzeli her yeri etkiliyor o yemekler.
Elimden geleni yapicam valla hahahah
Kaçamak yapmazsan spora da devam edersen yakın zamanda sığarsın canım.Sen gençsin daha hızlı kilo verirsin
İnşallah 2 beden küçük aldık bide iddiaya bak

Yediğine içtiğine dikkat etmek en güzeli her yeri etkiliyor o yemekler.

Elimden geleni yapicam valla hahahah

İnşallah 2 beden küçük aldık bide iddiaya bak
Aynen oyle canim )
Olsun motivasyon icin 2 beden kucuk iyidir...sen cok cabuk vereceksin ben inaniyorum cok istekli ve istikrarlisin.. )

Çocuklarınuyuttım bende uzanmak istiyorum hiç spor yapasım YÖK dünde yapmadım hafi bana birşey söyleyin

Çocuklarınuyuttım bende uzanmak istiyorum hiç spor yapasım YÖK dünde yapmadım hafi bana birşey söyleyin
Hadi kalk canim bi lesli patlat sonra bi dus ohhhh .... sabaha daha hafif kalkacaksin tarti yüzüne gulecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…