- 27 Ekim 2015
- 667
- 1.357
- 63
- 28
Hahaha aynenada81
melegimm34
Bende katılırım spor yarışmasına. Ben iki günde bir yürüyüş yapıyorum zaten @gulenyuzumsunsen varken ben kendime pek şans tanımıyorum da ama olsun maksat rekabeti güçlendirmek
Kimin kazanacagi hic bellj olmazzzHahaha aynen
Evet oyle yapacaktim canim ama ara ogun olarak ne koyayim sasirdim hemen pratik onu yedim...
Liste vardi hani onu yapacaktım , esimde simdi bu hafta yapacan haftaya misafirin gelecek yine duzenin bozulacak dedi... metami iyice bozmayayim diye düşündüm...bide sonucta bu liste baskasina aitti ... misafirim gidince kendim gidio diyetisyenle baslamak daha iyi olacak gibi...
Haklisin canim karatay yapayim dedim olmadi... simdi bende kansizlik var ya kuruyemiş yiyeyim ki demirim dusmesin diye dusunuyorum ama fazla oluyor galiba..Karatay yapmaya çalıştığın için bişey söylemedim sana ama tam karatay yapmıyosan kuruyemişi bu kadar yemeni tavsiye etmem. Yerine ara öğün olarak süt yoğurt ayran gibi bişey denesen olmaz mı
Yok zorlanmadım. Dün 3 mil 5k yapmıştım o zorduTam gazz
Bugün zorlandinmi
Yok zorlanmadım. Dün 3 mil 5k yapmıştım o zordu
sen zorlandın mıTam gazz
Bugün zorlandinmi
Çok değil.sen zorlandın mı
Geçmiş olsun abla.Haklisin canim karatay yapayim dedim olmadi... simdi bende kansizlik var ya kuruyemiş yiyeyim ki demirim dusmesin diye dusunuyorum ama fazla oluyor galiba..
Ben sanirsam kiloyu yagdan aliyorum soyleki benim kabiz olmamam lazim.. makat catlakligim var bu yuzden biraz yagi fazla kullaniyorum korkumdan ....
Kimin kazanacagi hic bellj olmazzz
Haklisin canim karatay yapayim dedim olmadi... simdi bende kansizlik var ya kuruyemiş yiyeyim ki demirim dusmesin diye dusunuyorum ama fazla oluyor galiba..
Ben sanirsam kiloyu yagdan aliyorum soyleki benim kabiz olmamam lazim.. makat catlakligim var bu yuzden biraz yagi fazla kullaniyorum korkumdan ....
Kaçamak yapmazsan spora da devam edersen yakın zamanda sığarsın canım.Sen gençsin daha hızlı kilo verirsinÇok değil.
Vücudum ham ama
Bacaklari kafaya taktım bugün pantolon geldi eve o pantolona sığmam laziiimmn
Gecmis olsun canim cok pis bi hastalik ya ne kabiz olacan ne ishal ikiside fena... gerci Allaha şükür ibrahim saracoglunun bi kuru vardi onu yapiyirum cok sukur nuksetmedi hastaligim ama dikkatli olmak zorundayim yedigime ictigime cok dikkat ediyorum...Doğru belli olmaz. Sende biraz zorlayacaksın birinciliği sanırım
Benimde aynı konuda problemim var. Bu diyetisyenin verdiği menü iyi geliyor bana. Yani normalde 3-4 günde bir wc ye çıkarken şimdi en fazla iki günde bir oluyor.
Yediğine içtiğine dikkat etmek en güzeli her yeri etkiliyor o yemekler.Sağol canim , kroniklesti artik
Elimden geleni yapicam valla hahahahDoğru belli olmaz. Sende biraz zorlayacaksın birinciliği sanırım
Benimde aynı konuda problemim var. Bu diyetisyenin verdiği menü iyi geliyor bana. Yani normalde 3-4 günde bir wc ye çıkarken şimdi en fazla iki günde bir oluyor.
İnşallah 2 beden küçük aldık bide iddiaya bakKaçamak yapmazsan spora da devam edersen yakın zamanda sığarsın canım.Sen gençsin daha hızlı kilo verirsin
Aynen oyle canimYediğine içtiğine dikkat etmek en güzeli her yeri etkiliyor o yemekler.
Elimden geleni yapicam valla hahahah
İnşallah 2 beden küçük aldık bide iddiaya bak
Canım alakasız olacak ama şu kilolarını nasıl yazdın. Ben yapamadımBu arada gıda takviyesi alan varmı? Varsa neler kullanıyorsunuz.
Çocuklarınuyuttım bende uzanmak istiyorum hiç spor yapasım YÖK dünde yapmadım hafi bana birşey söyleyin
Hadi kalk canim bi lesli patlat sonra bi dus ohhhh .... sabaha daha hafif kalkacaksin tarti yüzüne gulecek...Çocuklarınuyuttım bende uzanmak istiyorum hiç spor yapasım YÖK dünde yapmadım hafi bana birşey söyleyin
Oldu şimdi :)Canım alakasız olacak ama şu kilolarını nasıl yazdın. Ben yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?