Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla ben biraz hirsliyimdir.ama tembellik de gelir arada
Motivasyon takım kaptanı motive etmedikçe zamam kaybı
Yoksa her takım free olur buraya liste atar gider.
Bende başka takıma gececegim
bişey diyemiyorum canım hakkında hayırlısı olsun keyifle kilo vermeler canım minik minnak

Kimsenin gaza geldiği yok. Durumdan memnun olmayanlar sabredip kalmış ama ada anla da hemfikir gulbe abla da bende takımda kaptan olmadan olmaz. Memnun olan devam eder zaten

ben hiç bişeyin değişeceğine inanmıyorum 2-2,5 aydır hergün toparlanacağız diyoruz ne oluyor sonuç ortada canım ... bende bu hafta izine ayrılacam bakacam sonrasına...

tamam canım sağol , izine çıkmayı düşünüyorum bu hafta ...diyetisyenle birlikte başlıyacam elbette motivasyon için bana bir takım şart kilo mu veririm listeye girerim tekrar ...
Bence izne çıkman hata olur. Diyetisyene gidince ilk hafta güzel kilo vereceksin o hafta listeye girice yüzden 3 e bölünecek.

ben hiç bişeyin değişeceğine inanmıyorum 2-2,5 aydır hergün toparlanacağız diyoruz ne oluyor sonuç ortada canım ... bende bu hafta izine ayrılacam bakacam sonrasına...
İyide bu hafta birinci oldunuz yani paylaşım az olsa da sonuç güzel

Sen gidersen takım dağılır zaten
Bu takımda bu olmamalı. Diyelim ada ablanin acil durumi oldu gelemedi.kaptan Yok.kaptanin yerine bakam yok. Olmaz ki.yanlış anlamayın beni lütfen. Ama cidden kötü bir durum.kaptana saygım var tabi, ama madem 2 3 ay yoksun yerine başkası kaptan gelsin.

Sen gidersen takım dağılır zaten
bende yoruldum canım ya inan kaptanımızı çook seviyorum çok naif biri kimseyi şimdiye kadar kırmadı incitmedi ama takıma gelmeyisi herkesin motivasyonunu etkiliyorr benide çok etkiliyor... 10 günlük bir durum olsa tabii herkes anlayışla karşılar ama ben takıma başladığım günden beri böyle...
kaptanımızı anlıyorum çalışan bayan üstelik hastanede çok yoğun ortamda çalışıyor evli 2 çocuk annesi başka sosyal faaliyetleride var takıma hiç zaman ayıramıyor... benim çırpınmamda nereye kadar .... inan takımı ayakta tutabilmek için gittim diyet günlüklerinden bir sürü arkadaş davet ettim ... ama bi takımda kaptan olmalı hiç olmazsa menü yorumlamalı... evet kaptanımızı çok seviyorum çook iyi kalpli ama kaptanlık için yeterince zamanı yok....

Ben 3.5 yildir konusmuyorum kafam rahat
Bizim beyefendi kendi konussa ben konusmasamda surat yapıyor evi dar ediyor bize. Dün yine tartistık ailesi yüzünden daha dogrusu kendi yüzünden. Onlar yapıyorsa kendi uymasin

Kaptanlık zor canım kimse olmak istemiyor ama eleştiriye gelince herkes şikayet ediyor. Ben de kaptanlık yaptım. Çok sevenler olmasına rağmen 2 gün gelemeyince hemen kaptan gelmiyor aman sen nerdesin diye şikayet geliyordu. Eee tamam ben yapamıyorum ya biri alsın ya takımı kapatalım diyorum e alan da yok. Bıktırmışlardı beni de takımdan soğuttular inan ki çocuğum gibi gördüğüm takımdan beni soğuttular. Eleştiri yapmak kolay çözüm üretmek elini taşın altına koymak lazım.

Kızlar dün aksam giremedim kavgamiz bitmedi bir türlü.
Dün sabah 10.20
2 haslanmis yumurta 5 küçük top peynir çay 3 kasik yoğurt

Saat 15 de 1 tabak kabak 2 kepçe Şehriye çorbası

Saat 15 de 1 avuç kavrulmamis kuruyemiş karışıkti

Saat 18 de
1 tabak kabak
Turp

Su 2.5 lt

Keşke 10 günlük 3 5 günlük bir durum olsa.
2 2.5 ay olunca durum değişiyor.
Ben kendi adıma durumdan hoşnut değilim, herkesin kendi fikri. Kendi kararı. Memnun olan tabiki de yoluna devam eder. Kaptanlık tabiki de çok zor. Fakat yapılamıyorsa günlük hayat yogunsa 2 ay geçince değil de 10 15 günden sonra çözüm bulunmalıydi. Evli olmak çocuğun olması isin olmasi evet çok yorucu bir hayat. Ama kaptan olmayı kabul etmek bunları kabul ediyorsun demek. O yüzden geç kalınmış çözüm için.

sorun bu değil bence herkes artık kaptanı görmek istiyorum canım...
Haklısın ben de laydline için geldim takıma zaten ama işleri yoğunsa napalım. Ya biri kaptan olacak devam ettirecek, ya da onun yoğunluğu bitene kadar idare edilecek. Yani şu an kapıyı kapatıp gidecek kadar kötü bir tablo yok bence. Son günlerde yeni gelen arkadaşlarla toparlanılıyordu aslında.

bu 2 günlük bir durum değil canım , kaptanımızın ciddi anlamda zaman sıkıntısı var onu anlıyorum çok yoğun ama ya burada onu bekleyenler var nasıl bir çözüm getirebiliriz... yoksa 2 günlük kaptan yok diye isyan değil bu .... zaten o hiç insanlığa sığmaz insanın işi olabilir hastalığı olabilir 2 günün 10 günün neyi var tabikiii idare edilebilir...

Sen uzun zamandır buradasın sen böyle düşünüyorsan bir şey diyemem sana. Çözüm bulalım ama böyle olmasın.

Sen uzun zamandır buradasın sen böyle düşünüyorsan bir şey diyemem sana. Çözüm bulalım ama böyle olmasın.
çözüm bilmiyorum canım bende burayı çok seviyorum bırakıp gitmek istemiyorum zaten o yüzden 2 - 2,5 aydır çırpındım bekledim beklediim bekledim ama değişen bişey yok... varsa çözüm öneriniz seve seve onada varım

Kurallar baştan kararlaştırılıp sıkı denetlenebilir. Birisi menüleri kontrol eder, birisi sporları. Kurallara uymayanlar gönderilir kalanlarla daha sağlam devam eder kanısındayım. Gönüllüye ihtiyacımız var.
Laydline gelsin bakalım.

hayırlısı artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…