Ben daha kahvaltı yapıcamKimler ölen yemegini yedi burda görelim
Haydin kilolar düzenli beslenmekle gider
Sonuna kadar destegiz canım. Sıkı disiplin le hallederizne güzel yazmışsın.artık bende varım iRADESİZ MUTSUZ KENDİNE GÜVENSİZ günlerime son vermek istiyorum.lütfen bana güç vein
artık birlikte motive olalım
Olalım canımne güzel yazmışsın.artık bende varım iRADESİZ MUTSUZ KENDİNE GÜVENSİZ günlerime son vermek istiyorum.lütfen bana güç vein
artık birlikte motive olalım
Canım ben kuru meyve+süt+yulaf üçünü pişirip yiyordum üstüne de tarçın çok güzel oluyor hem de süt yapıyor tavsiye ederimHepsini mi karıştırdın. Off ben bir türlü motive olamıyorumkilo alıyorum durmadan. Doğumdan sonra 63 görmüştüm sabah 67 gördüm tartıda içim dışım muhallebi oldu
Sporun cok iyi . Birsey sorcam eliptik bisikleti nasil kullaniyorsun spor ayakkabimi giyiyorsun
Ben su hatırlatma programı indirdim canım tavsiye ederim çok iyi oluyorbugun sabahtan haşhaşlı puaca yedim.oğlen ekmeksiz ıspanak ve yoğurt.birkaç küçük grisin.yaklaşık 6-7 badem.benım sıkıntım su içmeyi unutuyorum.inşallah düzene sokarım
Evet gıda mühendisligi okuyorum :)
Afyet olsun cnmBen ara öğün yaptım
Yoğurt elma tarçın badem le
Tatlı isteğim kesildi
Tesekür ederim canim,tabiki diyebilirsin sorun degil :) benim hayatin temposuna uyan wn iyi diyet sekli if en azindan yasaklari yok ama bu demek degilki ne bulursan ye :) sanada basarilarHosgeldin abla ben grubun en küçüğüm yaşım 21 o yüzden abla diyeceğim sorun olmazsa ☺
Şeker orucu ve aralıklı diyet sistemi ben de uyguluyorum.
Başarılar bol eksiler
Ben hamburgdayimBende Darmstadt frankfurta yakınım sen nerelerdesin
Hosbuldum canim spor suan icin zor biraz ev revir gibi cocuklar hasta bende direniyorumHosgeldin canim aramiza; )) evet biliyorum seni cook yoğunsun... ilk olarak duzenli menu bildirimi ve spor bildirimi yaparsan yavas yavas diyet moduna girersin ..hepbirlikte kilolara veda edeceğiz insallah..
Hosbuldum :)Hoşgeldin canım
ben hiç bişeyin değişeceğine inanmıyorum 2-2,5 aydır hergün toparlanacağız diyoruz ne oluyor sonuç ortada canım ... bende bu hafta izine ayrılacam bakacam sonrasına...
2 lt bittiKimler su iciyor düzenli nekadar su tuketiniz sat 2 30 haydin gunun bir kismi biti ben 1 lt bitirdim
Kimler su iciyor düzenli nekadar su tuketiniz sat 2 30 haydin gunun bir kismi biti ben 1 lt bitirdim
2 lt bittiher odada şu sisem var
Ben geçen hafta düzenli içiyordum ama bu hafta düzenli içemedim, su hatırlatıcı ile 1 saat de bir 1 bardak içiyordum, program kilona göre kaç litre içmen gerektiğini söylüyor zatenKimler su iciyor düzenli nekadar su tuketiniz sat 2 30 haydin gunun bir kismi biti ben 1 lt bitirdim
Hangi uygulama canımBen geçen hafta düzenli içiyordum ama bu hafta düzenli içemedim, su hatırlatıcı ile 1 saat de bir 1 bardak içiyordum, program kilona göre kaç litre içmen gerektiğini söylüyor zaten
Ben geçen hafta düzenli içiyordum ama bu hafta düzenli içemedim, su hatırlatıcı ile 1 saat de bir 1 bardak içiyordum, program kilona göre kaç litre içmen gerektiğini söylüyor zaten
Pişirildiğini duymadım hiç. Ben de yulaf muz süt ceviz tarçın hurma kakaoyu blendırdan bızzzttlatıp içiyordum önceden tabii öğün niyetine ara öğün olarak fazla kalorili. Şimdi bi motive olamadım. Bu gün yiyim yarın başlarım psikolojisinden çıkamadım.Canım ben kuru meyve+süt+yulaf üçünü pişirip yiyordum üstüne de tarçın çok güzel oluyor hem de süt yapıyor tavsiye ederim
Canım sen yoğunluğum bitti her gün burdayım diyorsan sorun olmaz sanırım artık. Kimse senden akşama kadar aktif olmanı bekleyemez zaten.Kızlar merhabalar
Geçmişi çok okuyamadım. Ufak tefek bir iki mesajdan anladığım kadarıyla bazı sıkıntılar var benim takıma zaman ayıramamla ilgili. Bu konu hakkında oturup uzun uzadıya çok şey yazabilirim ama olayları ve bahaneleri sürekli tekrarlamaya gerek yok diye düşünüyorum. Bu son iki gün gelemeyeceğimi söylemiştim zaten ama bundan önce bazı zincirleme sıkıntılar nedeniyle takıma çok fazla uğrayamadım ki hepimiz insanız ve bazı sorunlarımız olabiliyor. Olabildiğince her fırsatta takıma gelmeye, menüleri yorumlamaya ve elimden geldiğince yanlış olan şeyleri uyarmaya çalıştım. Böyle durumlarında çok eski deneyimlerime dayanarak tolere edilebileceğini biliyorum ki zamannda da bir çok kez tolere ettik kaptan kim olursa olsun. 13. Takımın benim hayatımdaki yeri çok büyük ve önemli. Şuan bu takımda olup kaptanlık yapmamında en büyük nedeni takıma karşı olan vefa borcum. Bu son 2 ay, 2,5 aylık dönemde takımda benim özel sıkıntılarım nedeniyle bir düzen oturtamadık. Sizlerinde büyük bir çoğunluğunuzun takıma katılma dönemi bu zamana denk geliyor. Çünkü sizden öncekilerin bir kısmı izinde, bir kısmı mezun oldu. Şimdi ne kadar uzun anlatmaya kalkarsam kalkayım düşüncelerimi ve söylemek istediklerimi sizlere tam olarak anlatamam. Ama söylemek istediğim tek bir şey var. Biz bu takımda birlikteysek ve birlikte yarışıyorsak takımdaki bütün yükü kaptanın üzerine yüklemek hiç doğru değil. Sonuçta vermiş olduğumuz kiloları kendimiz için veriyoruz. Hepimiz bir şekilde birbirimizden ve takımdan sorumluyuz. Geçmişte yazılanları şuan okuyamam. Lütfen bu mesajıma istinaden yeniden konuşalım bu konuyu. Sonra hep birlikte kendi yararımıza olacak kararlarımızı veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?