Aynen ipin ucunu bırakmayalım zaten yemeğe meyilliyiz şimdi burayı okuyanlar etkilenmesin arkadaşlar toparlanalım Cuma’ya az kaldıKurallar baştan kararlaştırılıp sıkı denetlenebilir. Birisi menüleri kontrol eder, birisi sporları. Kurallara uymayanlar gönderilir kalanlarla daha sağlam devam eder kanısındayım. Gönüllüye ihtiyacımız var.
Laydline gelsin bakalım.
Ay bizim takımda bi ara sorun olmuştu takımı kapatmışlardı. 2-3 saatte sorunu çözdük ama o 2-3 saatte millet bir sürü şey yemiştiAynen ipin ucunu bırakmayalım zaten yemeğe meyilliyiz şimdi burayı okuyanlar etkilenmesin arkadaşlar toparlanalım Cuma’ya az kaldı
Aynen aynen mesajları okudum yemin ederim su boğaZımda kaldı içemedimAy bizim takımda bi ara sorun olmuştu takımı kapatmışlardı. 2-3 saatte sorunu çözdük ama o 2-3 saatte millet bir sürü şey yemişti
gerçekten takımı ciddiye alıp değer verenler için takım çok motive edici ve dizginleyici.
Aynısını düşündüm bendeHaklısın canım. Bende ilk geldiğimde baktım kaptan yok takım çok sessiz gitmeyi düşündüm ama biraz daha bekliyim dedim belki bu ara öyle denk gelmiştir dedim kaldım. Ama böyle devam edecekse bende geçerim başka takıma
Yok ben bişi demiyorum sabahki mesajlarımı da okuduysan, ama
Ben ara öğün yaptımKimler ölen yemegini yedi burda görelim
Haydin kilolar düzenli beslenmekle gider
tecrübelerime dayanarak söylüyorumki cok istikrarlı bir istikrarsızlıgı olan kişiyim eski takımda da, olay ilk olarak insanın kendisinde bitiyor, sonra takım kaptanlarında.
herkesin hayatı esit yogunlukta olmuyor cocuk, iş, buyukler vs. telefona her zaman bakamıyor ama bu tabi kendisini baglıyor, az girer az paylasım yapar artısı da eksisi de kendisine olur. Ama kaptan olanın biraz motive ve kontrol sistemi oturtması iyidir. Bizim eski takımda da kaptan problemi vardı, ara ara hep oluyor böyle seyler, asıl olan cuma gunu listesidir, zaten 1,2 takım kapanmıs bu takım da kapanmasın, ugursuz geldim resmen
ben bu sefer az da olsa cok da olsa paylasıma devam edicem, diyetisyene gittim listeyi begenmedim, kosu bandı kurdum eve yorgunum iş yogun dedim yurumedim, cocuk kucuk dedim o dedim bu dedim, baktım ki 1 senedir iki ileri bir geri derken aynı kilodayım.
mayıs gelince hepimizde telas baslıcak. magazalarda kıyafetler ucus ucus tiril tiril, kabine girip denediğimizde kendimizi begenebilmek icin, forumda zayıflama basarı oykuleri kısmına hikayemizi yazmak için devam edelim
Yok bişey deme diye demedim, gitme bi yere diye dedim benYok ben bişi demiyorum sabahki mesajlarımı da okuduysan, ama
geleli 10 gün oldu geçici durum diye bekliyorum bu da bi gerçek
Hepsini mi karıştırdın. Off ben bir türlü motive olamıyorumBen ara öğün yaptım
Yoğurt elma tarçın badem le
Tatlı isteğim kesildi
Tam harmanlamadım daHepsini mi karıştırdın. Off ben bir türlü motive olamıyorumkilo alıyorum durmadan. Doğumdan sonra 63 görmüştüm sabah 67 gördüm tartıda içim dışım muhallebi oldu
tecrübelerime dayanarak söylüyorumki cok istikrarlı bir istikrarsızlıgı olan kişiyim eski takımda da, olay ilk olarak insanın kendisinde bitiyor, sonra takım kaptanlarında.
herkesin hayatı esit yogunlukta olmuyor cocuk, iş, buyukler vs. telefona her zaman bakamıyor ama bu tabi kendisini baglıyor, az girer az paylasım yapar artısı da eksisi de kendisine olur. Ama kaptan olanın biraz motive ve kontrol sistemi oturtması iyidir. Bizim eski takımda da kaptan problemi vardı, ara ara hep oluyor böyle seyler, asıl olan cuma gunu listesidir, zaten 1,2 takım kapanmıs bu takım da kapanmasın, ugursuz geldim resmen
ben bu sefer az da olsa cok da olsa paylasıma devam edicem, diyetisyene gittim listeyi begenmedim, kosu bandı kurdum eve yorgunum iş yogun dedim yurumedim, cocuk kucuk dedim o dedim bu dedim, baktım ki 1 senedir iki ileri bir geri derken aynı kilodayım.
mayıs gelince hepimizde telas baslıcak. magazalarda kıyafetler ucus ucus tiril tiril, kabine girip denediğimizde kendimizi begenebilmek icin, forumda zayıflama basarı oykuleri kısmına hikayemizi yazmak için devam edelim
Hepsini mi karıştırdın. Off ben bir türlü motive olamıyorumkilo alıyorum durmadan. Doğumdan sonra 63 görmüştüm sabah 67 gördüm tartıda içim dışım muhallebi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?