Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar bir durun şakın olun ben 1 Aydan fazladır buradayım kaptan olsun olmasın benim için çok güzel sonuçlar oldu ve başka arkadaşlarında oldu burada hepimiz şahidiz zaten geçen hafta birinci olduk herşey gayet güZel gidiyor hiç kimse biryere gitmesin lütfen abartıyorsunuz ortada kötü bir durum yok kaptan gelemeZse bırakıyorum derse o zaman çaresine bakılır
Ne olacak yani kaptan gelecek elinde sihirli değnekle bizi 5 kg zayıflatacak mı biraz da motivasyonu kendinizde arayın birilerinin motive etmesi önemli tabi Ama şuanda da biz bize yetiyoruz durumdan gruptan hoşlanmayan motivasyonu düşen varsa başka takıma gidiyorsa gitsin kimseyi demorolize etmesin LAydLiNe

Son düzenleme:
Aynen ipin ucunu bırakmayalım zaten yemeğe meyilliyiz şimdi burayı okuyanlar etkilenmesin arkadaşlar toparlanalım Cuma’ya az kaldı

Aynen ipin ucunu bırakmayalım zaten yemeğe meyilliyiz şimdi burayı okuyanlar etkilenmesin arkadaşlar toparlanalım Cuma’ya az kaldı
Ay bizim takımda bi ara sorun olmuştu takımı kapatmışlardı. 2-3 saatte sorunu çözdük ama o 2-3 saatte millet bir sürü şey yemişti
gerçekten takımı ciddiye alıp değer verenler için takım çok motive edici ve dizginleyici.

ada81 sakın bırakma canım biryere gitme sen gidersen birçok kişiyi etkilersin sen bize örneksin yorumların sohbetin herşeyin çok güzel haydi hiçbirşey olmamakmış gibi devam :)

Daha dün bir heves bu gruba girmistim ama bugun bakyorum grup dagılıyor sanki halbuki o kadar konusup kararlastirmistik ama burdan bir motivasyon alamayacağim galiba hepinize başarılar arkadaşlar umarim hedef kilonuza ulaşırsınız:/

Aynen aynen mesajları okudum yemin ederim su boğaZımda kaldı içemedim

dun menümü yazamadım şimdi paylasıyorum, bugun de okula bir gittim ki tatil olmus gerisin geri dondum bizim oglanı avm de oynattım biraz.
sabah 10.00, 10.30 arası
1 haslanmıs yumurta, 2 siyah zeytin ceyrek simit ve 1 kibrit kutusu beyaz peynir
öğle 12.30
1 porsiyon kofte, yanında salatasıyla
aksam 18.00
1 porsiyon tavuk sis, salatasıyla
su 2 lt kadar
spor sabah ki 25 dk lık slim in 6 aksam yapamadım, birakrabanın saglık sorunu ıcın tel trafıgı yasandı cok gec oldu.

tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki cok istikrarlı bir istikrarsızlıgı olan kişiyim eski takımda da, olay ilk olarak insanın kendisinde bitiyor, sonra takım kaptanlarında.
herkesin hayatı esit yogunlukta olmuyor cocuk, iş, buyukler vs. telefona her zaman bakamıyor ama bu tabi kendisini baglıyor, az girer az paylasım yapar artısı da eksisi de kendisine olur. Ama kaptan olanın biraz motive ve kontrol sistemi oturtması iyidir. Bizim eski takımda da kaptan problemi vardı, ara ara hep oluyor böyle seyler, asıl olan cuma gunu listesidir, zaten 1,2 takım kapanmıs bu takım da kapanmasın, ugursuz geldim resmen
ben bu sefer az da olsa cok da olsa paylasıma devam edicem, diyetisyene gittim listeyi begenmedim, kosu bandı kurdum eve yorgunum iş yogun dedim yurumedim, cocuk kucuk dedim o dedim bu dedim, baktım ki 1 senedir iki ileri bir geri derken aynı kilodayım.
mayıs gelince hepimizde telas baslıcak. magazalarda kıyafetler ucus ucus tiril tiril, kabine girip denediğimizde kendimizi begenebilmek icin, forumda zayıflama basarı oykuleri kısmına hikayemizi yazmak için devam edelim

Hepsini mi karıştırdın. Off ben bir türlü motive olamıyorum kilo alıyorum durmadan. Doğumdan sonra 63 görmüştüm sabah 67 gördüm tartıda içim dışım muhallebi oldu
Tam harmanlamadım da
Bi kaseye sırayla
Yoğurt badem fındık
Elma üstüne tarçın koydum hepsinden alıp yedim çok güzel oldu.
Sütüne de faydalı olur bence bi dene canım
Yeme muhallebileri
Ve üzülme geçici bi süreç ek gıda zamanı başlarsın diyete boşver tadını çıkar

ne güzel yazmışsın.artık bende varım iRADESİZ MUTSUZ KENDİNE GÜVENSİZ günlerime son vermek istiyorum.lütfen bana güç vein

Hepsini mi karıştırdın. Off ben bir türlü motive olamıyorum kilo alıyorum durmadan. Doğumdan sonra 63 görmüştüm sabah 67 gördüm tartıda içim dışım muhallebi oldu

artık birlikte motive olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…