Olur olur akşam a çok var dahaBen de 1 lt içtim akşama 2,5 olur inşallah
Ben pişmişini daha çok seviyorum aşure gibi oluyor aynı :) Bunu dene muhallebiyi unutacaksın!Pişirildiğini duymadım hiç. Ben de yulaf muz süt ceviz tarçın hurma kakaoyu blendırdan bızzzttlatıp içiyordum önceden tabii öğün niyetine ara öğün olarak fazla kalorili. Şimdi bi motive olamadım. Bu gün yiyim yarın başlarım psikolojisinden çıkamadım.
Asya sen emzirmeyi bıraktın mı?Olur olur akşam a çok var daha
Aşureee en sevdiklerimdenBen pişmişini daha çok seviyorum aşure gibi oluyor aynı :) Bunu dene muhallebiyi unutacaksın!
Ne yedin yemekte. Ben çocuk sallıyorum uyur inşallah.Öğle Yemeği mi yedim simdi sütlü kahve yapıyorum sıcak bişeyler istedi canım. Siz napiyorsunuz kızlar
Çok güzel bir karışım ama yoğurt mayaladım bu sefer tutmadı hazır yoğurtla basıl olacak bakalım afiyet olsunBen ara öğün yaptım
Yoğurt elma tarçın badem le
Tatlı isteğim kesildi
Benim oğlan 2 ay emdi zaten kuvezde biberona alismisti.Asya sen emzirmeyi bıraktın mı?
Water drink reminderHangi uygulama canım
Ben de çok seviyorumAşureee en sevdiklerimden
Öyle mi. Bilmiyordum canım. Ben seni takımdayken emziriyorsun sanıyordumBenim oğlan 2 ay emdi zaten kuvezde biberona alismisti.
Sağol canım bakayım. Değildir herhalde neden yasak olsun ki,Water drink reminder
Yasak değildir umarım buradan uygulama adı söylemek :)
Kabak turp yoğurt yedimNe yedin yemekte. Ben çocuk sallıyorum uyur inşallah.
Yanımda 1,5 lt şişeni hiç ayırma telefona Alarm kur 2 saate bir gerekirse şişeyi beline bağla ben alıştıysam herkes aşılırbugun sabahtan haşhaşlı puaca yedim.oğlen ekmeksiz ıspanak ve yoğurt.birkaç küçük grisin.yaklaşık 6-7 badem.benım sıkıntım su içmeyi unutuyorum.inşallah düzene sokarım
Akşamdan buğday fasulye nohut ıslarmışımBen de çok seviyorum
Yok canim yaa 3 ay sonra sütum kesildi zaten. Belki başka birisiyle karıştırıyor sundurÖyle mi. Bilmiyordum canım. Ben seni takımdayken emziriyorsun sanıyordum
Sağol canım bakayım. Değildir herhalde neden yasak olsun ki,
Ben de bilmiyorum da senden kopya çekeyim dedimdiKabak turp yoğurt yedimsen ne pisireceksin akşam a. Ben eşime ne hazirlicam onu düşünüyorum
BelkiYok canim yaa 3 ay sonra sütum kesildi zaten. Belki başka birisiyle karıştırıyor sundur
Ben de sütlü kahvemle 1 hurma yedim birazdan yemek yiyeceğim inşallahÖğle Yemeği mi yedim simdi sütlü kahve yapıyorum sıcak bişeyler istedi canım. Siz napiyorsunuz kızlar
Kendimle tubalet arasına hortum bağlayacağım:))))2 lt bittiher odada şu sisem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?