- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Olurmu hiç sorun tabi benim hani pek öyle gizli saklım olmaz phoenixle 12.takımdan birkaç kişiylede hala görüşüyorum. Burayı seviyorum o yüzden istediğini söyle çok azar yedim ben burda zamanında çokda iyi oldu iyi ki diyorum.Neden ki canım bir sorun mu var? Çok sordum ama merak ettim.
Canım yeni katılım formunu mu doldurucaktınböylemi olacak kaptan
Yaa şımarıyorum hahahahaOooo profil foto süper
evet canım ilk kez katıldım bu siteye bilmiyorum nasıl olacak yapamadım galiba13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Neden 13. Takım? :
Lilalyak
Bu attığımı kopyala yanlarını doldur o şekilde cevapla yaparsan olur :)evet canım ilk kez katıldım bu siteye bilmiyorum nasıl olacak yapamadım galiba
şimdi oldu galiba :) teşekkür ederim canım yardımın içinBu attığımı kopyala yanlarını doldur o şekilde cevapla yaparsan olur :)
Diğerlerinde hemen başlamıştım ama bu sefer zor oldu. Hayırlısı bakalım az daha sabır6 ay geçmeden bişey yapma canım ama yine de hareketsiz yapamam dersen müzikle dans zumba vs yapabilirsin
Hoş geldiniz13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :ftmaly
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:gaziantep
Boyunuz :165
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :eski kıyafetlerimin hepsini tekrar giymek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Neden 13. Takım? :tesadüf :)
Hoşbuldum:)Hoş geldiniz
TesekürlerCanım en kısa zamanda sana en ince ayrıntısıyla anlatacağım bu konuyu. Şimdi cep telefonundan link atamıyorum ama açtığım konuları görebiliyorsan topiğimde fotolarım var. Onları incele önce sonra detaylarını anlatayım sana
Simit ve 1 tane çiğ köfte dürüm serbest ben de canım.15 Bahar gelecek e o yüzden bir şey demedim. Simidin tamamı fazla ama yarım simit benim kilom kaç olursa olsun evde kahvaltı yapamadığımda hastanede yediğim şey. Bak mesela geçen hafta içi bütün kahvaltılarım yarım simit sayılır. Sadece pazartesi 1 haşlanmış yumurta yedim bir de dün yoğunluktan kahvaltı yapamadım. Boyum 170 ve verilecek kilom çok az ama ona rağmen bu hafta 1.4 kg gitti. Yarısı ödem desem ki geçen hafta + çıkmıştım geri kalanı kilo. O yüzden kahvaltılarda simit serbest ama tam değil yarım olacak bir de şu sert olan simitler var ya Ankara simidi diyorlar galiba ondan olacak.
Haftaya seni de aramızda görmek istiyoruz canım inşallah
Teşekürler hep birlikde arkadaslar fazlaliklarimizdan kurtulacaz daha çok yolum var hedef 55 .60 arasi boy 1 52 haydin hep birlikde haftaya rekor kiraril kzlarÇok teşekkür ederim canımİnşallah hep birlikte güzel kilolar veririz
Ins canim zevkle :)Canım en kısa zamanda sana en ince ayrıntısıyla anlatacağım bu konuyu. Şimdi cep telefonundan link atamıyorum ama açtığım konuları görebiliyorsan topiğimde fotolarım var. Onları incele önce sonra detaylarını anlatayım sana
Simit ve 1 tane çiğ köfte dürüm serbest ben de canım.15 Bahar gelecek e o yüzden bir şey demedim. Simidin tamamı fazla ama yarım simit benim kilom kaç olursa olsun evde kahvaltı yapamadığımda hastanede yediğim şey. Bak mesela geçen hafta içi bütün kahvaltılarım yarım simit sayılır. Sadece pazartesi 1 haşlanmış yumurta yedim bir de dün yoğunluktan kahvaltı yapamadım. Boyum 170 ve verilecek kilom çok az ama ona rağmen bu hafta 1.4 kg gitti. Yarısı ödem desem ki geçen hafta + çıkmıştım geri kalanı kilo. O yüzden kahvaltılarda simit serbest ama tam değil yarım olacak bir de şu sert olan simitler var ya Ankara simidi diyorlar galiba ondan olacak.
Haftaya seni de aramızda görmek istiyoruz canım inşallah
Hey masallah, o neydi gıhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130
Kızlar bu linkte öncesi sonrası fotolarım var bakmak isterseniz. @gulenyuzumsunsen bak canım buldum linki
Ödül gününmüydü09:30 1 elma
Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
8 zeytin 2 çatal peynir
Marul maydanoz
1 dilim tam buğdaylı ekmek
1 kivi
Akşam 15:00
4 yk kısır
1 küçük kare dilimportakallı kek
2 lokma börek
1 bardak ayran
Marul
17:00 sütlü Türk kahvesi
Minicikti kaptanım :) evet spor misafirim gitsin başlayacağımMantı haricinde güzel menü olmuş canım. Yavaş yavaş sporla da taçlandırsak ne harika olur.
Çok hafif geçirmişsin günü. Güzel olmuş ama birden bire kendine böyle yüklenmemelisin. Bir de diyet süresince krem peynir yemesen iyi olur canım onun yerine beyaz peynir tercih et
Tebrik ederim geçen hafta bu kadar artıdanbu hafta bunkadar eksiye nasıl geldin gerçekten başarı hikayeni çok merak ediyorumTeşekürler hep birlikde arkadaslar fazlaliklarimizdan kurtulacaz daha çok yolum var hedef 55 .60 arasi boy 1 52 haydin hep birlikde haftaya rekor kiraril kzlar
Çok az fazlalık kilon kalmış canım biraz gayret et en kısa sürede tekrar listeye alayım seni. Liste dışı herkes rahatlıyor boşa zaman kaybı. Yaza hepimiz incecik olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?