13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :ftmaly
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:gaziantep
Boyunuz :165
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :eski kıyafetlerimin hepsini tekrar giymek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Neden 13. Takım? :tesadüf :)
Söyle söyle merak ettim yüzleşmen lazım gerçeklerleÇok fena çok
Yaa nasıl geçti neler yaptınız anlatsana çok heyecanlııı
Deneme çalısmasıydı zaten 20 dakikalık baslangıç hareketlerini yaptırdı canım sadece agrım cok olmasın diye zorlamadıYaa nasıl geçti neler yaptınız anlatsana çok heyecanlııı
Diyete en cok ihtiyaç duyan insanların oldugu yer aslında Gaziantep biz yemiyoruz kaptan öyle katmer baklava zaten ben kırmızı et yemeyen bir insanımHoş geldin canım aramıza.Gaziantep' de yaşayıp da diyet yapmak Nasıl güzel yemekleri var ya oranın öyle. Katmerin adı aklıma gelince bile çıldıracak gibi oluyorum
Söyle söyle merak ettim yüzleşmen lazım gerçeklerle
Diyete en cok ihtiyaç duyan insanların oldugu yer aslında Gaziantep biz yemiyoruz kaptan öyle katmer baklava zaten ben kırmızı et yemeyen bir insanım
Yukarıda yazıyor söylemeye dilim varmıyorSen araya laf mı karıştırıyon
Hımmm sevdin mi peki devam edecek misin?Deneme çalısmasıydı zaten 20 dakikalık baslangıç hareketlerini yaptırdı canım sadece agrım cok olmasın diye zorlamadı
Anteplisin ve et yemiyorsunDiyete en cok ihtiyaç duyan insanların oldugu yer aslında Gaziantep biz yemiyoruz kaptan öyle katmer baklava zaten ben kırmızı et yemeyen bir insanım
Katmeri bilmiyorum ama genel olarak kebap tarzı ve fırın yemekleri yapılıyor aslında.Kilo durumu nasıl bilmiyorum insanların ama o yemekler yapılır da yenmez mi hiç. Ben bayılırım ciğere, kebaba, tatlıya. Zaten o yüzden kilo alıyoruz ama tabii ki ölçülü ve arada yemek lazım. Yemek kültürünüz gerçekten çok güzel.
Evet güzel yemek çesitlerimiz var bu da bize büyük bir dezavantajKilo durumu nasıl bilmiyorum insanların ama o yemekler yapılır da yenmez mi hiç. Ben bayılırım ciğere, kebaba, tatlıya. Zaten o yüzden kilo alıyoruz ama tabii ki ölçülü ve arada yemek lazım. Yemek kültürünüz gerçekten çok güzel.
Şimdi yapmıyorum ama akşam yapmıştım 1 tavuk dürüm yedimKızlar nerdesiniz yaaa
Kaçamak yapılmıyor değil mi
Yok yok kimse kaçamak yapmaz herkes sporda kesin
Evet canım hiç yiyemiyorum sadece tavuk ve balık yiyebiliyorum Gaziantep li olduguma inanmazlar zaten hepAnteplisin ve et yemiyorsun
Devam edecegim canım haftaya perşembeye randevu ayarladım Allahtan bsey olmazsa bakalım artık sonuç nasıl olacak bir arakadasım 5 ayda 10 kilo zayıfladı bu sporla fizigi o kadar toparladı ki güveniyorum yani şahit oldumHımmm sevdin mi peki devam edecek misin?
Haftada 1 mi gedeceksin. Hadi bakalım senin sonuçlarınu da merakla takip edeceğimDevam edecegim canım haftaya perşembeye randevu ayarladım Allahtan bsey olmazsa bakalım artık sonuç nasıl olacak bir arakadasım 5 ayda 10 kilo zayıfladı bu sporla fizigi o kadar toparladı ki güveniyorum yani şahit oldum
Dürüm müŞimdi yapmıyorum ama akşam yapmıştım 1 tavuk dürüm yedim
Aynen :) Ama dün temizlik yapmıştım bayağı detaylı 3-4 saat birbirini dengeler herhalde ,bugün de spora başlamayı düşünüyorum inşallah aslında dün de yapacaktım ama yorgunluktan yapacak halim kalmadı, dürümde şöyle oldu; çorba yapmıştım (doyurucu bir çorba) çocuklar mırın kırın etti ben de tamam dürüm sipariş edeyim dedim, çok acıkmıştım maalesef ben de yedimDürüm mü
Ben de çok açım dürüm deyince canım çektiAynen :) Ama dün temizlik yapmıştım bayağı detaylı 3-4 saat birbirini dengeler herhalde ,bugün de spora başlamayı düşünüyorum inşallah aslında dün de yapacaktım ama yorgunluktan yapacak halim kalmadı, dürümde şöyle oldu; çorba yapmıştım (doyurucu bir çorba) çocuklar mırın kırın etti ben de tamam dürüm sipariş edeyim dedim, çok acıkmıştım maalesef ben de yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?