Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoş geldin canım aramıza. Gaziantep' de yaşayıp da diyet yapmak Nasıl güzel yemekleri var ya oranın öyle. Katmerin adı aklıma gelince bile çıldıracak gibi oluyorum
Söyle söyle merak ettim yüzleşmen lazım gerçeklerle

Günaydin kizlar ( burda saat 10 ) gece oglum ben tam yatarken uyandi bidaha 3.30 da uyudu yüzüm gözüm sis vaziyette kalktim , bide adetim geldi 2 gündür o da fena vaziyette hayirlisi bakalim umarim bu hafta listeye girebilirim aksama misafirlige gidicez umarim bana göre bisey vardir ,ben dün yaptigim toplardan götürcem yanimda

Diyete en cok ihtiyaç duyan insanların oldugu yer aslında Gaziantep biz yemiyoruz kaptan öyle katmer baklava zaten ben kırmızı et yemeyen bir insanım

Diyete en cok ihtiyaç duyan insanların oldugu yer aslında Gaziantep biz yemiyoruz kaptan öyle katmer baklava zaten ben kırmızı et yemeyen bir insanım

Kilo durumu nasıl bilmiyorum insanların ama o yemekler yapılır da yenmez mi hiç. Ben bayılırım ciğere, kebaba, tatlıya. Zaten o yüzden kilo alıyoruz ama tabii ki ölçülü ve arada yemek lazım. Yemek kültürünüz gerçekten çok güzel.

Katmeri bilmiyorum ama genel olarak kebap tarzı ve fırın yemekleri yapılıyor aslında.
Ayy ben en çok kuru dolmasına bayılıyorummmm

Evet güzel yemek çesitlerimiz var bu da bize büyük bir dezavantaj

Haftada 1 mi gedeceksin. Hadi bakalım senin sonuçlarınu da merakla takip edeceğim

Aynen :) Ama dün temizlik yapmıştım bayağı detaylı 3-4 saat birbirini dengeler herhalde ,bugün de spora başlamayı düşünüyorum inşallah aslında dün de yapacaktım ama yorgunluktan yapacak halim kalmadı, dürümde şöyle oldu; çorba yapmıştım (doyurucu bir çorba) çocuklar mırın kırın etti ben de tamam dürüm sipariş edeyim dedim, çok acıkmıştım maalesef ben de yedim

Ben de çok açım dürüm deyince canım çekti

25.01.2019

11.00 :
3 ü 1 arada kahve
1 ceviz

14.00 :
1 porsiyon menemen
2 dilim tam buğday ekmeği
1 t.k tahin pekmez
1 t. k bal
2 çay bardağı çay=2 çay kaşığı şeker

18.30 :
1 elma

21.30:
1 tavuk dürüm
2 bardak ayran

22.30:
Şekersiz çay eşliğinde
2 hurma
1 kayısı

Spor yok temizlik var :)
Su da 2 litre olmuştur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…